Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θεμα ειναι τι έκανε η htc με τους κατόχους προβληματικών συσκευών στην Ελλάδα..

Ρωτάω γιατί είχα δυσάρεστη εμπειρία απο τη ΝΟΚΙΑ όπου ενώ για το ίδιο πρόβλημα σε άλλες χώρες του εξωτερικού προχωρούσαν σε αντικατάσταση συσκευής σ´εμενα μου το πέρασαν δυο φορές απο service παρά τη μεγάλη μου γκρίνια...

Ποια η στάση της htc Hellas?

Παιδια συγνωμη.θα ξαναγινω κουραστικος.κανεις δεν εχει το gap προβλημα?μονο τα δυο παιδια τελκα?ρωταω γιατι ακομη περιμενω το μαυρο που παραγγειλα απο expansys

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον.τελικα κοιτωντας καποια βιντεο στο διαδικτυο καταλαβα οτι ειναι το καπακι το πλαστικο που καλυπτει ατην πανω μερια το ηχειο και τους αισθητηρες που αφηνει κενο με το σωμα του κινητου.Μου θυμιζει τα γνωστα κενα απο το καπακι της μπαταριας στο htc desire hd.γνωστα θεματα με την htc.Αποφασισα οτι δεν θα με ενοχλησει σαν προβλημαβφτανει α μην ειναι τραγικο το κενο.Τραγικο ομως ειναι το γεγονος οτι ενω στο εξπανσυς ελεγαν οτι την παρασκευη περιμεναν 500 κοματια ,τωρα στην εξελιξη παραγγελιας γραφει παλι αναμενεται σε τεσσερις ημερες.:mad:

Καλο το expansys ειναι ο ορισμος της αναξιοπιστιας οσον αφορα το One

Απο την αλλη εφοσον αυτο το κενο δεν δημιουργει καποιο θεμα μελλοντικα ολα καλος.

Σε διαφορετικη περιπτωση δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι φυσιολογικο.

Ενα παιδι ανεφερε οτι εχει μικρη τριχουλα μεσα στην οθονη,αλλος οτι μπηκε κοκκος αμμου αυτα ειναι ανεπιτρεπτα.

Για αυτο και εγω θελω να το τεσταρω live σε κανα καταστημα να το δω με τα ματια μου και να κρινω αν θα κανω την κινηση για αποκτηση του.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πάντως γενικά είδα ότι οι περισσότεροι δεν ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο θέμα (του κενού που υπάρχει).. Για μένα θα είναι ίσως ο μοναδικός λόγος για να κρατηθώ να το αγοράσω μέχρι να διορθωθεί το συγκεκριμένο
s21 ultra 256

Πάντως γενικά είδα ότι οι περισσότεροι δεν ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο θέμα (του κενού που υπάρχει).. Για μένα θα είναι ίσως ο μοναδικός λόγος για να κρατηθώ να το αγοράσω μέχρι να διορθωθεί το συγκεκριμένο

Αμα ειναι ν ασχοληθεις μπορει να γινουν και χειροτερα τα πραματα! Δεν μπορεις να λες οτι η κατασκευη ειναι zero gap και να υπαρχουν τετοια θεματα. Εχει ειπωθει αρκετες φορες! Και στο δικο μου στο πανω ακουστικο στην ενωση του ασπρου πλαστικου με το αλουμινιο αν το κοιταξεις απο πολυ κοντα θα δεις οτι εχει ουτε ενος χιλιοστου κενο. Μονο οταν πιεζω εκεινο το σημειο βλεπω zero gap κατασκευη! :))) ειχα ξαναπει παλιοτερα οτι ελαχιστες συσκευες θα ειναι τελειες κατασκευαστικα! Τοσο ποιοτηκα τα υλικα αλλα οχι και τοσο ποιοτικη συναρμογη!

Edited by ampalaeas

Σήμερα είδα τρία pixel κολλημένα καμμένα κανείς δε ξέρει.φαίνονται μόνο υπό κάποια γωνία σε μαύρη οθόνη κ γκρι σκούρο σε κανένα άλλο χρώμα.έχει περάσει το dos οπότε δε μπαίνω σε καμία διαδικασία.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα είδα τρία pixel κολλημένα καμμένα κανείς δε ξέρει.φαίνονται μόνο υπό κάποια γωνία σε μαύρη οθόνη κ γκρι σκούρο σε κανένα άλλο χρώμα.έχει περάσει το dos οπότε δε μπαίνω σε καμία διαδικασία.

Και θα το κρατήσεις ετσι?Εγω πάντως δεν θα μπορούσα με τίποτα... γιατί δεν πας τουλάχιστον για αλλαγή οθονης?Η δοκίμασε κανένα πρόγραμμα μήπως και ξεκολλήσουν.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Βασικα δεν ειναι και σιγουρα οτι για 3 πιξελς θα το αλλαξουν!

Εγώ και για ένα πιχελ είχα αλλάξει οθόνη και μάλιστα 3 φορες.Ενα τις σονυ το Ρ800.

Παιδιά ,στα μηνύματα, πως ενεργοποιω τους μικρούς χαρακτήρες?

Μόνο με κεφαλαία μπορώ να γράψω στα ελληνικά...thanks

Γιατί δε θέλω να το ανοιξουν.αφήστε που δε φαίνεται τίποτα.τα έδειχνα στους άλλους κ δε μπορούσαν να καταλαβουν παρόλο που τους έδειχνα.υπό κάποια γωνία φαίνεται ειδικά η μια.τις άλλες τις χάνω κ ψάχνω να τις βρω...είχα και Xperia s πιο παλιά που είχα και κει πιξελ αλλά σε κείνο Φαινόταν συνέχεια κ πολύ.κ σε όλα τα χρώματα.εδώ δειχνουν σα διαφανια.δε το χω ξαναδεί.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ,στα μηνύματα, πως ενεργοποιω τους μικρούς χαρακτήρες?

Μόνο με κεφαλαία μπορώ να γράψω στα ελληνικά...thanks

Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων βρες την κωδικοποίηση και βάλε 16bit, αλλά πρόσεξε γιατί μετά θα στέλνει μόνο 70 χαρακτήρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Γιατί δε θέλω να το ανοιξουν.αφήστε που δε φαίνεται τίποτα.τα έδειχνα στους άλλους κ δε μπορούσαν να καταλαβουν παρόλο που τους έδειχνα.υπό κάποια γωνία φαίνεται ειδικά η μια.τις άλλες τις χάνω κ ψάχνω να τις βρω...είχα και Xperia s πιο παλιά που είχα και κει πιξελ αλλά σε κείνο Φαινόταν συνέχεια κ πολύ.κ σε όλα τα χρώματα.εδώ δειχνουν σα διαφανια.δε το χω ξαναδεί.

Λογο υψηλής αναλυσεις λογικά,ειναι πολύ μικρά και δύσκολο να διακριθουν.Δεν σε σε αδικώ που δεν θέλεις να το ανοίξουν...Για μένα οταν ειναι τοσο νωρις θα επρεπε να κάνουν αντικατασταση.Παντως εγω θα περνα ενα τηλέφωνο να ρωτήσω,που ξέρεις τι μπορεί να πουν.. μπορεί να μην έχουν καν ανταλλακτικα και να κάνουν αντικατασταση.

Για προτείνετε καμία θήκη.. Σκέφτομαι να παραγγείλω την Casemate Barely There White..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων βρες την κωδικοποίηση και βάλε 16bit, αλλά πρόσεξε γιατί μετά θα στέλνει μόνο 70 χαρακτήρες.

Πόσο looser είμαι που δε μπορώ να βρω το μενού αυτό???

Έχει κανείς την ακριβή να μας πει αν αξίζει? Όχι ότι είναι πολλά τα λεφτά απλά την εταιρία αυτή, προσωπικά, δεν την ξέρω και γι' αυτό ρωτάω..

Πόσο looser είμαι που δε μπορώ να βρω το μενού αυτό???

Μενού->Ρυθμίσεις->Μηνύματα κειμένου->Ελληνική κωδικοποίηση->16 bit..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει κανείς την ακριβή να μας πει αν αξίζει? Όχι ότι είναι πολλά τα λεφτά απλά την εταιρία αυτή, προσωπικά, δεν την ξέρω και γι' αυτό ρωτάω..

Μενού->Ρυθμίσεις->Μηνύματα κειμένου->Ελληνική κωδικοποίηση->16 bit..

1)στο amazon η spigen πατωνει στις κριτικες ( http://www.amazon.com/SPIGEN-SGP-Protection-Steinheil-Protector/dp/B00C3LQG7K/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1368380695&sr=8-1-spell&keywords=spigen+sgp+case+ultra+thin+air+htc+oe )

2)Δεν υπαρχει επιλογη για "μηνυματα κειμενου" στις ρυθμισεις μου!!!:wacko:

Ξέρω ότι το thread δεν είναι VS. με το S4 αλλά το gsmarena ανανέωσε το συγκριτικό του One (κυρίως στην κάμερα) με τον άσπονδο εχθρό του.

Ο θόρυβος μάλλον μειώθηκε αλλά και πάλι φαίνεται στις ημερήσιες τουλάχιστον φωτογραφίες ότι τα λίγα μεγάλα πιξελς δεν μπορούν να υπερνικήσουν τα πολλά, τόσο εύκολα.

Αν το επόμενο μοντέλο έχει 8 Μultrapixels φαντάζομαι θα ναι καλύτερο.

http://st.gsmarena.com/vv/reviewsimg/htc-one-vs-galaxy-s4/crops/update/crop2.jpg

http://st.gsmarena.com/vv/reviewsimg/htc-one-vs-galaxy-s4/crops/update/crop1.jpg

Ισχύει όμως το (αρκετά σημαντικό) μειονέκτημα του S4 με το πιο περιορισμένο εύρος πεδίου.

1)στο amazon η spigen πατωνει στις κριτικες ( http://www.amazon.com/SPIGEN-SGP-Protection-Steinheil-Protector/dp/B00C3LQG7K/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1368380695&sr=8-1-spell&keywords=spigen+sgp+case+ultra+thin+air+htc+oe )

Θα πας στην εφαρμογή των μηνυμάτων κι εκεί θα πατήσεις τις 3 τέλειες (menu) και θα το βρεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.Μας εκανες τη καρδια περιβολι :D:D.Λογικα αυτη την εβδομαδα θα την εχω στα χερια μου

2. Νιωθω το ιδιο κουλος.Δεν μπορω να το βρω

Και το ειχα σιγουρακι οτι δεν κοιτας στις ρυθμισεις των μηνυματων :D

Θα πας στην εφαρμογή των μηνυμάτων κι εκεί θα πατήσεις τις 3 τέλειες (menu) και θα το βρεις..

Κοιταω κατι λαθος;Δεν βλεπω πουθενα encoding

Edit φανταζομαι τι φταιει στη περιπτωση μου.Το τηλεφωνο δεν εχει ελληνικη γλωσσα.Ε;

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

thanx...:)

το βρηκα...

Μια χαρά φωτογραφίες είναι. Για μένα λύθηκε το θέμα της κάμερας, με καλύπτει μια χαρά, τα λεφτά που βρίσκουμε τώρα. :-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...