Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα παιδες για λυστε μου μια απορεια γιατι η αναλυση ειναι 3mp (2592 x 1456 1.5mb),, και οχι 5mp δοκιμασα μερα-νυχτα-ISO κτλ αλλα τιποτα , επισεις απο τις ρυθμισεις δεν υπαρχει επιλογη ποιοτιτας ,, το τηλ. το πηρα πριν 10 μερες απο τον γερμανο υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν προσεξα ????

ευχαριστω

καλημερα παιδες για λυστε μου μια απορεια γιατι η αναλυση ειναι 3mp (2592 x 1456 1.5mb),, και οχι 5mp δοκιμασα μερα-νυχτα-ISO κτλ αλλα τιποτα , επισεις απο τις ρυθμισεις δεν υπαρχει επιλογη ποιοτιτας ,, το τηλ. το πηρα πριν 10 μερες απο τον γερμανο υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν προσεξα ????

ευχαριστω

Καλημέρα! Θα βάλεις την αναλογία στα 4:3 είτε στη nokia camera είτε στην εφαρμογή κάμερα της MS, ανάλογα ποιά εφαρμογή χρησιμοποιείς!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ανοίγεις τη κάμερα>Ρυθμίσεις>Αναλογία>4:3

Ας σβηστεί, με πρόφτασε ο παλιοΠαγουράς από πανω :)

Παιδιά σας παρακαλώ μια βοήθεια.

Μια φιλη έχει το εν λόγω κινητό και πριν ενα μήνα έβαλε την preview for dev. Και προχθες επειδή γενικά έκανε σκαλωματα έκανε επαναφορά εργοστασιακών. Και τώρα έκλεισε και άνοιξε μονο του 2 φορες κ το κινητό της της βγάζει μηνύματα που δεν έχει στείλει αυτή αλλά συνομιλιες αλλων ακυρων ατομων και φωτογραφιες που δεν ειχε πριν κ γενικά το κινητό είναι λες κ είναι αλλου ατόμου. Δεν το πήρε μεταχειρισμένο αλλά καινούργιο απο γερμανό. Μήπως φταίει το prev for dev? Κι αν ναι μπορούν απο w8.1 να της το πάνε σε w8 αν παει σε κάποιο καταστημα της νοκια ?

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Παιδιά σας παρακαλώ μια βοήθεια.

Μια φιλη έχει το εν λόγω κινητό και πριν ενα μήνα έβαλε την preview for dev. Και προχθες επειδή γενικά έκανε σκαλωματα έκανε επαναφορά εργοστασιακών. Και τώρα έκλεισε και άνοιξε μονο του 2 φορες κ το κινητό της της βγάζει μηνύματα που δεν έχει στείλει αυτή αλλά συνομιλιες αλλων ακυρων ατομων και φωτογραφιες που δεν ειχε πριν κ γενικά το κινητό είναι λες κ είναι αλλου ατόμου. Δεν το πήρε μεταχειρισμένο αλλά καινούργιο απο γερμανό. Μήπως φταίει το prev for dev? Κι αν ναι μπορούν απο w8.1 να της το πάνε σε w8 αν παει σε κάποιο καταστημα της νοκια ?

όχι σίγουρα δεν φταίει η preview :p , μήπως της δώσανε refurbished συσκευή ; ;όπως και να έχει ο niotheros έχει γράψει εδώ την διαδικασία επαναφοράς σε 8 από 8.1 preview http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391188

η επίσημη 8.1 cyan είναι προ των πυλών πάντως

όχι σίγουρα δεν φταίει η preview :p , μήπως της δώσανε refurbished συσκευή ; ;όπως και να έχει ο niotheros έχει γράψει εδώ την διαδικασία επαναφοράς σε 8 από 8.1 preview http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391188

η επίσημη 8.1 cyan είναι προ των πυλών πάντως

Ευχαριστώ παρα πολύ. Καθησυχασα τώρα γιατί εγώ της είχα πει πως να περάσει την prev μιας και στο δικο μου (820) πέρασε χωρίς κανένα θέμα. Μπορείς να μου πεις τι έννοεις refurbished συσκευή;

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Ευχαριστώ παρα πολύ. Καθησυχασα τώρα γιατί εγώ της είχα πει πως να περάσει την prev μιας και στο δικο μου (820) πέρασε χωρίς κανένα θέμα. Μπορείς να μου πεις τι έννοεις refurbished συσκευή;

κάποιος την αγόρασε στο παρελθόν και για έναν οποιοδήποτε λόγο (πχ δεν του άρεσε ή ήταν ελαττωματική ) την επέστρεψε οπότε ο πωλητής την έστειλε πίσω στον κατασκευαστή την τεστάρανε και την ξαναπακετάρανε ...κάτι σαν δεύτερο χέρι πχ

κάνε την διαδικασία επαναφοράς ή hard reset (format δηλαδή)

κάποιος την αγόρασε στο παρελθόν και για έναν οποιοδήποτε λόγο (πχ δεν του άρεσε ή ήταν ελαττωματική ) την επέστρεψε οπότε ο πωλητής την έστειλε πίσω στον κατασκευαστή την τεστάρανε και την ξαναπακετάρανε ...κάτι σαν δεύτερο χέρι πχ

κάνε την διαδικασία επαναφοράς ή hard reset (format δηλαδή)

ϊσως είναι αυτό. Της είπα να κάνει αλλά δεν έχει πλέον αυτή την επιλογή! Την καθοδήγησα μέσα από το δικό μου πως να το βρει στις ρυθμίσεις αλλά εκεί που εμένα λέει"επαναφορά του τηλεφώνου" αυτής δε γράφει τίποτα! Είναι λες και είναι στοιχειωμένο το κινητό! Της είπα να το πάει σε ένα κατάστημα Νοκια, μιας και το πιάνει η εγγύηση, και οψόμεθα! Ευχαριστω και παλι

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Επίσης κάτι μπορεί να έγινε λάθος κατά την επαναφορά του τηλεφώνου (απίθανο βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις)... Ίσως αν δοκιμάσει να κάνει hard reset με τα πλήκτρα (ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ) Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Επίσης κάτι μπορεί να έγινε λάθος κατά την επαναφορά του τηλεφώνου (απίθανο βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις)... Ίσως αν δοκιμάσει να κάνει hard reset με τα πλήκτρα (ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ)

Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση. Θα της πω να κανει αυτα που μου ειπατε (αν μπορεσει γιατι ειναι και γκομενα ειναι και μακρια απο μενα οποτε καταλαβαινετε...) αλλιως θα το παει στη Νοκια. Αναμείνατε για την διάγνωση του γιατρου :p

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Μήπως μετά την επαναφορά εργοστασιακών, έγινε και ενσωμάτωση παλαιού backup ρυθμίσεων και αρχείων;

Η συγκεκριμένη φίλη δημιούργησε μόνη της τον κεντρικό λογαριασμό Microsoft του κινητού ή χρησιμοποίησε κάποιον που βρήκε 'προεγκατεστημένο';

Μήπως η συσκευή που αγόρασε ήταν εκθεσιακή;

Πολύ περίεργα πράγματα.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Μήπως μετά την επαναφορά εργοστασιακών, έγινε και ενσωμάτωση παλαιού backup ρυθμίσεων και αρχείων;

Η συγκεκριμένη φίλη δημιούργησε μόνη της τον κεντρικό λογαριασμό Microsoft του κινητού ή χρησιμοποίησε κάποιον που βρήκε 'προεγκατεστημένο';

Μήπως η συσκευή που αγόρασε ήταν εκθεσιακή;

Πολύ περίεργα πράγματα.

Oντως ειναι μυστηρια περιπτωση και για αυτο θα δωσω το πληρες ιστορικο:

Η κοπελα εχει περιπου 4 μηνες το κινητο αγορασμενο καινουργιο απο καταστημα της Αθηνας(Γερμανος). Ειχε κανονικα την προηγουμενη εκδοση απο τη black (δε θυμαμαι ονομασια) κι οταν ηρθε επισημα η black την περασε διχως κανενα προβλημα. Μετα παλι της παρουσιασε καποια θεματακια και το πηγε για πρωτη φορα τοτε στη Νοκια, οπου μεσα σε μιση ωρα της το ειχαν ετοιμο. Τωρα που ηρθε η rev for dev της ειχα πει οτι εγω τη περασα στο δικο μου (lumia 820) και δεν ειχε κανενα θεμα. Ετσι ηθελε κι αυτη να την περασει οπως και εκανε με τα βηματα που της ειπα εγω μονη της. Η εγχειρηση πετυχε και ειχαμε ενα υγιεστατο lumia 520 για 3 βδομαδες περιπου. Μετα τις 3 βδομαδες ομως κολλουσε αρκετα, μου ειπε, και ετσι απο μονη της εκανε επαναφορα. Μετα την επαναφορα (τη Πεμπτη που μας περασε εγινε) το κινητο ηταν σαν στοιχειωμενο. Της εβγαζε αναπαντητες κλησεις και μηνυματα στη νεα(πλεον) μπαρα ειδοποιησεων αλλα οταν πηγαινε να τα δει (ανοιγε το τηλεφωνο και την εφαρμογη "μηνυματα") δεν υπηρχε τιποτα! Κολλουσαν οι εφαρμογες κτλ μεχρι που χθες εκλεισε και ανοιξε μονο του 2 φορες και οταν ανοιξε ειχε μεσα μηνυματα απο κατι αλλους αριθμους που δεν ηξερε καν ποιοι ειναι κι ελεγαν κατι για μπασκετ και τετοια(Συμφωνα με αυτα που μου διαβασε εμενα, μου ακουστηκαν σαν να ειναι μεταφραση απο google translate γιατι δεν εβγαινε νοημα). Επισης ειχε μεσα αλλες επαφες με ονοματα και επιθετα κανονικα(καμια απο τις δικες της) αλλες φωτο (καμια απο τις δικες της) και κατι εφαρμογες microsoft demo 1, 2 και 3 τις οποιες δεν εβαλε αυτη! Αυτα εν ολιγοις :) Τωρα απο χθες εχει αρχισει τα κλαματα (κλασικες γκομενες) γιατι λεει της χαλασε το κινητο εντελως και δε με ακουει οταν της λεω οτι κατι τετοιο ειναι αδυνατο! οποτε καταλαβαινετε τη θεση μου. Ευχαριστω και παλι που με ακουσατε

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Επισης ειχε μεσα αλλες επαφες με ονοματα και επιθετα κανονικα(καμια απο τις δικες της) αλλες φωτο (καμια απο τις δικες της) και κατι εφαρμογες microsoft demo 1, 2 και 3

υποψιάζομαι ότι εκθεσιακό κομμάτι της δώσανε όπως ακριβώς και εδώ http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8-1-preview-developers/279814-lumia-720-wp8-1-update-reset-turned-my-phone-demo-mode.html

δεν ξέρω αν είναι συγκεκριμένες συσκευές αυτές ή είναι ένα απλο mode πάντως

να το πάει πίσω να της δώσουν καινούργια κανονική συσκευή

:mad::mad:

Edited by ignus

"κατι εφαρμογες microsoft demo 1, 2 και 3"

Χαχα... Λες να είναι από τις εσωτερικές συσκευές της Microsoft όπου δοκιμάζουν μυστικά τα επόμενα updates; Αν ναι πρόκειται για συλλεκτικό κομμάτι που δεν πωλείται στην αγορά! Θα το ψάχνουν στη Microsoft και μπορούν να το κλειδώσουν κιόλας... Να δεις που θα έχει πάρει και το WP 8.1 gdr1 ! Κρατήστε το να μην έχει σήμα και φέρτε να δούμε το μέλλον!

Υγ: Μεταξύ αστείου και σοβαρού... Λαλακίες τέτοιες έχουν γίνει, να πουλήσει τέτοια ο Γερμανός όμως;

Υγ2: Πιθανόν σε WP 8.0, οι εγκατεστημένες εφαρμογές στη microsd να αναγνωρίζονται και να ξεκλειδώνουν το λειτουργικό, αλλά να εμφανίζεται και ξένο account;... Α ρε xda, πού να είσαι!

Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

υποψιάζομαι ότι εκθεσιακό κομμάτι της δώσανε όπως ακριβώς και εδώ http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8-1-preview-developers/279814-lumia-720-wp8-1-update-reset-turned-my-phone-demo-mode.html

δεν ξέρω αν είναι συγκεκριμένες συσκευές αυτές ή είναι ένα απλο mode πάντως

να το πάει πίσω να της δώσουν καινούργια κανονική συσκευή

:mad::mad:

μα τι στον π$#%#$^#$^!!! Ελεος. Την πηρα και τη ρωτησα και μου ειπε οτι το κινητο ηταν σφραγισμενο. Αλλα ποιος ξερει τι μπινια εκαναν και της εδωσαν εκθεσιακο! Της ειπα να παει τελικα με την αποδειξη στον Γερμανο και να απαιτησει αντικατασταση της συσκευης. Μα πως ειναι δυνατον να γινονται αυτα τα πραγματα

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

"κατι εφαρμογες microsoft demo 1, 2 και 3"

Χαχα... Λες να είναι από τις εσωτερικές συσκευές της Microsoft όπου δοκιμάζουν μυστικά τα επόμενα updates; Αν ναι πρόκειται για συλλεκτικό κομμάτι που δεν πωλείται στην αγορά! Θα το ψάχνουν στη Microsoft και μπορούν να το κλειδώσουν κιόλας... Να δεις που θα έχει πάρει και το WP 8.1 gdr1 ! Κρατήστε το να μην έχει σήμα και φέρτε να δούμε το μέλλον!

Υγ: Μεταξύ αστείου και σοβαρού... Λαλακίες τέτοιες έχουν γίνει, να πουλήσει τέτοια ο Γερμανός όμως;

χαχαχα αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα! Και της λεω:θες να αλλαξουμε το 820 με το 520 σου; Θελω να μαι και πολυ προχω αχαχα

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Εχω για back up ένα παλιό Νοκια 6103.

Το είχε χρησιμοποιήσει (το δάνειζα, όταν σταμάτησε να είναι κύρια συσκευή) πολύς κόσμος.

Ε απο καιρό σε καιρό, όταν το χρησιμοποιώ και τώρα, σκάνε κάτι μηνύματα από το 1821 (ίσως και παλιότερα) και μάλιστα όχι της δικής μου sim.

Κοσμοκάρτα βάζω, αν αυτό έχει σημασία.

Η περίπτωση της φίλης αυτό μου θύμισε. Υπάρχουν μέσα επαφές άλλες που δεν ξέρω κλπ. Θα έλεγα ακριβω ίδια περίπτωση, αν δεν ανεφερες τις εφαρμογές. Μάλιστα τα μηνύματα, όταν σκάνε (τα παλιά λέω) έρχονται σπασμένα και δεν βγάζεις άκρη τι λένε. Πάντως είναι από γνωστούς των γνωστών που το είχα δανείσει, γιατί απευθύνονται σ αυτούς.

Εχω για back up ένα παλιό Νοκια 6103.

Το είχε χρησιμοποιήσει (το δάνειζα, όταν σταμάτησε να είναι κύρια συσκευή) πολύς κόσμος.

Ε απο καιρό σε καιρό, όταν το χρησιμοποιώ και τώρα, σκάνε κάτι μηνύματα από το 1821 (ίσως και παλιότερα) και μάλιστα όχι της δικής μου sim.

Κοσμοκάρτα βάζω, αν αυτό έχει σημασία.

Η περίπτωση της φίλης αυτό μου θύμισε. Υπάρχουν μέσα επαφές άλλες που δεν ξέρω κλπ. Θα έλεγα ακριβω ίδια περίπτωση, αν δεν ανεφερες τις εφαρμογές. Μάλιστα τα μηνύματα, όταν σκάνε (τα παλιά λέω) έρχονται σπασμένα και δεν βγάζεις άκρη τι λένε. Πάντως είναι από γνωστούς των γνωστών που το είχα δανείσει, γιατί απευθύνονται σ αυτούς.

Σιγουρα εχουν σχεση τα 2 περιστατικα αλλα εχουν αλλαξει εντελως τα λογισμικα. Τι να κανουμε τα παντα γινονται σε αυτη τη ζωη.

Παρεμπιπτοντως: το 6103 ηταν πολυ καλο για την εποχη του. Αν δεν κανουν αντικατασταση και της πουν να διαλεξει καποιο αλλο της ειπα να παρει το 630 αλλα φοβαται να ξαναπαει σε νοκια και σε wp

Τελικα στη Νοκια της ειπαν οτι περασε καταλαθος την εφαρμογη Microsoft 1,2,3 demo retail (?) και οτι θα της το γυρισουν στο 8 και οτι αυριο που θα παρει επισημα την 8.1 θα την κανει κανονικα και θα ειναι απροβληματιστο. Αντε να δουμε. Ευχαριστω ολους σας παρα πολυ για την βοηθεια

Να ρωτησω και κατι αλλο; Εμεις που εχουμε την prev 4 dev και τωρα βγαινει επισημα η 8.1 θα κανουμε καμια ενημερωση και θα γινει καμια αλλαγη; Η μενει ως εχει;

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Τελικα στη Νοκια της ειπαν οτι περασε καταλαθος την εφαρμογη Microsoft 1,2,3 demo retail (?) και οτι θα της το γυρισουν στο 8 και οτι αυριο που θα παρει επισημα την 8.1 θα την κανει κανονικα και θα ειναι απροβληματιστο. Αντε να δουμε. Ευχαριστω ολους σας παρα πολυ για την βοηθεια

Να ρωτησω και κατι αλλο; Εμεις που εχουμε την prev 4 dev και τωρα βγαινει επισημα η 8.1 θα κανουμε καμια ενημερωση και θα γινει καμια αλλαγη; Η μενει ως εχει;

Θα κάνουμε και εμείς αναβάθμιση αλλά θα είναι μικρότερη σε μέγεθος καθώς έχουμε ήδη κατεβάσει το μεγαλύτερο μέρος των αρχείων του συνολικού update. Επίσης θα περιλαμβάνεται και η cyan αναβάθμιση από τη Nokia.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Θα κάνουμε και εμείς αναβάθμιση αλλά θα είναι μικρότερη σε μέγεθος καθώς έχουμε ήδη κατεβάσει το μεγαλύτερο μέρος των αρχείων του συνολικού update. Επίσης θα περιλαμβάνεται και η cyan αναβάθμιση από τη Nokia.

Α οκκκκκκκκ. Ευχαριστω! :)

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

αύριο ;:w00t:

αύριο ;:w00t:

Ετσι της ειπαν στη Νοκια αλλα λογικα μεχρι να ερθει στη χωρα μας θα περασουν μερες αρκετες

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Γειά σας. Στον internet explorer τον δικό του , δεν έχει , αναδίπλωση κειμένου; Επίσης δοκίμασα και τον nokia xpress καθώς και τον uc browser οι οποίοι ούτε αυτοί έχουν.

Υπάρχει μήπως λύση ή συνεχίζουμε έτσι; Ευχαριστώ