Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Αν κάνουν μια προσφορά του tsf ανάλογη με αυτή που κάνει ο Νεχτ, νομίζω θα σαρώσει

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Κι όμως! Προς έκπληξη μου δουλεύει παρα πολύ καλά στο nexus s μου με μονο 500 ραμ. Καθόλου λαγκ. Πολύ όμορφος launcher. Θυμάμαι παλιότερα τον είχα σβήσει γιατί κολλούσε και μου έσπαγε τα νεύρα. Τώρα όμως που τον ξαναδοκιμασα δεν έχω πρόβλημα.
τα nexus εχουν τις πιο ελαφριες και καλοφτιαγμενες rom και δυσκολα κρεμανε.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έκανα ένα πέρασμα από appex! Καλός και smooth, αλλά με χάλασε ότι δεν μπορείς να βάλεις shortcuts σε φακέλους και 1x1 Widgets στο dock, οπότε γύρισα σε nova!

Εχω δοκιμασει τον next τρεις φορές με την τελευταία φορά πριν λίγες μέρες την lite version.

Ο next είναι αρκετά ελκυστικός λόγο των έξυπνων στο σχεδιασμό εφέ αλλά το ενδιαφέρον του αρχίζει και τελειώνει σε αυτό το σημείο.

Μετά την τρίτη φορά που επηρεάστηκα από τα θετικά σχόλια ώστε να τον ξαναδοκιμασω πλέον.μπορώ να πω με σιγουριά και πέραν όποιας αμφιβολίας πως πρόκειται για έναν ακριβό launcher και υπερτιμημένο σε ότι αφορά την εμπειρία χρήσης του.

Θα έλεγα πολύ απλά πως η οποιαδήποτε σύγκριση με τον tsf που επίσης χρησιμοποιώ είναι άδικη για τον tsf και κολακευτικη για τον next.

Είναι αργός στο άνοιγμα των δικών του widget και συγκεκριμένα σε αυτό του music player που ενώ έχει το πιο χαριτωμένο σχεδιασμό που έχω δει αργεί στο άνοιγμα και στην πλοήγηση.

Το λαγκαρισμα είναι συχνό και το smoothness του tsf δεν το φτάνει ούτε κατά διάνοια .

Προχτές που ήθελα να δείξω τα καλούδια του σε έναν φίλο πολύ εύκολα με πρόδωσε αφού σχεδόν μου κόλλησε το κινητό.

Μπορεί να ξεκίνησε ελπιδοφόρα -άλλωστε νομίζω πως είμαι από τους πρώτους που είχα ποστάρει θετικά για τον next όταν πρώτοβγήκε - αλλά πλέον τα 12 ευρώ που ζητάει δεν τα αξίζει με τίποτα.

Νομίζω πως μια τιμή σαν αυτή του nova prime θα του ταίριαζε περισσότερο.

Εχω δοκιμασει τον next τρεις φορές με την τελευταία φορά πριν λίγες μέρες την lite version.

Ο next είναι αρκετά ελκυστικός λόγο των έξυπνων στο σχεδιασμό εφέ αλλά το ενδιαφέρον του αρχίζει και τελειώνει σε αυτό το σημείο.

Μετά την τρίτη φορά που επηρεάστηκα από τα θετικά σχόλια ώστε να τον ξαναδοκιμασω πλέον.μπορώ να πω με σιγουριά και πέραν όποιας αμφιβολίας πως πρόκειται για έναν ακριβό launcher και υπερτιμημένο σε ότι αφορά την εμπειρία χρήσης του.

Θα έλεγα πολύ απλά πως η οποιαδήποτε σύγκριση με τον tsf που επίσης χρησιμοποιώ είναι άδικη για τον tsf και κολακευτικη για τον next.

Είναι αργός στο άνοιγμα των δικών του widget και συγκεκριμένα σε αυτό του music player που ενώ έχει το πιο χαριτωμένο σχεδιασμό που έχω δει αργεί στο άνοιγμα και στην πλοήγηση.

Το λαγκαρισμα είναι συχνό και το smoothness του tsf δεν το φτάνει ούτε κατά διάνοια .

Προχτές που ήθελα να δείξω τα καλούδια του σε έναν φίλο πολύ εύκολα με πρόδωσε αφού σχεδόν μου κόλλησε το κινητό.

Μπορεί να ξεκίνησε ελπιδοφόρα -άλλωστε νομίζω πως είμαι από τους πρώτους που είχα ποστάρει θετικά για τον next όταν πρώτοβγήκε - αλλά πλέον τα 12 ευρώ που ζητάει δεν τα αξίζει με τίποτα.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Tsf ακόμα δεν είναι κανείς. Και βέβαια ούτε ο nova ο οποίος αν και εξαιρετικός και τον χρησιμοποιώ στο ταμπλετ αλλά στην πρωτοτυπία και βέβαια στο smoothness δεν φτάνει τον tsf

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

12 ευρώ για μένα δεν αξίζει....από την άλλη ήθελα μια αλλαγή από τον nova και o next έχει πολύ βολικό για μένα ημερολόγιο και ωραία μαζεμένη εφαρμογή καιρού. Αυτα τα έχει και ο free....

Στο νοτε 2 δεν μου εχει λαγκαρει ποτε, αντιθετα με τον tsf που πολυ συχνα μου "εσπαγε" το εφε ανοιγματος ενος φακελου . (Αν αλλαζα γρηγορα οθονη και πατουσα γρηγορα να ανοιξει ο φακελος).

Τι να πω? σε καθε συσκευη βλεπεις διαφορετικες συμπεριφορες. (Πολυ καλος βεβαια και ο tsf, χωρις αμφιβολια, απλα σημερα ειναι για εμενα η 2η επιλογη μου).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Στο νοτε 2 δεν μου εχει λαγκαρει ποτε, αντιθετα με τον tsf που πολυ συχνα μου "εσπαγε" το εφε ανοιγματος ενος φακελου . (Αν αλλαζα γρηγορα οθονη και πατουσα γρηγορα να ανοιξει ο φακελος).

Τι να πω? σε καθε συσκευη βλεπεις διαφορετικες συμπεριφορες. (Πολυ καλος βεβαια και ο tsf, χωρις αμφιβολια, απλα σημερα ειναι για εμενα η 2η επιλογη μου).

Συμφωνω και εγω, δεν τον αλλαζω με κανεναν προς το παρων, δεν μου εχει κανει κανενα λαγκαρισμα στο Νοτε...ειναι αψογος και με πολυ καλη υποστηριξη...ειναι ο πρωτος launcher που πληρωσα (οταν τον ειχαν προσφορα) και δεν εχω μετανοιωσει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ίδιο και στο S2, ο tsf κάνει κολπάκια που και που ενώ αντίθετα ο next κυλάει πάντα σαν νερό. Κάποτε πίστευα ότι o tsf θα έμενε για πάντα πρώτος στις προτιμήσεις μου όμως μετά από καιρό και αφού εμφανίστηκε και ο next.. χώρια που πλέον ο tsf μοιάζει "παλιός" στα μάτια μου κι ας εξακολουθεί να διαφέρει τόσο απ'όλους τους υπόλοιπους. Κι ένα σίγουρο για μένα έχοντας δουλέψει αρκετά και με τους δυο, αν αυτή τη στιγμή δεν είχα αγοράσει κανέναν και είχα την επιθυμία να ξοδέψω 13 ευρώ για έναν launcher μεταξύ αυτών, τότε σίγουρα αυτός που θα επέλεγα θα ήταν ο next. Κι αν δεν αξίζει ακόμα τέτοιο ποσό, όλα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι θα έρθει εκείνη η ώρα που οι περισσότεροι θα πουν "χαλάλι". Αντιθέτως η ομάδα του tsf δείχνει πλέον ότι αργεί χαρακτηριστικά..

Έπεσα πανω σε αυτον τον Launcher για 4.x. Ειναι πολυ καλη υλοποιηση (και ακομα καλυτερο για show off). Ριξτε του μια ματια, ειναι πολυ ευφευρετικος ο τροπος που λειτουργει. Στο Play ειναι μονο για την US and A αλλα το ανεβασα στο db (δε νομιζω να υπαρχει θεμα για το upload καθως ειναι δωρεαν η εφαρμογη αλλα region restricted, αν υπαρχει προβλημα ας το τροποποιησει καποιος mod :) )

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.everything.launcher

https://www.dropbox.com/s/cpeyeebl0xu4thp/me.everything.launcher..apk

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ενημέρωση για τον next με απίθανα νέα εφέ στις εναλλαγές οθονών! Τσεκάρετε αυτό το "Folding"..:p

Πολύ καλό το folding, αλλά δεν μπορώ να το βάλω και στο app drawer.

Πολύ καλό το folding, αλλά δεν μπορώ να το βάλω και στο app drawer.

Δεν το έχουν βάλει στις επιλογές για το app drawer γι'αυτό, μόνο για τις οθόνες των widgets. Ίσως το προσθέσουν σε μελλοντικό update αν και προσωπικά δεν μου είναι τόσο απαραίτητο..:)

Παιδιά και εγω next έχω στο θηριο μου και γουστάρω με χίλια απλά δεν έχω βρει ένα τρόπο μετά από φλασαρισμα μιας ρομ και επαναφοράς του next από το μπακ απ του να μου επανέρχονται και τα widgets.

Πρέπει δηλαδή να τα στήνω από την αρχή.

Ο μόνος launcher που το καταφέρνει αυτό είναι ο nova.

Και εδώ δηλαδή και πάλι ο nova μπροστά είναι.

Sent from my note2

Παιδιά και εγω next έχω στο θηριο μου και γουστάρω με χίλια απλά δεν έχω βρει ένα τρόπο μετά από φλασαρισμα μιας ρομ και επαναφοράς του next από το μπακ απ του να μου επανέρχονται και τα widgets.

Πρέπει δηλαδή να τα στήνω από την αρχή.

Δυστυχώς αυτό δεν το έχω συναντήσει σε κανέναν launcher και πρώτη φορά βλέπω ότι το καταφέρνει ο nova αυτό, για να το λες όμως.. όμως στον next όπως και στους περισσότερους εξάλλου απλά δεν γίνεται αυτό.

Στον next γίνετε να μπούν γράμματα κάτω από τις εφαρμογές του dock?

Όχι δεν μπορούν να μπουν.:)

Δυστυχώς αυτό δεν το έχω συναντήσει σε κανέναν launcher και πρώτη φορά βλέπω ότι το καταφέρνει ο nova αυτό, για να το λες όμως.. όμως στον next όπως και στους περισσότερους εξάλλου απλά δεν γίνεται αυτό.

.:)

Και όμως φίλε μου έτσι είναι.

Στο λέω εγώ που είμαι φλας φρικ:p

Με τον nova ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ τα πάντα..

Μέχρι και το τελευταίο widget.

Επαναφέρεις τις εφαρμογές σου με το τιτανιουμ και όταν κάνεις επαναφορά το back up του launcher τα widgets όλα επανέρχονται.

Αρχικά είναι σε μαύρο κενό αλλά όταν πατήσεις πάνω τα επαναφέρει κανονικά .

Βασικά ναι είναι ο μοναδικός launcher που το κάνει.

Πρωτοπόρος και εδώ ο nova.

Sent from my note2

Αν και χρησιμοποιώ που και που τον next για τα εκπληκτικά εφέ και τη smooth αίσθηση που δίνει, πάντα γυρνάω στο nova λόγω πρακτικότητας.

Το καλό και με τους δύο είναι οι συνεχόμενες αναβαθμίσεις..

Ο next έχει πάρει φόρα βέβαια και μακάρι να συνεχίσει έτσι!

Αν και χρησιμοποιώ που και που τον next για τα εκπληκτικά εφέ και τη smooth αίσθηση που δίνει, πάντα γυρνάω στο nova λόγω πρακτικότητας.

Το καλό και με τους δύο είναι οι συνεχόμενες αναβαθμίσεις..

Ο next έχει πάρει φόρα βέβαια και μακάρι να συνεχίσει έτσι!

το μονο που θελω να δω στον next ειναι η καταναλωση της μπαταριας!

νομιζω οτι καιει λιγο παραπανω μπαταρια απο τον nova..

θα το δω καλυτερα το θεμα ομως και θα επανελθω.!:)

το μονο που θελω να δω στον next ειναι η καταναλωση της μπαταριας!

νομιζω οτι καιει λιγο παραπανω μπαταρια απο τον nova..

θα το δω καλυτερα το θεμα ομως και θα επανελθω.!:)

Από τον Nova καίει παραπάνω άλλα από τον tsf (που είναι στην ίδια κατηγορία) πολύ λιγότερο.

frastgr

Όταν πατάω πχ ένα λινκ του Twitter και θέλω να ανοίξει με τον uc browser ανοίγει κανονικά.αν όμως πατήσω ένα δεύτερο λινκ μου ανοίγει στον uc στο ΙΔΙΟ tab .πως γίνεται να ανοίγει κάθε λινκ και σε άλλο tab? Το ίδιο πρόβλημα έχει και ο uc mini

Από τον Nova καίει παραπάνω άλλα από τον tsf (που είναι στην ίδια κατηγορία) πολύ λιγότερο.

Δυστυχώς καίει αρκετή μπαταρία φίλε μου.

Από χθες που το παρατηρώ το θέμα συνεχώς ο next είναι πάνω στην λίστα.

Sent from my note2

Εχω αντίθετη άποψη.

Με τον next έβγαζα μόνο μια ημέρα ενώ με τον tsf βγάζω κοντά στην μιάμιση μέρα

Εχω αντίθετη άποψη.

Με τον next έβγαζα μόνο μια ημέρα ενώ με τον tsf βγάζω κοντά στην μιάμιση μέρα

εξαρτάται και από το κινητό δεν είναι μόνο ο launcher, στο δικό μου καίει παραπάνω ο tsf.

frastgr

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II