Jump to content

Samsung Galaxy Grand Duos (I9082)

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα δουλεύει κανονικά σαν radio.

ρε συ ηταν ο μοναδικος λογος που το σκεφτομουν πριν...

εχω βαλει ηδη να κατεβασω CM12.1

εβλεπα κατι αναφορες για το spirit αλλα δεν ειχα καταλαβει οτι θα παιξει κανονικα το radio

εχουμε κολλησει στο 4.2.2 ... ελεος...

5.1.1 σας παιζει οκ οσοι το εχετε δοκιμασει ?

23503.jpg

Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney

Έχω την cm12.1.1 εδώ και 2 μήνες και δουλεύει τέλεια. Πολύ γρήγορη και χωρίς καθόλου κολλήματα. Θυμήσου στο spirit να πας στα settings και να επιλέξεις bands 100hz και στο audio-methods να επιλέξεις s2_ics.

Έχω την cm12.1.1 εδώ και 2 μήνες και δουλεύει τέλεια. Πολύ γρήγορη και χωρίς καθόλου κολλήματα. Θυμήσου στο spirit να πας στα settings και να επιλέξεις bands 100hz και στο audio-methods να επιλέξεις s2_ics.

να ακολουθησω οδηγο εγκαταστασης απο xda ?

23503.jpg

Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney

• 1 month later...

Καλησπερα σας.....ειμαι καινουργια στην παρεα.....θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις αν ξερει καποιος να με βοηθησει.....

εχω παρει το grand i9082 εδω και ενα χρονο μου εχει χαλασει το home button αλλα ειναι ακομα λειτουργικο σαν τηλεφωνω οποτε δν θελω να το

πεταξω και δεν συμφερει να το φτιαξω...αλλα τωρα μου κανει το εξης η μπαταρια τα ειχε παιξη τελειως εκει που ελεγε 100 τις 100 σε 5 λεπτα η μολις με παιρνουν τηλ κλεινει..

τελικα ηταν φουσκωμενη και την αλλαξα...και λεω δν μπορει θα λυθει θα ειναι ενταξη τωρα...αλλα και τωρα τα ιδια.....τι ειναι ??και πως να κανω hard reset χωρις το home button....εχω πρωσπαθηση και με ενα και καλα αριθμο που καλεις..αλλα τιποτα...

Καλησπερα σας.....ειμαι καινουργια στην παρεα.....θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις αν ξερει καποιος να με βοηθησει.....

εχω παρει το grand i9082 εδω και ενα χρονο μου εχει χαλασει το home button αλλα ειναι ακομα λειτουργικο σαν τηλεφωνω οποτε δν θελω να το

πεταξω και δεν συμφερει να το φτιαξω...αλλα τωρα μου κανει το εξης η μπαταρια τα ειχε παιξη τελειως εκει που ελεγε 100 τις 100 σε 5 λεπτα η μολις με παιρνουν τηλ κλεινει..

τελικα ηταν φουσκωμενη και την αλλαξα...και λεω δν μπορει θα λυθει θα ειναι ενταξη τωρα...αλλα και τωρα τα ιδια.....τι ειναι ??και πως να κανω hard reset χωρις το home button....εχω πρωσπαθηση και με ενα και καλα αριθμο που καλεις..αλλα τιποτα...

Για αρχή κάνε μια επαναφορά μέσα από τις ρυθμίσεις να δεις πως θα πάει. Αλλιώς μετά πάνε από εκεί που πήρες την μπαταρία να στην μετρήσουν και μπορεί και αυτή να είναι off οπότε μετά καλό είναι να τσεκάρεις τον φορτιστή σου!

• 3 months later...

καλησπέρα,

παιδιά έχω το Samsung Galaxy Grand I9082 και κολλάει παρα πολύ κάτι έκανα από το odin και έβαλα κάποιο άλλο md5 και τώρα στο hard reset μου το εμφανίζει πιο μεγάλα τα menu και στην εκκίνηση του κινητού σέρνεται

μήπως κάποιος γνωρίζει πως θα το κάνω να είναι λαφρύ και γρήγορο

ευχαριστώ παρα πολύ

καλησπέρα,

παιδιά έχω το Samsung Galaxy Grand I9082 και κολλάει παρα πολύ κάτι έκανα από το odin και έβαλα κάποιο άλλο md5 και τώρα στο hard reset μου το εμφανίζει πιο μεγάλα τα menu και στην εκκίνηση του κινητού σέρνεται

μήπως κάποιος γνωρίζει πως θα το κάνω να είναι λαφρύ και γρήγορο

ευχαριστώ παρα πολύ

Είτε θα βρείς και θα περάσεις τη στόκ ρομ της συσκευής σου, είτε κάποια custom rom.

Είτε θα βρείς και θα περάσεις τη στόκ ρομ της συσκευής σου, είτε κάποια custom rom.

καλημέρα,

ευχάριστο για την απάντηση

μήπως ξέρεις πια είναι η πιο λαφριά?

thanks

• 1 month later...
Χρόνια πολλά καταρχήν στη παρέα !! Θα μπορούσατε να μου προτείνεται μια σταθερή custom rom για το κινιτακι μας ? Είμαι με τη stok και ούτε καν root δεν έχω επιχειρησει ακόμα να κάνω αλλά πλέον κολαει πολύ και δεν θα ήθελα ακόμα να αλλάξω συσκευή .. ευχαριστώ !

AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z

Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC

Chuwi HeroBook Pro

Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3073108

[ROM][uNOFFICIAL] CM 12.1 for Galaxy Grand Duos (I9082/I9082L) (Update 20151219) 2SIM , η καλύτερη.

Μμμ... Δοκιμασμένη?

AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z

Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC

Chuwi HeroBook Pro

Πολύ σταθερή και χωρίς κολλήματα rom.Καλυτερη από την stock rom.

Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες .

Chuwi HeroBook Pro

δεν ακουγεται τιποτα και μου βγαζει No FM accessible

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

NO FM ACCESSIBLE :(

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

-------> TO SE LINUX ΣΤΟ PERMISSIVE <--------

Edited by chrisly

23503.jpg

Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney

παιδια με τη CM12.1 το κινητο ξανάνιωσε :)

ειχε φτασει σε σημειο να μου εμφανιζει επιλογες μετα απο 5-10 δευτερολεπτα...

Τωρα ειναι καθαρο και παει μια χαρα

Μπορει να φτιαχνοταν και με την επισημη rom αλλα γιατι να τη βαλω τωρα που η CM ειναι αρκετα δουλεμενη και δοκιμασμενη ?

Μια χαρα ολα καλα

23503.jpg

Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney

• 3 weeks later...
μετά απο καιρό τελικά έβαλα τη rom CM 12.1 υπάρχει πρόβλημα όμως με το root ακολούθησα 2 - 3 οδηγούς επαναφοράς του root αλλά δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω με τίποτα καμία ιδέα ?

Chuwi HeroBook Pro

μετά απο καιρό τελικά έβαλα τη rom CM 12.1 υπάρχει πρόβλημα όμως με το root ακολούθησα 2 - 3 οδηγούς επαναφοράς του root αλλά δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω με τίποτα καμία ιδέα ?

Δεν χρειάζεται να κανεις root. Ενεργοποίησε τις επιλογές προγραμματιστή και εκεί έχει επιλογή για δικαιώματα root. Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιησες rom απο το νήμα του τηλεφώνου στο xda

Δεν χρειάζεται να κανεις root. Ενεργοποίησε τις επιλογές προγραμματιστή και εκεί έχει επιλογή για δικαιώματα root. Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιησες rom απο το νήμα του τηλεφώνου στο xda

Και όμως έτσι έκανε και δεν μου έδινε δικαίωμα όσες εφαρμογές το χρειάζονταν δεν τις άφηνε τελικά το έλυσα εκανα πάλι απο το recovery δεν ξέρω τη παίχτηκε ευχαριστώ πάντως. Νομίζω ότι έχω άλλη συσκευή πραγματικά πετάει και χωρίς άχρηστες εφαρμογές μέσα ..τέλος καλό όλα καλά λοιπόν :)

Chuwi HeroBook Pro

Καλημέρα , υπάρχει τρόπος να επαναφέρω το buck up από το kies της samsung που έκανα πριν βάλω τη cm 12.1 ? Αυτό που με ενδιαφέρει ποιο πολύ είναι τα μηνύματα αλλά αν μπορούσα να κάνω πλήρως επαναφορά των δεδομένον θα ήταν ακόμα καλύτερα .

Chuwi HeroBook Pro

• 4 months later...
Καλησπέρα , έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετα την επανα εκκίνηση εχει κολλήσει στο λογότυπο της Samsung. Εχω την rom cm 12.1. Καμιά ιδέα πως μπορώ να ξανα επαναφερω το τηλέφωνο ?

Chuwi HeroBook Pro

Καλησπέρα , έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετα την επανα εκκίνηση εχει κολλήσει στο λογότυπο της Samsung. Εχω την rom cm 12.1. Καμιά ιδέα πως μπορώ να ξανα επαναφερω το τηλέφωνο ?
Πέρνα ξανά τη ρομ. Αν δεν ανοίξει πρέπει να βάλεις κάποια άλλη ρομ. Οι cm τα κάνουν αυτά τα κουλά...

• 5 months later...

καλησπερα σε ολους :)

εχει δοκιμασει κανενας την CM14 ???

ειμαι πολυ περιεργος να δω πως παει

23503.jpg

Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney

• 2 months later...
καλημέρα.έχεις περασει καιρός που δεν εχει ασχολειθει κανεις με το θεμα εδώ. αλλα αν μπορεί καποιος να μου πει πως θα το ρουταρω με mac ;θέλω να περάσω https://forum.xda-developers.com/galaxy-grand-duos/development/rom-lineageos-14-1-t3543766 .

καλησπερα

εχει καποιες μερες που του περασα την τελευταια TWRP 3.0.3 +++ LineageOs 14.1

το κινητο παει μιαααααααααααααα χαρα

το μονο θεματακι που εχω ειναι οτι η μπαταρια του τα εχει παιξει λιγακι και θα την αλλαξω εντος των ημερων

Ολα καλα και δουλευει ρολοϊ

Επισης , οποιος κανει την εγκατασταση του λειτουργικου να κρατησει full backup με την TWRP ... ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ

23503.jpg

Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney

• The title was changed to Samsung Galaxy Grand Duos (I9082)