Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πάντως με εντυπωσιάζουν πολυ περισσότερο οι φωτογραφίες του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού οπως και τα βιντεο οπου εκτος της εικονας, ο ηχος που καταγραφει ειναι εξαιρετικος. Ειχα βαλει κατι λινκς λιγες σελιδες πιο πισω για οποιον ενδιαφερεται.
Να σε ρωτησω,οταν κανεις αναπαραγωγη καποιου βιντεο,ειδικα σε υψηλη αναλυση,παρατηρεις να ακουγεται καποιο τσακ οταν αλλαζει αισθητα η εστιαση?δηλαδη εκει που τραβουσες καποιο κοντινο πλανο,να εστιασεις σε καποιο μακρινο και τουμπαλιν (να δωσεις λιγο προσοχη στον ηχο της αναπαραγωγης).Ειχαμε ενα θεματακι με αυτο στα one x και one s και θελω να δω αν το εξαλειψαν.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να σε ρωτησω,οταν κανεις αναπαραγωγη καποιου βιντεο,ειδικα σε υψηλη αναλυση,παρατηρεις να ακουγεται καποιο τσακ οταν αλλαζει αισθητα η εστιαση?δηλαδη εκει που τραβουσες καποιο κοντινο πλανο,να εστιασεις σε καποιο μακρινο και τουμπαλιν (να δωσεις λιγο προσοχη στον ηχο της αναπαραγωγης).Ειχαμε ενα θεματακι με αυτο στα one x και one s και θελω να δω αν το εξαλειψαν.

Φίλε μου μεχρι στιγμης στα βίντεο που είδα δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο. Θα το ψαξω περισσοτερο ομως για να σιγουρευτω. Επισης θα ζητησω στον φιλο απο Ουγγαρια να τσεκαρει και να μου πει.

Οι φωτογραφιες που ανεβασε στο XDA αυξησαν πολυ το traffic του λογαριασμου του στο dropbox και τις εχουν μπλοκαρει προς το παρον.

Μέχρι να ενεργοποιηθει δειτε εδω μερικες αλλες που βρηκα με συγκριτικα κτλ.

http://unleashthephones.com/2013/04/09/pureview-vs-ultrapixel-the-nokia-lumia-920-vs-the-htc-one-camera-comparison/

http://unleashthephones.com/2013/04/17/the-htc-one-is-the-nokia-made-android-phone-weve-always-wanted/

Φίλε μου μεχρι στιγμης στα βίντεο που είδα δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο. Θα το ψαξω περισσοτερο ομως για να σιγουρευτω. Επισης θα ζητησω στον φιλο απο Ουγγαρια να τσεκαρει και να μου πει.

Οι φωτογραφιες που ανεβασε στο XDA αυξησαν πολυ το traffic του λογαριασμου του στο dropbox και τις εχουν μπλοκαρει προς το παρον.

Μέχρι να ενεργοποιηθει δειτε εδω μερικες αλλες που βρηκα με συγκριτικα κτλ.

http://unleashthephones.com/2013/04/09/pureview-vs-ultrapixel-the-nokia-lumia-920-vs-the-htc-one-camera-comparison/

http://unleashthephones.com/2013/04/17/the-htc-one-is-the-nokia-made-android-phone-weve-always-wanted/

Μία χαρά φώτο βγάζει, αν και το lumia που βλέπω πραγματικά θερίζει στο παραπάνω συγκριτικό...

Αλλά όπως και να έχει εμένα προσωπικά η κάμερα του με καλύπτει.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς αν και πότε θα το φέρει κάποιος πάροχος κινητής εδώ; Στο site της Cosmote το έχουν σε status "αναμένεται σύντομα" σχεδόν από τη μέρα του Soft Launch...

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς αν και πότε θα το φέρει κάποιος πάροχος κινητής εδώ; Στο site της Cosmote το έχουν σε status "αναμένεται σύντομα" σχεδόν από τη μέρα του Soft Launch...

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, μιας και ο μόνος που μπορεί να απαντήσει στην ερώτηση σου είναι ο θεός...

Το expansys είναι ο βασικός προμηθευτής της HTC στην Ευρώπη...

Το expansys λοιπόν αν δεν τους καθυστέρηση και άλλο η HTC(πράγμα δύσκολο)θα έχει καλό απόθεμα μετά τα μέσα Μαΐου...

Θα φέρνει λίγα κομμάτια κάθε εβδομάδα, αλλά νορμάλ απόθεμα μετά τα μέσα Μαΐου...

Κάπου εκεί το βλέπω και για Ελλάδα στα μαγαζιά που αναφέρεις...

Μία χαρά φώτο βγάζει, αν και το lumia που βλέπω πραγματικά θερίζει στο παραπάνω συγκριτικό...

Αλλά όπως και να έχει εμένα προσωπικά η κάμερα του με καλύπτει.

Παικτούρα καλησπέρα! Άνοιξε αν θες τις φωτογραφίες σε υπολογιστή και θα δεις καλύτερα την σύγκριση... Εγώ βλέπω ότι το one "μαζεύει" περισσότερο φως και γενικά έχει πιο ζεστά χρώματα... και οι δυο μου αρέσουν αλλά συγκριτικά βλέπεις τις διαφορές :happy: Πάντως κατά ένα περίεργο τρόπο το Lumia σαν να φωτίζει παραπάνω από όσο χρειάζεται τις νυχτερινές... Δεν είμαι ειδικός φυσικά, ότι βλέπω και κρίνω

Edited by efthimis31

Παικτούρα καλησπέρα! Άνοιξε αν θες τις φωτογραφίες σε υπολογιστή και θα δεις καλύτερα την σύγκριση... Εγώ βλέπω ότι το one "μαζεύει" περισσότερο φως και γενικά έχει πιο ζεστά χρώματα... και οι δυο μου αρέσουν αλλά συγκριτικά βλέπεις τις διαφορές :happy: Πάντως κατά ένα περίεργο τρόπο το Lumia σαν να φωτίζει παραπάνω από όσο χρειάζεται τις νυχτερινές... Δεν είμαι ειδικός φυσικά, ότι βλέπω και κρίνω

Η αλήθεια είναι ότι τις βλέπω από το Νοτελι και πραγματικά βλέπω αυτό που έγραψα Ευθυμη μου...

Μόλις πάω Σπιτι θα τσεκάρω στο pc...

Βέβαια εσύ έχεις τον mac και τα βλέπεις σωστά, οπότε μαζί σου...

Η αλήθεια είναι ότι τις βλέπω από το Νοτελι και πραγματικά βλέπω αυτό που έγραψα Ευθυμη μου...

Μόλις πάω Σπιτι θα τσεκάρω στο pc...

Βέβαια εσύ έχεις τον mac και τα βλέπεις σωστά, οπότε μαζί σου...

Η αλήθεια είναι ότι στον mac (27'') ότι και να ανοίξω από κάμερα κινητού δεν με αφήνει και πλήρως ικανοποιημένο, άρα το αποφεύγω για να είμαι ειλικρινής :p:p Από της δουλειάς το laptop όμως (15'') τα πράγματα είναι καλύτερα! Βγάζει πάντως ωραίες φωτογραφίες το One και μην ξεχνάμε ότι έχει και πολύ καλό post processing on board και preinstalled οπότε πραγματικά κάνεις ότι θες με τις φωτογραφίες και το επιθυμητό αποτέλεσμα :D

Εγώ που είμαι τώρα από το S3, αλλά με ρύθμιση οθόνης στο φυσικό, εκατσαν του one καλύτερα στα μάτια μου και δη στις βραδινές είναι αλλού.

Δείχνει το lumia να έχει σαφώς καλύτερη ανάλυση, ειδικά σε κάτι φυλλωσιές και τέτοια, αλλά σαν αποχρώσεις που βγάζει δεν μου άρεσαν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

πολυ καλα τα δειγματα για μενα που ουτως ή αλλως δεν τραβαω φωτογραφιες σε μεγαλη αναλυση.

το θεμα ειναι να αρχισουμε να το βλεπουμε το κινητο στα καταστηματα....

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Εγώ λέω αυτό.

Ότι σε λίγες μέρες θα κρατάω κι εγώ αλλά και αλλά άτομα,ένα από τα καλύτερα κινητά πληρέστατα πού έχουν περάσει από τα χέρια μας...

Εδώ και χρονιά ότι καλύτερό θα έχω πάρει.το πιστεύω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Και ετσι,για να σας φιαξω λιγο και για να επιβεβαιωθουν και καποιες κουβεντες που καναμε εδω και καιρο περι <λασπης>. και φιαχτων reviews ριξτε μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/samsung/samsung-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%88%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BE%CE%B9-r4727

Και ετσι,για να σας φιαξω λιγο και για να επιβεβαιωθουν και καποιες κουβεντες που καναμε εδω και καιρο περι <λασπης>. και φιαχτων reviews ριξτε μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/samsung/samsung-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%88%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BE%CE%B9-r4727

Μηπως θα επρεπε να γινει και μια "ενδοσκοπηση" ? στα εσωτερικα του φορουμ εννοω....

Γνωστη η ειδηση, μερες τωρα...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Αρχιζει η κατηφορα για τη Samsung.

Προσωπικα, παροτι εχω σπαταλησει πολλα χρηματα σε αυτα την εταιρια δεν εχω κανενα προβλημα να γραψω το εξης (και μετα απο μερες που φιλος εχει και τις 2 συσκευες και εκανα τις συγκρισεις μου).

Το one ειναι σαφως ανωτερη συσκευη.-

Η αισθηση στο χερι για το σαμσουνγκ ειναι επιεικως για τα πανηγυρια...Οθονη, ηχος, ανωτερα στο one - τα υπολοιπα παιζουν στα σημεια.

Ας αλλαξει την αλαζονικη τακτικη που ακολουθει η σαμμυ γιατι η αρχη του τελους πλησιαζει...

Αρχιζει η κατηφορα για τη Samsung.

Προσωπικα, παροτι εχω σπαταλησει πολλα χρηματα σε αυτα την εταιρια δεν εχω κανενα προβλημα να γραψω το εξης (και μετα απο μερες που φιλος εχει και τις 2 συσκευες και εκανα τις συγκρισεις μου).

Το one ειναι σαφως ανωτερη συσκευη.-

Η αισθηση στο χερι για το σαμσουνγκ ειναι επιεικως για τα πανηγυρια...Οθονη, ηχος, ανωτερα στο one - τα υπολοιπα παιζουν στα σημεια.

Ας αλλαξει την αλαζονικη τακτικη που ακολουθει η σαμμυ γιατι η αρχη του τελους πλησιαζει...

Για να αρχίζεις εσυ Βαγγελη να αμφισβητής την σαμμυ που είσαι χειρότερος σαμμυ απο εμένα, αρχίζω να ανησυχώ!!!

Υπάρχει δρόμος βέβαια μιας και τα + της σαμμυ τα ξερουμε πολύ καλά πιστεύω και γι αυτό προσωπικά εγω συνεχίζω να την υποστηρίζω αλλα απο οτι ξερεις δαεν εχω προβλημα να δοκιμάζω οπως και εσυ οτι καινουριο κυκλοφορεί και στο τέλος να μενω με αυτό που με ικανοποιεί πιο πολύ στην καθημερινοτητά μου!!!

Μαθαμε βλέπεις απο το νοτελι και πλέον ολα τα άλλα μας φαίνονται πολύ μικρά...

Οπως και να εχει ομως μιας και τις περιμένω και της δυο συσκευές οι συγκρίσεις θα γίνουν και ξέρεις οτι θα τις φωνάξω!!!

Edit

Ακόμα περιμένω το W 700 και απο οοτι βλέπω το πήρες...

Στείλε πμ με εντυπωσεις!!!

Αυτά είναι γνωστά και γίνονται από όλες τις εταιρείες.

Όλα τα μεγάλα blogs τα παίρνουν. Μισά απο την apple και τα υπόλοιπα απο την samsung. Παλιότερα πριν μπει για τα καλά η samsung τα έπαιρναν απο την HTC.

Όμως χωρίς καπνό δεν έχουμε φωτιά.

Δεν ξέρω για το One αλλά το HOX έδωσε πολλά δικαιώματα να κατηγορηθεί.

Βεβαίως ακόμα και στο xda υπήρξαν πληρωμένα ποστ που έκαναν τα προβλήματα να φαντάζουν μεγαλύτερα. Το είχα γράψει τότε εδώ στο σχετικο thread.

Αυτό ομως δεν αναιρεί την υπεροχή του Siii σε βασικά σημεία όπως και του Note έναντι του Sensation.

Το Android έχει φτάσει σ ενα σημείο να τρέχει καλά ακομα και σε κινέζικα των 100 €. Τα κριτήρια αλλάζουν πλέον και οι κορυφαίες συσκευές θα πρέπει να είναι καλές παντού.

Αποφάσισα να μην αλλάξω συσκευή αυτή την χρονιά περιμένοντας σοβαρές αλλαγές την επόμενη.

Καμία απο τις 3 μεγάλες δεν μ εχει πείσει οτι ειναι ετοιμη γι αυτές τις αλλαγές φέτος. Προτιμώ να μην τους δώσω τα λεφτά μου στην παρούσα φάση.

@@ Βαγγέλη αφού ξέρεις ότι η HTC δεν μπορεί να ανταπεξελθει οπότε θα δώσει χρόνο στην Samsung για αναδίπλωση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για να αρχίζεις εσυ Βαγγελη να αμφισβητής την σαμμυ που είσαι χειρότερος σαμμυ απο εμένα, αρχίζω να ανησυχώ!!!

Υπάρχει δρόμος βέβαια μιας και τα + της σαμμυ τα ξερουμε πολύ καλά πιστεύω και γι αυτό προσωπικά εγω συνεχίζω να την υποστηρίζω αλλα απο οτι ξερεις δαεν εχω προβλημα να δοκιμάζω οπως και εσυ οτι καινουριο κυκλοφορεί και στο τέλος να μενω με αυτό που με ικανοποιεί πιο πολύ στην καθημερινοτητά μου!!!

Μαθαμε βλέπεις απο το νοτελι και πλέον ολα τα άλλα μας φαίνονται πολύ μικρά...

Οπως και να εχει ομως μιας και τις περιμένω και της δυο συσκευές οι συγκρίσεις θα γίνουν και ξέρεις οτι θα τις φωνάξω!!!

Edit

Ακόμα περιμένω το W 700 και απο οοτι βλέπω το πήρες...

Στείλε πμ με εντυπωσεις!!!

Νικο απλα βλεπω εντονη αλαζονεια απο τη σαμμυ και θα της στοιχισει.

Δε θα ιδρωσει ακομα το αυτι της (πραγματι Κωστα), αλλα εδω ειμαστε για να γραψουμε οτι το one ειναι ανωτερη συσκευη συνολικα και οποιος φιλος με ρωταει ποιο ειναι το καλυτερο ανδροειδες για φετος (σε νορμαλ επιπεδα μεγεθους) αυτο θα τους προτεινω.

Ναι το w700 το πηρα σε μια μερα απο εξπανσυς, απο που το περιμενεις εσυ? Εχουν στοκ (128αρι) εδω και μερες...

ΥΓ Κωστα, η μοναδικη εταιρια που δεν δινει φραγκα σε τετοιες πρακτικες ειναι η μηλοεταιρια. ουτε καν συσκευες επιδειξης δε δινουν σε δημοσιογραφους, απο την τσεπη τους τις αγοραζουν.

Βεβαια, αυτοι εχουν αλλη αλαζονεια, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...

Edited by v@gelis

Τωρα εγω μπαινω εδω...διαβαζω τα τελευταια τρια ποστς...και αρχιζω να μην καταλαβαινω...

Βαγγελη πριν καποιες εβδομαδες το ΟΝΕ το κατηγορουσες και τωρα τι;

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω.

Οχι που με ενδιαφερει...δεν προκειται να παρω ποτε μου unibody εκτος apple.

Παντως βλεπω στροφη στα μεγαλα φορουμς προς το ΟΝΕ .

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Τωρα εγω μπαινω εδω...διαβαζω τα τελευταια τρια ποστς...και αρχιζω να μην καταλαβαινω...

Βαγγελη πριν καποιες εβδομαδες το ΟΝΕ το κατηγορουσες και τωρα τι;

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω.

Οχι που με ενδιαφερει...δεν προκειται να παρω ποτε μου unibody εκτος apple.

Παντως βλεπω στροφη στα μεγαλα φορουμς προς το ΟΝΕ .

οχι Δημητρη, δεν θυμασαι καλα.

Δεν κατηγορησα ποτε το one.

Ειπα οτι το θεωρω πιο ποιοτικο και στα σημεια (κυριως σε ποιοτητα κατασκευης, οθονη, ηχεια) ανωτερο απο το S4, αλλα αυτο δεν αποκλειει το γεγονος οτι το τελευταιο θα πουλησει 80% και 20% ολα τα υπολοιπα (αυτο ειναι απλη καταγραφη της πραγματικοτητας και προβλεψη μου).

Δεν υπαρχει καμια στροφη Δημητρη, απλα καταγραφουν την πραγματικοτητα. θα σου βρω το ποστ μου εδω πριν μηνες οταν το πρωτοειδα και εγραψα οτι θα κανει το μεγαλο μπαμ η HTC με αυτο το τηλεφωνο και ολοι διαβαζαν με σκεπτικισμο αυτη τη δηλωση...

Η αλήθεια είναι ότι όντως δεν έγραψες κάτι άσχημο για το One Βαγγέλη, τουναντίον μάλιστα έγραψες ότι είναι η καλύτερη συσκευή Android, σε φυσιολογικά μεγέθη όπως λες κι εσύ, με απίστευτη ποιότητα κατασκευής, οθόνη και ηχο.. Το θυμάμαι πολύ καλά και μάλιστα μιλήσαμε και στο τηλέφωνο εκείνες τις μέρες.. Όπως και να έχει εγώ επιμένω ότι η συσκευή είναι όνειρο και μάλιστα είναι στο mall αυτές τις μέρες για όποιον θέλει να το δει αλλά μέχρι σήμερα το μεσημέρι (credits to Elthis για την ενημέρωση :)).. Αντε με το καλό να έρθει και στα χέρια γνωστών να μάθουμε ακόμα περισσότερα.. Όσο για την Samsung, ναι έχει αρχίσει και υιοθετεί μια αλαζονικη στάση και θα την φάει την μπατσα της αργά ή γρήγορα.. Edited by efthimis31

Μπορει να θυμαμαι λαθος!!!!!! Θα ψαξω ομως να βρω και εγω γιατι θυμαμαι ετσι : Ρ

Οπως και να εχει καλοριζικο σε οσους το παρουν...θελει κοτσια να παρει καποιος αυτην την συσξευη χαχαχα

Μεγαλη μεταστροφη ομως στα φορουμς!!!!!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλημέρα.

Για τον φίλο truckman που με ρωτησε κατι για τα βιντεο του one.

Ελπίζω να σε καλύπτει.

Για όσους δεν το αντελήφθησαν, οι φωτογραφιες του φιλου στο dropbox ειναι και πάλι διαθέσιμες.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4657831#post4657831

Και κατι ακομα:

552792_368578193251140_8917193_n.png

According to mike1986, the developer on the XDA forum, an update with Sense 5.1 will soon be deployed on the new HTC One. At the moment we officially know HTC plans to update the version of Android for One switch to 4.2.2. The smartphone would receive naturally update Sense.

mike1986 is the origin of the famous alternative ROMs named Android Revolution HD and therefore used to manipulate the system in advance versions. His latest ROM includes eg 1.29.401.1 RUU version last official version of the HTC One.

Edited by inactiveuserxx876

Καλημέρα.

Για τον φίλο truckman που με ρωτησε κατι για τα βιντεο του one.

Ελπίζω να σε καλύπτει.

Καλημερα φιλε μου.Αψογο το βιντεο,δεν υπαρχει κανενα θεμα πλεον με τον ηχο της εστιασης :) thanks

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...