Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

καλημερες!

θα ηθελα να ρωτησω,αν ξερει καποιος,γιατι ενας launcher μπορει να ειναι ασυμβατος με την συσκευη μας?

επειδη μου αρεσει πολυ αντι για εικονιδια να εχω λεξεις για τις εφαρμογες,ηθελα να κατεβασω τον lightning launcher,https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pierrox.lightning_launcher_extreme,αλλα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατος με τη συσκευη μου.nubia z7 max.

Στείλε ένα email στον προγραμματιστή να του αναφέρεις ότι δεν λειτουργεί στο συγκεκριμένο μοντέλο του κινητού Ουτοσωστε σε ένα από τα επόμενα updates ίσως το φτιαξουν να κάνει και για το δικό σου.

Δοκιμασε αν θες κάποιον άλλον καλύτερα γιατί δύσκολα θα δεις προκοπή. Αφού σου λέει ότι δεν είναι συμβατό με την συσκευή σου πάει να πει ότι κανεις με το ίδιο κινητό με εσενα Δεν μπορεί να τον βάλει. Ασυμβατότητα συσκευης. Δεν είναι από σενα το προβλημα.

Edited by lek88

καλημερες!μου αρεσει πολυ αντι για εικονιδια να εχω λεξεις για τις εφαρμογες

Και μένα μου αρέσουν τα typo εικονίδια και τα φτιάχνω μόνος μου στο photoshop. Στη συνέχεια αντικαθιστώ μέσω nova launcher τα εικονίδια του θέματος με τα typo που έχω φτιάξει. Είναι κόπος αλλά παίρνω το αποτέλεσμα που ακριβώς θέλω. Ψάξε στο store μήπως βρεις typo icons που να σου αρέσουν.

http://s12.postimg.org/6x2sga1p5/Screenshot_2015_06_07_15_35_13.jpg

Και μένα μου αρέσουν τα typo εικονίδια και τα φτιάχνω μόνος μου στο photoshop. Στη συνέχεια αντικαθιστώ μέσω nova launcher τα εικονίδια του θέματος με τα typo που έχω φτιάξει. Είναι κόπος αλλά παίρνω το αποτέλεσμα που ακριβώς θέλω. Ψάξε στο store μήπως βρεις typo icons που να σου αρέσουν.

http://s12.postimg.org/6x2sga1p5/Screenshot_2015_06_07_15_35_13.jpg

πολυ ομορφα ipred!!συγχαρητηρια για την υπομονη σου και για το αποτελεσμα.

Στείλε ένα email στον προγραμματιστή να του αναφέρεις ότι δεν λειτουργεί στο συγκεκριμένο μοντέλο του κινητού Ουτοσωστε σε ένα από τα επόμενα updates ίσως το φτιαξουν να κάνει και για το δικό σου.

Δοκιμασε αν θες κάποιον άλλον καλύτερα γιατί δύσκολα θα δεις προκοπή. Αφού σου λέει ότι δεν είναι συμβατό με την συσκευή σου πάει να πει ότι κανεις με το ίδιο κινητό με εσενα Δεν μπορεί να τον βάλει. Ασυμβατότητα συσκευης. Δεν είναι από σενα το προβλημα.

το εκανα ηδη lek88.απλα τον συγκεκριμενο launcher τον χρησιμοπποιουσα παλια σε ενα xperia p και μου εκανε εντυπωση που δεν ειναι συμβατος με το nubia.

ειναι το κατι αλλο σαν launcher ομως,δεν υπαρχει..πολυ διαφορετικος.αν εχεις ορεξη κανεις ομορφιες...

Ενημερωτικά βλέπω ότι ο Nova Prime πήγε από 3 ευρώ στα 5,5.... 80% πάνω.... ευκαιρία... :lol::lol::lol::lol:

Καβάλησε το καλάμι μου φαίνεται... εδώ υπάρχουν αξιόλογοι free π.χ dodol... αντί να μειώσει τιμή την αυξάνει?? :confused:

Τραγική η νέα τιμή ευτυχώς που τον αγόρασα πριν μήνες.

Update στον Z launcher της Nokia.

πλεον με Android Widgets :cool:

http://i.imgur.com/HPT0WCd.png

Meego like

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nokia.z

Ευχαριστώ για την ενημέρωση θα τον εγκαταστήσω ξανά να το δουλέψω, μου αρέσει η φιλοσοφία του αλλά μου έλειπαν και τα widgets.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πήγα να την προτείνω σε φίλο του λέω. Βάλε νοβα 3 ευρώ. Και αξίζει. Και μου λέει τι 3? 5.5 και έφαγα σκάλωμα που λέμε.
Θοδωρής

Πήγα να την προτείνω σε φίλο του λέω. Βάλε νοβα 3 ευρώ. Και αξίζει. Και μου λέει τι 3? 5.5 και έφαγα σκάλωμα που λέμε.

Βλέπουν ότι έχει πέραση η εφαρμογή Και αυξάνονται οι downloaders ..... Και σου λέει ευκαιρία να τον ανεβάσουμε λίγο στην τιμή.

Ναι όντως, έχει κάνα μήνα περίπου που το έκαναν, και παρά το κράξιμο το έχουν αφήσει
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Υπαρχει καποιος launcher σαν τον tsf ή τον next? Ο μεν πρωτος δεν με βολεψε και τον δευτερο τον ειχα πανω απο χρονο και θελω να αλλαξω λιγο (εκτος αν δεν βρω τιποτα και γυρισω σε αυτον παλι).

Μου αρεσουν αυτοι οι 2 και λογω εφε και λογω του οτι μου φαινονται τα εικονιδια πιο "ζωντανα". Και αυτος που ψαχνω θα ηθελα να ειχε γενικα αρκετες επιλογες παραμετρικοποιησης. Οποτε ακουω καποια προταση αν εχετε :rolleyes:

Edited by Pavlos1908

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Ευχαριστώ για την ενημέρωση θα τον εγκαταστήσω ξανά να το δουλέψω, μου αρέσει η φιλοσοφία του αλλά μου έλειπαν και τα widgets.

Να ξερεις οτι 1) Ειναι μονο μια σελιδα για widget 2) μονο 3rd party, δυστυχως το "μαμα" email που ηθελα δε το εχει σαν επιλογη

Παντως οσο παει βελτιωνεται και σαν αποδοση και σαν αλγοριθμος! Πλεον δεν τον αλλαζω με τιποτα, οποια εφαρμογη θελω χωρις καθολου ψαξιμο σε 2 δευτερα εχει ανοιξει :cool:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Να ξερεις οτι 1) Ειναι μονο μια σελιδα για widget 2) μονο 3rd party, δυστυχως το "μαμα" email που ηθελα δε το εχει σαν επιλογη

Παντως οσο παει βελτιωνεται και σαν αποδοση και σαν αλγοριθμος! Πλεον δεν τον αλλαζω με τιποτα, οποια εφαρμογη θελω χωρις καθολου ψαξιμο σε 2 δευτερα εχει ανοιξει :cool:

Εμενα στο Moto G εχει κανονικα widget e-mail.

το stock του android

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

καλησπερα σε ολους! καμια ιδεα για launcher ελαφρυ αλλα και με χαριτωμενη εμφανιση;.. ή εστω παραμετροποιησιμος. και το ελαφρυ το λεω γιατι εχω το samsung s7562 και το mls iqtalk king, τα οποια τρωνε τα κολληματακια τους.. ειπα να βαλω launcher γι αλλαγη μιας και βαρεθηκα λιγο την αρχικη.. αλλα μηπως αυτο κανει μεγαλυτερο το προβλημα; επισης, ειδα τα αρχικα σχολια, αλλα φανταζομαι 2 χρονια μετα τα πραγματα σχετικα με τους launcher θα χουν αλλαξει λιγο.. αυτη τη στιγμη εχω τον hola και στα δυο, ενω αρχικα πηγαινε καλα, τελευταια σα να κολλαει.

καλησπερα σε ολους! καμια ιδεα για launcher ελαφρυ αλλα και με χαριτωμενη εμφανιση;.. ή εστω παραμετροποιησιμος. και το ελαφρυ το λεω γιατι εχω το samsung s7562 και το mls iqtalk king, τα οποια τρωνε τα κολληματακια τους.. ειπα να βαλω launcher γι αλλαγη μιας και βαρεθηκα λιγο την αρχικη.. αλλα μηπως αυτο κανει μεγαλυτερο το προβλημα; επισης, ειδα τα αρχικα σχολια, αλλα φανταζομαι 2 χρονια μετα τα πραγματα σχετικα με τους launcher θα χουν αλλαξει λιγο.. αυτη τη στιγμη εχω τον hola και στα δυο, ενω αρχικα πηγαινε καλα, τελευταια σα να κολλαει.

Nova φίλος αλλά την 3.3 να βάλεις

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Όταν είχα το Samsung galaxy το πρώτο μόνο τον smart μπορούσε να τον δουλέψει άνετα. Έχει και δωρεάν και με πληρωμή.

Εμενα στο Moto G εχει κανονικα widget e-mail.

το stock του android

Ζηλεύω :(

Από stock μόνο των επαφών μου βγάζει

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τον έβαλα για λίγα λεπτά και δεν με βόλεψε με μόνο μια σελίδα widgets.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Έχω τον nova prime version 3.3

Θυμάστε μου λίγο Ποιο app πρέπει να κατεβάσω για να κάνω tap 2 φορές στην οθόνη και να σβήνει?

Lg g2 εχω

Edit: το βρήκα. το screen off and lock πρέπει να βαλω!!! Και το ρυθμιζω από τις χειρονομίες του nova.

Έχω τον nova prime version 3.3

Θυμάστε μου λίγο Ποιο app πρέπει να κατεβάσω για να κάνω tap 2 φορές στην οθόνη και να σβήνει?

Lg g2 εχω

Edit: το βρήκα. το screen off and lock πρέπει να βαλω!!! Και το ρυθμιζω από τις χειρονομίες του nova.

Δεν χρειάζεται να βάλεις app είναι στις ρυθμίσεις του nova στα gestures.

frastgr

Έτσι, μόνο σε κάτι Lenovo όπως το δίκαρτο S60 που έχω τώρα γίνεται γιατί έχει built in app για screen off που το βλέπει ο Nova

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Έτσι, μόνο σε κάτι Lenovo όπως το δίκαρτο S60 που έχω τώρα γίνεται γιατί έχει built in app για screen off που το βλέπει ο Nova

και στο Huawei μου έχει δική του εφαρμογή γι'αυτό!

και στο Huawei μου έχει δική του εφαρμογή γι'αυτό!

Το γνωρίζω, και το Huawei το ίδιο.

Γενικά πολλά κινέζικα έχουν τέτοια apps που βοηθούν κυρίως του πιο αδαείς αλλά δε παύει να είναι χρήσιμα(όπως η ενσωμάτωση call recording στο παραπάνω Lenovo).

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II