Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Να κάνω μια ερώτηση (ίσως και λίγο χαζή) ....

Έχω τον Nova (αγορασμένο), αν δοκιμάσω άλλο launcher, όταν ξαναεπιλέξω τον Nova θα είναι τακτοποιημένος όπως τον έχω τώρα, ή θα πρέπει να τα βάζω πάλι στην θέση που τα έχω ? (συντομεύσεις, widget κλπ κλπ )

:)

αν δεν κανεις καμια εκκαθαριση δεδομενων και δεν τον απεγκαταστησεις, δε θα χαθει τιποτα. ειναι μια φυσιολογικη εφαρμογη, οπως ολες οταν τις ανοιγεις, ειναι ολα ρυθμισμενα οπως τις ειχες αφησει.

αν δεν κανεις καμια εκκαθαριση δεδομενων και δεν τον απεγκαταστησεις, δε θα χαθει τιποτα. ειναι μια φυσιολογικη εφαρμογη, οπως ολες οταν τις ανοιγεις, ειναι ολα ρυθμισμενα οπως τις ειχες αφησει.

Επίσης μπορεί να κρατήσει backup των ρυθμίσεων του nova μέσα από τις επιλογές του και αν αποφασίσει να τον εγκαταστήσει ξανά να τον επαναφέρει όπως ήταν πριν με ένα απλό restore. Απλά θα πρέπει να τοποθετήσει ξανά τα widgets που πιθανότατα είχε πριν, μικρό το κακό.. :)

θα εβαζα 3 τον smart λογω του οτι δεν καταναλωνει πολυ μνημη.

4 επειδή μετά απο λίγο τον βαριέμαι

θα εβαζα 3 τον smart λογω του οτι δεν καταναλωνει πολυ μνημη.

Δημήτρης

Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας

• 2 weeks later...

Καλησπερα στη παρεα του myphone. Πριν 3 βδομαδες αγορασα το σαμσουνγ κορ και στα πλαισια των πειραματισμων

εγκατεστησα τη δωρεαν εκδοση του nova αλλα στις 5 μερες αντιληφθηκα οτι τρωει τουλαχιστον τριπλασια μπαταρια

απ τον εργοστασιακο launcher. Υπαρχει καποα ρυθμιση που μπορει να τον κανει λιγοτερο ενεργοβορο; Οπως επισης

αν αποφασισω να αγορασω την πληρη εκδοση θα εχω το ιδιο θεμα;

Καλησπερα στη παρεα του myphone. Πριν 3 βδομαδες αγορασα το σαμσουνγ κορ και στα πλαισια των πειραματισμων

εγκατεστησα τη δωρεαν εκδοση του nova αλλα στις 5 μερες αντιληφθηκα οτι τρωει τουλαχιστον τριπλασια μπαταρια

απ τον εργοστασιακο launcher. Υπαρχει καποα ρυθμιση που μπορει να τον κανει λιγοτερο ενεργοβορο; Οπως επισης

αν αποφασισω να αγορασω την πληρη εκδοση θα εχω το ιδιο θεμα;

κατι αλλο σου τρωει μπαταρια...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

κατι αλλο σου τρωει μπαταρια...

Δε νομιζω. Χθες με nova το εβγαλα 12 το μεσημερι απ τη φορτιση με 100% και με πολυ μετρια χρηση

8 το απογευμα ειχε σβησει. Τα βραδια κατα τη διαρκεια του υπνου με nova ετρωγε 30-35% μπαταρια.

Χθες το βραδυ που το επεγκατεστησα ολο το βραδυ εφαγε μονο 8-9% μπαταρια και με παραπανω απο

διπλασια χρηση αυτην την ωρα (20:08) εχω ακομα 61% μπαταρια.

Δε νομιζω. Χθες με nova το εβγαλα 12 το μεσημερι απ τη φορτιση με 100% και με πολυ μετρια χρηση

8 το απογευμα ειχε σβησει. Τα βραδια κατα τη διαρκεια του υπνου με nova ετρωγε 30-35% μπαταρια.

Χθες το βραδυ που το επεγκατεστησα ολο το βραδυ εφαγε μονο 8-9% μπαταρια και με παραπανω απο

διπλασια χρηση αυτην την ωρα (20:08) εχω ακομα 61% μπαταρια.

Φίλε μου, ΔΕΝ φταίει ο Nova για την κατανάλωση της μπαταρίας. Αν έφταιγε αυτός δεν θα ήταν από τους κορυφαίους launchers αλλά από τους χειρότερους (κάτι που δεν ισχύει).

Και εγώ Nova έχω (στο Nexus 5) και όλο το βράδυ καταναλώνει 5-6 % μπαταρία σε αναμονή.

Φίλε μου, ΔΕΝ φταίει ο Nova για την κατανάλωση της μπαταρίας. Αν έφταιγε αυτός δεν θα ήταν από τους κορυφαίους launchers αλλά από τους χειρότερους (κάτι που δεν ισχύει).

Και εγώ Nova έχω (στο Nexus 5) και όλο το βράδυ καταναλώνει 5-6 % μπαταρία σε αναμονή.

Το ξερω φιλε οτι ειναι απ τους κορυφαιους. Γι αυτο δεν μου καθεται καλά οτι τρωει τοση μπαταρια και ψαχνομαι

μηπως συμβαινει κατι αλλο.

Το ξερω φιλε οτι ειναι απ τους κορυφαιους. Γι αυτο δεν μου καθεται καλά οτι τρωει τοση μπαταρια και ψαχνομαι

μηπως συμβαινει κατι αλλο.

Δεν στα στατιστικά της μπαταριας τι άλλο σου τρώει μπαταρία.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον nova launcher. Ενώ έχω ενεργοποίησει τα κινείται το wallpaper, ότι και να βάλω μένει ακίνητο. Γνωρίζει κανείς γιατι;
:thanks:

Δεν στα στατιστικά της μπαταριας τι άλλο σου τρώει μπαταρία.

To απεγκατεστησα. Εβαλα το next να δω πως θα παει.

Συνηθως το λειτουργικο συστημα τρωει τους περισσοτερους πορους. Πανω απο 40%.

Και χρησιμοποίησε και το wakelock detector.

Χρησiμοποιω το doctor battery.

Edited by Alitovasilias

Εμένα ο Nova δεν μου καταναλώνει τίποτα
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον nova launcher. Ενώ έχω ενεργοποίησει τα κινείται το wallpaper, ότι και να βάλω μένει ακίνητο. Γνωρίζει κανείς γιατι;

Να το κανεις crop απο τον Novα!

Βγήκε ο νέος TSF beta 4!

Πολύ βελτιωμένος και σταθερός για beta.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

To απεγκατεστησα. Εβαλα το next να δω πως θα παει.

Συνηθως το λειτουργικο συστημα τρωει τους περισσοτερους πορους. Πανω απο 40%.

Χρησiμοποιω το doctor battery.

Πιο πιθανό είναι το doctor battery να σου τρώει τη μπαταρία. Πιθανόν να προσπαθεί να κλείσει το Nova και ο Nova με τη σειρά του να προσπαθεί να ανοίξει και αυτό να σου τρώει τη μπαταρία.

Μήπως έχεις βάλει το battery doctor να δουλεύει σαν task killer ;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Βγήκε ο νέος TSF beta 4!

Πολύ βελτιωμένος και σταθερός για beta.

Τον έβαλα. Πολύ καλύτερα. Αν και του λείπουν κάποια εφέ τώρα μάλλον θα τον κρατήσω μόνιμα.

Στον apus launcher , πως προσθέτω συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας? Πατάω πχ την αδράνοποίηση του greenify , αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά.

Πιο πιθανό είναι το doctor battery να σου τρώει τη μπαταρία. Πιθανόν να προσπαθεί να κλείσει το Nova και ο Nova με τη σειρά του να προσπαθεί να ανοίξει και αυτό να σου τρώει τη μπαταρία.

Μήπως έχεις βάλει το battery doctor να δουλεύει σαν task killer ;

Απ τη στιγμη που απεγκατεστησα το Nova η μπαταρια με παει καλα. Αυτη τη στιγμη τα στατιστικα του doctor battery

δειχνουν οτι περισσοτερη ενεργεια καταναλωνει ο Next launcher με 43,92% αλλα η μπαταρια ειναι σε καλη κατασταση.

Το εβγαλα απ τη φορτιση πριν απο 40 λεπτα με ανοιχτο wi fi και ειναι ακομα ειναι στο 100%. Ο Nova θα με ειχε φαει

τουλαχιστον ενα 7-8% μπαταρια σε αυτο το διαστημα. Για να λετε ολοι οτι δεν καταναλωνει μαλλον κατι δεν ειχα

ρυθμισει σωστα.

Απ τη στιγμη που απεγκατεστησα το Nova η μπαταρια με παει καλα. Αυτη τη στιγμη τα στατιστικα του doctor battery

δειχνουν οτι περισσοτερη ενεργεια καταναλωνει ο Next launcher με 43,92% αλλα η μπαταρια ειναι σε καλη κατασταση.

Το εβγαλα απ τη φορτιση πριν απο 40 λεπτα με ανοιχτο wi fi και ειναι ακομα ειναι στο 100%. Ο Nova θα με ειχε φαει

τουλαχιστον ενα 7-8% μπαταρια σε αυτο το διαστημα. Για να λετε ολοι οτι δεν καταναλωνει μαλλον κατι δεν ειχα

ρυθμισει σωστα.

Οκ δούλεψε με άλλον launcher . Δεν χάθηκε και ο κόσμος

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

εβαλα το nova launcer.καλο..το τηλεφωνο παει καλυτερα και εχει αρκετα καλουδια.

αυτο που με ενοχλει,ειναι οτι μου μετακινει και μου μεγενθυνει την ταπετσαρια μου.μπορω να το κανω οπως ηταν με το μαμα Launcer?

εβαλα το nova launcer.καλο..το τηλεφωνο παει καλυτερα και εχει αρκετα καλουδια.

αυτο που με ενοχλει,ειναι οτι μου μετακινει και μου μεγενθυνει την ταπετσαρια μου.μπορω να το κανω οπως ηταν με το μαμα Launcer?

Nova settings > Desktop > Wallpaper scrolling.. off.

ωραιος..την μετακινηση την εφτιαξα.το wallpaper πως το κανω fit?εχει ξεχιλωσει και μου κοβει τις ακρες..

οκ φιλε-το βρηκα και αυτο.ορισα παλι την φωτο που ηθελα και το δηλωσα ως ταπετσαρια.

ευχαριστω

Edited by dp8

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II