Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω τον next an και δεν νομίζω ότι θα είναι και πολύ ελαφρύς.

H αλήθεια είναι ότι καταναλώνει ram και μπαταρία (όχι κάτι τραγικό βέβαια αλλά δεν είναι και nova) αλλά στην αίσθηση θα σου φανεί πιο ελαφρύς από αρκετούς launchers που κυκλοφορούν στο play..:)

Καλησπέρα παιδιά...Χτες πέρασα τον next launcher 3d την αγορασμένη έκδοση..Μου φαίνεται ο καλύτερος από όλους καθώς υποστηρίζει πάρα πολλά feautures...Αν και δεν καταναλώνει μπαταρία παρά τα effects καταναλώνει αρκετή RAM και μάλιστα στο Galaxy S4 που έχει και 1,78GB RAM..Ποια είναι η γνώμη σας?..Έχετε βρει κανένα αρνητικό μέχρι στιγμής?

Υπάρχει launcher που να σε αφήνει να βάζεις τα εικονίδια όπου γουστάρεις, να μην σε περιορίζει το grid, έχω τον sslauncher αλλά δεν μου πολυαρέσει.

Θέλω κάτι σε free και ελαφρύ.

Βάλε τον lightning launcher. Είμαι free και πανάλαφρος και κάνει αυτό που θες. Αν σου αρέσει η λογική του να έχεις μια θεόρατη επιφάνεια εργασίας και τρελό customization θα σου αρέσει. Πρέπει απλά να μπεις λίγο στην λογική του στην αρχή

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Υπάρχει μήπως κάποιος launcher σαν τον launcher 8 για tablet; Έχω το asus padfone και πιστεύω πως θα είχε ενδιαφέρον ένας τέτοιος launcher αλλά δεν έχω βρει κάτι όσο και αν έψαξα...

ελαφρύς launcher που μπορείς να κάνεις φακέλους στο μενού ποιος είναι?

Είχα τον Atom αλλά μετά την τελευταία αναβάθμιση είδα μέχρι και 80mb στην μνήμη

ελαφρύς launcher που μπορείς να κάνεις φακέλους στο μενού ποιος είναι?

Είχα τον Atom αλλά μετά την τελευταία αναβάθμιση είδα μέχρι και 80mb στην μνήμη

Νομίζω ο nova prime το κάνει αυτό.

Νομίζω ο nova prime το κάνει αυτό.

Μη νομίζεις,το κάνει σίγουρα!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

H αλήθεια είναι ότι καταναλώνει ram και μπαταρία (όχι κάτι τραγικό βέβαια αλλά δεν είναι και nova) αλλά στην αίσθηση θα σου φανεί πιο ελαφρύς από αρκετούς launchers που κυκλοφορούν στο play..:)

Εγώ πάντως έχω δει να κάνει reload ο next lite όταν με nova δεν το είχα δει ποτέ....Και την ram την έχω τελικιασμένη στα 700+mb μεσοσταθμικά...Στο σκρολάρισμα όμως είναι ομαλότατος ακόμα και όταν η ram φτάνει στα 800mb και μένουν άλλα 15...

Σε κατανάλωση πάντως στο battery stat δεν τον έχω δει όταν π.χ. τον nova τον έβλεπα σε χρήση που απλά το είχα σε αναμονή.

Εγώ πάντως έχω δει να κάνει reload ο next lite όταν με nova δεν το είχα δει ποτέ....Και την ram την έχω τελικιασμένη στα 700+mb μεσοσταθμικά...Στο σκρολάρισμα όμως είναι ομαλότατος ακόμα και όταν η ram φτάνει στα 800mb και μένουν άλλα 15...

Σε κατανάλωση πάντως στο battery stat δεν τον έχω δει όταν π.χ. τον nova τον έβλεπα σε χρήση που απλά το είχα σε αναμονή.

O next πρέπει να διορώθει λίγο το σκρολάρισμα στο dock των εφαρμογών. Ενώ στις αρχικές οθόνες είναι τέλειος, εκεί λίγο , μισή ιδέα δηλαδή, θέλει βελτίωση.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Δεν είπαμε κάτι διαφορετικό εκτός από την κατανάλωση μπαταρίας, αν δεις 4-5 σελίδες πιο πίσω στο ποστ του φίλου freddaras θα διαπιστώσεις κι ο ίδιος ότι στη δική του συσκευή είχε εντελώς διαφορετική άποψη το AppSucker το οποίο έβγαλε πολύ πιο "οικονομικό" τον nova έναντι του next..;)

Edited by makis206

Σας έχει τύχει στον tsf να αλλάζει το μέγεθος των widget αυτόματα ( συγκεκριμένα μικραίνουν) και μετά να επανέρχονται στο μέγεθος που ήταν;

Οι πρώτες φώτο είναι όπως έχει σεταριστει ενώ οι δεύτερες δείχνουν πως μικραίνουν τα widget έως ότου κάποια στιγμή πάρουν ξανά το αρχικό τους μέγεθος.

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot/2013-06-21192941_zps399f608d.png

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot/2013-06-21193106_zps1a2c9593.png

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot/Screenshot_2013-06-21-19-10-07_zps93f85059.png

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot/Screenshot_2013-06-21-19-06-47_zps4f26ca5e.png

@telmusic

Σιγουρα μου εχει συμβει αρκετες φορες, αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο launcher:p

Αλλα νομιζω εχει να κανει περισσοτερο με την εφαρμογη που εχει το widjet. Στο facebook ας πουμε γινεται , το θυμαμαι, σε αλλα widjets οχι,

Πάντως εκτός του widget του Facebook όπως πιθανόν να παρατηρησες το ίδιο συμβαίνει και στα widget του YouTube και του ρολογιού fancy widget.

Ο καιρός που ρώτησε ο φίλος παραπάνω είναι το android weather.

Πάντως εκτός του widget του Facebook όπως πιθανόν να παρατηρησες το ίδιο συμβαίνει και στα widget του YouTube και του ρολογιού fancy widget.

Ο καιρός που ρώτησε ο φίλος παραπάνω είναι το android weather.

Ναι... Προσωπικα μου εχει συμβει μονο στου fb και στο τουιτερ. Και οχι πολυ συχνα βεβαια.

παιδια γεια χαρα σε ολους !

για οσους ειναι σε 2.3 εκδοση δοκιμαστε 360 launcher τα σπαει και γενικα οποιος θελει :lol: τον εχω εδω κ 2 βδομαδες κ μετραει

15% ψηφισε στοκ launcher? wtf?

Τεραστια ψηφο στον nova, τον εχω αγορασμενο απο τοτε που βγηκε η ics, σε ΟΛΑ τα κινητα δουλευει χωρις lag.

Εγώ πάλι το μετάνιωσα που ψήφισα nova. Όχι ότι είναι κακός αλλά πλέον προτιμώ πολύ περισσότερο τον action launcher pro. Και δυστυχώς δεν γίνεται να αλλάξω την ψήφο (?).

Εγω παραμενω σε Nova Prime δαγκωτο. Σημερα αλλαξα στο ταμπλετ και εβαλα Smart Launcher. Δοκιμαστικα, την free εκδοση. Μου αρεσει και ειναι αρκετα ευχρηστος για ταμπλετα. Θα τον κρατησω.

Τεραστια ψηφο στον nova, τον εχω αγορασμενο απο τοτε που βγηκε η ics, σε ΟΛΑ τα κινητα δουλευει χωρις lag.

Κι εγώ αναρωτιέμαι για το 15% που έχει ψηφίσει stock.Λείπουν πάρα πολλές επιλογές ουσίας ( δεν μιλάω για τα εφφέ ) από τους stock launchers.Όσο για το smoothness στο δικό μου κινητό όπου λέγεται ότι ο stock είναι supersmooth, ε ο Nova,o Αtom,o Apex και ο Holo είναι ακόμα πιο smooth.Ποτέ ξανά stock launcher.Συμφωνώ επίσης απόλυτα και για τον Nova Prime.Kανένα απολύτως lag,κανένα απολύτως πρόβλημα.:)

Κι ομως σε πολλους δεν χρειαζονται οι παραπανω επιλογες που προσφερει ενας launcher απ'το play. Επισης σε καποιες συσκευες (πχ σε καποια tablets) ο stock προσφερει καποιες δυνατοτητες (mini apps για παραδειγμα) που χανονται μολις βαλεις οποιονδηποτε αλλον οποτε για καποιους ειναι ενας πολυ καλος λογος να παραμεινουν με stock..:)

Εγώ πάλι το μετάνιωσα που ψήφισα nova. Όχι ότι είναι κακός αλλά πλέον προτιμώ πολύ περισσότερο τον action launcher pro. Και δυστυχώς δεν γίνεται να αλλάξω την ψήφο (?).

Φίλε μου είχες δίκιο για τον Action, μόλις τον δοκίμασα. Είναι πολύ καλός και smooth και με άλλη φιλοσοφία.

frastgr

είχα το hi-launcher και ξαφνικά ανακάλυψα αυτόν Yandex shell απλός τα σπάει και δωρεάν και Ελληνικά...είχαν αγοράσει τον sbp και φτιάξανε...

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.shell&feature=search_result&write_review=true

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

μετα απο σχεδον 2 χρονια στον κοσμο του android νομιζω πως εχω βρει μερικους launchers που ειναι σχεδον αγνωστοι και μπορει να σας ενδιαφερουν να τους δοκιμασετε. μερικοι με εντιπωσιασαν αρκετα. να καποιοι που ελαχιστα εχουν αναφερθει και δεν υπαρχουν στο poll.

Chameleon Launcher (3,12€)

Everything Home

Buzz Launcher

Vire Launcher

Bazooka Launcher

MiHome Launcher

Smart Launcher

εβαλα μονο αυτους που αξιζουν, τουλαχιστον για εμενα, μια ματια.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II