katakitrinos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Samsung Galaxy Grand Duos i9082 GsmArena Platform: Android 4.1.2 (Jelly Bean) CPU: 1.2 GHz Dual Core processor Memory: Internal phone storage: 8 GB / RAM: 1 GB / MicroSD, up to 64 GB Display: 5-inch screen Camera: 8 megapixel camera with flash, 2 megapixel front camera Connectivity: Bluetooth® 4.0 / Wi-Fi 802.11 b/g/n / 3.5 mm stereo audio jack / Micro-USB / DLNA / Dual SIM GPS: A-GPS GLONASS Network: HSPA/WCDMA: 850/900/1900/2100 MHz / Quad-band GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz / (Band frequency, HSPA availability, and data speed are operator dependent) Sensors: compass, Accelerometer, Gyro sensor, proximity and light sensors Battery: 2100 mAh lithium-ion battery Dimensions: 143.5 x 76.9 x 9.6 mm Weight: 162 grams Αν τυχόν το πήρε κάποιος ας μας γράψει εντυπώσεις του ...[/quote ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΡΤΟ.ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΙΜ 2 ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΕΡΝΕΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ 1 ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ.ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΙΜ 1.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Samsung Galaxy Grand Duos i9082 GsmArena Platform: Android 4.1.2 (Jelly Bean) CPU: 1.2 GHz Dual Core processor Memory: Internal phone storage: 8 GB / RAM: 1 GB / MicroSD, up to 64 GB Display: 5-inch screen Camera: 8 megapixel camera with flash, 2 megapixel front camera Connectivity: Bluetooth® 4.0 / Wi-Fi 802.11 b/g/n / 3.5 mm stereo audio jack / Micro-USB / DLNA / Dual SIM GPS: A-GPS GLONASS Network: HSPA/WCDMA: 850/900/1900/2100 MHz / Quad-band GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz / (Band frequency, HSPA availability, and data speed are operator dependent) Sensors: compass, Accelerometer, Gyro sensor, proximity and light sensors Battery: 2100 mAh lithium-ion battery Dimensions: 143.5 x 76.9 x 9.6 mm Weight: 162 grams Αν τυχόν το πήρε κάποιος ας μας γράψει εντυπώσεις του ...[/quote ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΡΤΟ.ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΙΜ 2 ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΕΡΝΕΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ 1 ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ.ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΙΜ 1.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ. Φιλε μου οταν βαζεις ιντερνετ στη σιμ 2 την αλλαζεις την ρυθμιση απο gsm σε 3g αυτοματη λειτουργια ; γιατι αν δεν το κανεις και βεβαια θα σερνεται. η σιμ που χρησιμοποιεις για ιντερνετ πρεπει να ειναι παντα στην αυτοματη λειτουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asg Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Το κινητό το έχω εδώ και περίπου 1 μήνα... Γενικά μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις, εκτός από ένα θέμα που μου παρουσιάστηκε: 2 φορές μου εξαφάνισε την μπάρα του android που σέρνουμε από την επάνω άκρη του κινητού (αυτή που περιλαμβάνει το wifi, gps, ήχο, περιστροφή οθόνης κλπ.) Δεν βρήκα κάποιον άλλο τρόπο να την επαναφέρω και έκανα restart... Γνωρίζει κάποιος ή το έχει συναντήσει αυτό το πρόβλημα; Υπάρχει κάποια λύση εκτός του restart? Παράθεση Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxev2005 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ψάχνοντας το θέμα αναβάθμιση του GT-i9082 στο 4.2.2, ανακάλυψα ότι υπάρχουν διάφορες version που η Samsung δημοσίευσε κατά καιρούς. Στην ιστοσελίδα http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9082 περιλαμβάνονται όλα (σχεδόν) τα firmware που έχουν εκδοθεί από την πρώτη εμφάνιση της συσκευής. Ειδικά για τις εκδόσεις της αναβάθμισης 4.2.2 ταξινόμησα τις διάφορες version και κατάλαβα ότι δεν είναι όλες ίδιες. Η ταξινόμηση έγινε με βάση τους 3 τελευταίους χαρακτήρες - XXUB πρέπει να είναι η έκδοση JB 4.2.2 και οι υπόλοιποι χαρακτήρες η έκδοση. Σύμφωνα με τον πίνακα που έφτιαξα η πρώτη έκδοση I9082XXUBMGA βγήκε στις 29/7/13 και η τελευταία I9082XXUBMJ1 στις 4/10/13, με ενδιάμεσες εκδόσεις, όπως παρακάτω: VERSION BUILD DATE I9082XXUBMJ1 4/10/2013 I9082XXUBMI1 9/9/2013 I9082XXUBMHF 30/8/2013 I9082XXUBMHE 30/8/2013 I9082XXUBMHD 30/8/2013 I9082XXUBMHC 27/8/2013 I9082XXUBMHB 23/8/2013 I9082XXUBMHA 21/8/2013 I9082XXUBMGA 29/7/2013 Φαίνεται λοιπόν πως πρέπει να ψάχνουμε την τελευταία έκδοση κάθε φορά που κάνουμε αναβάθμιση, ώστε να περιλαμβάνει τις νεώτερες προσθήκες. Δεν ξέρω αν η υπόθεση που έκανα είναι 100% σωστή, αλλά αν είναι εξηγεί ίσως τα διάφορα προβλήματα που αναφέρονται παραπάνω και τα οποία λύνονται με τις νεώτερες εκδόσεις. Αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο ας μας το αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxev2005 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Επίσης σας δίνω και εναλλακτικό λινκ για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση I9082XXUBMJ1 της χώρας SEK (Ουκρανίας) http://www.easybytez.com/zdy8odxji83q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Επίσης σας δίνω και εναλλακτικό λινκ για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση I9082XXUBMJ1 της χώρας SEK (Ουκρανίας) http://www.easybytez.com/zdy8odxji83q Ευχαριτουμε πολυ για το λινκ, την κατεβαζω αμεσως. Εγω εβαλα μια που ελεγε BALTIC και ειναι ολα μια χαρα. Αλλα θα βαλω αυτη τωρα να δω διαφορες.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Επίσης σας δίνω και εναλλακτικό λινκ για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση I9082XXUBMJ1 της χώρας SEK (Ουκρανίας) http://www.easybytez.com/zdy8odxji83q Καλή η προσπάθεια, αλλά δεν μπορεί να κατέβει: You can download files up to 250 Mb only. Upgrade your account to download bigger files. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxev2005 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 @george_xp_pro σε τελική ανάλυση δεν έχει σημασία για ποια χώρα έχει φτιαχτεί, αλλά κατά πόσο είναι η έκδοση είναι πρόσφατη @koinos123 το ανεβάζω σε κομμάτια για αυτούς που δεν έχουν λογαριασμό. Μόλις ολοκληρωθεί το ανέβασμα θα βάλω τα λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Το κατέβασα από το samsung updates... Έβαλα την νεώτερη έκδοση, αλλά δεν έχω δει καμία τρομερή διαφορά. Χωρίς root, υπάρχει καμία έκδοση που δεν έχει μέσα τις σαβούρες της samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxev2005 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Τα λινκ για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση για όσους δεν έχουν λογαριασμό στο easybytez http://www.easybytez.com/pzrb6x0ofm8g http://www.easybytez.com/q30iqscb7a8t http://www.easybytez.com/d7zqwimpx38a http://www.easybytez.com/20x66copvp7a @koinos δεν θα πρέπει να δεις μεγάλες διαφορές, εκτός από διορθώσεις σταθερότητας και ίσως κατανάλωσης μπαταρίας που παραπονιούνται κάποιοι, διαφορές που δεν είναι εμφανείς άμεσα, αλλά συγκριτικά με παλιότερες εκδόσεις και μετά από μέρες χρήσης. Δυστυχώς απ' όσο το έχω ψάξει η αφαίρεση των προεγκατεστημένων εφαρμογών γίνεται μετά από root, κάτι που δεν έχω δοκιμάσει. Στο φόρουμ του xda-developers θα βρεις περισσότερες πληροφορίες, αλλά πρέπει να ξέρεις τι κάνεις για μην σου μείνει η συσκευή τούβλο!!!!!. Καλή επιτυχία... Edited October 15, 2013 by baxev2005 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 παιδια μπορειτε να σωζετε απο hotfile στο pcloud και απο εκει να τα κατεβαζετε ταχυτατα :) ;) Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookys Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Σήμερα έγινε η επίσημη αναβάθμιση λογισμικού 4.2.2 I9082XXUBMH2 !! Ψαχτείτε ;) Παράθεση Μην αφήνεις για αύριο, κάτι που μπορείς να κάνεις σήμερα !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Σήμερα έγινε η επίσημη αναβάθμιση λογισμικού 4.2.2 I9082XXUBMH2 !! Ψαχτείτε ;) αυτη που γραφεις μηπως βγηκε τον αυγουστο και ειναι 4.1.2 ??? I9082XXUBMHF I9082XXUBMH2 I9082OJVBMH4 08.2013 KEN Kenya 4.1.2 αναβαθμισεις : http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9082 Edited October 16, 2013 by chrisly Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ρε παιδια ερωτηση... στο Odin τσεκαρουμε το re-partition ???? Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ρε παιδια ερωτηση... στο Odin τσεκαρουμε το re-partition ???? Όχι! Αν και άργησα να απαντήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Όχι! Αν και άργησα να απαντήσω. thanks :) ευτυχως δεν το ειχα τσεκαρει... ολα καλα ... αναβαθμισα και γω στη 4.2.2 I9082XXUBMJ1_I9082OXEBMJ1_I9082XXUBMI1_HOME.tar.md5 και μια επομενη ερωτηση... το εχει ρωτησει και αλλος μου φαινεται... οταν μιλατε με καποιον , η σιγαση και το + σας λειτουργουν ??? αν δεν λειτουργουν μπαινουμε σε recovery mode και κανουμε clear caches ??? οταν κανουμε clear τι επιπτωσεις - απωλειες εχουμε ? edit : τελικα δεν εχω προβλημα με αυτες τις επιλογες... Edited October 17, 2013 by chrisly Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 το πηρα σημερα,ολα καλα ,το μονο θεμα στο κεντρικο μπουτον,ακουω ενα ελαφρυ κλακ otαν το πιεζω ελφρως προς τα δεξια αντιθετα οταν το πιεζω ελαφρα προς τα αριστερα δεν κανει κανενα κλακ,,,,,,ειναι ελλατωματικο?η ετσι κανει στο μοντελο αυτο? εννοω σε αλλα σαμσουνγ που εχω ,δεν κανει καποιο θορυβο στο πατημα,,, εχει καποιος παρατηρησει το ιδιο προβλημα?ειναι ενδειξη οτι μελοντικα θα βγει οφ?ετσι υποψιαζομαι,,επισκευαζετε αυτο ευκολα,φευγω για εξωτερικο την τριτη ,κ δεν εχω χρονο για doa,παροτι εχει το τηλεφωνο εγγυηση τετοια,,,,εχει καπιος εμπειρια αντιστοιχη? ευχαριστω τα προβληματα συνεχιζονται κι αυτη την φορα ειναι κατι βασικο για μενα τα ακουστικα δεν παταν σωστα,το βυσμα μπιανει στραβα,με αποτελεσμα να μην εχει θεση ισοροπιας κι ετσι ουτε το ραδιοφωνο ουτε οι συνομιλιες δουλευουν σωστα,μια παταει κ μια οχι,,,,,,,ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ γιε μενα δηλ ειναι οφ,.. εχει καποιος συναντησει τα ιδια προβλημα.να εχει προβλημα,οχι το βυσμα αλλα η υποδοχη??τα εβαλα σε αλλο σαμσουνγκ κ δουκευουν τελεια,,μηπως εχει κατασκευαστικο θεμα το μοντελλο αυτο?θα καλεσω την birdphone αυριο να δω τι θα μου πουν Το θεμα με τα ακουστικα πως διορθωθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 παιδια μετα την αναβαθμιση εχω προβλημα με πολλες εφαρμογες... μου τις τερματιζει απο μονο του πριν καν ξεκινησουν... τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση ? (εχω παρει backup πιο πριν μεσω kies) Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω για τον πατέρα μου επειδή είναι dual sim θα ήθελα να μου πείτε ότι μπορείτε για τα υπερ και τα κατά που έχει σαν τηλέφωνο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 παιδια μετα την αναβαθμιση εχω προβλημα με πολλες εφαρμογες... μου τις τερματιζει απο μονο του πριν καν ξεκινησουν... τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση ? (εχω παρει backup πιο πριν μεσω kies) Φιλε μου να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλιως θα εχεις προβλημα γενικως. Θελει στησιμο το τηλεφωνο απο την αρχη αλλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω για τον πατέρα μου επειδή είναι dual sim θα ήθελα να μου πείτε ότι μπορείτε για τα υπερ και τα κατά που έχει σαν τηλέφωνο. Ευχαριστώ. Το τηλεφωνο κατα τη γνωμη μου δεν εχει τιποτα κατα γι αυτα που προσφερει και κυριως για την τιμη του. Αν δεν εχει προβλημα ο πατερας σου με το μεγεθος θα του αρεσει παρα πολυ πιστευω.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Φιλε μου να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλιως θα εχεις προβλημα γενικως. Θελει στησιμο το τηλεφωνο απο την αρχη αλλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.:D επειδη το βαριεμαι το στησιμο ξανα απο την αρχη θα το αφησω προς το παρον ετσι οπως ειναι και θα κανω επανεγκατασταση σε οτι δεν παιζει... αν δω οτι μου σπαει τα νευρα θα κανω full reset Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookys Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 αυτη που γραφεις μηπως βγηκε τον αυγουστο και ειναι 4.1.2 ??? I9082XXUBMHF I9082XXUBMH2 I9082OJVBMH4 08.2013 KEN Kenya 4.1.2 αναβαθμισεις : http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9082 Όχι !! Είναι 4.2.2 σύμφωνα με τις "Πληροφορίες συσκευής"... Και όταν λέω επίσημα...εννοώ αυτόματα με "Ανανέωση" από τη συσκευή χωρίς συνδέσεις PC...USB...SSL....MLS...OMG !!! :P Παράθεση Μην αφήνεις για αύριο, κάτι που μπορείς να κάνεις σήμερα !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Όχι !! Είναι 4.2.2 σύμφωνα με τις "Πληροφορίες συσκευής"... Και όταν λέω επίσημα...εννοώ αυτόματα με "Ανανέωση" από τη συσκευή χωρίς συνδέσεις PC...USB...SSL....MLS...OMG !!! :P OTA μόνο στην Ρωσία ξέρω πως έχουν πάρει. Μακάρι να άνοιξαν και για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά μέχρι στιγμή δεν μου την εμφανίζει... ;/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ότι μου βγάζει εξαντλημένο χώρο αποθήκευσης με 400mb ελεύθερα σας λέει κάτι ? Γιατί εμένα μου θυμίζει άλλες εποχές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts