Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελειωσε το στοκ στο amazon uk.

Ναι όντως τελείωσε στα σίγουρα όχι όπως στο expansys που η ένδειξη στόκ είναι λοταρία :lol:

Έτρεξαν όλοι να προλάβουν τα "Nokia inside" HTC One :p

Καλησπερα παιδια! Τοσα χρονια ποτε δεν ειχα τοσο τρελα με ενα κινητο! Πουλησα το Xperia Z που ειχα για να παρω το HTC ONE σε μαυρο. Το εχω σε παραγγελια στο Expansys.gr και τους εχω παρει τηλ. 2 φορες εδω και 3 εβδομαδες και μου λενε αν ειμαι τυχερος και προλαβω με την παραλαβη που θα εχουν τελος του μηνα και δεν ειναι και σιγουρη! Πηρα τηλ. την HTC εδω στην Ελλαδα σημερα και μου ειπαν αυτες τις μερες θα το δουμε στα καταστηματα! Εγω δεν τους πιστευω γιατι τους πηρα και πριν μερικες ημερες αλλες 2 φορες και μου ειπαν στο τελος του μηνα θα ερθει Ελλαδα η κοντα στο Πασχα και την αλλη μου ειπαν το μαυρο δεν θα ερθει Ελλαδα στις πρωτες παρτιδες και μετα μου ειπαν οτι θα ερθει το μαυρο στις πρωτες παρτιδες! Τι να πιστεψω τωρα; Ααα! και κατι αλλο.....Πηρα προχτες σε καταστημα εδω στην Ελλαδα Και τι μου ειπαν.....Αυριο δηλαδη Τεταρτη περιμενουν μερικα κομματια που ειναι σε προπαραγγελιες απο πελατες τους και κοντα στο Πασχα θα ερθουν τα επομενα κομματια και για το μαυρο δεν ξερουν ακομα τιποτα ενω το εχουν στο site τους και δειχνει Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε! Βλεπω τα κατασηματα εχουν χασει την μπαλα με αυτο το κινητο!Αλλα λενε την μια ημερα και αλλα την αλλη...ακομα και η ιδια HTC εδω στην Ελλαδα! Παντως προτιμω να το παρω απο Ελλαδα.Εχω αγορασει εδω και μια εβδομαδα ολα τα γνησια αξεσουρ και τα εχω στα χερια μου και τα καμαρωνω μονο χωρις το τηλεφωνο! Τις δυο HTC θηκες και τα γνησια HTC screen protectors.Τοση τρελα δεν εχω ξανα δει για κινητο! Δεν ξερω μου αρεσει πολυ και περιμενω πως και πως να το εχω στα χερια μου! Για να δουμε.....Ευχομαι πριν το πασχα να το εχω γιατι βαρεθηκα να παιζω με τις θηκες! :)

Και γώ από Xperia Z σε One... (να υποθέσω σε απογοήτευσε η οθόνη του Ζ και σένα ε; )... Πάντως εμένα μια γνωστή μου στα Public μου είπε ότι θα παραλάβουν ελάχιστα τεμάχια μόνο ασημένια για αρχή στο τέλος του μήνα...

Η double dip case που πήρες τα σπάει εμφανισιακά αλλά διαβάζω αρκετά σχόλια σε forum ότι είναι σφιχτή και προκαλεί φθορές στο κινητό όπως έκανε το bumper στο iphone 4. Την είχα βάλει και γώ παραγγελία αρχικά μαζί με το κινητό αλλά την ακύρωσα. θα βολευτώ με μια απλή λύση προσωρινά και μετά βλέπουμε... έχει να βγεί πολύ πράμα για το One.

Edited by kollatos

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βρίσκω πολύ θετικό οτι για 30 ημέρες μπορείς να επιστρέψεις το προιόν στο αμαζον χωρίς να δηλώσεις λόγο επιστροφής και να ζητήσεις αντικατάσταση ή refund! (http://www.amazon.co.uk/gp/css/retur...tml/ref=hy_f_4)

Ποιο μαγαζί της Ελλάδας θα στο έκανε? Θα χρεωθείς βέβαια καμιά 20 ευρώ να το στείλεις αλλά στο τέλος θα έχεις καινούργια συσκευή και οχι επισκευασμένη αν το είχες αγοράσει απο Ελλάδα. Γενικά προτιμώ amazon δεν είχα ποτέ παράπονο.

Θα ενημερώσω αύριο που, αν όλα πάνε καλά, θα γίνει η αποστολή. Λογικά θα φύγει

Τα έζησα από πρώτο χέρι σε tablet με καμμενο pixel το επέστρεψα πίσω μετά μια εβδομάδα από παραλαβή και μου κάνανε refund 450 ευρώ διότι δεν μπορούσαν να μου κάνουν αντικατάσταση όπως ζήτησα εξ αρχής.

Αψογοι και επαγγελματίες σε όλα.

Δεν μπορω να φανταστώ αγορά από ελληνικό κατάστημα με ανάλογο πρόβλημα τι ταλαιπωρια θα ετρωγα,για αυτό από εμένα λεφτα δεν παίρνουν ούτε με σφαίρες πλέον.;)

Αναμένουμε εντυπώσεις.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

HTC One updated with camera enhancement suite and more in Europe .

http://www.slashgear.com/htc-one-updated-with-camera-enhancement-suite-and-more-in-europe-23278984/

Water feature at  R Mar Resort and Spa

(μερικές ακόμα όμορφες φώτος με το υπάρχον firmware. να δουμε τι θα κάνει και το νέο...)

Edited by inactiveuserxx876

HTC One updated with camera enhancement suite and more in Europe .

http://www.slashgear.com/htc-one-updated-with-camera-enhancement-suite-and-more-in-europe-23278984/

Water feature at  R Mar Resort and Spa

(μερικές ακόμα όμορφες φώτος με το υπάρχον firmware. να δουμε τι θα κάνει και το νέο...)

Ουσιαστικά το firmware που είδαν πρώτοι οι Ρώσοι.Σωστά?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ουσιαστικά το firmware που είδαν πρώτοι οι Ρώσοι.Σωστά?

Χμμμ δεν το γνωρίζω. Πάντως σιγά σιγά θα κυκλοφορήσει παντού.

Δεν κραταγες παληκαρι μου το τιμιο ζετακι να κανεις πασχα,γιατι τα βλέπω χλωμα τα πραγματα να ερθει πριν τις γιορτες!!!

Χα χα, αυτό πήγα να γράψω κι εγώ, το Ζετάκι δεν είναι απλά τίμιο, είναι η προσωποποίηση του ""σε έβγαλα ασπροπρόσωπο""... Προσωπικά κάνω οικονομίες, μάλλον για το Xperia Z ...

στο εξπανσις που λεει αμεσα διαθεσιμο ...ειναι παλι προλογος ?!

:)

η ειναι μονο για τις προπαραγγελιες που εχουν δοσει ?!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

στο εξπανσις που λεει αμεσα διαθεσιμο ...ειναι παλι προλογος ?!

:)

η ειναι μονο για τις προπαραγγελιες που εχουν δοσει ?!

Μη δίνεις σημασία στη διαθεσιμότητα.Μυαλό δεν βάζουν.Ηλεκτρονικό μαγαζί με κουκουρούκου διαθεσιμότητα και παρόλα τα mail και τα τηλεφωνήματα δεν βάζει μυαλό

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μη δίνεις σημασία στη διαθεσιμότητα.Μυαλό δεν βάζουν.Ηλεκτρονικό μαγαζί με κουκουρούκου διαθεσιμότητα και παρόλα τα mail και τα τηλεφωνήματα δεν βάζει μυαλό

ε,τοτε θα περιμενω απο εδω (θεσσαλονικη) ποτε θα το φερει κανα πλαισιο/public/κοτσοβολος να το παρω απο εκει 729ε αλλα......!

ελπιζω πριν το πασχα !!

γιατι δεν αντεχω αλλο με αυτο το κινητο που ξεμεινα (πουλησα το ιφονακι νωρις ... :p:lol:)

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Εφτασε...

Αποστολή από expansys χθές, παραλαβή σήμερα 11πμ. Όπως πάντα ταχύτατοι (σε αυτό). Δεν το πηρα ακόμη στα χέρια μου (είμαι εκτός), το απόγευμα θα έχω νέα.

Εφτασε...

Αποστολή από expansys χθές, παραλαβή σήμερα 11πμ. Όπως πάντα ταχύτατοι (σε αυτό). Δεν το πηρα ακόμη στα χέρια μου (είμαι εκτός), το απόγευμα θα έχω νέα.

Καλοριζικο αρχηγε περιμένουμε εντυπώσεις!!! Το πρωί μου έλεγε 1-2 μέρες τώρα λέει διαθέσιμο (μαύρο)! Στο Αγγλικό δείχνει 100+ στοκ! Έχει γούστο να λάβω κανένα mail αποστολής σήμερα....

Edited by ampalaeas

είναι ακριβούτσικο πάντως, βγαίνουν κινητά ίδιας απόδοσης- ποιότητας σε χαμηλότερες τιμές

Σίγουρα τη δουλειά σου μπορείς να τη κανεις με ένα Sony T άνετα......αλλα αν θες το καλύτερο τότε παίρνεις αυτό.

Οθόνη,ήχο,ποιότητα κατασκευής δε θα βρείς πουθενά.

Καλοριζικο αρχηγε περιμένουμε εντυπώσεις!!! Το πρωί μου έλεγε 1-2 μέρες τώρα λέει διαθέσιμο (μαύρο)! Στο Αγγλικό δείχνει 100+ στοκ! Έχει γούστο να λάβω κανένα mail αποστολής σήμερα....

Μακάρι αλλά χλωμό...

Το μαύρο πάει για 2/5 από ότι μου είπαν

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μακάρι αλλά χλωμό...

Το μαύρο πάει για 2/5 από ότι μου είπαν

Μακάρι τι να πω, πάντως κάθε μέρα που παρακολουθώ το σάιτ δεν έχει ξαναγίνει αυτό να δείχνει 100+ στοκ στο μαύρο και στη παραγγελία μου να λέει Διαθέσιμο! Αν δε δω κίνηση σήμερα θα τους στείλω mail και αν δε γίνει τπτ αύριο έφυγε για ακύρωση.

Μακάρι τι να πω, πάντως κάθε μέρα που παρακολουθώ το σάιτ δεν έχει ξαναγίνει αυτό να δείχνει 100+ στοκ στο μαύρο και στη παραγγελία μου να λέει Διαθέσιμο! Αν δε δω κίνηση σήμερα θα τους στείλω mail και αν δε γίνει τπτ αύριο έφυγε για ακύρωση.

Οι γνωστές ******** της expansys!!!

Λοιπον χθες ήρθαν 80 κομμάτια και για αυτό κάποια παιδιά από εδώ πήραν τα καινούρια τους τηλέφωνα...

Περιμένουν άλλα 170 σήμερα η αύριο, και μου είπαν ότι είμαι σε σειρά πλέον προτεραιοτητας!!!

Είδη φίλος που το παραγγειλαμε μαζί (8/3) το πήρε από χθες, σημερα παρέλαβε...

Οπότε αν έρθουν αυτά τα 170 σήμερα η αύριο λογικά είμαι μέσα...

Αντε να δούμε...

είναι ακριβούτσικο πάντως, βγαίνουν κινητά ίδιας απόδοσης- ποιότητας σε χαμηλότερες τιμές

Φυσικά και δεν βγαίνει κάποιο αυτή την στιγμή με ίδια απόδοσή και ποιότητα.το one είναι ένα και μοναδικό.

Αύριο το πιάνω στα χέρια μου επιτέλους,αυτή την στιγμή βρίσκεται Αθήνα...επιτέλους...

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Φυσικά και δεν βγαίνει κάποιο αυτή την στιγμή με ίδια απόδοσή και ποιότητα.το one είναι ένα και μοναδικό.

Αύριο το πιάνω στα χέρια μου επιτέλους,αυτή την στιγμή βρίσκεται Αθήνα...επιτέλους...

Ταξιδιώτη μαζί είχαμε κάνει την παραγγελία, αλλά είσαι τυχερουλης...

Με το καλό να το χαρείς φίλε...

Τουλάχιστον εσύ δώσε μας πιο πολλές πληροφορίες μόλις το ανοίξεις...

Ταξιδιώτη μαζί είχαμε κάνει την παραγγελία, αλλά είσαι τυχερουλης...

Με το καλό να το χαρείς φίλε...

Τουλάχιστον εσύ δώσε μας πιο πολλές πληροφορίες μόλις το ανοίξεις...

Εννοείται πως θα δώσω όσο γίνεται πιο αναλυτικές πληροφορίες για την συσκευή.

Βασικά το πρώτο πού θα κάνω πιστεύω ότι θα αλλάξω launcher.

Πάντως,ευελπιστώ να είναι εντάξει το κινητό,μην έχει κάποιο πρόβλημα.

Είναι ένα κινητό πού πραγματικά το θέλω πολύ,ειλικρινά έχω να νιώσω έτσι για μία συσκευή,κι εννοώ να το θέλω τόσο πολύ από εποχή 2001-02.

Άντε παιδιά πάρτε το και πείτε καμιά καλή κουβέντα, γιατί με τόση καθυστέρηση άρχισα να λοξοκοιτάζω.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ετσι ακριβώς. Είναι αρκετά σοβαρό το θέμα, διάβαζα γι'αυτό όλη μερα γι'άυτό και έσπευσα να το παραγγείλω αμέσως. Αργά ή γρήγορα θα τελειώσει το στοκ με αυτά τα θαυματουργά μικρόφωνα κι απ'οτι φαίνεται η htc θα πρέπει να βρει αλλον προμηθευτή.

Δεν υπαρχει και η περιπτωση να πληρωσει η HTC την Νοκια για την πατεντα ;

Δεν υπαρχει και η περιπτωση να πληρωσει η HTC την Νοκια για την πατεντα ;

Οχι. Η HTC θα πουλήσει όσες συσκευές μπορεί να παράγει με το υπάρχον απόθεμα που διαθέτει και απο εκεί και πέρα είναι αναγκασμένη να βρεί άλλον προμηθευτή. Εν τω μεταξυ είναι σύνθετο το θέμα γιατί το μικρόφωνο βρίσκεται σε ξεχωριστό κύκλωμα το οποιο δεν κατασκευάζεται απο την ιδια την htc. Πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στο σχεδιασμό του hardware (οσο αφορά το κομμάτι μικρόφωνο) αλλά και τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο software. Η ******* έγινε απο την STM η οποία δεν τήρησε την συμφωνία με την Nokia και την νυφη την πλήρωσε η htc. Η Nokia δεν ενδιαφέρεται για χρήματα γιαυτό και δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία. Tην συμφέρει να αποτύχει η htc που πλέον ειναι και άμεσος ανταγωνιστής της στα windows phones

Το πρώτο σκρουτζομάγαζο με απόθεμα σε ασημί! Ορμάτε μάγκες!!! :)

http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=419&selected_section=product_inquiry

http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=419&selected_section=product_inquiry

Την Παρασκευή λένε θα το έχουν...

Απορώ με την σιγουριά τους...

Το δεύτερό,πρώτο έφερε το vnp αλλά δεν ενδιαφέρθηκα για αγορά από το συγκεκριμένο μαγαζί

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...