N3M3SYS Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Για την ώρα ψάχνουμε με το μικροσκόπιο αυτούς που το έχουν.2 έχω μετρήσει για την ώρα που από την ημέρα που το έπιασαν στα χέρια τους είναι λες και έχουν πιει το αμίλητο νερό :lol::lol: Εεε λογικο τους κοπηκε η μιλια, με το ΟΝΕ! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Δεν νομίζω να το έχουν πάνω απο 3 , το σίγουρο είναι ότι το περιμένουν αρκετοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 http://www.phonearena.com/news/Financial-analyst-says-HTC-One-is-a-mini-turnaround-upgrades-HTC-stock_id41902 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N3M3SYS Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 http://www.phonearena.com/news/Financial-analyst-says-HTC-One-is-a-mini-turnaround-upgrades-HTC-stock_id41902 Επισης: http://www.gsmarena.com/htc_one_supply_bottlenecks_decline_expects_revenue_rise-news-5857.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Τόσο χάλια ήταν τα νούμερα της??? Μακάρι να αρχίσει η κανονική διάθεση της συσκευής γιατί θα γίνουν πολύ δύσκολα τα πράγματα... Αν προλάβει η Google και ανακοινώσει το 5ρι και αυτοί ακόμα ψάχνονται, τότε καλά κρασιά με σαμμυ από την μια και Google από την άλλη... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Υπάρχουν εφαρμογές όπως το titanium backup, το avast (για το anti theft και για το firewall του) και άλλες που τις θεωρώ απαραίτητες και απαιτούν root. Και το note 2 να είχα θα τις χρειαζόμουν, οπότε δεν είναι θέμα συσκευής και προβλημάτων. Για backup υπάρχει το carbon που εκτός απο apk κρατά ρυθμίσεις και data εφαρμογών. Antivirus σπάνια χρησιμοποιούμε. Εν πας περίπτωση οποίος χρειάζεται root και εγγύηση έχει πρόβλημα με HTC συσκευές. Είπαμε. Το note2 είναι το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο και είναι perfect out of the box. Μην αμφισβητείς τις αυθεντίες. Υπονοείς κάτι? Πες το ελεύθερα δεν εχω πρόβλημα. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Προς τι η βιασύνη ρε μάγκες? Μέτοχοι της htc είμαστε που μας κόβει πόσο θα πουλήσει πριν βγεί το S4 ή μήπως θέλουμε μια απο τις πρώτες παρτίδες που ως συνήθως όλο και κάποια ψεγάδια υπάρχουν? Υπομονή, θα έρθει. Άλλωστε όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιο smartphone για να κάνουμε τη δουλειά μας, δεν είναι η πρώτη φορά που θ'αγγίξουμε κινητό. Στο xda όσοι έχουν παραλάβει και έχουν serial παραγωγής απο 1/4 και ύστερα, η συσκευή είναι 100% άριστη σε ο,τι αφορά κάποια μικρά κενά που είχαν παρατηρηθεί αρχικά. Επίσης απο 19/4 αναμένονται μεγάλες ποσότητες αποθέματος και φαίνεται πως τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν. Πες το ελεύθερα δεν εχω πρόβλημα. Ναι, οτι καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι σε τίποτα στη ζωή. Αυτό. Edited April 15, 2013 by inactiveuserxx876 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Te_salat το antivirus είναι μόνο μία από τις δυνατότητες του avast. Στην παρένθεση έγραψα ποιες λειτουργίες του avast με ενδιαφέρουν και απαιτούν root. Είναι και άλλες εφαρμογές που είναι χρήσιμες και απαιτούν root. Δυστυχώς το root είναι αναγκαίο κακό ανεξάρτητα από συσκευή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ναι, οτι καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι σε τίποτα στη ζωή. Αυτό. Απόλυτος δεν είμαι. Αλλά οταν όσοι το έχουν αγοράσει έχουν την ίδια άποψη σημαίνει οτι δεν είναι υπερβολές. Και μάλιστα όταν πρόκειται για άτομα που περνούν πάρα πολλές αξιόλογες συσκευές απο τα χερια τους, εχει βαρυνουσα σημασία. Επίσης δεν ανέφερα το Note2 για να κάνω οποιαδήποτε σύγκριση με το One, αλλά σαν παράδειγμα. Άλλωστε ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία. Te_salat το antivirus είναι μόνο μία από τις δυνατότητες του avast. Στην παρένθεση έγραψα ποιες λειτουργίες του avast με ενδιαφέρουν και απαιτούν root. Είναι και άλλες εφαρμογές που είναι χρήσιμες και απαιτούν root. Δυστυχώς το root είναι αναγκαίο κακό ανεξάρτητα από συσκευή. Δεν αντιλέγω απλά δεν ισχύει για όλους. Εφόσον υπαρχουν σημαντικά πράγματα για σενα λογικό είναι να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Καλά το note2 προφανώς και δεν συγκρίνεται, άλλη συσκευή εντελώς.. Εγώ αυτό που ρώτησα, και αν ξέρει κάποιος κατοχος να μου πει παρακαλώ, είναι αν ζεσταίνεται και πόσο ή συσκευή! Ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι (και για κάποιους θερμότερο κι από της Ελλάδας lol)!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Καλά το note2 προφανώς και δεν συγκρίνεται, άλλη συσκευή εντελώς. Άλλη συσκευή, αλλά και αυτή θέλει root για σημαντικές εφαρμογές, όπως το μπλοκάρισμα των διαφημίσεων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Καλά το note2 προφανώς και δεν συγκρίνεται, άλλη συσκευή εντελώς.. Εγώ αυτό που ρώτησα, και αν ξέρει κάποιος κατοχος να μου πει παρακαλώ, είναι αν ζεσταίνεται και πόσο ή συσκευή! Ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι (και για κάποιους θερμότερο κι από της Ελλάδας lol)!! Για ποιο θα πας one , s4? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Για ποιο θα πας one , s4? Και τα 2 θα περάσουν από τα χέρια μου.. Θέλω όμως να τα δω από κοντά και τα δύο πρώτα.. Πιο πολύ θα ήθελα πάντως να με ικανοποιήσει το One, μου αρέσει παραπάνω και έχω βαρεθεί λιγάκι τα Samsung.. Εσύ? @pektis7, όλα τα Android θέλουν root για ad blocking κτλ οπότε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Και τα 2 θα περάσουν από τα χέρια μου.. Θέλω όμως να τα δω από κοντά και τα δύο πρώτα.. Πιο πολύ θα ήθελα πάντως να με ικανοποιήσει το One, μου αρέσει παραπάνω και έχω βαρεθεί λιγάκι τα Samsung.. Εσύ? @pektis7, όλα τα Android θέλουν root για ad blocking κτλ οπότε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.. Εγώ επειδή θα τα πάρω κ τα δυο κάποια στιγμή γι αυτό οποίο βγει πρώτο αυτό θα αγοράσω κιόλας. Αλλά μια αδυναμία στο one υπάρχει ήδη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Καλά το note2 προφανώς και δεν συγκρίνεται, άλλη συσκευή εντελώς.. Εγώ αυτό που ρώτησα, και αν ξέρει κάποιος κατοχος να μου πει παρακαλώ, είναι αν ζεσταίνεται και πόσο ή συσκευή! Ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι (και για κάποιους θερμότερο κι από της Ελλάδας lol)!! Δεν το έχω ακόμα αλλά θα σου πω αυτά που γνωρίζω. Ζεσταίνεται λίγο, είναι χειμερινή συσκευή. :p Όχι τίποτα υπερβολικό μη φανταστείς. Εχει να κάνει με την πυραμιδική διάταξη των ηλεκτρονικών στο εσωτερικό του και το αλουμινένιο σασί. Ο Snapdragon βρίσκεται στην πλάτη όπως βλέπεις στη φώτο. Έτσι όταν ζορίζεται ο προσέσορας αισθάνεσαι τη ζέστη στο χέρι, κάτι το οποίο πέρα απο το αισθητικό κομμάτι δεν είναι και απαραίτητα κακό διότι έχεις καλύτερη απαγωγή της θερμότητας, σε αντίθεση με το πλαστικά όπου η θερμότητα 'παγιδεύεται' στο εσωτερικό. http://images.anandtech.com/doci/6747/Blog_DeveloperEdition.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Για να ιντριγκάρω λίγο το νήμα δείτε κ αυτό. http://economictimes.indiatimes.com/news/international-business/taiwan-probes-allegations-by-htc-of-samsung-wrongdoing/articleshow/19560916.cms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Δεν το έχω ακόμα αλλά θα σου πω αυτά που γνωρίζω. Ζεσταίνεται λίγο, είναι χειμερινή συσκευή. :p Όχι τίποτα υπερβολικό μη φανταστείς. Εχει να κάνει με την πυραμιδική διάταξη των ηλεκτρονικών στο εσωτερικό του και το αλουμινένιο σασί. Ο Snapdragon βρίσκεται στην πλάτη όπως βλέπεις στη φώτο. Έτσι όταν ζορίζεται ο προσέσορας αισθάνεσαι τη ζέστη στο χέρι, κάτι το οποίο πέρα απο το αισθητικό κομμάτι δεν είναι και απαραίτητα κακό διότι έχεις καλύτερη απαγωγή της θερμότητας, σε αντίθεση με το πλαστικά όπου η θερμότητα 'παγιδεύεται' στο εσωτερικό. http://images.anandtech.com/doci/6747/Blog_DeveloperEdition.png Ναι βρε τα ξέρω αυτά από την θεωρία.. Απλά ρώτησα πρακτικά κάποιο από τα παιδιά που το έχει αν μέτρησε με κάποιο widget τι θερμοκρασία ανέβασε, σε τι συνθήκες και σε ποια χώρα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Για να ιντριγκάρω λίγο το νήμα δείτε κ αυτό. http://economictimes.indiatimes.com/news/international-business/taiwan-probes-allegations-by-htc-of-samsung-wrongdoing/articleshow/19560916.cms Kαλα τι σκεφτηκαν τα ατομα?:wacko:Βαζουν πιτσιρικια επιτηδες να κραζουν την HTC:lol::lol: Ρε π@@στη μου 30% παγκοσμιος εχεις,καλυτερος σε ολα εισαι,τι λαλακιες βαζεις να κανουν. Τι να πω.......ρε μπας και εβαλαν τιποτα ελληναρες για αυτη την δουλεια:X Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Στο Note 2 δεν χρειάζεται τίποτα. Καλά το note2 προφανώς και δεν συγκρίνεται, άλλη συσκευή εντελώς.. @pektis7, όλα τα Android θέλουν root για ad blocking κτλ οπότε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.. Τώρα κατάλαβες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Τώρα κατάλαβες; Είμαστε off αλλά πραγματικά δεν λέει κάτι όλο αυτό.. Φιλικά πάντα παιχταρα μου ε :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Kαλα τι σκεφτηκαν τα ατομα?:wacko:Βαζουν πιτσιρικια επιτηδες να κραζουν την HTC:lol::lol: Ρε π@@στη μου 30% παγκοσμιος εχεις,καλυτερος σε ολα εισαι,τι λαλακιες βαζεις να κανουν. Τι να πω.......ρε μπας και εβαλαν τιποτα ελληναρες για αυτη την δουλεια:X Αθέμιτος ανταγωνισμός. Πρφανώς ένιωσε την απειλή φέτος η sammy και κατέφυγε σε κινήσεις πανικού. Κάπου αλλού διάβασα πως υπόσχεται έξτρα δώρα σε όσους προπαραγγείλουν απο τώρα S4. Ελπίζω να γίνει αφορμή αυτό για περαιτέρω εξέλιξη απο πλευράς της. Edited April 15, 2013 by inactiveuserxx876 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Όντως η HTC πολεμιέται τα τελευταία 2 χρόνια αλλά αυτό δεν έχει να κάνει σχέση με τα μεγάλα λάθη της... Προσωπικά, όπως και κάθε "παλιός" στα κινητά, εύχομαι να ανακάμψει και να ξυπνήσει και την samsung, αλλά ακόμα δεν το έχει καταφέρει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Όντως η HTC πολεμιέται τα τελευταία 2 χρόνια αλλά αυτό δεν έχει να κάνει σχέση με τα μεγάλα λάθη της... Προσωπικά, όπως και κάθε "παλιός" στα κινητά, εύχομαι να ανακάμψει και να ξυπνήσει και την samsung, αλλά ακόμα δεν το έχει καταφέρει... Μόνη της τα έκανε μούσκεμα άντε 30/4 πήγε στο expansys και από τι βλέπω ούτε κατά τις 15/5 δεν το βλέπω μετά δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα η σαμμυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Drop-ship possible Γράφει πλέον σε μένα... τελειωσε πια το In Progress Για να δουμε Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianntsllos Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Καλημερα, Τι διαφορες θα εχει ενα HTC ONE απο Εxpancys.gr απο ενα Ελληνικο HTC ONE; Το menu θα εχει διαφορες; ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts