Jump to content

myphone.gr :: ένας χρόνος

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign=right]/news/1year.jpg[/imgalign]Τα πρώτα μας γενέθλια... Χρόνια μας πολλά! Ναι, σωστά το καταλάβατε: Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που άνοιξε τις «Διαδικτυακές» του πύλες το myphone.gr. Και όμως... κανείς από εμάς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχουν ήδη περάσει 12 μήνες από την ημέρα που μια «τρελή» ομάδα ατόμων, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της και να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα όπου θα παρέχει καθημερινή ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις από την αγορά των τηλεπικοινωνιών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, αλλά και ένα χώρο στον οποίο όλοι όσοι μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς να μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις και να επικοινωνήσουν.

Για να είμαι ειλικρινής αν δεν μου υπενθύμιζε μια σημείωση στο κινητό μου και ένα μήνυμα ενός μέλους σε κάποιο από τα forums, ότι «κλείσαμε» έναν χρόνο ίσως να μην το είχα καταλάβει. Έχουν περάσει τόσες ημέρες και όμως δεν νοιώθω εξουθενωμένος από τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας / διασκέδασης που απαιτούνται για να στηριχθεί το myphone.gr και να μπορεί καθημερινά να λειτουργήσει απρόσκοπτα, παρέχοντας τις υπηρεσίες του. Μπορεί να έχουν περάσει ήδη 6 χρόνια από τότε που ξεκίνησα στο gsm.eos.gr ωστόσο νοιώθω ότι ακόμη... βρισκόμαστε στην αρχή.

Δεν πρόκειται να σας απασχολήσω με θεαματικά στατιστικά και περιττές φανφάρες. Θέλω απλά να εκμεταλλευθώ αυτήν την ευκαιρία για να ευχαριστήσω καταρχήν όλους εσάς που με την καθημερινή σας παρουσία δίνετε πνοή στο forum, καθώς και όλους όσους με βοήθησαν προσωπικά για να αντεπεξέλθω σε 1002 διαφορετικές προκλήσεις.

Είμαι βέβαιος ότι μπορώ να γράψω ένα μικρό βιβλίο για όσα έζησα τους τελευταίους μήνες, ωστόσο ότι και να συνέβη το μόνο βέβαιο είναι ότι όλα θα μου μείνουν αξέχαστα. Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και από πού να τελειώσω. Αν μου ζητούσε κάποιος να αναφέρω επιγραμματικά τις ξεχωριστές στιγμές αυτού του χρόνου, είμαι βέβαιος ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω.

Προσωπικά εγώ, αλλά και όλοι εμείς που καθημερινά παλεύουμε με bits και bytes πληροφοριών και εκατοντάδες γραμμές κώδικά PHP, υποσχόμαστε ότι κάθε ημέρα θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι, ώστε να καλύπτουμε επαρκώς τις ανάγκες σας.

Χρόνια μας πολλά!

Με εκτίμηση,

η ομάδα διαχείρισης του myphone.gr!

:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 131
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρονια πολλα και επισημα πλεον για το myphone!!!

Ελπιζω εσυ προσωπικα MsK ,αλλα και ολα τα παιδια που συντελουν στο να λειτουργει οσο καλυτερα αυτο το forum, να συνεχισετε με τον ιδιο ζηλο , το ιδιο "μερακι" και το ιδιο κεφι ,να κανετε αυτο που τοσο καλα ξερετε και που ειναι τοσο εποικοδομητικο και χρησιμο για τα χιλιαδες μελη αυτης της κοινοτητας!

Αντε και σε ανωτερα.... ;) :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

Χρόνια πολλά κι ακόμα πιο δημιουργικά! :happy:

Ευχομαι να συνεχισουμε ετσι ενεργα ως μελη να βοηθαμε την κοινοτητα ωστε να μας βοηθα για πολλα ακομα χρονια

Χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του...

Greece Photos

http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png

Χρονια πολλα, καλα και δημιουργικα! Και αν σε καποιες φασεις αισθανεστε οτι πνιγεστε στη δουλεια λογω myphone υπαρχουν χιλιαδες μελη που θα μπορουσαν να βαλουν ενα μικρο χερακι βοηθειας ;) Αντε δυνατα, καλη συνεχεια!!

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :)

1 Χρονού έγινε; δηλαδή ξέρει να "περπατάει" και λέει και τις "πρώτες"του λεξούλες :p :rolleyes: :happy: :shifty: ας είναι καλά οι μπαμπάδες του ( μανούλα δεν ξέρω αν έχει :stupid: )

Χρονια Πολλά myphone :)

Συγχαρητήρια σε όλους, τον Μάνο, τους διαχειριστές αλλά και όλους τους users που στήριξαν με το δικό τους τρόπο αυτό τον τόσο αγαπημένο μας χώρο..

Heh θυμάμαι και τον καιρό του gsm.eos ποιος θα το πίστευε πως θα βρισκόμασταν μετα απο χρόνια σ'αυτή τη πορεία και ότι αυτό το site θα γινόταν κομμάτι απο την καθημερινότητά μας.. :o

Χρονια Πολλά και Καλά! Να.. τα εκατοστήσεις! :)

Ανδρέας

It's what you do to me..

Χρονια πολλα και παντα με επιτυχιες, σημαντικες ενημερωσεις και βοηθητικες ανταλλαγες αποψεων :D

Μανο να μας κρατας παντα up to date :)

Χρόνια Πολλά !!! :up:

Συγχαρητήρια! Συνεχίστε να εργάζεστε και να μας ενημερώνετε με τέτοιο ζήλο και μεράκι. :) Και αν νοιώσετε ποτέ ότι πνίγεστε στη δουλειά υπαρχουν πολλοί που θα ήθελαν να βοηθήσουν ;) Αλλά πότε να μην εγκαταληφθεί αυτή η προσπάθεια. Υπάρχουν τόσοι φανατικοί οπαδοί του myphone.gr ;)

Μπράβο myphone σε ευχαριστούμε!!! :D

Να τα χιλιάσεις!!! :D

Χρόνια πολλά myphone.gr!!! Σε ευχαριστούμε για όλα!!! :)

Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher

Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net

Πάμε όλη μαζή!!!!!!!!!

Να ζήσεις myphone και χρόνια πολλά μεγάλο να γίνεις με άσπρα μαλιά!

Παντού να σκορπίζεις τις νιότης το φως και όοοοοοοοοοοολη να λένε να ένα foroum καλό! :) :) :D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! :) :D

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Melkor (16 Ιούλ. 2004 , 06:09)

E Alzheimer!Ti prin enan xrono mazuthkame?Kai to Unwired?

Ante xronia mas polla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unwired? Κατο μου θυμιζει αυτο..... :p

Ενα παλιο νεκροταφειο μηνυματων?

Χρονια σας πολλα!!!!

Χρόνια πολλά.

Και ένα μπράβο στον Μάνο άλλα και στους συντονιστές γιαυτό το καταπληκτικό site :)

PS:Στην έρευνα ένα μικρό λάθος:

Λέτε:

Πως χαρακτηρίζετε το επίπεδο της τεχνικής υποστήριξης που παρέχουν οι αντιπρόσωποι και τα καταστήματα του χώρου των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα;

Και έχετε ως απάντηση 2 φορές το μέτριο

Φιλικά Δημήτρης

Να ζήσεις myphone και Χρόνια Πολλά

Μεγάλο να γίνεις με νέα καλά

Παντού να μας δίνεις ειδήσεις καλές

Και όλοι να θέλουν κι άλλες πολλές!!!

Χρόνια Πολλά & στα 100 :p

:alien:

κ @ τ @ ν τ ι @

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...