Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι θέλει να πει το παιδί πιο πάνω αλλά εγώ θέλω να μάθω αν με τον nova μπορώ κάπως να αλλάξω την οθόνη κλειδώματος !!! Να μην είναι η στοκ κλασικη οθόνη κλειδώματος της λολιποπ. Δηλαδή ας πούμε να ξεκλειδώνει η οθόνη με Swype από πάνω προς τα κάτω η κάτι τέτοιο

Ο nova, απ' όσο ξέρω και 'γω, δε σου δίνει τη δυνατότητα να επέμβεις στην οθόνη κλειδώματος!

Παλαιότερα που χρησιμοποιούσα τον GO launcher, μπορούσες να βάλεις το GO Locker που σου έδινε τη δυνατότητα να αλλάξεις τις οθόνες κλειδώματος!

Για να είμαι ειλικρινείς δε δοκίμασα ποτέ το GO locker σε άλλον launcher!

Χρησιμοποιιω Nova Launcher για αρκετα χρονια και πριν 1 εβδομαδα ειχα την τιμη επιτελους να την αγορασω την Prime. από άποψης ταχύτητας και μπαταρίας δεν βρήκα ούτε κατανάλωση μπαταρίας και μείωση ταχύτητας. Σας τον προτείνω.
Αλέξανδρος...:cool:

Δεν μπορείς. Ο Nova είναι launcher όπως σωστά ειπώθηκε, δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά την οθόνη κλειδώματος.

Ωραία! Ευχαριστώ!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρησιμοποιιω Nova Launcher για αρκετα χρονια και πριν 1 εβδομαδα ειχα την τιμη επιτελους να την αγορασω την Prime. από άποψης ταχύτητας και μπαταρίας δεν βρήκα ούτε κατανάλωση μπαταρίας και μείωση ταχύτητας. Σας τον προτείνω.

Κ εγώ το ίδιο. Έχω τον prime ένα χρόνο και δεν έχω παρατηρήσει καταναλωση στην μπαταρία ούτε κολλήματα. Αν και πιστεύω ότι είναι και θέμα συσκευής αυτό γιατί έχει αναφερθεί εδώ από παιδιά (ελαχιστα βεβαια) ότι τους τρώει μπαταρία.

Guest Dimi_Arap
[ATTACH]62895[/ATTACH] για το πρώτο ερώτημα σου πας εδώ. Για το δεύτερο το έχω κ εγώ απορία το πώς αλλάζει κ από που

Ευχαριστώ..!!!

Ο nova, απ' όσο ξέρω και 'γω, δε σου δίνει τη δυνατότητα να επέμβεις στην οθόνη κλειδώματος!

Παλαιότερα που χρησιμοποιούσα τον GO launcher, μπορούσες να βάλεις το GO Locker που σου έδινε τη δυνατότητα να αλλάξεις τις οθόνες κλειδώματος!

Για να είμαι ειλικρινείς δε δοκίμασα ποτέ το GO locker σε άλλον launcher!

Να σε ρωτήσω... γιατί έβγαλες τον GO ?

Τον χρησιμοποιώ στο tablet μου και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος...

Ο Nova δεν μου άρεσε.....

Να σε ρωτήσω... γιατί έβγαλες τον GO ?

Τον χρησιμοποιώ στο tablet μου και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος...

Ο Nova δεν μου άρεσε.....

Τον GO launcher τον είχα πριν καμμία 3ετια, στο Galaxy S2! Μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Κυρίως για την παραμετροποίηση στις αρχικές οθόνες και στη lockscreen.

Μετά πέρασα ενα διάστημα "μαμά launcher" και τον τελευταίο χρόνο αγόρασα τον nova prime που μου άρεσε αρκετά!

Να σου πω την αμαρτία μου τον GO έχω να τον δοκιμάσω από τότε......

Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό τον Go launcher σε κινητό και στο tablet και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Πολύ όμορφος, αρκετά εφέ γρήγορος και με πολλές lock screen.

Μοναδικό θέμα που έχω είναι στο tablet που η lock screen δεν περιστρέφεται οριζόντια, κατά τα άλλα άψογος!

Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό τον Go launcher σε κινητό και στο tablet και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Πολύ όμορφος, αρκετά εφέ γρήγορος και με πολλές lock screen.

Μοναδικό θέμα που έχω είναι στο tablet που η lock screen δεν περιστρέφεται οριζόντια, κατά τα άλλα άψογος!

Έβαλα και γω τον Go στο tablet αλλά όταν έχει οριζόντιο προσανατολισμό τα εικονίδια μου φαίνεται κάπως. Δείχνει σαν να είναι φτιαγμένος για κινητά. Εσείς που τον έχετε σε tablet μπορείτε να κάνετε ένα screenshot από την αρχική του;

Κατέληξα σε Nova αλλά και γω έχω το θέμα του προσανατολισμού στην lock screen.

Καλησπέρα στην ομάδα,εχω ένα πρόβλημα και θέλω λύση...εχω αγοράσει κάποιους εφαρμογές και μέχρι τώρα όσες συσκευές εχω αλλάξει σε όλες μπορώ να τις εγκαταστήσει χωρίς φυσικά να ξαναπληρωσω,σήμερα έκανα root ένα nexus 6 χωρίς να πείραξω τπτ Άλλο και έβαλα το google play να κατεβάσω τις εφαρμογές ξανά,και ενώ τις εχει σε αυτές που εχω μου ζητάει ξανά χρήματα;;καμία ιδέα;

Μήπως έχεις βάλει λάθος λογαριασμό;;;

Λίγο κουλό αυτό...

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Καλησπέρα στην ομάδα,εχω ένα πρόβλημα και θέλω λύση...εχω αγοράσει κάποιους εφαρμογές και μέχρι τώρα όσες συσκευές εχω αλλάξει σε όλες μπορώ να τις εγκαταστήσει χωρίς φυσικά να ξαναπληρωσω,σήμερα έκανα root ένα nexus 6 χωρίς να πείραξω τπτ Άλλο και έβαλα το google play να κατεβάσω τις εφαρμογές ξανά,και ενώ τις εχει σε αυτές που εχω μου ζητάει ξανά χρήματα;;καμία ιδέα;

Πήγαινε στις εφαρμογές, βρες το playstore και κάνε μια εκκαθαριση δεδομένων.

Φιλικά, Κατερίνα

Καλησπέρα. Κρασαρει και σε εσάς ο dolphin ή μόνο σε εμένα το κάνει;

Καλησπέρα. Κρασαρει και σε εσάς ο dolphin ή μόνο σε εμένα το κάνει;

Και σε μένα το εκανε εδώ και παρα πολυ καιρό με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τον χρησιμοποιήσω καθόλου!! Ήταν ο κυριος browser Που χρησιμοποιούσα εδώ κ ένα χρόνο. Με βόλεψε πολύ!!!.Αναγκάστηκα να τον αντικαταστησω με άλλον browser εδώ κ ένα μηνα όμως λόγω του προβληματος!!!

Όλο φόρτωνε Και φόρτωνε Και φόρτωνε Και φόρτωνε.... Και δεν έμπαινε πουθενά σε καμία σελίδα !!!!!

Δεν νομίζω όμως να φταίει ο launcher σου γι αυτο!!!!! Οποίον κ αν έχεις.

Είναι θέμα της εφαρμογής!!! Εκτός κ αν Ρωτάς κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω.....

( Ίσως ο dolohin είναι κάποιος launcher που δεν τον ξερω??) Έχω μπερδευτεί....

Edited by lek88

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Dolphin.

Είναι ο κύριος web browser στο κινητό μου εδώ και χρόνια.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Και σε μένα το εκανε εδώ και παρα πολυ καιρό με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τον χρησιμοποιήσω καθόλου!! Ήταν ο κυριος browser Που χρησιμοποιούσα εδώ κ ένα χρόνο. Με βόλεψε πολύ!!!.Αναγκάστηκα να τον αντικαταστησω με άλλον browser εδώ κ ένα μηνα όμως λόγω του προβληματος!!!

Όλο φόρτωνε Και φόρτωνε Και φόρτωνε Και φόρτωνε.... Και δεν έμπαινε πουθενά σε καμία σελίδα !!!!!

Δεν νομίζω όμως να φταίει ο launcher σου γι αυτο!!!!! Οποίον κ αν έχεις.

Είναι θέμα της εφαρμογής!!! Εκτός κ αν Ρωτάς κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω.....

( Ίσως ο dolohin είναι κάποιος launcher που δεν τον ξερω??) Έχω μπερδευτεί....

O dolphin είναι browser και όχι launcher φίλε μου.... Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν πάω να μπω σε μια σελίδα Κρασαρει... Κλείνει αμέσως..

O dolphin είναι browser και όχι launcher φίλε μου.... Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν πάω να μπω σε μια σελίδα Κρασαρει... Κλείνει αμέσως..

Το ξέρω ότι είναι browser τον είχα κ εγώ!!! Αλλά Φίλε μου είσαι σε λάθος θέμα όμως γι αυτό Κ εγώ αναρωτήθηκα μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά στην ερώτηση σου και μήπως ο dolphin που αναφέρεις είναι κάποιος launcher που μου διαφευγει!!!! Πρέπει να πας σε τοπικ περι android εφαρμογών!!! Εδώ είναι για τους launchers :):)

Αν είχα την δυνατότητα να σου δώσω λινκ να μπεις να ρωτησεις στα αρμόδια τοπικ θα το έκανα αλλά είμαι από κινητό και δεν έχω αυτή τη δυνατότητα

Edited by lek88

Συγγνώμη παίδες τώρα το είδα! Και εγώ από κινητό είμαι και μπερδεύτηκα! :):)

Νέα έκδοση 3.7 για TSF LAUNCHER.

Αλλάξανε μερικά πράγματα αλλά είναι το ίδιο γρήγορος στο Meizu μου.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Νέα έκδοση 3.7 για TSF LAUNCHER.

Αλλάξανε μερικά πράγματα αλλά είναι το ίδιο γρήγορος στο Meizu μου.

Κατάφερες να απενεργοποιησεις την κάτω μπάρα στην οθόνη εφαρμογών; Επειδή έχω φυσικά κουμπιά και τα έχω ρυθμίσει να κάνουν την ίδια λειτουργία μου τρώνε χώρο.

Κατάφερες να απενεργοποιησεις την κάτω μπάρα στην οθόνη εφαρμογών; Επειδή έχω φυσικά κουμπιά και τα έχω ρυθμίσει να κάνουν την ίδια λειτουργία μου τρώνε χώρο.

Θες να μου δείξεις με screenshot τι εννοείς;

Δεν έχω καμία μπάρα στο κάτω μέρος.

Εκτός αν εννοείς το dock που με ένα κλικ ανοίγει ή κλείνει.

Amazon Fire stick 4k max

Θες να μου δείξεις με screenshot τι εννοείς;

Δεν έχω καμία μπάρα στο κάτω μέρος.

Εκτός αν εννοείς το dock που με ένα κλικ ανοίγει ή κλείνει.

[ATTACH]63003[/ATTACH]

Εγώ πλέον δεν έχω dock. Αλλά ευτυχώς αντικαταστάθηκε από το πλαϊνό μενού.

[ATTACH]63003[/ATTACH]

Εγώ πλέον δεν έχω dock. Αλλά ευτυχώς αντικαταστάθηκε από το πλαϊνό μενού.

Αυτό που δείχνεις είναι μέσα στο γενικό μενού.

Έξω στα Homescreen σου δημιουργεί θέμα κάτι;

Amazon Fire stick 4k max

Αυτό που δείχνεις είναι μέσα στο γενικό μενού.

Έξω στα Homescreen σου δημιουργεί θέμα κάτι;

Όχι στα homescreens είμαι μια χαρά. Και δεν εμφανίζεται και αυτή η εικονική μπάρα. Απλά έχω ορίσει το κεντρικό home button να κάνει τη δουλειά του εικονικού και μου κάθεται κάπως να έχω 2 ίδια κουμπιά.

Έχω τον apex στο κινητό (4.2) και στο tablet (lollipop). Θέλω να βγάλω από την main page το search της google. Οι ρυθμίσεις που έχω και στα δύο είναι οι ίδιες, το εχω απενεργοποίησει από το μενού, αλλά από το tablet παραμένει εκεί παρόλα αυτά. Έχει κανείς καμιά ιδέα για αυτό;;

Υ.Γ. Άκυρο, το βρήκα. Ήταν κάπου αλλού η ρύθμιση και την βρήκα αργοτερα

Edited by geioannou

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II