jane_butterfly Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (16 Ιούλ. 2004 , 00:06) Περάσαμε :cool: μπροστά :rolleyes:στην δημοσκόπηση!! γιατί δικιά σου είναι η SE? :D :lol: :D :lol: :D :lol: :whistle: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (16 Ιούλ. 2004 , 00:34) γιατί δικιά σου είναι η SE? :D :lol: :D :lol: :D :lol: :whistle: :!: Μετά απο αλεπάλληλα χτυπήματα με έχει χαλάσει πολύ η Νόκια!! Την ψιλομισώ όπως τον Shoumaher στην F1!! Γι'αυτό αγαπητό μου παιδί. Σε ενόχλησε η φράση μου?? Αν ναί τότε .......δεν πειράζει!! :cool: Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (16 Ιούλ. 2004 , 00:40) Μετά απο αλεπάλληλα χτυπήματα με έχει χαλάσει πολύ η Νόκια!! Την ψιλομισώ όπως τον Shoumaher στην F1!! Γι'αυτό αγαπητό μου παιδί. Σε ενόχλησε η φράση μου?? Αν ναί τότε .......δεν πειράζει!! :cool: εμένα :confused: τι να με πειράξει; :cool: αλλά έτσι όπως το έγραψες φάνηκε το πάθος σου :p :D :rolleyes: μία απλή δημοσκόπηση είναι :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; SonyEricsson P900; 306) Opera 6.30 [en]) Αρχικό Μήνυμα από jane_butterfly Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (16 Ιούλ. 2004 , 00:40) Μετά απο αλεπάλληλα χτυπήματα με έχει χαλάσει πολύ η Νόκια!! Την ψιλομισώ όπως τον Shoumaher στην F1!! Γι'αυτό αγαπητό μου παιδί. Σε ενόχλησε η φράση μου?? Αν ναί τότε .......δεν πειράζει!! :cool: εμένα :confused: τι να με πειράξει; :cool: αλλά έτσι όπως το έγραψες φάνηκε το πάθος σου :p :D :rolleyes: μία απλή δημοσκόπηση είναι :whistle: Ok όλα καλά τότε. Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Wirelessly posted (TagTag emulator v1.12) Αρχικό Μήνυμα από TN97 Σαν φανατικός ME45κιας που είμαι :p, το επόμενο κινητό μου θα είναι -βεβαίως- το Siemens M65. :) mazi soy TN :) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Μετά από 51 ψήφους, έχουμε σαφές προβάδισμα για την SE. Εντύπωση μου κάνει η χαμηλή προτίμηση για Samsung και Motorola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Siemens και μαλλον το SX1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Το 7610! Το έχω βάλει στο μάτι απο τότε που είδα στο site της Nokia ότι θα βγει. Και τελικά θα το πάρω τον Νοεμβριο (Τοτε μπορεί να ανανεώσει η μάνα μου το κινητό της) ως δώρο που πέρασα στη σχολή που ήθελα (αν και όχι στην πόλη που αρχικά ήθελα :( ) Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Μετα απο το P900 επικρατει ενα χαος ... Το πιο πιθανο ειναι το μοτορολα Mpx... :ο))) Παράθεση Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 εγώ σκέφτομαι κάτι σε panasonic X700 αλλα τώρα τελευταία έχω και μια τάση προς τα LG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Νokia σιγουρα... ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Nokia sigoura ton antikatastati tou 6230.....tipota ligotero apo ayto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 ....Siemens και παλι Siemens.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorf81 Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 siemens :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Ξανά ericsson. Μετά την "κοιλιά" που έκανε αυτή η εταιρία απ'το 97 και για λίγα χρόνια, τα 2-3 τελευταία χρόνια βάλθηκε να μας εκπλήσει ευχάριστα. Μπράβο της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Καποιο Nokia Series 60 με Symbian 7+ (μαλλον) αλλα εχουμε ακομα καιρο καινουριο ειναι ακομα το 3660 μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Μετά από 80 ψήφους, η SE συνεχίζει να προηγείται με διαφορά όμως ενός ψήφου από την Nokia. H Siemens, κλασσικά, ακολουθεί. Αυτό που με εντυπωσιάζει πάντως, είναι η μικρή προτίμηση προς την Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TN97 (26 Σεπ. 2004 , 03:11) Μετά από 80 ψήφους, η SE συνεχίζει να προηγείται με διαφορά όμως ενός ψήφου από την Nokia. H Siemens, κλασσικά, ακολουθεί. Αυτό που με εντυπωσιάζει πάντως, είναι η μικρή προτίμηση προς την Samsung... Πιστευω για την σαμσουνγκ,απο οσο δηλαδη ξερω απο φιλους και γνωστους που πηραν πρωτη φορα σαμσουνγκ, εχουν απογοητευτει απο καποια πραγματα κυριως στο software (μενου κυριως στα μηνυματα, κλειδωμενες υπερυθρες κ.α). αλλα εφοσον κανει ορισμενες απλες σχετικα κινησεις η σαμσουνγκ,ειμαι σιγουρος πως μπορει ανετα να σημειωσει ανοδο. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metttakos Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 kapoio SE tha eperna logika ektos k an dw kapoio kinito tis nokia na to xtipaei.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Παιδιά πωρωμένος ως γνωστόν με τα camera phones, άρα S700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Εγώ αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα και από Nokia και SE που είχα μέχρι σήμερα θα μεταβώ σε Qtek 8080. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 sony e z1010?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Sharp 902 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Παντως ενω στο "ποιος πιστευετε οτι ειναι καλυτερος κατασκευαστης κινητων" τα πρωτεια τα εχει η σονυ ερικσον,στο τι μαρκα θα ειναι το επομενο κινητο σας" οι περισσοτεροι απαντησαν θα ειναι νοκια :) βεβαια οχι με τοσο μεγαλη διαφορα οσο στην αλλη δημοσκοπηση αβυσσος η ψυχη του καταναλωτη :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 To epomeno kinhto tha einai to SonyEricsson P1000! :D Oi fhmes orgiazoun oti tous epomenous mhnes tha einai etoimo! Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts