topo85 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Μήπως,(αν και ζητάω πολλά) με την αναβάθμιση σε black, θα έχω και glance; Επίσης η εφαρμογή nokia camera θα είναι η προεπιλεγμένη όταν πατάω το κουμπί της φωτογραφικής; Το 520 δε θα πάρει glance και την nokia camera μπορείς να τη βάλεις στο κουμπί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Κρίμα για το glance. Έχω κατεβάσει ήδη το nokia camera κι ας μην έχω ακόμα την black. Βρηκα τον τροπο και την εκανα προεπιλεγμενη αλλα με χαλαει το γεγονος πως δεν ανοιγει αμεσως σαν την ενσωματομενη εφαρμογη καμερας... Edited January 29, 2014 by leonidious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkwind78 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλημερα Είμαι και εγώ ένας ευτυχής μέχρι στιγμής κάτοχος Windows Mobile Lumia 520 αναβαθμιζμένος απο LG E510 HUB. Η μέρα με την νύχτα. Το κινητό είναι αγορασμένο απο επίσημο διανομέα ΝΟΚΙΑ και όχι απο κάποιο πάροχο και με την έκδοση amber. Αναμένω την BLACK γιατι δεν είναι ακόμα διάθεσιμη για country variant κινητά. Πάντως αν μου λέγατε να γυρίσω πίσω σε android δεν θα το έκανα. Το μονο καλό του είναι οι πολλές εφαρμόγές σε σχέση με τα windows, κατα τα άλλα καμία σχέση η ταχύτητα απίστευτη no-lag με 120 ευρώ κινητό android δεν πέρνεις με τετοια απόδοση. Φιλικά Κωνσταντίνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Κρίμα για το glance. Έχω κατεβάσει ήδη το nokia camera κι ας μην έχω ακόμα την black. Βρηκα τον τροπο και την εκανα προεπιλεγμενη αλλα με χαλαει το γεγονος πως δεν ανοιγει αμεσως σαν την ενσωματομενη εφαρμογη καμερας... Η glance απ'ότι έχω διαβάσει τρώει μπαταρία (αν κάνω λάθος διορθώστε με) και δε θα το ήθελα (προσωπική άποψη). Nokia camera εννοείς τη beta έκδοση; Με τη black μήπως πήρε κανένας την κανονική έκδοση;(να δούμε και διαφορές αν υπάρχουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Όχι,δεν χρειάζεται να έχεις την black για να βάλεις την nokia camera. Εγώ την κατέβασα κανονικα. Πολύ ωραίο interface λες κι έχω κανονική φωτογραφική μηχανή με όλες τις ρυθμίσεις στην οθόνη προσβάσιμες όμως για να ανοίξει η εφαρμογή θέλει τον διπλάσιο χρόνο, γι αυτο και ξαναέβαλα την ενσωματωμένη εφαρμογή κάμερας στο κουμπί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εμένα είναι η beta έκδοση. Σου ήρθε αναβάθμιση ή από την αρχή είχες την κανονική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Μπήκα στο store και κατέβασα την κανονική. Δεν γράφει πουθενά beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Μολις αναβαθμιστηκα στην black. Δεν βρισκω ομως το double tap στο κινητο μου. Πρεπει να το ενεργοποιησω απο καπου? Στις ρυθμισεις παντως δεν βρηκα κατι. Το κινητο μου ειναι ελληνικο αγορασμενο απο την vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Μολις αναβαθμιστηκα στην black. Δεν βρισκω ομως το double tap στο κινητο μου. Πρεπει να το ενεργοποιησω απο καπου? Στις ρυθμισεις παντως δεν βρηκα κατι. Το κινητο μου ειναι ελληνικο αγορασμενο απο την vodafone. Πήγαινε ρυθμίσεις>αφη και ενεργοποίησε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Τελικά μετά απο λίγο ψάξιμο το βρηκα. Είναι στις ρυθμισεις➡αφή και απο εκεί κανεις ενεργοποίηση. Λέει ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία. Για να δουμε. Eυχαριστω highpriest για την πολυ γρηγορη απαντηση. Απο θεμα μπαταριας εχεις δει σημαντικη αλλαγη? Ρωταω γιατι με το ζορι εβγαζα μια ολοκληρη μερα. Edited January 30, 2014 by dimzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Τελικά μετά απο λίγο ψάξιμο το βρηκα. Είναι στις ρυθμισεις➡αφή και απο εκεί κανεις ενεργοποίηση. Λέει ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία. Για να δουμε. Eυχαριστω highpriest για την πολυ γρηγορη απαντηση. Απο θεμα μπαταριας εχεις δει σημαντικη αλλαγη? Ρωταω γιατι με το ζορι εβγαζα μια ολοκληρη μερα. Είμαι στην πρώτη φόρτιση ακόμη μετά την αναβάθμιση και δεν έχω στατιστικά στοιχεία. Δεν βλέπω τρελές διαφορές όμως είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Μια από τα ίδια μάλλον σε θέμα κατανάλωσης ακόμη και με το double tap και ας προειδοποιεί για το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Περιττο να πω οτι οποιος εχει συσκευη 520 απο ιταλια, ειτε cv it ειτε wind it η αναβαθμιση ειναι ετοιμη για κατεβασμα. Εχω αρκετες εντυπωσεις,η μεγαλυτερη των οποιων, δουλευει η διαγραφη προσωρινων αρχειων που στην lumia amber ηταν διακοσμητικο στοιχειο,μου σβησε 1γκιγκα ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Τελευταία μέρα του Ιανουαρίου και επιτέλους ήρθε η αναβάθμιση. Τελικά το double tap τρώει αρκετή μπαταρία όπως γράφει ή όχι; Επίσης υπάρχει καμιά διαφορά στην κάμερα; Edited January 31, 2014 by topo85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Η λογικη του double tap ειναι να εχει ενεργοποιημενο το digitizer της οθονης οταν αυτη ειναι σβηστη για να καταλαβει οταν την αγγιζεις σε αντιθεση με το παραδοσιακο κουμπι που το πατας και τοτε ξεκινανε να δουλευουνε οθονες,digitizer κλπ. Το μονο που μπορω να πω ειναι πως το αφησα ολο το βραδυ και οταν ξυπνησα ειχε φαει ενα μικρο ποσοστο μπαταριας.Θελω να πω οτι μια παραπανω καταναλωση θα την εχει αφου πρεπει να τροφοδοτει το digitizer συνεχεια, αλλα οχι κατι το τραγικο. Επισης οσο αφορα το κομματι της καμερας δεν ειδα καποια διαφορα σχετικα με την ποιοτητα της. Αυτο που μ εντυπωσιασε ειναι το οτι εχουν γινει καποιες διορθωσεις σαν αυτη που ανεφερα πιο πανω και μια αλλη που χα αναφερει στις αρχες οταν το πρωτοαγορασα και καμια φορα οταν το κλειδωνα μαυριζε η οθονη και μετα εσβηνε ο φωτισμος(διορθωθηκε και αυτο). Edited January 31, 2014 by leonidious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Τελικά το double tap τρώει αρκετά. Τσέκαρα από φόρτιση σε φόρτιση. Συνήθως έχω αυτονομία 48-50 ώρες με την χρήση που κάνω. Με την ίδια χρήση και Double tap ειμαι στις 38-40 ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Μετα την αναβαθμιση σε black σαν να μου φαινεται οτι παει πιο αργα στην φορτωση δεδομενων απο το ιντερνετ μεσω 3g γτ παρατηρω καθυστερησεις στον internet explorer, στο store, στο here transit και γενικα σε οποια εφαρμογη 'κατεβαζει απο το ιντερνετ'. Εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο; Edited February 1, 2014 by leonidious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Στο store το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bachie Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλησπέρα! Εδώ και 3 εβδομάδες απέκτησα το πρώτο μου smartphone, το lumia 520. Έχω ένα πρόβλημα με την μεταφορά εικόνων-βίντεο και μουσικής από το pc μου στο κινητό. Όταν έβαλα την κάρτα μνήμης που είχα στο προηγούμενο κινητό όλα ήταν μια χαρά. Καθώς όμως αποφάσισα να φτιάξω φακέλους και να μην τα έχω όλα χύμα έσβησα τις φωτογραφίες κλπ από την κάρτα μνήμης και μετέφερα τους φακέλουςπου ήθελα από το pc. Από εκείνη τη στιγμή ότι και αν μεταφέρω στο κινητό φαίνεται 2-3 ακόμα και 5 φορές ενώ μέσω pc βλέπω το αρχείο μια φορά μόνο. Έκανα φορματ την κάρτα 3 φορές, έβαλα καινούρια κάρτα προσπάθησα να μεταφέρω μία μία τις εικόνες, την έβαλα σε άλλο κινητό μετέφερα ότι ήθελα και μετά την έβαλα στο lumια και όμως πάλι τίποτα. Τα πάντα βγαίνουν πολλαπλά. Εάν τώρα σβήσεις το ένα σβήνεται τελείως η εικόνα ή το τραγούδι και όταν το ξαναπαιρνάς γίνεται το ίδιο. Χθες 2 ώρες έβαζα και έβγαζα μπας και τα καταφέρω. Έστειλα μήνυμα στη Nokia Που είπαν να αλλάξω κάρτα μνήμης ως μη συμβατή. Έβαγαλ λοιπόν τελείως την κάρτα και μετά από επανεκίνηση σύνδεσα το κινητό στο pc, πέρασα τις φωτογραφίες και ήταν πάλι όλες διπλές και τριπλές. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό? μήπως έχετε βρει καμιά λύση? θα σκάσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Καλησπέρα! Εδώ και 3 εβδομάδες απέκτησα το πρώτο μου smartphone, το lumia 520. Έχω ένα πρόβλημα με την μεταφορά εικόνων-βίντεο και μουσικής από το pc μου στο κινητό. Όταν έβαλα την κάρτα μνήμης που είχα στο προηγούμενο κινητό όλα ήταν μια χαρά. Καθώς όμως αποφάσισα να φτιάξω φακέλους και να μην τα έχω όλα χύμα έσβησα τις φωτογραφίες κλπ από την κάρτα μνήμης και μετέφερα τους φακέλουςπου ήθελα από το pc. Από εκείνη τη στιγμή ότι και αν μεταφέρω στο κινητό φαίνεται 2-3 ακόμα και 5 φορές ενώ μέσω pc βλέπω το αρχείο μια φορά μόνο. Έκανα φορματ την κάρτα 3 φορές, έβαλα καινούρια κάρτα προσπάθησα να μεταφέρω μία μία τις εικόνες, την έβαλα σε άλλο κινητό μετέφερα ότι ήθελα και μετά την έβαλα στο lumια και όμως πάλι τίποτα. Τα πάντα βγαίνουν πολλαπλά. Εάν τώρα σβήσεις το ένα σβήνεται τελείως η εικόνα ή το τραγούδι και όταν το ξαναπαιρνάς γίνεται το ίδιο. Χθες 2 ώρες έβαζα και έβγαζα μπας και τα καταφέρω. Έστειλα μήνυμα στη Nokia Που είπαν να αλλάξω κάρτα μνήμης ως μη συμβατή. Έβαγαλ λοιπόν τελείως την κάρτα και μετά από επανεκίνηση σύνδεσα το κινητό στο pc, πέρασα τις φωτογραφίες και ήταν πάλι όλες διπλές και τριπλές. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό? μήπως έχετε βρει καμιά λύση? θα σκάσω!! Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις,ειναι κοινο προβλημα, ισως το πιο γνωστο και διορθωνεται (κανε ενα φορματ στην καρτα απ το κινητο,βγαλτην και βαλτην στο card reader στου υπολογιστη,μετεφερε οτι θες,ξαναβαλτην παλι στο κινητο, αν θες να σαι ησυχος κατα προτιμηση μην την βαζεις σε αλλα κινητα και γενικα την σκαλιζεις,επισης σιγουρεψου οτι εχεις την τελευταια εκδοση στο κινητο σου) εγω ετσι σταματησα να χω προβληματα,ελπιζω να βοηθησει. Edited February 2, 2014 by leonidious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Λοιπόν η εμφάνιση πολλαπλών αρχείων ( τραγούδια, φωτογραφίες κλπ) χωρίς λόγο είναι ένα γνωστό και πολύ σοβαρό bug των windows phone. Καλά θα κάνει η Microsoft να ασχοληθεί σοβαρά με το πρόβλημα! Έχοντας ψάξει το θέμα αφού παιδεύτηκα, κατέληξα στο ότι εγώ την πάτησα όταν (τότε είχα την Amber και) προσπάθησα να περάσω αρχεία στην κάρτα μνήμης που την είχα μέσα στο κινητό, συνδέοντας τον υπολογιστή με το κινητό μέσω usb. Κάπου στη μεταφορά των αρχείων κόλλησε η διαδικασία (ίσως λόγω ακατάλληλης κάρτας μνήμης; δεν ξέρω) και έπειτα το κινητό εμφάνιζε ξεκάρφωτα και τυχαία, πολλαπλά ανύπαρκτα αρχεία. Δοκίμασα να κάνω format την κάρτα μνήμης (είτε σε υπολογιστή, είτε μέσω του κινητού), δεν... Ακόμα κι αν έβγαζα την κάρτα μνήμης από το κινητό και την έβαζα σε card reader εξωτερικό για να φορτώσω αρχεία, το πρόβλημα επανερχόταν. Προσπαθώντας να βρω τί φταίει και να λύσω το πρόβλημα, έσβησα κακώς κάποια log files στην εσωτερική μνήμη και κατέληξα να σβηστεί αυτόματα από το κινητό και η συλλογή των τραγουδιών που τα είχα μαζεμένα στην εξωτερική μνήμη. Στην περίπτωσή μου στο τέλος έκανα hard reset το κινητό, αναβάθμιση στην gdr3 και ...ελπίζω να μη μου το ξανακάνει. Κάτι μου λέει όμως ότι το πρόβλημα θα επανέλθει κάποια στιγμή (έχω ακούσει κιόλας ότι το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται και με την black) και το μόνο στο οποίο ελπίζω είναι να κάνει κάτι η Microsoft με τη μεγάλη αναβάθμιση στα 8.1 . Πλέον όμως δεν έχω εμπιστοσύνη στο κινητό, άσε που έχω μπει σε κόπο να ξαναμαζέψω τα τραγούδια που μου τα έσβησε το κινητό. Ξενέρωμα. Έχω πια καταλήξει σε ένα συμπέρασμα: τουλάχιστον με αυτή την κάρτα μνήμης που χρησιμοποιώ, υποχρεωτικά πρέπει να μεταφέρω αρχεία μέσω εξωτερικού card reader. Άπαξ και εμφανιστεί το κόλλημα και το bug, μετά πρέπει να στήσω το κινητό από την αρχή. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Λοιπόν η εμφάνιση πολλαπλών αρχείων ( τραγούδια, φωτογραφίες κλπ) χωρίς λόγο είναι ένα γνωστό και πολύ σοβαρό bug των windows phone. Καλά θα κάνει η Microsoft να ασχοληθεί σοβαρά με το πρόβλημα! Έχοντας ψάξει το θέμα αφού παιδεύτηκα, κατέληξα στο ότι εγώ την πάτησα όταν (τότε είχα την Amber και) προσπάθησα να περάσω αρχεία στην κάρτα μνήμης που την είχα μέσα στο κινητό, συνδέοντας τον υπολογιστή με το κινητό μέσω usb. Κάπου στη μεταφορά των αρχείων κόλλησε η διαδικασία (ίσως λόγω ακατάλληλης κάρτας μνήμης; δεν ξέρω) και έπειτα το κινητό εμφάνιζε ξεκάρφωτα και τυχαία, πολλαπλά ανύπαρκτα αρχεία. Δοκίμασα να κάνω format την κάρτα μνήμης (είτε σε υπολογιστή, είτε μέσω του κινητού), δεν... Ακόμα κι αν έβγαζα την κάρτα μνήμης από το κινητό και την έβαζα σε card reader εξωτερικό για να φορτώσω αρχεία, το πρόβλημα επανερχόταν. Προσπαθώντας να βρω τί φταίει και να λύσω το πρόβλημα, έσβησα κακώς κάποια log files στην εσωτερική μνήμη και κατέληξα να σβηστεί αυτόματα από το κινητό και η συλλογή των τραγουδιών που τα είχα μαζεμένα στην εξωτερική μνήμη. Στην περίπτωσή μου στο τέλος έκανα hard reset το κινητό, αναβάθμιση στην gdr3 και ...ελπίζω να μη μου το ξανακάνει. Κάτι μου λέει όμως ότι το πρόβλημα θα επανέλθει κάποια στιγμή (έχω ακούσει κιόλας ότι το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται και με την black) και το μόνο στο οποίο ελπίζω είναι να κάνει κάτι η Microsoft με τη μεγάλη αναβάθμιση στα 8.1 . Πλέον όμως δεν έχω εμπιστοσύνη στο κινητό, άσε που έχω μπει σε κόπο να ξαναμαζέψω τα τραγούδια που μου τα έσβησε το κινητό. Ξενέρωμα. Έχω πια καταλήξει σε ένα συμπέρασμα: τουλάχιστον με αυτή την κάρτα μνήμης που χρησιμοποιώ, υποχρεωτικά πρέπει να μεταφέρω αρχεία μέσω εξωτερικού card reader. Άπαξ και εμφανιστεί το κόλλημα και το bug, μετά πρέπει να στήσω το κινητό από την αρχή. κι εγω παντα βγαζω την καρτα μνημης και περναω οτι θελω απευθειας σ αυτην χωρις το τηλεφωνο κι ειναι ολα μια χαρα,θεμα συνηθειας ειναι η διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Απαράδεκτη συνήθεια όμως! Ούτε που να το φανταζόμουν τέτοιο πράγμα σε εμπορικά διαθέσιμο προϊόν. Τι είμαστε δηλαδή, beta testers ; Μάλλον. Σημειωτεόν ότι έχω την εντύπωση ότι με αυτή την κατάσταση έτρωγε ολοένα και κάποιο χώρο από την εσωτερική μνήμη. Εμφάνιζε και το φαινόμενο μνήμης ώστε τα πολλαπλά αρχεία ακόμα κι αν τα έσβηνα τελείως, άμα τα ξαναπέρναγα, σύντομα τα έβγαζε ακριβώς ξανά τα ίδια τις ίδιες πολλές φορές με τον ίδιο ακανόνιστο τρόπο: άλλα αρχεία δυο φορές, άλλα καθόλου πολλαπλά, ως και έξι φορές πολλαπλά πρόλαβα. Άσε που συνεχώς έβαιναν αυξανόμενα, σαν να είχαμε γεννητούρια κάθε φορά. Για γέλια και για κλάματα, format και από ην αρχή! ΥΓ: Μια υποψία που έχω, είναι πως το πρόβλημα εμφανίζεται όταν μέσω usb μεταφέρονται πολλά αρχεία στην κάρτα μνήμης και το κινητό δεν προλαβαίνει να διαχειρστεί σωστά τη διαδικασία της μεταφοράς. Γι' αυτό ένας κανόνας, αν τύχει δίχως άλλο να χρησιμοποιηθεί το κινητό ως usb στικάκι, τότε λίγα λίγα τα αρχεία να μετακινούνται. Και επειδή ο φόβος φυλάει τα έρημα, ένας δεύτερος κανόνας πάντα ασφαλής κατάργηση για αποσύνδεση του κινητού από τον υπολογιστή και πάντα αφαίρεση-εισαγωγή της κάρτας μνήμης με σβηστό το κινητό. Γνώμη μου. Edited February 2, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Μετά από τις λίγες μέρες συμβίωσης με την συσκευή μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την συσκευή και την απόδοση αλλά το sw έχει ακόμα πολύ δρόμο. Αν έχεις καλομάθει σε κάποια πράγματα, σου κακοφαίνεται η απώλεια τους. Μπορεί κάποια πραγματάκια να μην τα εχω βρει ακόμη. Μπορεί να είναι ελλείψεις.. Καλά θα κάνει η Ms να κάνει γρήγορα updates αν ισχύει το δεύτερο γιατί η επόμενη μου μετάβαση στο λειτουργικό της θα είναι όταν βεβαιωθώ ότι έχουν καλυφθεί . Προς το παρόν αναμένω την Black για να δω αλλαγές στην ουσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bachie Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις,ειναι κοινο προβλημα, ισως το πιο γνωστο και διορθωνεται (κανε ενα φορματ στην καρτα απ το κινητο,βγαλτην και βαλτην στο card reader στου υπολογιστη,μετεφερε οτι θες,ξαναβαλτην παλι στο κινητο, αν θες να σαι ησυχος κατα προτιμηση μην την βαζεις σε αλλα κινητα και γενικα την σκαλιζεις,επισης σιγουρεψου οτι εχεις την τελευταια εκδοση στο κινητο σου) εγω ετσι σταματησα να χω προβληματα,ελπιζω να βοηθησει. Το μονο που δεν σκέφτηκα ήταν αυτό γιατί δεν έχω card reader χεχε θα γελάσετε αλλά εδώ και περίπου 2 ώρες περνάω 1 1 τις εικόνες και τα τραγούδια και μετά σβήνω όσα περνάνε διπλά και τριπλά και κάνω μετανομασία του αρχείου και ξαναπροσπαθώ!! Αύριο αγοράζω card reader και τα περνάω. Ευτυχώς είχα κάνει backup μόλις πήρα το κινητό και έτσι δεν έχασα τίποτα! Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Γνωμη μου ειναι το κινητο να μην επικοινωνει με τον υπολογιστη για να αποφευχθουν τετοια προβληματα. Ελπιζω να μην σε παρω στον λαιμο μου και συνεχισεις να χεις το ιδιο προβλημα (γι αυτο παρε κατι φθηνο :P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts