Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος σε apex όταν κλείνω το συρτάρι εφαρμογών και το ξανανοιγω, να ανοίγει στην πρώτη σελίδα και όχι εκεί που το έκλεισα ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Τα widgets της beta είναι στο Google drive. Αν μπεις στο site θα βρεις link. Εγώ έκανα τον φάκελο κοινόχρηστο με τον εαυτό μου και πλέον μπαίνω στο δικό μου drive για τις ενημερώσεις.

Όσο για τη μπαταρία. Μηδέν. Ποτέ και σε κανένα τηλέφωνο δεν με έχει απασχολήσει αυτό το θέμα. Τον έχω αγοράσει εδώ και δυο χρόνια και έχει μπει σε 5 συσκευές. Huawei ideos x5, Sony Xperia p, nexus 4, nexus 10 και τώρα το note 3.

Έδωσα 10 κάτι ευρώ και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Φαντάσου ότι από τη μέρα που τον αγόρασα τον έβγαλα μόνο για δύο μήνες το καλοκαίρι. Ουσιαστικά από την πρώτη beta που ήταν απαράδεκτη μέχρι και αυτή που υπάρχει τώρα που είναι εξαιρετική. Και στο ενδιάμεσο δεν μπορούσα να βολευτω. Έβαζα λίγο nova, λίγο apex, λίγο gel, λίγο next και πάλι από την αρχή. Αφού οι συνάδελφοι στη δουλειά είχαν παλαβωσει. Έπαιρναν το τηλέφωνο μου για να δουν κάτι και δεν έβρισκαν άκρη.

Πλέον δεν χρειάζεται να αγοράσεις τον TSF.

Αφού οι τελευταίες 2 βετα είναι απόλυτα λειτουργικές.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Στον next έχω εγκαταστήσει κάτι θέματα στο widget του καιρού (go weather ex) αλλά δεν μπορώ να τα εφαρμόσω, λέει ότι δεν έχω την πιο πρόσφατη έκδοση, κάτι που δεν συμβαίνει...

Γράψε μας ακριβώς το μήνυμα σφάλματος, ακριβώς την έκδοση που έχεις και ενα παράδειγμα theme που δεν σπυ δουλεύει, καθώς και την έκδοση του

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Πλέον δεν χρειάζεται να αγοράσεις τον TSF.

Αφού οι τελευταίες 2 βετα είναι απόλυτα λειτουργικές.

Υπάρχει link με την beta?

Γράψε μας ακριβώς το μήνυμα σφάλματος, ακριβώς την έκδοση που έχεις και ενα παράδειγμα theme που δεν σπυ δουλεύει, καθώς και την έκδοση του

εχω περασει τον next v3.18

go weather ex 5.01

και το θεμα π.χ αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.weatherex.appbilling.systemwidgetskin.enjoylifeskin

στον next εχει 2 κατηγοριες widget (δικο του και go) σε οποιο και απο τα δυο παω εχει μονο τα δικα του, οταν παταω για εφαρμογη ενα απο αυτα που κατεβασα λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω τον go launcher. το μονο που αλλαζει ειναι η επιλογη background...

Γραφει: "your desktop don't have a systen widget"

Edited by sakis88888

Υπάρχει link με την beta?

Εδώ πολλά mirrors για την τελευταία beta

http://www.directmirror.com/files/8RSURZ0U

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τον αγαπούσα που τον αγαπούσα τον Aviate παρότι έχω αγορασμενους τους άλλους γνωστούς, τώρα που έβαλε το διάφανο θέμα, τον λάτρεψα.
Φιλικά, Κατερίνα

Εδώ πολλά mirrors για την τελευταία beta

http://www.directmirror.com/files/8RSURZ0U

Τον κατέβασα. Ωραίος αλλά την απλότητα του Nova δεν την έχει..

Ξερει κανεις, αν στον Go launcher, μπορω να βαλω σε καθε οθονη του, ξεχωριστη εικονα, και αν ναι, πως γινεται αυτο;

Εννοω να μην ειναι μια ενιαια εικονα και απλα να μετατοπιζεται λιγο, ειτε δεξια είτε αριστερα αναλογα με το που σκρολαρω, αλλα αλλαζοντας οθονη, να αλλαζει και το background. Γινεται;

Ξερει κανεις, αν στον Go launcher, μπορω να βαλω σε καθε οθονη του, ξεχωριστη εικονα, και αν ναι, πως γινεται αυτο;

Εννοω να μην ειναι μια ενιαια εικονα και απλα να μετατοπιζεται λιγο, ειτε δεξια είτε αριστερα αναλογα με το που σκρολαρω, αλλα αλλαζοντας οθονη, να αλλαζει και το background. Γινεται;

Aυτό το χαρακτηριστικό το έχει ο buzz launcher. Πάντως όποιον launcher και να χρησιμοποιείς μπορείς να βάλεις σε κάθε οθόνη ένα zooper widget που να την πιάνει όλη ( εκτός από τη μπάρα των soft keys ) και σε κάθε zooper να φορτώσεις από μια portrait εικόνα ( το σωστό είναι να μετρήσεις τις διαστάσεις του zooper και η εικόνα που θα φορτώσεις σε κάθε zooper να είναι τέτοιων διαστάσεων ώστε να κάνει fit χωρίς παραμόρφωση ). Τέλος σε κάθε zooper θα επιλέξεις disabled στο on tap action ώστε όταν πατάς να μη συμβαίνει τίποτα.

Eναλλακτικά υπάρχει μια εφαρμογή multipicture wallpaper στο Play που όμως δεν δουλεύει σε όλους σωστά.

Η βάζετε καμία Paranoid rom που έχει όλες αυτές τις επιλογές με ότι launcher και να βάλετε
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Γεια σας παίδες.

Έχω το LG L9 II αρουτάριστο με KitKat και νομίζω ότι θα ήθελα να μπω στη λογική των launchers.

Δοκίμασα να βάλω το Nova Launcher, αλλά έχει ένα πράγμα που με ενοχλεί αρκετά. Το ότι δεν μπορώ μέσα στο συρτάρι των εφαρμογών να τακτοποιήσω τις εφαρμογές όπως ακριβώς θέλω εγώ. Γίνεται με φακέλους κλπ, αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω εν τέλει.

Στη συνέχεια έβαλα το Apex, αλλά εκεί διαπίστωσα ότι έχει ένα θέμα ο συγκεκριμένος launcher με τα widgets γιατί θέλει να ειναι rooted το κινητό.

Οπότε αναρωτιέμαι το εξής.

Μπορεί κάποιος launcher να είναι όσο γρήγορος και αποτελεσματικός με τα widgets, όσο είναι ο Nova Launcher, αλλά να επιτρέπει και την αλλαγή της σειράς των εφαρμογών του drawer;

Είμαι σίγουρος ότι με κάποιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό, οπότε γι'αυτό καταλήγω σε σας τους guru! :)

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Στον go launcher, πως βαζω background image? Πρεπει να γινει edit το theme? Γινεται και πως;

Επισης, θελω να αλλαξω το χρωμα που εμφανιζει οταν ειναι σε lock screen. Προφανως καπου στο theme πρεπει να ειναι ορισμένο, αλλα ειναι ενα άθλιο....ροζ! Απο που το αλλαζω αυτο;

(ή αυτο δεν ειναι θεμα launcher και αλλαζει καπου απο τις επιλογες του android?)

Στον go launcher, πως βαζω background image? Πρεπει να γινει edit το theme? Γινεται και πως;

Επισης, θελω να αλλαξω το χρωμα που εμφανιζει οταν ειναι σε lock screen. Προφανως καπου στο theme πρεπει να ειναι ορισμένο, αλλα ειναι ενα άθλιο....ροζ! Απο που το αλλαζω αυτο;

(ή αυτο δεν ειναι θεμα launcher και αλλαζει καπου απο τις επιλογες του android?)

Φίλε, sorry για το σχόλιο, αλλά ο Go είναι σκουπίδι... Βάλε έναν Nova να χαρείς την καινούργια σου συσκευή!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Όποια φωτογραφία θέλεις, απλά την ανοίγεις και πατάς "Ορισμός ως φόντο".

Το θέμα αλλάζει ακόμη πιο εύκολα. Πας στα θέματα, επιλέγεις (η κατεβάζεις) ποιό θέλεις και είσαι έτοιμος.

Παρά τις πολλές αντίθετες απόψεις, πολύ καλή επιλογή ο Go. Την παραμετροποίηση του δεν την πλησιάζει κανένας άλλος launcher, εκτός του next φυσικά. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Όποια φωτογραφία θέλεις, απλά την ανοίγεις και πατάς "Ορισμός ως φόντο".

Το θέμα αλλάζει ακόμη πιο εύκολα. Πας στα θέματα, επιλέγεις (η κατεβάζεις) ποιό θέλεις και είσαι έτοιμος.

Παρά τις πολλές αντίθετες απόψεις, πολύ καλή επιλογή ο Go. Την παραμετροποίηση του δεν την πλησιάζει κανένας άλλος launcher, εκτός του next φυσικά. :)

Ok για τις φωτογραφιες.

Για να αλλαξω το χρωμα που εμφανιζεται οταν ειναι lock screen, πως το κανω; Απο που, τι πρεπει να αλλαξω, σε ποια επιλογη το οριζω;

Ελπιζω να μην ειναι 'ολα ή τιποτα' και να πρεπει να αλλαζω theme για να κανω μια μικρη αλλαγη οπως αυτη.

Δεν καταλαβαίνω τι είναι ροζ στη lockscreen. Κάποια themes την αλλάζουν και αυτή, κάποια άλλα όχι.

Αν μπορείς βάλε ένα screenshot για να δούμε τι ακριβώς εννοείς.

Μπορείς επίσης να κατεβάσεις το go locker που διαχειρίζεται ξεχωριστά μόνο τη lockscreen.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Δεν καταλαβαίνω τι είναι ροζ στη lockscreen. Κάποια themes την αλλάζουν και αυτή, κάποια άλλα όχι.

Μπορείς επίσης να κατεβάσεις το go locker που διαχειρίζεται ξεχωριστά μόνο τη lockscreen.

Μεχρι να κανω το screenshot, γιατι δεν ειμαι σε θεση τωρα να το περασω σε υπολογιστη και να ποσταρω εδω, θελω να πω οτι η lock screen ροζ χρωματος. Αυτο λεω, οτι φαινεται οτι καπου ειναι επιλεγμενο, οτι θα ειναι ροζ χρωμα.

Πως μπορω να ορίσω εγώ ένα χρώμα της επιλογής μου;

πριν μερικες ημερες πηρα το note 3. αν βαλω τον nova,μπορω να τον απεγκαταστησω αν δε μ αρεσει? και αν τον κρατησω,πως μπορω να κανω ενναλαγη και να ειναι το κινητο οπως ηταν αρχικα?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

πριν μερικες ημερες πηρα το note 3. αν βαλω τον nova,μπορω να τον απεγκαταστησω αν δε μ αρεσει? και αν τον κρατησω,πως μπορω να κανω ενναλαγη και να ειναι το κινητο οπως ηταν αρχικα?

θα πας στην διαχείριση εφαρμογών και θα μπεις στον νόβα και προς τα κάτω, εάν τον είχες κάνει προεπιλογή, θα σου λέει κάπως εκκαθάρισή προεπιλογής.οπότε μετά όταν θα πατήσεις το σπιτάκι/home θα σε ξανά ρωτήσει ποιον θέλεις για μόνιμα. εάν μετά θες πάλι τον νόβα βρίσκεις το εικονίδιο του από τις εφαρμογές , τον ανοιγεις και στις ρυθμίσεις του έχει να επιλέξεις default launcher και απο εκεί...

Εγώ δοκίμασα και τον atom, πολύ καλός ειδικά αφού σου την δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις και δικό σου θέμα νομίζω είναι πολύ μπροστά
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Οριστε το screenshot απο την ....ροζ lock screen που θελω να αλλαξω:

http://i62.tinypic.com/33e3n6o.png

Πως μπορω να κανω την αλλαγη λοιπον;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II