thePRODIGY Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Καλύτερα δες το 720. Σχετικά μικρή διαφορά στην τιμή για αυτά που προσφέρει. Ανώτερη κατασκευή, οθόνη και μπαταρία. Η οθόνη του 520 έχει κακές γωνίες θέασης. Λίγο το γυρνάς και αλλοιώνονται τα πάντα. ------- Τι εννοείς μικρή διαφορά; 115 έχει στα σκρουτζομάγαζα το 520, και 199 το 720 χωρίς μάλιστα περισσότερη ραμ. Αν ειναι να πάει στα 199 ευρώ, καλύτερα το 820 που είναι με 1 gb ραμ αλλά και 4G. Υ.Γ Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο με την οθόνη, που να το καθιστά deal breaker. Για τα λεφτά του έχει μια χαρά οθόνη. Δεν απαντώ από κάτω γιατί θα είναι off και θα ανήκει στην ενότητα της "επιλογής τηλεφώνου". Κοίτα, ναι δεν είναι αμελητέα διαφορά όμως αξίζει να κόψει ,αν μπορεί, από κάπου και να τα δώσει για ένα Lumia 720 (ψυχολογικό όριο τα 200 πάντα). Αποψή μου βέβαια , ο φίλος μας πρέπει να πάρει το Ativ S. Στα 188 ευρώ... δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ανεβαίνουμε επίπεδα σε όλους τους τομείς. Αυτα! Edited November 26, 2013 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλύτερα δες το 720. Σχετικά μικρή διαφορά στην τιμή για αυτά που προσφέρει. Ανώτερη κατασκευή, οθόνη και μπαταρία. Η οθόνη του 520 έχει κακές γωνίες θέασης. Λίγο το γυρνάς και αλλοιώνονται τα πάντα. Τι εννοείς μικρή διαφορά; 115 έχει στα σκρουτζομάγαζα το 520, και 199 το 720 χωρίς μάλιστα περισσότερη ραμ. Αν ειναι να πάει στα 199 ευρώ, καλύτερα το 820 που είναι με 1 gb ραμ αλλά και 4G. Υ.Γ Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο με την οθόνη, που να το καθιστά deal breaker. Για τα λεφτά του έχει μια χαρά οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Βασικά το 520 με την επιδότηση το παίρνω 42 €, αλλά η κοσμοτέ δεν έχει άλλα ΝΟΚΙΑ :/ Η άλλη μου επιλογή είναι να δώσω 105 για το Galaxy Core, αλλά δεν θέλω πάλι android Επίσης υποτίθεται ότι έχει IPS οθόνη, γιατί αναφέρεται πιο πάνω ότι έχει κακές γωνίες θέασης ; Edited November 26, 2013 by Patates Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Έχω την εντύπωση ότι πάτησες σε μια άλλη εφαρμογή που λέει φίλτρο sms. Αν δεν σου την βγάζει οι πιθανότητες είναι να την έχεις ήδη και να μην την είδες. Πήγαινε: ρυθμίσεις->σύστημα-> και κατέβα τέρμα κάτω.Είναι κάτω άπο τα πρόσθετα και πληροφορίες. Αν δεν την βρεις κι εκεί μπες μέσα στον λογαριασμό σου των WP στο PC. Εκεί μπορείς να δεις όλες τις εφαρμογές σου, ακόμη και αυτές που για κάποιον λόγο δεν φαίνονται εγκατεστημένες. Κάνεις από εκεί χειροκίνητα την διαδικασία. Αυτα μου βγάζει... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Βασικά το 520 με την επιδότηση το παίρνω 42 €, αλλά η κοσμοτέ δεν έχει άλλα ΝΟΚΙΑ :/ Η άλλη μου επιλογή είναι να δώσω 105 για το Galaxy Core, αλλά δεν θέλω πάλι android Επίσης υποτίθεται ότι έχει IPS οθόνη, γιατί αναφέρεται πιο πάνω ότι έχει κακές γωνίες θέασης ; Το galaxy core δεν ειναι καθολου καλο, ειδικα απο θεμα επεξεργαστικης ισχυος, φοραει εναν s4 play (2 πυρηνες A5 με γραφικα adreno 203) ενω το 520 φοραει s4 plus (2 πυρηνες krait με γραφικα adreno 305). Να αναλυσω οτι ο πυρηνας A5 ειναι απο τους πιο αδυναμους, ενω ο krait(φημες λενε ειναι ισαξιος του A15) απο τους πιο δυνατους. Οσο αφορα την οθονη, παρολο που ειναι ips δεν εχει καλες γωνιες θεασης (απ οτι φαινεται ο ορισμος ips δεν σημαινει παντα και καλες γωνιες :p ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Παντως αξιζει περισσοτερο κατα την αποψη μου να διαλεξεις το 520, θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο απο το core. Εχει πολυ καλες επιδοσεις και οτι σημαντικο θελει ενας μεσος χρηστης οπως gps με χαρτες και φωνητικη πλοηγηση χωρις να χρειαζεται να εχεις συνδεση δεδομενων, πολυ καλες ταχυτητες στο 3g καθως και τις περισσοτερες διασημες εφαρμογες που υπαρχουν στο αντροιντ και το σημαντικοτερο...δεν θα σου κολησει ποτε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 1. Tα 512 RAM τα θεωρείτε λίγα για νορμάλ φόρτωμα (FB, whatsapp, κλπ) ; 2. Η κάμερα του είναι αξιοπρεπής στο φως του ήλιου ; 3. Γενικά σαν λειτουργικό θα με ξενίσει μετά το android ? Απο κρασαρίσματα πως πάει ; 1.Τα 512mb είναι υπεραρκετά 2. Η κάμερα για μένα είναι η πιο αξιοπρεπής που κυκλοφορεί στα 5mp και σε αυτή τη κατηγορία τιμής. 3. Όχι δε θα σε ξενίσει. και φυσικά δεν υπάρχει κρασάρισα ή lag. Απλά τα ξεχνάς. Από ένα android σε αυτή τη τιμή θα νοιώσεις οτι έχει κινητάρα. Καμία σχέση η εμπειρία χρήσης.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Αυτα μου βγάζει... Ναι, είναι αυτή η εφαρμογή που σου έλεγα. Δεν είναι για τα δικά μας κινητά. Όταν ήθελα κι εγώ να το βάλω το φίλτρο, έψαξα και βρήκα αυτήν την εφαρμογή που έβαλες αλλά δεν μπορούσα να την βάλω. Είναι για άλλα κινητά μάλλον, ίσως για την προηγούμενη σειρά 10 (510,610,710 κλπ). Έτρεξα το sysapp pusher 2-3 φορές ακόμη, κατέβασα κι κάποιες άλλες εφαρμογές από μέσα παράλληλα, και μου έβγαλε την αναβάθμιση (μαζί και με άλλες). Τι να σου πω, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει στην περίπτωση σου.:confused: Μπες στο pc σου στον microsoft λογαριασμό σου,πήγαινε στο ιστορικό αγορών και κοίτα μήπως μπορείς να το κατεβάσεις χειροκίνητα. Κάνε δηλαδή επανεγκατάσταση όλες τις εφαρμογές του τηλεφώνου. Είναι αυτές που έχουν ένα γραναζάκι. Λογικά θα σου ξεμπλοκάρει. Φαντάζομαι έχεις λογαριασμό microsoft, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Αν εννοείς @live.com ναι... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Ωραία! Μπες εδω: https://www.windowsphone.com/el-gr/my Συνδέσου με τον κωδικό σου και μπες στο ιστορικό αγορών και ξεκίνα να κάνεις επανεγκατάσταση τα app της Nokia. Είναι αυτά στο μπλέ φόντο με το άσπρο γραναζάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Στο δικό μου το έχει και είναι branded, έχεις κάνει την αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Εννοείς την Amber; Αν ναι, ναι! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Βασικά το 520 με την επιδότηση το παίρνω 42 €, αλλά η κοσμοτέ δεν έχει άλλα ΝΟΚΙΑ :/ Η άλλη μου επιλογή είναι να δώσω 105 για το Galaxy Core, αλλά δεν θέλω πάλι android Εγω θα έλεγα να πάρεις την επιδότηση στον λογαριασμό σου (έκπτωση παγιου) και να πάρεις οποία συσκευή επιθυμείς από αλλο κατάστημα που σίγουρα θα σου βγει φθηνότερα και θα έχεις περισσότερες επιλογές. Εμένα με χαλάει η απουσία εμπρός κάμερας και led. Το 720 έχει καλύτερη αυτονομία ενώ το 820 έχει περισσότερες ελπίδες αναβαθμίσεων. Κάπου εκεί κοντά είναι και ο κολοσσός (920). Προσωπικά θα σου έλεγα να προτιμήσεις ένα lumia λόγω των έξτρα εφαρμογών χωρίς να ξέρω αν αυτές περάσουν δωρεαν και στα υπόλοιπα ύστερα απο την εξαγορά της Nokia. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Ωραία! Μπες εδω: https://www.windowsphone.com/el-gr/my Συνδέσου με τον κωδικό σου και μπες στο ιστορικό αγορών και ξεκίνα να κάνεις επανεγκατάσταση τα app της Nokia. Είναι αυτά στο μπλέ φόντο με το άσπρο γραναζάκι. Ok το εκανα .... Μου γράφει η εφαρμογή θα εμφανιστεί σύντομα στη λίστα εφαρμογών του τηλεφώνου σας... Θα δω κάτι στη συσκευή (αν ναι που) ή θα το κάνει αυτόματα; Να κανω reset; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Ok το εκανα .... Μου γράφει η εφαρμογή θα εμφανιστεί σύντομα στη λίστα εφαρμογών του τηλεφώνου σας... Θα δω κάτι στη συσκευή (αν ναι που) ή θα το κάνει αυτόματα; Να κανω reset; Στο store θα στην βγάλει... Όταν θα μπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Οκ... Εν αναμονή λοιπόν! Σε ευχαριστώ!! Κάποια εφαρμογή αξιόπιστη που να κανει καταγραφή των κλήσεων υπάρχει; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Έχω συνδέσει το κινητό με το Pc, και έκανα επικόλληση (το τραγούδι που θέλω να ακούγεται όταν με καλούν), στον φάκελο ringtones του τηλεφώνου. Πάω ρυθμίσεις/ήχοι κλήσεων/και δεν το βρίσκω. Τι κάνω λάθος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Στο store θα στην βγάλει... Όταν θα μπει. Δυστυχώς δεν εβγαλε τίποτα... :mad: Έχω συνδέσει το κινητό με το Pc, και έκανα επικόλληση (το τραγούδι που θέλω να ακούγεται όταν με καλούν), στον φάκελο ringtones του τηλεφώνου. Πάω ρυθμίσεις/ήχοι κλήσεων/και δεν το βρίσκω. Τι κάνω λάθος; Εγω εβαλα το ringtone maker που διάβασα εδω απο τα μελη και οτι τραγούδι ειχα στη κάρτα το έκανα ringtone!! Τωρα ψάχνω το τρόπο να βαλω και καποιους συγκεκριμένους για τις ειδοποιήσεις, mail κλπ... Αν ξερει καποιος... ; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Εγω εβαλα το ringtone maker που διάβασα εδω απο τα μελη και οτι τραγούδι ειχα στη κάρτα το έκανα ringtone!! Τωρα ψάχνω το τρόπο να βαλω και καποιους συγκεκριμένους για τις ειδοποιήσεις, mail κλπ... Αν ξερει καποιος... ; Μόνο αν έχεις περάσει GDR3 μπορείς να το κάνεις αυτό. Βρε τώρα που το σκέφτομαι, δεν περνάς την GDR3 να σου έρθουν όλα μαζί, και πιθανόν και διορθωθεί και το bug που έχεις και δεν σου εμφανίζει το φίλτρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Μόνο αν έχεις περάσει GDR3 μπορείς να το κάνεις αυτό. Βρε τώρα που το σκέφτομαι, δεν περνάς την GDR3 να σου έρθουν όλα μαζί, και πιθανόν και διορθωθεί και το bug που έχεις και δεν σου εμφανίζει το φίλτρο; Μα η gdr3 δεν ειναι ακομα διαθεσιμη, ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Είναι για όσους δηλώσουν developers. Πας και εγγράφεσαι σαν developer στο κέντρο εφαρμογών, μετά κατεβάζεις το developer preview από το store και αποκτάς GDR3. Στο επίσημο νήμα για τα WP8 έχει την διαδικασία, δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα. Προς τις τελευταίες θα είναι επειδή έχει περίπου 1-1,5 μηνα που έγινε διαθέσιμη η επιλογή αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Είναι για όσους δηλώσουν developers. Πας και εγγράφεσαι σαν developer στο κέντρο εφαρμογών, μετά κατεβάζεις το developer preview από το store και αποκτάς GDR3. Στο επίσημο νήμα για τα WP8 έχει την διαδικασία, δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα. Προς τις τελευταίες θα είναι επειδή έχει περίπου 1-1,5 μηνα που έγινε διαθέσιμη η επιλογή αυτή. Για δείξε μας το λινκ να γίνουμε και εμεις developersssss :D Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Μπαίνεις εδώ, και κάνεις εγγραφή: http://apps.windowsstore.com/default.htm σε κάποιους δεν χρειάστκε να κάνουν τίποτα παραπάνω απο εγγραφή. Σε εμένα δεν το έπαιρνε, οπότε μετά την εγγραφή εφτιαξα και μια app. Οταν λέω έφτιαξα μην φανταστείς οτι έφτιαξα:lol:, δεν εχω ιδεα πως να φτιάξω. Απλώς έβαλα εκει ένα template για το πιο χρώμα προτιμό σε μια κενή εφαρμογή, την ονόμασα και την έσωσα. Μετά κατέβασα το preview for developers: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/preview-for-developers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96 το έτρεξα και εχω GDR3. Προσοχή, σε κάποιο σημείο λέει οτι αν το κάνεις αυτό ακυρώνεται η εγγύηση του κινητού. Μην μου ζητάς τα ρέστα μετά, εγώ απλά σου δείχνω τον τρόπο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Μπαίνεις εδώ, και κάνεις εγγραφή: http://apps.windowsstore.com/default.htm σε κάποιους δεν χρειάστκε να κάνουν τίποτα παραπάνω απο εγγραφή. Σε εμένα δεν το έπαιρνε, οπότε μετά την εγγραφή εφτιαξα και μια app. Οταν λέω έφτιαξα μην φανταστείς οτι έφτιαξα:lol:, δεν εχω ιδεα πως να φτιάξω. Απλώς έβαλα εκει ένα template για το πιο χρώμα προτιμό σε μια κενή εφαρμογή, την ονόμασα και την έσωσα. Μετά κατέβασα το preview for developers: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/preview-for-developers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96 το έτρεξα και εχω GDR3. Προσοχή, σε κάποιο σημείο λέει οτι αν το κάνεις αυτό ακυρώνεται η εγγύηση του κινητού. Μην μου ζητάς τα ρέστα μετά, εγώ απλά σου δείχνω τον τρόπο.;) Ε τοτε αστο, μην το χαλασουμε απο τωρα, ειναι και καινουριο :P. Μηπως ξερεις ποτε θα ειναι επισημα διαθεσιμη η ενημερωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ε τοτε αστο, μην το χαλασουμε απο τωρα, ειναι και καινουριο :P. Μηπως ξερεις ποτε θα ειναι επισημα διαθεσιμη η ενημερωση? Οχι, δεν γνωρίζω. Αλλά εχει ήδη παρουσιαστει το 525 που την εχει, οπότε θεωρω θα ερθει συντομα και επίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts