FREAK_OF_NATURE Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 edo kai 3 xronia xrhsnimopoio(ton proto xrono os basiko kai meta os 2o kinhto ) to erricksson t65.maresei h mpataria tou pou diarkeiiiii kai diarkeiiiii :D Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 x60 auto me to portaki ena terastio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp9002004 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ego to P900!to exo 1 xrono kai 8 mines kai tha to kratiso.V3 black to exo 2 mines Παράθεση michael Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 ego to megalitero pou exo kratisei einai 5 mines kai to mikrotero 1 mera Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 to sx1 pano apo ena xrono+...k etsi apo synais8imatiki apoppi to nokia 6510 k fysiaka to 8910 pu to exo apo thn 1h mera pu bghke mexri shmera!!!axxxxx Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Ενα Siemens SL42 (αναβαθμισμενο σε 45i) απο το 1999 και ακομα το χρησιμοποιω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Τo t39 για έναν χρόνο, τώρα σκεύτομαι να το ξαναγοράσω γιατί ήταν το ποιο όμρφο κινητό που έχω δεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 το πρωτο δεν το βαζω μεσα,εna siemens για ενα χρονο,ειμουν μικρη και δεν μου επερναν οι γονεις μου. κρατησα για 9 μηνες το 6260 πραγμα πολυ δυσκολο για μενα καθως καθε 3 μηνες το πολυ αλλαζω κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Κράτησα πιο πολύ απ'όλα το Nokia 6100...Ακόμη δουλεύει άψογα,παρ'όλο που το έχω ρίξει κάτω άπειρες φορές,ακόμη και επίτηδες στα νεύρα μου το έριχνα σε τοίχους,μια φορά θυμάμαι έκανα μπάνιο και το είχα βάλει κάπου εκεί δίπλα και γέμισε νερά μέσα,μιλάμε αυτό το τηλέφωνο είναι αθάνατο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpm Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 ΝΟΚΙΑ 6210 Παράθεση :lol: FREE SMS :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Απ'τον Απριλιο του 2003, το Νοκια 3650 Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Απ'τον Απριλιο του 2003, το Νοκια 3650 Exeis allaksei mpataria kata th diarkeia ton dyomish ayton xronon h ekeinh antexei akoma epeita apo ena toso megalo diasthma synexoys xrhshs ths; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Exeis allaksei mpataria kata th diarkeia ton dyomish ayton xronon h ekeinh antexei akoma epeita apo ena toso megalo diasthma synexoys xrhshs ths; Οχι δεν την αλλαξα και να φανταστεις το πηρα και (ελαφρως) μεταχειρισμενο. Αποδειχθηκε "σκυλί" :p Αν η μπαταρια του το πει το ποιημα...τοτε πια,ναι,πιστευω θα ειναι καιρος για αλλαγη Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Αν θέλετε να μιλήσουμε για μπαταρία, Τ68 το έχω 4 χρόνια ακριβώς και δεν έχω δει την παραμικρή απώλεια στην διάρκεια. Αυτό και αν είναι σκυλάκι.... Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Αν θέλετε να μιλήσουμε για μπαταρία, Τ68 το έχω 4 χρόνια ακριβώς και δεν έχω δει την παραμικρή απώλεια στην διάρκεια. Αυτό και αν είναι σκυλάκι.... ελπίζω να κρατήσει τόσο και στο Κ750 μου... :rolleyes: :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Αν θέλετε να μιλήσουμε για μπαταρία, Τ68 το έχω 4 χρόνια ακριβώς και δεν έχω δει την παραμικρή απώλεια στην διάρκεια. Αυτό και αν είναι σκυλάκι.... To T68 ομως δεν ειναι ενεργοβορο smartphone :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 3 κινητα εχω κρατησει πολυ καιρο,το ενα ηταν το αγαπημενο μου και πρωτο μου κινητο το ericsson gf-788 σε μπλε,ειχα περασει τις καλυτερες φασεις της ζωης μου τοτε παρεα με αυτο και το ειχα κρατησει 1,5 χρονο περιπου και θα το κρατουσα κι αλλο αλλα απο τα πολλα ποτα που ειχε <<πιει>> δεν την παλεψε αλλο και παρεδωσε το πνευμα του. το αλλο κινητο μετα το 788 που κρατησα περιπου πολυ ηταν ενα 6110 και το ειχα περιπου 6 μηνες. και τελος περνω στο θεικο τοτε 6210 που το κρατησα 1 χρονο,κινηταρα πραγματικα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallx Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 ericsson t39m απο τον φεβρ 02 μέχρι σήμερα η μπαταρια εχει πεσει λιγο (αλλα μιλαμε για λιγο) τραβαει ακομα ειχα πει οτι θα το αλλαζα οταν τα΄φτυνε αλλα τελικα τα'φτυσα εγω :lol: Παράθεση gimme gimme shelter :ninja: and i've been putting out the fire with gasoooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 SE Z600, το έχω 20 μήνες και συνεχίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 ενα 3230 το ειχα 8 μηνες. πριν απο 7 ημερες το εδωσα στον πατερα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Το sharp gx20 κρατησα περισσοτερο,περιπου 2 χρονια! φοβερο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s100power Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 ΤΟ 6600 ΓΙΑ 2.5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ.ΦΟΒΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ & ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 εννοειτε ποσα χρονια κραταμε ενα κινητο ή ποσο καιρο το χρησιμοποιουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 εννοειτε ποσα χρονια κραταμε ενα κινητο ή ποσο καιρο το χρησιμοποιουμε; Το 2ο φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Ποιο κινητό αλήθεια από όλα όσα είχατε χρησιμοποιήσατε για περισσότερο καιρό πριν το αλλάξετε??Εγώ το Nokia 6110 για 3 χρόνια.Τότε ακόμα δεν ασχολούμουν με κινητά.. :whistle: Those were the days :) Egw exw allaxei gurw sta 60-70 kinita...Alla to Ngage mou to exw 2 xronia! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts