Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Παιδιά, στον Dodol γίνεται να έχω μια third party εφαρμογή μηνυμάτων καρφωμένη στο dock και να μου δίνει αριθμό μη αναγνωσμένων μηνυμάτων; Δουλεύω με το Handcent sms. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έχει κάποια επιλογή ο Nova, όταν πχ ανοίγω μια εφαρμογή η οποία βρίσκεται στην τρίτη σελίδα του drawer, όταν το ξανανοιγω να ανοίξει στην πρώτη και όχι στην τελευταία χρησιμοποιούμενη εφαρμογή?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Θα πας μενού, ρυθμίσεις νοβα, συρταρι εφαρμογών, θα κατέβεις κάτω, πατάς "για προχωρημένους" και εκεί που λέει "ενθύμιση θέσης" θα το ξετικάρεις

Θα πας μενού, ρυθμίσεις νοβα, συρταρι εφαρμογών, θα κατέβεις κάτω, πατάς "για προχωρημένους" και εκεί που λέει "ενθύμιση θέσης" θα το ξετικάρεις

Ευχαριστώ, τσετικαρισμένο το είχα αλλά είδα τελικά ότι άν ανοίξεις μία εφαρμογή και βγείς μετά από αυτήν με το πλήκτρο της επιστροφής, τότε σε βγάζει στο ίδιο συρτάρι. Άν βγεις με το home button , τότε σε βγάζει στην αρχική σελίδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εχοντας δοκιμασει εως τωρα τον dodol και τον go launcher, θα ηθελα εναν launcher που να μην καταναλωνει πολυ μπαταρια,να μπορω να βαζω τα εικονιδια των εφαρμογων στη διαταξη που εγω θελω(οι περισσοτεροι οπως εχω δει δεν το κανουν) και να εχει πληθωρα δωρεαν θεματων.

Ποιον θα προτεινατε?

Θα πρεπε ενα σοβαρο και αξιοπιστο site να κανει ενα συγκριτικο τεστ με τις καταναλωσεις των launchers, επειδη ειναι κατι που τρεχει συνεχεια, κι οπωσδηποτε παιζει ρολο το ποση ενεργεια καταναλωνει.

Μεχρι να δουμε ομως κατι τετοιο (πολλα ζηταω?), αν καποιος εστω πιο χονδροειδως το χει ψαξει λιγο το θεμα,

θα θελα να μου πει για τι ευρος και τι ειδους αποκλισεις μιλαμε. Αν δηλαδη ολη η ιστορια ειναι για 2-5%, δεν αξιζει να ασχοληθω καν.

Αν ομως ο ενας 'καιει' τ'αντερα του που λενε, κι ο αλλος ισα που 'ανασαινει', δηλαδη πχ διαφορα καταναλωσης πολλων μοναδων, ε τοτε ναι, παιζει ρολο.

Νομίζω ότι ο κάθε launcher τρώει κολλήματα κ αρχίζει να ρουφάει την μπαταρία μέχρι να κάνεις ένα restart...

Εγώ χρησιμοποιώ τον νοβα προ πολλά χρόνια κ δοκιμάζω που κ που νέους launchers αλλά ξαναγυρνάω στον νοβα..

Υπαρχει κανενα app που να βαζει themes στον Nova?

Τι εννοεις? Στο νοβα κατεβαζεις οποιο icon pack θελεις και το βαζεις απο τθς ρυθμισεις!!

Στον Apex pro ενω δεν εχω επιλεξει την συνεχομενη κυλιση των εικονιδιων των εφαρμογων(θελω να σταματαει η κυλιση της οθονης εκει που σταματανε και τα εικονιδια),εντουτοις μετα τα εικονιδια η κυλιση συνεχιζεται και σε αλλες ''ασχετες'' εικονες widgets που δεν με ενδιαφερουν.

Καποια προταση?

Στον Apex pro ενω δεν εχω επιλεξει την συνεχομενη κυλιση των εικονιδιων των εφαρμογων(θελω να σταματαει η κυλιση της οθονης εκει που σταματανε και τα εικονιδια),εντουτοις μετα τα εικονιδια η κυλιση συνεχιζεται και σε αλλες ''ασχετες'' εικονες widgets που δεν με ενδιαφερουν.

Καποια προταση?

Στις ρυθμίσεις, ρυθμίσεις συρταριου εφαρμογών, διαχείριση συρταριου εφαρμογών. Λογικά θα σου δείξει εφαρμογές και widgets. Σβήνεις την καρτέλα των widgets. Νομίζω ότι εκεί είναι γιατί το έχω σβήσει και εγώ και δεν το βλέπω τώρα.

Φιλικά, Κατερίνα

Χρησιμοποιώ το dodol Launcher στο tablet μου και τον βρίσκω πολύ καλό.

Βέβαια έχω ένα μεγάλο θέμα ότι την αρχική οθόνη και το συρτάρι εφαρμογών δε μπορω να τα γυρίσω να είναι landscape και παραμένουν συνέχεια σε portait.

Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να τα γυρίσω landscape στις ρυθμίσεις δε κατάφερα να βρω κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στον apex γίνεται οπότε μπαίνω στο συρτάρι εφαρμογών να μου δείχνει τη πρώτη σελίδα και όχι αυτή που είχα μπει στην τελευταία εφαρμογή? Ο νόβα την έχει την επιλογή, εδώ δεν τη βρίσκω.
Φιλικά, Κατερίνα

• 3 weeks later...

Επιτέλους tsf 3.1

Αφού μας έβγαλαν την πίστη ένα ολόκληρο χρόνο μας έδωσαν το τελικό προϊόν. Πολύ καλός και φυσικά γρήγορος.

Εβαλα τον nova launcher και προσεξα οτι σε stand by το κινητο καταναλωνει την μιση μπαταρια απο τι πριν και επισης καταναλωνει λιγοτερη ram απο τι ο stock launcher. Το κινητο μου ειναι το meizu mx3..επιρεαζουν οι launchers οντως αυτα τα πραγματα ή ειναι η ιδεα μου?

Εβαλα τον nova launcher και προσεξα οτι σε stand by το κινητο καταναλωνει την μιση μπαταρια απο τι πριν και επισης καταναλωνει λιγοτερη ram απο τι ο stock launcher. Το κινητο μου ειναι το meizu mx3..επιρεαζουν οι launchers οντως αυτα τα πραγματα ή ειναι η ιδεα μου?

Και βέβαια μπορεί να τα επηρεάζουν.

Εννοείται πως τα επηρεάζει. Nova & Apex είναι εξαιρετικοί σε αυτά τα θέματα ( και σε άλλα ).

Στον apex γίνεται οπότε μπαίνω στο συρτάρι εφαρμογών να μου δείχνει τη πρώτη σελίδα και όχι αυτή που είχα μπει στην τελευταία εφαρμογή? Ο νόβα την έχει την επιλογή, εδώ δεν τη βρίσκω.

Δεν νομίζω να γίνεται........

Δημήτρης

Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας

Επιτέλους tsf 3.1

Αφού μας έβγαλαν την πίστη ένα ολόκληρο χρόνο μας έδωσαν το τελικό προϊόν. Πολύ καλός και φυσικά γρήγορος.

Δεν βλέπω πολλές διαφορές σε ταχύτητα και δυνατότητες με την τελευταία beta.

Οκ προσθέσανε τις επαφές στο πάνω μέρος όταν μπαίνεις στα shortcuts.

Και πριν πάντως ήταν πολύ γρήγορος στο Nexus 4.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II