galanakop Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Έχει κανείς την ακριβή να μας πει αν αξίζει? Όχι ότι είναι πολλά τα λεφτά απλά την εταιρία αυτή, προσωπικά, δεν την ξέρω και γι' αυτό ρωτάω.. Η φθηνή πάντως ειναι πραγματικά απιστευτη!!! Περιπου 1 εβδομαδα την εχω!!! Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Edit φανταζομαι τι φταιει στη περιπτωση μου.Το τηλεφωνο δεν εχει ελληνικη γλωσσα.Ε; Exactly.. Γύρνα το στα ελληνικά και θα το βρεις.. Για πείτε μου λίγο και τι ρυθμίσεις βάζουμε στην κάμερα γιατί δεν θυμάμαι.. Edited May 12, 2013 by kollatos [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Σας ζηλεύω περιμένω πως και πως να μαζέψω και εγώ τα χρήματα να το πάρω.!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Σας ζηλεύω περιμένω πως και πως να μαζέψω και εγώ τα χρήματα να το πάρω.!! εγώ που μάζεψα και το παρήγγειλα ακόμα το περιμένω :( Τι θα γινει μ αυτο το handtec... Πάντως οι παραπάνω φώτο με υπερκαλύπτουν !!! HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 http://www.androidcentral.com/htc-one-two-months?utm_medium=referral&utm_source=pulsenews http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) παιδια ειχα το one και το έδωσα και πηρα το s4 (λαγγ4)δυο μέρες άντεξα το μονο θετικό στο λαγγ4 ειναι η φωτογραφία τιποτα αλλο απλα αδιάφορο.... μονο που ξεκίνησε με λαγγ έμενα με εκνεύρισε οσο δεν παει...Ετσι επανήλθα το αγαπημένο ΟΝΕ και δεν με βλεπω να ξανα κανω το ιδιο λαθος!!! παιδια ειχα το one και το έδωσα και πηρα το s4 (λαγγ4)δυο μέρες άντεξα το μονο θετικό στο λαγγ4 ειναι η φωτογραφία τιποτα αλλο απλα αδιάφορο.... μονο που ξεκίνησε με λαγγ έμενα με εκνεύρισε οσο δεν παει...Ετσι επανήλθα το αγαπημένο ΟΝΕ και δεν με βλεπω να ξανα κανω το ιδιο λαθος!!! εγω θελω να βγαλει μια αναβάθμιση η HTC για την καμερα και μετα τα λεμε αν θα υπάρχει καλύτερο τηλέφωνο!!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited May 13, 2013 by kollatos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Εσύ φίλε μου ζητάς ένα θαύμα και μια αναβάθμιση να αλλάξει το hardware στην καμερα.Ουτε ο ιησους δεν μπορεί να το κάνει αυτό και πέρασε και το πασχα :lol: Μην περιμένεις θαύματα και απόλαυσε το κινητό έως εχει.Μια και ανέφερες το 4αρι όμως,να ξέρεις οτι το λαγκ που είναι θέμα software μπορεί να διορθωθεί. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Τελικά παρήγγειλα αυτήν: http://www.ebay.com/itm/White-Nillkin-Matte-Back-Hard-Cover-Case-LCD-Guard-4-HTC-One-HTC-M7-HTC-6445LVW-/130896172235?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item1e7a0514cb και θα παραγγείλω και μια Case-mate Barely There και βλέπουμε.. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μια και ανέφερες το 4αρι όμως,να ξέρεις οτι το λαγκ που είναι θέμα software μπορεί να διορθωθεί. Πολύ σωστά, όπως το διόρθωσε και στο s3. Πλάκα μας κάνεις ρε arfi, που έτσι και δεν βάλεις nova & exdialer θα γίνουν τα νεύρα σου μακαρόνια; [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Εσύ φίλε μου ζητάς ένα θαύμα και μια αναβάθμιση να αλλάξει το hardware στην καμερα.Ουτε ο ιησους δεν μπορεί να το κάνει αυτό και πέρασε και το πασχα :lol: Μην περιμένεις θαύματα και απόλαυσε το κινητό έως εχει.Μια και ανέφερες το 4αρι όμως,να ξέρεις οτι το λαγκ που είναι θέμα software μπορεί να διορθωθεί. Όταν μιλάνε για τα πλαστικά και το γελοίο αλουμινένιο (και καλά) ντεκοράκι στο thread του S4 μπήκες να τους υπενθυμίσεις ότι αυτά δεν διορθώνονται με update; Όταν γράφεις στα thread του S4, εκτός από ευχολόγια για μελλοντικές διορθώσεις (εκεί επιτρέπεται να ελπίζεις, προφανώς), κάνεις αναφορά στα προβλήματα και τις αστοχίες της συγκεκριμένης συσκευής; Ακόμα να σου υπενθυμίσω ότι όποιος είναι εδώ έχει πάρει την απόφαση του κι εσύ προσπαθείς να του τη βγάλεις ξινή. Γιατί τέτοιο κόμπλεξ; You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Εσύ φίλε μου ζητάς ένα θαύμα και μια αναβάθμιση να αλλάξει το hardware στην καμερα.Ουτε ο ιησους δεν μπορεί να το κάνει αυτό και πέρασε και το πασχα :lol: Μην περιμένεις θαύματα και απόλαυσε το κινητό έως εχει.Μια και ανέφερες το 4αρι όμως,να ξέρεις οτι το λαγκ που είναι θέμα software μπορεί να διορθωθεί. Εγώ arfi χαίρομαι που γράφεις εδώ, γιατί αν δεν έγραφες το thread θα ήταν locked.Δεν μιλάει κανείς :up: ps το lag στο s3 είναι ακόμα εκεί.Μόλις το τσέκαρα ;) Edited May 13, 2013 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Εγώ arfi χαίρομαι που γράφεις εδώ, γιατί αν δεν έγραφες το thread θα ήταν locked.Δεν μιλάει κανείς :up: Μα τι να γραφτεί εδώ , όλα για την ώρα πέραν του μικρού gap δεν υπάρχει κάτι άλλο. Στο "άλλο" τόπικ τα μισά και πλέον μηνύματα είναι για την θερμοκρασία, για την μπαταρία, για τις διαφορετικές εκδόσεις και τι θα κάνουν και που θα το βρούν και πάει λέγοντας.:p [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μα τι να γραφτεί εδώ , όλα για την ώρα πέραν του μικρού gap δεν υπάρχει κάτι άλλο. Στο "άλλο" τόπικ τα μισά και πλέον μηνύματα είναι για την θερμοκρασία, για την μπαταρία, για τις διαφορετικές εκδόσεις και τι θα κάνουν και που θα το βρούν και πάει λέγοντας.:p Προφανώς το post μου είναι πλακατζίδικο Γιάννη δεν έχει νοήμα να λέμε τα ίδια και τα ίδια, το Οne out of the box είναι ανώτερο του s4 (τα δουλέυω παράλληλα δυο εβδομάδες τώρα).Μου αρέσει δεν μου αρέσει ;) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Όταν μιλάνε για τα πλαστικά και το γελοίο αλουμινένιο (και καλά) ντεκοράκι στο thread του S4 μπήκες να τους υπενθυμίσεις ότι αυτά δεν διορθώνονται με update; Όταν γράφεις στα thread του S4, εκτός από ευχολόγια για μελλοντικές διορθώσεις (εκεί επιτρέπεται να ελπίζεις, προφανώς), κάνεις αναφορά στα προβλήματα και τις αστοχίες της συγκεκριμένης συσκευής; Ακόμα να σου υπενθυμίσω ότι όποιος είναι εδώ έχει πάρει την απόφαση του κι εσύ προσπαθείς να του τη βγάλεις ξινή. Γιατί τέτοιο κόμπλεξ; Για τον απλούστατο λόγο ότι εγώ προτιμώ το πλαστικό,και μόνο ως πρόβλημα δεν το βλέπω,αν ήταν όπως το Ονε δεν θα το πλησίαζα καν (εκτός και αν πια δεν υπήρχε καμιά άλλη λύση και ολα ήταν έτσι..) τα έχω ξαναπεί αυτά στο Vs? πολλές φόρες...Επισεις είδες μήπως να προσπαθώ να του αλλάξω γνώμη?Ισα ίσα του είπα να χαρεί το κινητό του έως έχει και να μην περιμένει κάτι το οποίο ΔΕΝ είναι ρεαλιστικό...Και το είπα με πολύ διάθεσή για humor.Που ακριβώς είναι το κομπλεξ?Εγώ από την άλλη βλέπω αρκετό...Επισεις βλέπω οτι αν δεν πω εγώ τα οποία αρνητικά εδώ μέσα,κάνεις δεν τα λέει :lol: Επισεις για ποιο λαγκ μιλάτε εσείς ρε παιδιά... εγώ στο 3αρι λαγκ δεν έχω εκτός και αν μιλάμε για dialer...Γιατι το λαγκ στο 4αρι δεν νομίζω να έχει να κάνει με τον dialer. Και κάτι αλλο,πιστεύω οτι πιο ασφαλής θήκη είναι η σιλικόνης,πολυ μαλακή και πολύ δύσκολο να κάνει ζημιά.Αλλα σίγουρα όχι ότι πιο εμφανίσιμο... Edited May 13, 2013 by arfi-gorgona http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πάλι τα ίδια... :X Το βρήκε κανείς σε κατάστημα στην έκθεση να το χαζέψουμε από κοντά?? s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πάλι τα ίδια... :X Το βρήκε κανείς σε κατάστημα στην έκθεση να το χαζέψουμε από κοντά?? Εκτος θεματος προταση προς τους διαχειριστες: Θα ηταν πολυ χρησιμο να υπαρχει +reputation, +thanks, +like etc για καθε μηνυμα, το οποιο θα προστιθεται για καθε χρηστη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Υπήρχε κάτι παρόμοιο και αφαιρέθηκε,γιατί κατ εμε δεν υπάρχει η ανάλογη σοβαρότητα για να λειτουργήσει σωστά. ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Stock Update: Further Delay From HTC, Further Stock Expected Week Commencing 13th May 2013. HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Εγω παντως αποσυρω το ενδιαφερον μου για την συσκευη οριστικα και αμετακλυτα:p Καπου δεν μου κολαει η htc και μαλλον θα το μετανοιωσω αν το παρω για καποια πραγματα που με ενοχλουν στη συσκευη. Ελπιζω την επομενη φορα να μου κανει περισσοτερο κλικ. Δεν θα σας ζαλισω απο τη πλευρα μου με τα οποια κουσουρια της συσκευης.:lol: Καλοριζικο σε οσους το παρουν. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πάλι τα ίδια... :X Το βρήκε κανείς σε κατάστημα στην έκθεση να το χαζέψουμε από κοντά?? Στη Θεσσαλονίκη πάντως υπάρχει στο πλαίσιο. Πήγα το είδα και μάλιστα για κάποιον άρρωστο ο πωλητής ήταν πρόθυμος να μου πουλήσει το εκθεσιακό κομμάτι. Για κανονική αγορά από την Πέμπτη. @gorgona Sorry για την λέξη κόμπλεξ, αλλά τόση επιμονή μου κάνει εντύπωση. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Εγω παντως αποσυρω το ενδιαφερον μου για την συσκευη οριστικα και αμετακλυτα:p Καπου δεν μου κολαει η htc και μαλλον θα το μετανοιωσω αν το παρω για καποια πραγματα που με ενοχλουν στη συσκευη. Ελπιζω την επομενη φορα να μου κανει περισσοτερο κλικ. Δεν θα σας ζαλισω απο τη πλευρα μου με τα οποια κουσουρια της συσκευης.:lol: Καλοριζικο σε οσους το παρουν. Μονο εγώ θα τα λέω δηλαδή? Πείτε τα και κανένας άλλος να σταματήσω να τα λέω εγώ ρε αδερφε...:lol: Τι δεν σου αρεσει στην συσκευή?Σαν λειτουργία γενικά είναι υποδειγματική από ότι λένε οι κάτοχοι. bouss ειναι οκ ρε φιλε,δεν έχει να κάνει με επιμονή... άλλα με το τι είναι αληθινό και τι οχι.Αν ήθελα να τρολαρο θα άρχιζα να λέω παραμυθάκια και πράγματα που δεν ισχύουν.Δεν ξέρω αν γίνομε κατανοητός.. Περιμένω με το καλό να το δω και απο κοντα,ελπιζω να έρθει σε κανένα γνωστό κατάστημα για να μπορώ ν ασχοληθώ λίγο μαζι του,οπως έκανα και με το 4αρι και είδα τα προβλήματα με το λαγκ. Edited May 13, 2013 by arfi-gorgona http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Είναι η πιο τέλεια υλοποίηση αυτή την στιγμή από όλες τις ναυαρχίδες... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Είναι η πιο τέλεια υλοποίηση αυτή την στιγμή από όλες τις ναυαρχίδες... Νικο καλησπερα εχω δει διάφορες θηκες που εχεις πάρει εμενα μου αρεσει η SPIGEN SGP Case Ultra Thin Air case for HTC One Soft Clear αλλα θεωρώ οτι ειναι αρκετα ακριβή καμια αλλη ποιο φθηνή αλλα παράλληλα και λεπτη διάφανη για να μην χαλάει και την ομορφιά του εχεις να μου προτείνεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Νικο καλησπερα εχω δει διάφορες θηκες που εχεις πάρει εμενα μου αρεσει η SPIGEN SGP Case Ultra Thin Air case for HTC One Soft Clear αλλα θεωρώ οτι ειναι αρκετα ακριβή καμια αλλη ποιο φθηνή αλλα παράλληλα και λεπτη διάφανη για να μην χαλάει και την ομορφιά του εχεις να μου προτείνεις Είμαι στο αυτοκίνητο και δε μπορώ να στείλω λινγκ.. Πιο πίσω όμως αν ψάξεις θα βρεις μια αντίστοιχη που Ποσταρα η οποία είναι όπως την περιγράφεις... Λεπτή και μόνο 5-6 ευρώ... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Είμαι στο αυτοκίνητο και δε μπορώ να στείλω λινγκ.. Πιο πίσω όμως αν ψάξεις θα βρεις μια αντίστοιχη που Ποσταρα η οποία είναι όπως την περιγράφεις... Λεπτή και μόνο 5-6 ευρώ... http://www.ebay.co.uk/itm/400464499252?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts