Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

δοκιμαστε οπωσδήποτε αυτον εδω! πολυ καλος κυριως για αυτους που μπαινουν συχνα στο internet ή εχουν καποιο συμβολαιο με internet ή τιποτα τεττοιο...

εμενα παντως με εντιπωσιασε κι ας ειναι beta! δοκιμαστε τον!

Παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε τον next και σας ενοχλεί που αργεί πολύ το εφέ του ανοίγματος φακέλου, στείλτε ένα email στους developers μήπως και μας ακούσουν

Χθες εγκατέστησα πειραματικά το Yandex Shell (ρωσικός κλώνος του SPB Mobile Shell ο οποίος είναι freeware!) και μολονότι το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει Ελληνική γλώσσα (Acer Liquid Metal), ενώ σε προγενέστερη εγκατάσταση το πρόγραμμα έτρεχε στα ρώσικα, αυτή τη φορά εγκαταστάθηκε στα Ελληνικά!!! Edited by 181293

καλησπερα στην παρεα.

εχω ενα samsung galaxy, με την 2.3.6 εκδοση λογισμικου.

μ αρεσει ο launcher των windows phone 8 τον οποιο κ χρησιμοποιω (αυτον π εχει τα περισσοτερα downloads και κατι κινεζικους χαρακτηρες στις πληροφοριες).

ξερει κανεις ομως, αν γινεται, οταν κλειδωνει το κινητο, να εχω ως τροπο ξεκλειδωματος τον κλασσικο του android με το μοτιβο ασφαλειας?

και οχι την αντιστοιχη οθονη των windows phone.

δε το βρηκα καπως να γινεται απ τις ρυθμισεις του launcher.

αν καποιος καταλαβε και ξερει, ας απαντησει, ευχαριστω.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

δοκιμαστε οπωσδήποτε αυτον εδω! πολυ καλος κυριως για αυτους που μπαινουν συχνα στο internet ή εχουν καποιο συμβολαιο με internet ή τιποτα τεττοιο...

εμενα παντως με εντιπωσιασε κι ας ειναι beta! δοκιμαστε τον!

Τον εγκατέστησα! Φαίνεται αρκετά καλός και γρήγορος!

Θα τον κρατήσω για λίγες μέρες να δω πως πάει!

Είναι διαφορετικός πάντως!

Τον εγκατέστησα! Φαίνεται αρκετά καλός και γρήγορος!

Θα τον κρατήσω για λίγες μέρες να δω πως πάει!

Είναι διαφορετικός πάντως!

ειδες; νιωθω περιφανος μου τον ανακαληψα :p χαχα

μαρεσει παρα πολυ αυτη η λειτουργεια που κανεις το search αμεσως και σου βγαζει τις εφαρμογες που εχεις εγκατεστημενες και σχετιζονται με αυτο που εψαξες αλλα και official websites, να ψαξεις στο youtube και πολλα τεττοια. και που να φτιαξουν και την κανονικη εκδοση. αν εχεις και κανενα συμβολαιο ή βαζεις συχνα ιντερνετ με 4g/3g ή τιποτα τεττοιο, θα ειναι πολυ ωραιο να κανεις τις αναζητησεις σου τοσο γρηγορα απο το home page απευθειας.

δεν ξερω αν ειναι ετοιμος να τον βαλεις default τωρα αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλος.

ΥΓ: μπορειτε να τον κατεβασετε απο εδω σε ολους λεει οτι δεν ειναι συμβατός

Edited by NickName98

Τώρα τελευταία κλείνοντας κάποια προγράμματα με το back, δεν μου εμφανίζει την αρχική οθόνη του nova αλλά μια μαύρη σκέτη οθόνη. Πρέπει εγώ να πατήσω το home για να εμφανιστεί η αρχική οθόνη.

Άνοιξα πάλι τον stock launcher και βλέπω πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το έχει προσέξει άλλος ή συμβαίνει μόνο σε μένα;

Τώρα τελευταία κλείνοντας κάποια προγράμματα με το back, δεν μου εμφανίζει την αρχική οθόνη του nova αλλά μια μαύρη σκέτη οθόνη. Πρέπει εγώ να πατήσω το home για να εμφανιστεί η αρχική οθόνη.

Σε μένα δεν κάνει κάτι τέτοιο.

Σε μένα δεν κάνει κάτι τέτοιο.

ουτε σε εμενα το κανει. αλλαξες κατι ή ξαφνικα ξεκινησε;

ουτε σε εμενα το κανει. αλλαξες κατι ή ξαφνικα ξεκινησε;

Δεν θυμάμαι να άλλαξα κάτι. Το μυαλό μου πήγε στο greenify αλλά και πάλι το έχω αρκετό καιρό και δεν πρόσθεσα ή άλλαξα κάτι. Αυτό γίνεται μόνο όταν βγαίνω από μια εφαρμογή με το back. Το τελευταίο παράδειγμα είναι με το κλείσιμο το next browser. Πιο πριν με άλλες εφαρμογές που δεν θυμάμαι ακριβώς. Όλες όμως τις έχω καιρό και δεν είχα αυτήν την συμπεριφορά πριν.

Το μπέρδεμα είναι ότι δεν το κάνει πάντα.

Edited by cb600f

Δεν θυμάμαι να άλλαξα κάτι. Το μυαλό μου πήγε στο greenify αλλά και πάλι το έχω αρκετό καιρό και δεν πρόσθεσα ή άλλαξα κάτι. Αυτό γίνεται μόνο όταν βγαίνω από μια εφαρμογή με το back. Το τελευταίο παράδειγμα είναι με το κλείσιμο το next browser. Πιο πριν με άλλες εφαρμογές που δεν θυμάμαι ακριβώς. Όλες όμως τις έχω καιρό και δεν είχα αυτήν την συμπεριφορά πριν.

Το μπέρδεμα είναι ότι δεν το κάνει πάντα.

Φαντάζομαι πως δεν έχεις βάλει το nova στο greenify, και ότι έχεις ενεργοποιήσει να μένει μονίμως στη μνήμη για να φορτώνει γρηγορότερα.

Φαντάζομαι πως δεν έχεις βάλει το nova στο greenify, και ότι έχεις ενεργοποιήσει να μένει μονίμως στη μνήμη για να φορτώνει γρηγορότερα.

Μα και βέβαια όχι. Και έχω επιλέξει να μένει στην μνήμη.

Μα και βέβαια όχι. Και έχω επιλέξει να μένει στην μνήμη.

πολυ πιθανο να εχει φαει καποιο κολλημα τοτε. παρε ενα backup των ρυθμισεων σου και κανε εκκαθαριση δεδομενων, να δεις αν φτιαξει.

πολυ πιθανο να εχει φαει καποιο κολλημα τοτε. παρε ενα backup των ρυθμισεων σου και κανε εκκαθαριση δεδομενων, να δεις αν φτιαξει.

Αυτό είναι εύκολο, ευχαριστώ θα το δοκιμάσω

http://www.technodify.com/cellphones/full-review-galaxy-s-advance/

Key features

4.0″ 16M-color super AMOLED display.

Android OS v2.3.6.

Quad-band GSM and dual-band 3G support.

14.4 Mbps HSDPA and 5.76 Mbps HSUPA support.

1 GHz dual-core Cortex-A9 CPU.

Mali-400 MP GPU.

768MB of RAM.

5 MP autofocus camera with a powerful LED flash, face and smile detection.

720p HD video recording at 30fps.

Gorilla Glass Protection.

1.3MP secondary camera.

http://www.technodify.com/cellphones/full-review-galaxy-s-advance/

Key features

4.0″ 16M-color super AMOLED display.

Android OS v2.3.6.

Quad-band GSM and dual-band 3G support.

14.4 Mbps HSDPA and 5.76 Mbps HSUPA support.

1 GHz dual-core Cortex-A9 CPU.

Mali-400 MP GPU.

768MB of RAM.

5 MP autofocus camera with a powerful LED flash, face and smile detection.

720p HD video recording at 30fps.

Gorilla Glass Protection.

1.3MP secondary camera.

νομιζω το εγραψες σε λαθος μερος. μηπως ηθελες να το γραψεις στο [Επίσημο] Samsung Galaxy S Advance (I9070);

καλησπερα.εχω τον launcher pro plus και δε θελω να τον αλλαξω με τιποτα…το μονο που ειμαι δυσαρεστημενος ειναι οτι εχει μονο μια και μια οθονη αριστερα και δεξια απο την κεντρικη οθονη για σκρολλαρισμα…γνωριζει κανεις αν προστιθονται και αλλες οθονες?ευχαριστω

καλησπερα.εχω τον launcher pro plus και δε θελω να τον αλλαξω με τιποτα…το μονο που ειμαι δυσαρεστημενος ειναι οτι εχει μονο μια και μια οθονη αριστερα και δεξια απο την κεντρικη οθονη για σκρολλαρισμα…γνωριζει κανεις αν προστιθονται και αλλες οθονες?ευχαριστω

Αν κάνεις με τα δάχτυλα zoom out (2 δάχτυλα να τα φέρεις πιο κοντά) όταν είσαι σε μία απί τις αρχικές οθόνες λογικά θα σου επιτρέψει να προσθέσεις περισσότερες

EDIT: μα καλά που τον θυμήθηκες αυτόν; ήταν ο αγαπημένος μου αλλά τον μίσησα λόγω του ότι ο developer τον παράτησε.

Αν κάνεις με τα δάχτυλα zoom out (2 δάχτυλα να τα φέρεις πιο κοντά) όταν είσαι σε μία απί τις αρχικές οθόνες λογικά θα σου επιτρέψει να προσθέσεις περισσότερες

EDIT: μα καλά που τον θυμήθηκες αυτόν; ήταν ο αγαπημένος μου αλλά τον μίσησα λόγω του ότι ο developer τον παράτησε.

πολυ καλος οσο αφορα την μπαταρια και γρηγορος…εννοεις οτι τον παρατησανε οσο αφορα τις ενημερωσεις του?

εκανα zoom out μου εμφανισε ολες τις οθονες (τρεις δηλαδη ολες και ολες) αλλα μετα δε μπορω να κανω τιποτα…δεν εχω καποια επιλογη

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Πιστεύετε υπάρχει καλύτερος απο nova;;

αυτο ειναι κατι προσωπικο για τον καθενα. αν καποιος απλως θελει απλη δοση απο aosp εμπειρια (και δεν μιλαω για roms), τοτε ο nova ειναι απο τους καλυτερους. χαμηλη καταναλωση μπαταριας και ram, γρηγορος και χωρις προβληματα.

εγω ας πουμε, τωρα πια, προτιμω τον action launcher pro.

ο go επισης εχει κανει μια δυνατη εμφανηση στο θεμα των launcher αλλα απ' οτι φαινεται εχει αρχισει να γινεται σχετικα αδιαφορος σε σχεση με αλλους.

αλλα οπως λεμε για τις custom roms, δοκιμασε και αποφάσισε ποιος σου αρεσει. σιγουρα καποιοι ξεχωριζουν αλλα θα πρεπει μονος σου να αποφασίσεις ποιος ειναι ο καλυτερος. :)

πολυ καλος οσο αφορα την μπαταρια και γρηγορος…εννοεις οτι τον παρατησανε οσο αφορα τις ενημερωσεις του?

εκανα zoom out μου εμφανισε ολες τις οθονες (τρεις δηλαδη ολες και ολες) αλλα μετα δε μπορω να κανω τιποτα…δεν εχω καποια επιλογη

ο developer δεν έχει βγάλει αναβάθμιση για την εφαρμογή από το 2011 αν θυμάμαι καλά;

αν δεν γίνεται άμεσα από το zoom out, δοκίμασε μέσα από τις ρυθμίσεις του, θα λέει κάπου ότι έχει 3 αρχικές οθόνες, μάλιστα θα σου λέει να διαλέξεις και ποιά θες να είναι η κύρια!

ο developer δεν έχει βγάλει αναβάθμιση για την εφαρμογή από το 2011 αν θυμάμαι καλά;

αν δεν γίνεται άμεσα από το zoom out, δοκίμασε μέσα από τις ρυθμίσεις του, θα λέει κάπου ότι έχει 3 αρχικές οθόνες, μάλιστα θα σου λέει να διαλέξεις και ποιά θες να είναι η κύρια!

ναι οκ αλλα δε μπορω να βρω τις ρυθμισεις του…ψαχνω ωρα….

αυτο ειναι κατι προσωπικο για τον καθενα. αν καποιος απλως θελει απλη δοση απο aosp εμπειρια (και δεν μιλαω για roms), τοτε ο nova ειναι απο τους καλυτερους. χαμηλη καταναλωση μπαταριας και ram, γρηγορος και χωρις προβληματα.

εγω ας πουμε, τωρα πια, προτιμω τον action launcher pro.

ο go επισης εχει κανει μια δυνατη εμφανηση στο θεμα των launcher αλλα απ' οτι φαινεται εχει αρχισει να γινεται σχετικα αδιαφορος σε σχεση με αλλους.

αλλα οπως λεμε για τις custom roms, δοκιμασε και αποφάσισε ποιος σου αρεσει. σιγουρα καποιοι ξεχωριζουν αλλα θα πρεπει μονος σου να αποφασίσεις ποιος ειναι ο καλυτερος. :)

Ο action launcher pro σου παραμένει default ό,τι κι αν γίνει; εμένα με πετάει στον στοκ μερικές φορές, πχ ακόμη και να διαβάσω ένα μήνυμα του ταλκ. Κάνω κάτι λάθος;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II