Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ψαχνω να βρω τιποτα χρησιμο σε αυτη την εκδοση και δε βρισκω παραμονο το Χ που κλεινει τις εφαρμογες

παντος αν βαλεις να παιξει ενα τραγουδι και μετα κλεισεις το player, το τραγουδι συνεχιζει να παιζει και για να το σταματησει πρεπει να ξανανοιξεις το player

lol

οπως και η ενταση καθοριζεται παλι μαζι με τον ηχο κλησης

loooooooool

απορω τι αλλαγες κανανε......

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

H Black στο 520 τι διαφορές έχει από την GDR3;

Ρωτάω για να δω τι προστέθηκε στο δικό μου, επειδή την GDR3 την είχα ήδη σε preview for devs.

το εκανα..και λεει πως ενημερωθηκε απλα..δεν λεει κατι για αυτην την ενεημερωση black..

ρε παιδια πειτε...

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλημέρα παιδιά στην κοινότητα σας..

Πολύ νέος αφού σήμερα το παιρνω στα χερια μου.. Στην έκδοση του στη σελίδα (από σκρούτζ) γράφει Lumia 520 EU... Αυτό με τι εγγύηση καλύπτεται?

Για να δω αν με κερδίσουν τα WP?

Ωπ! Πήρε το 520 double tap για άνοιγμα οθόνης!:up:

Αυτά είναι!

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστω πολυ..δεν την κατεβασε ομως..ακομα ειναι lumia amber..

Πήγαινε στις ενημερώσεις και ζητα να σου ενημερωθεί.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα παιδιά στην κοινότητα σας..

Πολύ νέος αφού σήμερα το παιρνω στα χερια μου.. Στην έκδοση του στη σελίδα (από σκρούτζ) γράφει Lumia 520 EU... Αυτό με τι εγγύηση καλύπτεται?

Για να δω αν με κερδίσουν τα WP?

Ευρωπαϊκή εγγύηση + την όποια εγγύηση σου δώσει το κατάστημα (αν δίνει).

Είναι σαν να ρωτάς τι θα συμβεί αν με το κινητό σου που είναι από Ελλάδα, είσαι πχ στην Ισπανία. Καλύπτεσαι κανονικά.

Ίσως να υπήρχε πρόβλημα στην κάλυψη εγγύησης αν ήταν από Αραβικές χώρες ή ΗΠΑ.

πηγαινω ενημερωση τηλεφωνου..κανω ελεγχο για ενημερωσεις και μετα λεει οτι ειναι ενημερωμενο..δεν μου βγαζει τπτ αλλο..

Ευρωπαϊκή εγγύηση + την όποια εγγύηση σου δώσει το κατάστημα (αν δίνει).

Είναι σαν να ρωτάς τι θα συμβεί αν με το κινητό σου που είναι από Ελλάδα, είσαι πχ στην Ισπανία. Καλύπτεσαι κανονικά.

Ίσως να υπήρχε πρόβλημα στην κάλυψη εγγύησης αν ήταν από Αραβικές χώρες ή ΗΠΑ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Επειδη κάθε εταιρία άσχετα από νόμους κλπ κάνουν του κεφαλιού τους ήθελα να δώ τι γίνεται και σε αυτήν την περίπτωση με Νόκια

πηγαινω ενημερωση τηλεφωνου..κανω ελεγχο για ενημερωσεις και μετα λεει οτι ειναι ενημερωμενο..δεν μου βγαζει τπτ αλλο..

Τότε περιμένεις. Ισως για την δικη σου συσκευη δεν εχει γινει διαθέσιμη ακόμη. Κάθε χωρα το παιρνει διαφορετικά και εξαρτάται αν η συσκευη σου ειναι Ελληνικη ή παραεισαγωγής. Οπως και να έχει, απο την στιγμη που αρχισε να ρολάρει η φάση, είναι θέμα ημερών να σου έρθει.

Το κακό που διάβασα όμως είναι ότι δεν πάιρνουμε nokia beamer και refocus. Το beamer το ήθελα πολύ. :(

Κανένας με συσκευή Ιταλίας που να την έχει πάρει;

Το κακό που διάβασα όμως είναι ότι δεν πάιρνουμε nokia beamer και refocus. Το beamer το ήθελα πολύ. :(

πως βλεπουμε την προελευση χωρας της συσκευης.?

Εγω εχω Ιταλιας Vodafone και την πήρα.

Κάποια πράγματα που δεν παίρνουμε θεωρώ ότι είναι επειδή δεν μπορεί να τα υποστηρίξει το hardware του τηλεφώνου. Όπως και να το κάνουμε τα 512 μνήμης είναι περιοριστικά. Επίσης και η βασική κάμερα δεν ειναι και για πολλά πολλά. Παρόλα αυτά είμαι ικανοποιημένος. Χρησιμοποιούσα την GDR3 που είχε τις περισσότερες αναβαθμίσεις που έχει και η Black εδώ και καιρό, οπότε γνώριζα τι θα έρθει. Παρόλα αυτά όμως είδα κι άλλα θετικά (πχ το double tap για ξύπνημα του κινητού). Τώρα δεν θα χρειάζεται να το ανοίγουμε από το ΟΝ button.

Είναι θετικές αυτές οι minor αναβαθμίσεις, αλλά πιστεύω την μεγάλη διαφορά θα την δούμε με την 8.1. Ελπίζω μέχρι τότε να έχω πάρει κάποιο πιο τουμπανιασμένο μοντέλο, αν παραμείνω στα WP.

Edited by highpriest

πως βλεπουμε την προελευση χωρας της συσκευης.?

Ρυθμίσεις-πρόσθετα&πληροφορίες-περισσότερες πληροφορίες

Ρυθμίσεις-πρόσθετα&πληροφορίες-περισσότερες πληροφορίες

Ευχαριστω πολυ..το βρηκα..Ουγγαρια λεει..οποτε την υποστηριζει την black..?

Ευχαριστω πολυ..το βρηκα..Ουγγαρια λεει..οποτε την υποστηριζει την black..?

http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Μια ερώτηση πρωτάρη.. Είναι δυνατό να μου ήρθε με την τελευταία έκδοση (όχι black)? Σφραγισμένο ήταν εννοείται αλλά λέει δεν έχει ενημέρωση να κάνει.

Και πάνω στην bar που έχει.. Δείχνει ένα εικονίδιο σαν rss. Είναι το wifi? Δεν είναι μόνιμα εμφανίζεται εξαφανίζεται

Edited by dyannisb

Μήπως,(αν και ζητάω πολλά) με την αναβάθμιση σε black, θα έχω και glance; Επίσης η εφαρμογή nokia camera θα είναι η προεπιλεγμένη όταν πατάω το κουμπί της φωτογραφικής;