highpriest Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 θα η8ελα βοηθεια γτ μου γυρισε το μενυ αλφαβητικα και δε μου αρεσει. πως το αλλαζω? στην αρχη ητανε το ενα κατω απο το αλλο τωρα μου βγαζει καθε γραμμα και απο κατω την εφαρμογη που αντιστοιχει στο γραμμα και αυτο ειναι κουραστικο. εψαξα τις ρυθμισεις αλλα τζιφος Δεν αλλάζει αυτο. Σου φαίνεται κουραστικό τώρα που έχεις λίγες εφαρμογές. Αν είχες καμιά 150 εφαρμογές θα σου φαινόταν κουραστικός ο άλλος τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Δεν αλλάζει αυτο. Σου φαίνεται κουραστικό τώρα που έχεις λίγες εφαρμογές. Αν είχες καμιά 150 εφαρμογές θα σου φαινόταν κουραστικός ο άλλος τρόπος. αυτο εγινε με αναβαθμιση???? γτ οταν το πρωτοπηρα δεν ητανε ετσι το menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 αυτο εγινε με αναβαθμιση???? γτ οταν το πρωτοπηρα δεν ητανε ετσι το menu Μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό εφαρμογών βγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό εφαρμογών βγαίνει. ευχαριστω πολυ ησουνα πολυ σαφης. ξερεις αν εχει βγει καμια καινουργια αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 παιδια flash player για το κινητο μας υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 παιδια flash player για το κινητο μας υπαρχει? Όχι! Τείνει να καταργηθεί από όλο και περισσότερα λειτουργικά όπότε δεν υπάρχει και περίπτωση να έρθει κάποια στιγμή! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnavgos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 παιδια καλησπερα εκανα το μεγαλο βημα κ πριν 3-4 ημερες περασα στο ''κοσμο'' των smartphone..μπορω να πω οτι οι πρωτες εντυπωσεις μου απο το 520 ειναι αριστες κ ηδη το εχω συνηθισει..μια ερωτηση για τους χαρτες..ολοι εχετε τον here drive beta η' τον here drive+ κ αν ναι ποια η διαφορα τους?εμενα εχει τον beta,o οποιος φυσικα μου εχει δουλεψει αψογα ως τωρα κ με φωνητικη καθοθηγηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tinaleei Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 καλησπερες! Παιδια για ελευθερωση χωρου με καταργηση apo τον other file πως κανουμε? με τα αππ που βρηκα δν δουλεψε αν και ειχαν και τα 3 καλες αξιολογησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 παιδια καλησπερα εκανα το μεγαλο βημα κ πριν 3-4 ημερες περασα στο ''κοσμο'' των smartphone..μπορω να πω οτι οι πρωτες εντυπωσεις μου απο το 520 ειναι αριστες κ ηδη το εχω συνηθισει..μια ερωτηση για τους χαρτες..ολοι εχετε τον here drive beta η' τον here drive+ κ αν ναι ποια η διαφορα τους?εμενα εχει τον beta,o οποιος φυσικα μου εχει δουλεψει αψογα ως τωρα κ με φωνητικη καθοθηγηση... Κι εμένα το beta είχε στην αρχή (που δούλευε άψογα) και από μόνο του κάποια στιγμή έκανε αναβάθμιση στο κανονικό.Καμία διαφορά βέβαια δεν κατάλαβα.Οπότε μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_30 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Μήπως ξέρει κανείς πως βγαίνουν απο το menu τα γράμματα της αλφαβήτου που βγάζει πριν απο κάθε εικονίδιο? (π.χ. α ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙς β ΒΟΗΘΕΙΑ ε ΕΠΑΦΕΣ κλπ) Να σημειώσω πως αυτο έγινε απο οταν έβαλα 5-6 εφαρμογές παραπάνω απο τις ήδη υπάρχουσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Μήπως ξέρει κανείς πως βγαίνουν απο το menu τα γράμματα της αλφαβήτου που βγάζει πριν απο κάθε εικονίδιο? (π.χ. α ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙς β ΒΟΗΘΕΙΑ ε ΕΠΑΦΕΣ κλπ) Να σημειώσω πως αυτο έγινε απο οταν έβαλα 5-6 εφαρμογές παραπάνω απο τις ήδη υπάρχουσες. δεν βγαινουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Ξέρει κανείς στις πόσες εφαρμογές αρχίζει να βγαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Νομίζω 30 Αν εμφανιστούν τα γράμματα, μετά δεν φευηουν ακόμη κι αν μειώσεις παλι τις εφαρμογες... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Νομίζω 30 Αν εμφανιστούν τα γράμματα, μετά δεν φευηουν ακόμη κι αν μειώσεις παλι τις εφαρμογες... 30 πάντως δεν είναι γιατί εγώ έχω 39 και δεν έχουν εμφανιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 30 πάντως δεν είναι γιατί εγώ έχω 39 και δεν έχουν εμφανιστεί. τοτε 40......;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tinaleei Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 καποιος μια λυση για την ελευθερωση χωρου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thodoris96 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 εχω ενα προβλημα το lumia520 δεν μου διαβαζει microsd . δευτερον πως μπορω να διαγραπσο εφαρμογες που της κατεβασα; plz !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 εχω ενα προβλημα το lumia520 δεν μου διαβαζει microsd . δευτερον πως μπορω να διαγραπσο εφαρμογες που της κατεβασα; plz !! πάτησε παρατεταμένα πάνω στην εφαρμογή που θέλεις να αφερέσεις και επέλεξε διαγραφή με τον ίδιο τρόπο μπορείς να της βάλεις σαν συντόμευση στην αρχική οθόνη διαμόρφοσε την κάρτα σε NTFS στο PC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή facebbok γιατί είναι πολύ μάπα μπαίνω από τον IE γιατί όταν θέλω να το κλείσω δεν κλίνει και μου κάνει συνέχεια ανανέωση?? πρέπει να δοκιμάσω 5-6 φορές για να κλείσει.. κανένα άλλο browser δεν μπορούμε να βάλουμε?? το μάρκετ για WP είναι πολύ φτωχό μπροστά σε android τελικά δεν λέει τίποτα και κάτι ακόμα το κινητό το έχω 2 βδομάδες και είδη έχει φάει ένα κόλλημα για να ξεκολλήσει αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipap Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή facebbok γιατί είναι πολύ μάπα μπαίνω από τον IE γιατί όταν θέλω να το κλείσω δεν κλίνει και μου κάνει συνέχεια ανανέωση?? πρέπει να δοκιμάσω 5-6 φορές για να κλείσει.. κανένα άλλο browser δεν μπορούμε να βάλουμε?? το μάρκετ για WP είναι πολύ φτωχό μπροστά σε android τελικά δεν λέει τίποτα και κάτι ακόμα το κινητό το έχω 2 βδομάδες και είδη έχει φάει ένα κόλλημα για να ξεκολλήσει αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία Αυτός σου λέει κάτι σαν εναλλακτική; (Αν και όλοι βασίζονται στον ΙΕ) http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/next-browser/07549a84-9421-4614-88e6-0d8590cedd5c Παράθεση “Photography is all about secrets. The secrets we all have and will never tell.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή facebbok γιατί είναι πολύ μάπα μπαίνω από τον IE γιατί όταν θέλω να το κλείσω δεν κλίνει και μου κάνει συνέχεια ανανέωση?? πρέπει να δοκιμάσω 5-6 φορές για να κλείσει.. κανένα άλλο browser δεν μπορούμε να βάλουμε?? το μάρκετ για WP είναι πολύ φτωχό μπροστά σε android τελικά δεν λέει τίποτα και κάτι ακόμα το κινητό το έχω 2 βδομάδες και είδη έχει φάει ένα κόλλημα για να ξεκολλήσει αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία Τι εννοείς κάνει ανανέωση συνέχεια; Πατάς συνέχεια το πίσω και δεν σε βγάζει καθόλου στην αρχική οθόνη; Όσες σελίδες ανοίξεις τόσες φορές θα χρειαστεί να πατήσεις το πίσω για να κλείσει ή εναλλακτικά πατάς περισσότερα (είναι οι τρείς τελείες κάτω δεξιά)->καρτέλες και από το X κλείνεις όσες καρτέλες έχεις ανοίξει και αν πατήσεις μια φορά το πίσω σου κλείνει τον IE. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Τι εννοείς κάνει ανανέωση συνέχεια; Πατάς συνέχεια το πίσω και δεν σε βγάζει καθόλου στην αρχική οθόνη; Όσες σελίδες ανοίξεις τόσες φορές θα χρειαστεί να πατήσεις το πίσω για να κλείσει ή εναλλακτικά πατάς περισσότερα (είναι οι τρείς τελείες κάτω δεξιά)->καρτέλες και από το X κλείνεις όσες καρτέλες έχεις ανοίξει και αν πατήσεις μια φορά το πίσω σου κλείνει τον IE. εννοώ ότι κάνω αποσύνδεση από το fb και είμαι στην καρτέλα που κάνεις login εκεί πατώ το βελάκι για να κλείσει ο IE αλλά αντί να κλείσει φορτώνει η μπάρα και με βγάζει πάλι στην ίδια καρτέλα δηλ είναι σαν να κάνει ανανεώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Πάτα "..." πήγαινε στις καρτέλες σβήσε αυτή του FB και έτοιμος... Κανονικά αν πατήσεις 2 φορες το πίσω πρέπει να σε βγάζει... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή facebbok γιατί είναι πολύ μάπα μπαίνω από τον IE γιατί όταν θέλω να το κλείσω δεν κλίνει και μου κάνει συνέχεια ανανέωση?? πρέπει να δοκιμάσω 5-6 φορές για να κλείσει.. κανένα άλλο browser δεν μπορούμε να βάλουμε?? το μάρκετ για WP είναι πολύ φτωχό μπροστά σε android τελικά δεν λέει τίποτα και κάτι ακόμα το κινητό το έχω 2 βδομάδες και είδη έχει φάει ένα κόλλημα για να ξεκολλήσει αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία Ποιος δεν κλείνει? Ο ΙΕ? Πάτησε μενού (3 τελίτσες)->καρτέλες και τις κλείνεις όλες. Μετά πατάς το βελάκι πίσω και καθάρισες. Εκτός κι αν λες κάτι αλλο και δεν κατάλαβα. ΥΓ. Δοκίμασε και το jdb Facebook Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εννοώ ότι κάνω αποσύνδεση από το fb και είμαι στην καρτέλα που κάνεις login εκεί πατώ το βελάκι για να κλείσει ο IE αλλά αντί να κλείσει φορτώνει η μπάρα και με βγάζει πάλι στην ίδια καρτέλα δηλ είναι σαν να κάνει ανανεώσει Βασικά δεν κάνει ανανέωση! Πατώντας το πίσω ο ΙΕ προσπαθεί να σε πάει στην προηγούμενη σελίδα που ήσουν. Αφού όμως έχεις κάνει αποσύνδεση πώς να σε πάει σε σελίδα που ήσουν συνδεμένος; Τα στοιχεία σου τα "κατέστρεψε" μόλις έκανες αποσύνδεση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τα ανακαλέσει για να σε πάει στην προηγούμενη σελίδα, οπότε σου λέει κάνε ξανά είσοδο! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts