Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσα είναι branded vodafone, εκτός απο την αρχική οθόνη που βγαζει το σήμα της εταιρίας, μήπως έχουν και τίποτα εφαρμογές της vodafone μέσα ή είναι καθαρά;

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσα είναι branded vodafone, εκτός απο την αρχική οθόνη που βγαζει το σήμα της εταιρίας, μήπως έχουν και τίποτα εφαρμογές της vodafone μέσα ή είναι καθαρά;

εγω φιλε που εχω ενα 920 γερμανικο (βοντα) εχει μεσα κατι εφαρμογες

Μίλησα με το κατάστημα που παράγγειλα τελικά το 520 και μου εξήγησε περι unbraded & branded.

Τα καταστήματα θεωρούν unbraded ένα κινητό όταν μέσα δεν έχει εφαρμογές του δικτύου κινητης τηλεφωνίας (πχ βονταφον), ακόμη και αν έχει όμως μήνυμα καλωσορίσματος της vodafone στο άνοιγμα της συσκευής.

Branded θεωρείται όταν έχει τις εφαρμογές μέσα.

Σε μια ψαχτική στο σκρουτζ πριν παραγγείλω διαπίστωσα οτι όλα (τουλαχιστον στα 5 καταστήματα που πήρα τηλέφωνο) είναι με λογότυπο vodafone στην έναρξη, αλλά όχι με μενού (αρα θεωρούνται unbranded). Θέλει ψάξιμο πάντως και τηλεφωνήματα για διευκρινήσεις, επειδη ο καθε έμπορος το γράφει όπως τον βολεύει.

Μίλησα με το κατάστημα που παράγγειλα τελικά το 520 και μου εξήγησε περι unbraded & branded.

Τα καταστήματα θεωρούν unbraded ένα κινητό όταν μέσα δεν έχει εφαρμογές του δικτύου κινητης τηλεφωνίας (πχ βονταφον), ακόμη και αν έχει όμως μήνυμα καλωσορίσματος της vodafone στο άνοιγμα της συσκευής.

Branded θεωρείται όταν έχει τις εφαρμογές μέσα.

Σε μια ψαχτική στο σκρουτζ πριν παραγγείλω διαπίστωσα οτι όλα (τουλαχιστον στα 5 καταστήματα που πήρα τηλέφωνο) είναι με λογότυπο vodafone στην έναρξη, αλλά όχι με μενού (αρα θεωρούνται unbranded). Θέλει ψάξιμο πάντως και τηλεφωνήματα για διευκρινήσεις, επειδη ο καθε έμπορος το γράφει όπως τον βολεύει.

Το μενού στα κινητά με wp δε μπορεί να αλλάξει και οι εταιρείες κινητής όπως η Vodafone απλά προσθέτουν στην έναρξη το logo τους και βάζουν και μερικές εφαρμογές μουσικής, χάρτες κλπ, οι οποίες όμως βγαίνουν εύκολα πατώντας επάνω και επιλέγοντας απεγκατάσταση.

Μόνο στις ΗΠΑ απ'οτι γνωρίζω προσθέτουν σαν έξτρα και το logo τους επάνω στη συσκευή.

Nickolas

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΩΣ ΗΧΟ ΚΛΗΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΩΣ ΗΧΟ ΚΛΗΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλως ήρθες στην παρέα! Καταρχήν να σε ενημερώσω ότι δεν είναι πρέπον να γράφουμε με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζουμε και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Στην ερώτησή σου τώρα.

Αφού περάσεις το τραγούδι που θέλεις από τον υπολογιστή σου στον φάκελο ringtones θα πας ρυθμίσεις και μετά ήχοι κλήσεων. Θα πατήσεις εκεί που λέει ringtone και από την λίστα που θα σου βγάλει θα βρείς τον ήχο που πέρασες από τον υπολογιστή σου.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Συγνώμη για τα κεφαλαία. Τα έχω περάσει τα τραγούδια από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο και δεν εμφανίζονται στα ringtone.

Δοκίμασες να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ευχαριστώ τα κατάφερα τελικά. Να ρωτήσω κάτι ακόμα, όταν κάνει ενημερώσεις kαι κατεβάζεις τραγούδια από το τηλέφωνο χρεώνεται η κάρτα μου ή το internet του σπιτιού που συνδέεται με wifi? Ο λογαριασμός Microsoft χρεώνεται?

Ευχαριστώ τα κατάφερα τελικά. Να ρωτήσω κάτι ακόμα, όταν κάνει ενημερώσεις kαι κατεβάζεις τραγούδια από το τηλέφωνο χρεώνεται η κάρτα μου ή το internet του σπιτιού που συνδέεται με wifi? Ο λογαριασμός Microsoft χρεώνεται?

Aν πας ρυθμίσεις και μετά κινητή τηλεφωνία στην πρώτη επιλογή που λέει σύνδεση δεδομένων αν γράφει ενεργοποιημένη χρεώνεται η κάρτα σου σε περίπτωση που δεν έχεις αγοράσει κάποιο πακέτο δεδομένων. Αν λέει απενεργοποιημένη δεν χρεώνεται η κάρτα σου. Ο λογαριασμός Microsoft δεν χρεώνεται με κάτι. Αν έχεις ενεργοποιημένο το wifi από τις ρυθμίσεις θα μπαίνεις από αυτό στο ιντερνετ.

Ας ανεβάσω τη δυσκολία της ερώτησης του φίλου aza2013 ....

Τι γίνεται αν έχω ενεργό και το WiFi και το 3G για Internet .... απο που παίρνει data και πώς μπορώ αν μπορώ να επιλέξω ....

Μερικές φορές ξεχνάω το 3G ανοικτό και όταν επιστρέφω σπίτι ανοίγω και το WiFi .....

Gkan

Το πρόβλημα της γρήγορης εκφόρτισης ξανασυνέβη. Χθές το βράδυ έκλεισα το κινητό με μπαταρία στο 5% και το έβαλα στο φορτιστή. Φόρτισε για πάνω από 3 ½ ώρες , είδα ότι είχε φορτίσει 100% . Στη συνέχεια έβαλα το pin ( για να ενεργοποιήσω την τηλεφωνία) και έλεγξα το ξυπνητήρι , ενεργοποίησα την λειτουργία αεροπλάνου ( για να μην τρώμε τζάμπα ακτινοβολία- όπως κάνω κάθε βράδυ) και το πρωί διαπίστωσα ότι είχε σβήσει και δεν άναβε γιατί δεν είχε καθόλου μπαταρία. Είναι η τρίτη φορά που με κάνει παιχνίδια με την γρήγορη ή ανεξήγητη εκφόρτιση , αλλά αυτή ήταν και η πιο περίεργη γιατί μόλις είχα ανοίξει το κινητό άρα αποκλείω το ενδεχόμενο να είχε κολλήσει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο.
Nokia lumia 520-Huawei P9 lite

Το πρόβλημα της γρήγορης εκφόρτισης ξανασυνέβη. Χθές το βράδυ έκλεισα το κινητό με μπαταρία στο 5% και το έβαλα στο φορτιστή. Φόρτισε για πάνω από 3 ½ ώρες , είδα ότι είχε φορτίσει 100% . Στη συνέχεια έβαλα το pin ( για να ενεργοποιήσω την τηλεφωνία) και έλεγξα το ξυπνητήρι , ενεργοποίησα την λειτουργία αεροπλάνου ( για να μην τρώμε τζάμπα ακτινοβολία- όπως κάνω κάθε βράδυ) και το πρωί διαπίστωσα ότι είχε σβήσει και δεν άναβε γιατί δεν είχε καθόλου μπαταρία. Είναι η τρίτη φορά που με κάνει παιχνίδια με την γρήγορη ή ανεξήγητη εκφόρτιση , αλλά αυτή ήταν και η πιο περίεργη γιατί μόλις είχα ανοίξει το κινητό άρα αποκλείω το ενδεχόμενο να είχε κολλήσει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο.

Τα wp δεν φορτίζουν κλειστά.:rolleyes:

2 1/2 μήνες εχω το κινητό . Λες να μη γνωρίζω οτι τα wp δε φορτίζουν κλειστά, οπως και κλειστά δε χτυπάει το ξυπνητήρι. Οταν λέω κλειστά εννοώ το εκλεισα -το αναψα και το φόρτισα. (αφού φόρτισε 100 % δεν το πρόσεξες που το ανέφερα;)

Να ρωτήσω κάτι, που πιστευω θα εχει κάποια απλη απάντηση, αλλά δεν κατάφερα να το βρω.

Μπαίνω να διαλέξω ήχο κουδουνίσματος τς συσκευής, αλλά ενώ τους έχει γραμμένους κανονικά στο μενού, δεν μπορώ να ακούσω κάποιον πριν τον επιλέξω. Πρεπει δηλαδή να επιλέξω πχ το Nokia Tune και μετά για να τον ακούσω πρέπει να πάρω τηλέφωνο για να δω αν μου αρέσει. Πως γίνεται να ακούω τους ήχους επιλογής κουδουνίσματος πριν να τους επιλέξω;

Να ρωτήσω κάτι, που πιστευω θα εχει κάποια απλη απάντηση, αλλά δεν κατάφερα να το βρω.

Μπαίνω να διαλέξω ήχο κουδουνίσματος τς συσκευής, αλλά ενώ τους έχει γραμμένους κανονικά στο μενού, δεν μπορώ να ακούσω κάποιον πριν τον επιλέξω. Πρεπει δηλαδή να επιλέξω πχ το Nokia Tune και μετά για να τον ακούσω πρέπει να πάρω τηλέφωνο για να δω αν μου αρέσει. Πως γίνεται να ακούω τους ήχους επιλογής κουδουνίσματος πριν να τους επιλέξω;

Όπως μπαίνεις στη λίστα με τους ήχους αν προσέξεις αριστερά από κάθε ήχο υπάρχει ένα κουμπί με το σήμα play, αν πατήσεις επάνω σε αυτό θα ακούσεις τον ήχο, ενώ αν πατήσεις επάνω στην ονομασία του ήχου τον επιλέγεις.

Nickolas

Να σαι καλα ρε φίλε, είχα σκάσει!:lol:

Μια ακόμη ερώτηση: Δεν μου διαβάζει μια καρτα adata 16gb class 10 που έχω. Πρέπει να την κάνω φορμάτ με ορισμένο τρόπο;

Να σαι καλα ρε φίλε, είχα σκάσει!:lol:

Μια ακόμη ερώτηση: Δεν μου διαβάζει μια καρτα adata 16gb class 10 που έχω. Πρέπει να την κάνω φορμάτ με ορισμένο τρόπο;

αν το συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή την αναγνωρίζει την κάρτα;

αν πας ρυθμίσεις και μετά χώρος αποθήκευσης σε αφήνει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις αποθήκευσης;

Στον υπολογιστή την βλέπει κανονικά (όχι μέσω τηλεφώνου, αλλά απευθείας σαν sd στην αντίστοιχη υποδοχή). Στο τηλέφωνο δεν την βλέπει καθόλου.

Τώρα την φόρμαρα σε FAT32 και την ξαναβάζω...

Υ.Γ Οκ, σε FAT32 την βλέπει το τηλέφωνο. ;)

2 1/2 μήνες εχω το κινητό . Λες να μη γνωρίζω οτι τα wp δε φορτίζουν κλειστά, οπως και κλειστά δε χτυπάει το ξυπνητήρι. Οταν λέω κλειστά εννοώ το εκλεισα -το αναψα και το φόρτισα. (αφού φόρτισε 100 % δεν το πρόσεξες που το ανέφερα;)

Εχεις δίκιο, μου το έκανε και εμένα.

Λύσεις;

Για γράψε λεπτομέρειες. Τι ακριβώς συνέβη μπας και βγάλουμε κάποια άκρη γιατί απ οτι βλέπω το nokia care δεν το γλιτώνουμε. Για πες μου μήπως έχεις βάλει αυτή (adata 16gb class 10)την κάρτα μνήμης;