Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Παιδια εβγαλε νεο update o dodol! Καταπληκτικος! Επιτελους εβαλε transparent buttons εγω που ειμαι με μοτο g δηλαδη ειναι επιτελους αψογος!

Αφηνω νοβα στην ακρη να δω πως θα παει αυτος!!

Λίγο που τον είδα πραγματικά εκπληκτικός.

Έπαθα πλάκα... Τον έβαλα και θα ασχοληθώ καλύτερα αύριο

Sent from my note3

Λίγο που τον είδα πραγματικά εκπληκτικός.

Έπαθα πλάκα... Τον έβαλα και θα ασχοληθώ καλύτερα αύριο

Sent from my note3

Ωραιος !! Βαλτον ναι πολυ καλος

Παιδια εβγαλε νεο update o dodol! Καταπληκτικος! Επιτελους εβαλε transparent buttons εγω που ειμαι με μοτο g δηλαδη ειναι επιτελους αψογος!

Αφηνω νοβα στην ακρη να δω πως θα παει αυτος!!

Εν τω μεταξύ μόλις χθες διεγραψα τον dodol γιατί τον βαρέθηκαν και γύρισμα σε nova :p.

παιδιά είμαι ήδη σε νοβα... Πάω να κατεβάσω το dodol απ το μάρκετ και μου βγάζει μήνυμα όταν πατάω το κουμπί εγκατάσταση :σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών από το διακομιστή?? τι μπορεί να είναι και δεν Μ αφήνει να το κατεβάσω?

παιδιά είμαι ήδη σε νοβα... Πάω να κατεβάσω το dodol απ το μάρκετ και μου βγάζει μήνυμα όταν πατάω το κουμπί εγκατάσταση :σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών από το διακομιστή?? τι μπορεί να είναι και δεν Μ αφήνει να το κατεβάσω?

Κάνε μια επανεκκίνηση κι αν δεν δουλέψει δοκίμασε λίγο αργότερα..

ναι αλλά κάποιες εφαρμογές τρέχουν services που σου ξεσκιζουν την μπαταρία, αν δεν τα χρειάζεσαι εκεί κάνει δουλειά το greenify της κάνει stop και μετά hibernate έτσι παραμένουν στην μνήμη σαν cached apps και όχι σα services που ξεσκιζουν την μπαταρία

Αυτο που περιγράφεις ειναι το ιδανικό ,αλλα στην πράξη δεν ειναι έτσι .

Σε μια συσκευή που τρέχουν πολλές εφαρμογές ειναι σύνηθες να λαγκαρι μια εφαρμογή και το android να σφυρίζει αδιάφορα .

Οι task killers κάνουν περισσότερο κακό βέβαια γιατι βάζουν το σύστημα σε ένα συνεχές ανοιγοκλεισιμο των εφαρμογών .

Το greenify όμως λειτουργεί διαφορετικά . Και φαίνεται να έχει αποτέλεσμα ...

Δεν μίλησα για greenify αλλά για την επιλογή του tsf που ο φίλος που του απάντησα είχε θέμα. Κάτι τελείως διαφορετικό δηλαδή.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Εγώ στο Ν4 πάντως που απενεργοποιησα τον καθαρισμό μνήμης, ναι μεν έχει πέσει η free ram από τα 800+mb στα 300+, αλλά δεν βλέπω κανένα πρόβλημα και επιπλέον έχω ανοιχτές στο background όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ, που είναι πολύ βολικό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχω βαλει το nova launcher.. Το δωρεάν οχι το prime..Ξέρετε γιατί όταν έχω αναπάντητες κλήσεις ή όταν έχω μηνύματα δεν μου τα γράφει στα αντίστοιχα εικονίδια (2 αναπάντητες π.χ. ή 1 μήνυμα) παρά μόνο επάνω δεξια μου βγάζει το σηματάκι της αναπάντητης ή του μηνύματος? Θέλει κάποια ρύθμιση?

Έχω βαλει το nova launcher.. Το δωρεάν οχι το prime..Ξέρετε γιατί όταν έχω αναπάντητες κλήσεις ή όταν έχω μηνύματα δεν μου τα γράφει στα αντίστοιχα εικονίδια (2 αναπάντητες π.χ. ή 1 μήνυμα) παρά μόνο επάνω δεξια μου βγάζει το σηματάκι της αναπάντητης ή του μηνύματος? Θέλει κάποια ρύθμιση?

θέλει έξτρα εφαρμογουλα tesla unread η κάπως έτσι.και μετά ενεργοποίηση/ ρύθμιση μέσα από το μενού του Νόβα.αλλά δεν ξέρω εάν είναι μόνο για τον prime

Δηλαδή στο εικονίδιο του τηλεφώνου και των μηνυμάτων δεν αναγράφει τον αριθμό των αναπάντητων που είχα π.χ.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θέλει έξτρα εφαρμογουλα tesla unread η κάπως έτσι.και μετά ενεργοποίηση/ ρύθμιση μέσα από το μενού του Νόβα.αλλά δεν ξέρω εάν είναι μόνο για τον prime

Λες να είναι θέμα του prime? Απλά στον απλό δεν μου βγάζει τίποτα σχετικό στις ρυθμίσεις

Δηλαδή στο εικονίδιο του τηλεφώνου και των μηνυμάτων δεν αναγράφει τον αριθμό των αναπάντητων που είχα π.χ.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λες να είναι θέμα του prime? Απλά στον απλό δεν μου βγάζει τίποτα σχετικό στις ρυθμίσεις

με prime είναι έτσι.[ATTACH]48205[/ATTACH][ATTACH]48206[/ATTACH]

Εγώ παίδες κόλλησα άσχημα με τον dolol.

Πραγματικά έχει τα πάντα.. Γρήγορος ταχύτατος ελαφρύς... Απορώ πως δεν τον είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό.

Sent from my note3

Πραγματικά έχει τα πάντα.. Γρήγορος ταχύτατος ελαφρύς... Απορώ πως δεν τον είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό.

Sent from my note3

Dodol εννοείς ;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.campmobile.launcher

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Ναι λάθος δικό μου από την πρόβλεψη στο πληκτρολόγιο.:D

Sent from my note3

Sent from my note3

πραγματικά φοβερός. ...

Εχει χαρακτηριστικά από τον go launcher και από miui

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Επειδη τωρα σεταρω τον νοβα

Υπαρχει τροπος να μπουν ολα τα icons, απο μια εφαρμογη που εχω διαλεξει, ολα μαζι και οχι ενα ενα σε καθε εφαρμογη;

Τρεις σελιδες χ 16 ειναι δουλεια....

κουκουρουκου

πραγματικά φοβερός. ...

φιλε επαθα πλακα ..

καθισε λουκουμι στο νοτελι...:)

εχει τα ΠΑΝΤΑ μεσα ...και πραγματα που σε αλλους πρεπει να πληρωσεις για να τα δεις ...:)

απιστευτη παραμετροποιηση επιλογες σχεδον για τα παντα ..τι να πω ...μενω εδω για την ωρα ...

Εχει χαρακτηριστικά από τον go launcher και από miui

ναι ναι παει το μυαλο σου και εκει...

μπραβο κανανε τρομερη δουλεια και πανω απο ολα δωρεαν ...!:)

επισης καταναλωνει πολυ λιγη ραμ ειναι πολυ ελαφρύς...

Ο Dodol δεν υποστηρίζει τα αγορασμένα icon packs που έχουμε από το Market, σωστά;

Ή απλά, επειδή είναι καινούριος, δεν έχουν προλάβει ακόμη να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στα icon packs οι δημιουργικοί τους;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ο Dodol δεν υποστηρίζει τα αγορασμένα icon packs που έχουμε από το Market, σωστά;

Ή απλά, επειδή είναι καινούριος, δεν έχουν προλάβει ακόμη να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στα icon packs οι δημιουργικοί τους;

εχεις καποιο λινκ με icon να δοκιμασω?

(δωρεαν :p )

Επειδη τωρα σεταρω τον νοβα

Υπαρχει τροπος να μπουν ολα τα icons, απο μια εφαρμογη που εχω διαλεξει, ολα μαζι και οχι ενα ενα σε καθε εφαρμογη;

Τρεις σελιδες χ 16 ειναι δουλεια....

Τι εικονιδια ειναι αυτα που θελεις να περασεις; Δικα σου ή καποιο icon pack απο το store?

εχεις καποιο λινκ με icon να δοκιμασω?

(δωρεαν :p )

Για δωρεάν μπορείς να δεις το Moonshine, αν και στην περιγραφή του δεν αναφέρει τον Dodol.

Μέχρι τώρα μάλλον ο launcher δεν υποστήριζε external icon packs, και γι' αυτό κανένας developer δεν υποστηρίζει στα pack του τον laucnher. Το θέμα είναι αν η καινούρια έκδοση υποστηρίζει, οπότε οι developers κάνουν συμβατά τα icon pack τους με τον launcher. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Τι εικονιδια ειναι αυτα που θελεις να περασεις; Δικα σου ή καποιο icon pack απο το store?

icon pack απο το store

κουκουρουκου

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II