Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Ο nova μπορεί να μπει σε συσκευή με android 2.3.6; Έχει η κοπελιά μου ένα galaxy Y και της κάνει κάτι παλαβά ο touchwiz στο συρτάρι των εφαρμογών.. :p

Ο nova μπορεί να μπει σε συσκευή με android 2.3.6; Έχει η κοπελιά μου ένα galaxy Y και της κάνει κάτι παλαβά ο touchwiz στο συρτάρι των εφαρμογών.. :p

Όχι δυστυχώς απαιτεί έκδοση 4.0 και πάνω. Δοκίμασε τον ADW launcher που είναι πολύ smooth σε GB.

Όχι δυστυχώς απαιτεί έκδοση 4.0 και πάνω. Δοκίμασε τον ADW launcher που είναι πολύ smooth σε GB.

Θα τον δοκιμασω σίγουρα, μήπως θα έπαιζε και ο Apex μιας και αναφέρθηκε πολύ στα τελευταία ποστς; :)

Θα τον δοκιμασω σίγουρα, μήπως θα έπαιζε και ο Apex μιας και αναφέρθηκε πολύ στα τελευταία ποστς; :)

Ούτε ο Apex Μάκη. Δοκίμασε και τον holo, είναι αντίστοιχος των Apex και Nova, αλλά για 2.3;)

Ούτε ο Apex Μάκη. Δοκίμασε και τον holo, είναι αντίστοιχος των Apex και Nova, αλλά για 2.3;)

Ναι, το διαπίστωσα αφού δεν τον βγάζει στο play. Θα δω και Holo, ευχαριστώ κύριοι! :)

Guys απ'όταν έβαλα τον Nova Prime καθώς και σ'όλα τα μετέπειτα updates του, 2-3 φορές την ημέρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το μέγεθος των φακέλων γίνεται τεράστιο και τα εικονίδια πολύ μικρά.

Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να φταίει και πως διορθώνεται; Είναι πολύ εκνευριστικό να μπαίνω συνέχεια στις ρυθμίσεις των φακέλων και να τους ξαναφτιάχνω.

Έτσι γίνονται...

Κι έτσι είναι το κανονικό..

Φίλε ποια εικονίδια έχεις;

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνων από παράθεση
frastgr

Guys απ'όταν έβαλα τον Nova Prime καθώς και σ'όλα τα μετέπειτα updates του, 2-3 φορές την ημέρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το μέγεθος των φακέλων γίνεται τεράστιο και τα εικονίδια πολύ μικρά.

Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να φταίει και πως διορθώνεται; Είναι πολύ εκνευριστικό να μπαίνω συνέχεια στις ρυθμίσεις των φακέλων και να τους ξαναφτιάχνω.

Έτσι γίνονται...

Κι έτσι είναι το κανονικό..

Κ σε μένα κάποιες φορές έτσι γίνονται.Με ένα restart στο nova στρώνει.

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνων από παράθεση

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Το 3D mode του next το είδατε;;;;; :eek::thumbup::)

Tο είδα σήμερα.Ωραίο αλλά θέλει στήσιμο από την αρχή,και βαριέμαι:p

Είναι και beta ακόμα.Άσε να δούμε πώς θα πάει και βλέπουμε...

Tο είδα σήμερα.Ωραίο αλλά θέλει στήσιμο από την αρχή,και βαριέμαι:p

Είναι και beta ακόμα.Άσε να δούμε πώς θα πάει και βλέπουμε...

Εγώ που το είδα λίγο, νομίζω πως έκανε μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Εντάξει πολύ φαντεζί, beta είναι ακόμα, όταν το φτιάξουν κι άλλο βλέπουμε.

Είδα σε κινητό φίλου τον Νόβα ο οποίος ναι μεν στο συρτάρι εφαρμογών έφτιαχνε φακέλους αλλά οι εφαρμογές μένανε και εκτός φακέλων. Δλδ υπήρχανε 2 συντομεύσεις.

Έτσι γίνεται στον Νόβα;;; Εάν είναι έτσι να μην τον αγοράσω.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Είδα σε κινητό φίλου τον Νόβα ο οποίος ναι μεν στο συρτάρι εφαρμογών έφτιαχνε φακέλους αλλά οι εφαρμογές μένανε και εκτός φακέλων. Δλδ υπήρχανε 2 συντομεύσεις.

Έτσι γίνεται στον Νόβα;;; Εάν είναι έτσι να μην τον αγοράσω.

οταν πας να φτιαξεις φακελο, εχει επιλογη για το αν θες να παραμεινουν και στο συρταρι εφαρμογων, ή να φαινονται μονο στο φακελο.;)

Το 3D mode του next το είδατε;;;;; :eek::thumbup::)

3d μεσα στο 3d? Ακουγεται δυνατο θα το τσεκαρω!

Προς το παρων παιζω με ilauncher με ios7 χαχα!

οταν πας να φτιαξεις φακελο, εχει επιλογη για το αν θες να παραμεινουν και στο συρταρι εφαρμογων, ή να φαινονται μονο στο φακελο.;)

To είδα αυτό, αλλά δυστυχώς δεν άλλαζε τίποτα.

Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

To είδα αυτό, αλλά δυστυχώς δεν άλλαζε τίποτα.

Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα;

Έχω επιλέξει να μην φαίνονται οι εφαρμογές δυο φορές και λειτουργεί μια χαρά.

Κι εγώ με Nova Prime δε μου αφήνει διπλά shortcuts, όλα λειτουργούν ρολόι.

129026.png?1640591734

Ένα προβληματάκι με τον Nova prime.

Έχω επιλέξει το dock να εμφανίζεται με διπλό tap. Στη homescreen έχω μόνο ένα shortcut, αυτό του on/off switch. Αυτό λοιπόν το εικονίδιο δεν μετακινείται πάνω/κάτω, ανάλογα με το αν είναι κρυμμένο το dock, αλλά μένει σταθερό. Επίσης, ο Nova δεν με αφήνει να βάλω κάποιο εικονίδιο εκεί όπου θα εμφανιστεί το dock, όταν το ανοίξω. Αντίθετα, όταν εμφανίζω το notification bar, τα widgets/εικονίδια μετακινούνται πιο κάτω.

Μάλλον θα είναι κάποια ρύθμιση, γιατί στο Nexus 7 (πάλι με Nova Prime) γίνεται αυτό. Έχω δηλαδή ένα εικονίδιο τέρμα κάτω δεξιά στην οθόνη και το dock εξαφανισμένο. Μόλις κάνω double tap, εμφανίζεται το dock και το εικονίδιο ανεβαίνει πιο επάνω αυτόματα. Τί λέτε;

Ένα προβληματάκι με τον Nova prime.

Έχω επιλέξει το dock να εμφανίζεται με διπλό tap. Στη homescreen έχω μόνο ένα shortcut, αυτό του on/off switch. Αυτό λοιπόν το εικονίδιο δεν μετακινείται πάνω/κάτω, ανάλογα με το αν είναι κρυμμένο το dock, αλλά μένει σταθερό. Επίσης, ο Nova δεν με αφήνει να βάλω κάποιο εικονίδιο εκεί όπου θα εμφανιστεί το dock, όταν το ανοίξω. Αντίθετα, όταν εμφανίζω το notification bar, τα widgets/εικονίδια μετακινούνται πιο κάτω.

Μάλλον θα είναι κάποια ρύθμιση, γιατί στο Nexus 7 (πάλι με Nova Prime) γίνεται αυτό. Έχω δηλαδή ένα εικονίδιο τέρμα κάτω δεξιά στην οθόνη και το dock εξαφανισμένο. Μόλις κάνω double tap, εμφανίζεται το dock και το εικονίδιο ανεβαίνει πιο επάνω αυτόματα. Τί λέτε;

Ο Nova δεν σε αφηνει.

Παιδια στο νοβα εχετε τικαρισμενο το 'επιθετικη επιφανεια εργασιας' ?

Εγω οχι... ;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Αρχικά δεν το είχα και μια στο τόσο όταν πήγαινα στην homescreen έκανε ένα μικρό reload που διαρκούσε 2-3 δευτερόλεπτα. Από τότε που το τικαρα δεν μου το έκανε ξανά.

Εγώ σε S3 δεν το είχα ενεργοποιημένο, το έβαλα τις προάλλες, αλλά δεν έχω δει καμία διαφορά.

Τώρα το πρόσεξα κι εγώ και το τίκαρα. Θα έχει διάφορα στην κατανάλωση λέτε;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II