Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα, Τι διαφορες θα εχει ενα HTC ONE απο Εxpancys.gr απο ενα Ελληνικο HTC ONE; Το menu θα εχει διαφορες; ευχαριστω πολυ.

Καμμία διαφορά.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθες το απόγευμα το παρέλαβα απο expansys,ευτηχως ευρωπαικος φορτιστης απο τις λίγες ώρες που επαιξα αισθανθηκα λίγο αυξημένη θερμοκρασία πίσω,άψογη κατασκευη είμαι σε δίλημα να το ξεκλειδώσω η όχι!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χθες το απόγευμα το παρέλαβα απο expansys,ευτηχως ευρωπαικος φορτιστης απο τις λίγες ώρες που επαιξα αισθανθηκα λίγο αυξημένη θερμοκρασία πίσω,άψογη κατασκευη είμαι σε δίλημα να το ξεκλειδώσω η όχι!!!!

Καλημέρα ποτέ είχες κάνει παραγγελία;

15/03 apo expansys.

Και άλλοι που κάναμε 8/3 ακομα περιμένουμε.τους στολισα ομως.

Παρατηρήσες τιποτα σχετικά με κατασκευαστικά λάθη?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μεγεια και με χαρά!! Μην το ξεκλειδώσεις ακόμα, σιγουρέψου ότι όλα είναι καλά ώστε να επωφεληθείς DOA εγγύηση (χτυπά ξυλο).. Μετά αλλαξε του τα φώτα :D

Με γειά, να το χαρείς! Όταν λές Ευρωπαϊκός φορτιστής τί εννοείς; Σαν αυτούς που υπάρχουν στην Ελληνική/Γερμανική αγορά;

Η οθόνη τι λέει; Κανένα καμμένο Pixel?

Και άλλοι που κάναμε 8/3 ακομα περιμένουμε.τους στολισα ομως.

Παρατηρήσες τιποτα σχετικά με κατασκευαστικά λάθη?

Το ασημένιο και σύ; Εγώ με 10/4 παραγγελία, του χρόνου το Πάσχα... :lol:

Καλορίζικο φιλαράκι!!! Χθες και σε εμένα έγραψε drop ship possible αλλά και σήμερα τα ίδια γράφει η παραγγελία...

Έχεις ιδέα πότε θα μου το στείλουν ???

Για ενα διαστημα κι εμενα ελεγε drop ship possible αλλα ξαναγυρισε σε in progress! Επειδη πλησιαζουν οι μερες πιστευω να εχεις νεα συντομα!!

Για ενα διαστημα κι εμενα ελεγε drop ship possible αλλα ξαναγυρισε σε in progress! Επειδη πλησιαζουν οι μερες πιστευω να εχεις νεα συντομα!!

Μάλιστα... Εσύ παικταρά μου κοίτα να βρεις άκρη για το oppo find 5 32gb black...

Είμαι μέσα για παραγγελία...

Αν δεις κάτι στείλε πμ!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μάλιστα... Εσύ παικταρά μου κοίτα να βρεις άκρη για το oppo find 5 32gb black...

χαχαχα Ωραίος! Λεφτά υπάρχουν! :)

Χεχε το παρακαλουθω καθημερινα :-) θα δουμε τι θα κανουμε...

Απομένουν προς αποστολή:

EXPANSYS EU AC Adaptor with USB Connector (5V/1A, White) 2 2 Διαθέσιμο

HTC One (32GB, Silver) 2 2 Αναμένεται σε περίπου 4 Ημέρες

Το ασημένιο και σύ; Εγώ με 10/4 παραγγελία, του χρόνου το Πάσχα... :lol:

Ασημένιο κι εγω,μονο που εγω παραγγειλα 8/3 κι ακομα περιμένω ενώ άλλοι έχουν παραλάβει,αυτο τι σημαίνει???επιλεκτικες αποστολές μήπως?

Ασημένιο κι εγω,μονο που εγω παραγγειλα 8/3 κι ακομα περιμένω ενώ άλλοι έχουν παραλάβει,αυτο τι σημαίνει???επιλεκτικες αποστολές μήπως?

Μπα δεν νομίζω...

Πιο πολύ σε άσχετο μου δείχνει η όλη κατάσταση παρά σε επιλεκτική...

Ότι και να πεις βέβαια έχεις δίκιο αλλά δεν νομίζω να λειτουργούν έτσι...

Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου αλλά νομίζω το "τα έχουν κάνει μπάχαλο με τις παραγγελίες" στέκει καλύτερα σαν εξήγηση.Για δες το φίλο που έχει παραγγείλει απο 22/02 και ακόμα περιμένει!!

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μήπως δίνουν προτεραιότητα σε κάρτες/paypal και αφήνουν μετά τις αντικαταβολές; Εσύ ποιόν τρόπο πληρωμής επέλεξες; Γεγονός πάντως είναι ότι είναι ανοργάνωτοι και οι διαθεσιμότητες αλλάζουν για ψάρωμα του πελάτη. Απέχει απείρως από την αξιοπιστία του Amazon.

Μήπως δίνουν προτεραιότητα σε κάρτες/paypal και αφήνουν μετά τις αντικαταβολές; Εσύ ποιόν τρόπο πληρωμής επέλεξες; Γεγονός πάντως είναι ότι είναι ανοργάνωτοι και οι διαθεσιμότητες αλλάζουν για ψάρωμα του πελάτη. Απέχει απείρως από την αξιοπιστία του Amazon.

Το έχω ξαναγράψει: το παρήγγειλα 22/2 και το έχω πληρώσει από 25/3 !!! ΔΕΝ το έχω παραλάβει ακόμη. Θεωρητικά έπρεπε να ήμουν ο πρώτος που θα το παραλάμβανε ,αλλά εις μάτην !!:mad:

Το έχω ξαναγράψει: το παρήγγειλα 22/2 και το έχω πληρώσει από 25/3 !!! ΔΕΝ το έχω παραλάβει ακόμη. Θεωρητικά έπρεπε να ήμουν ο πρώτος που θα το παραλάμβανε ,αλλά εις μάτην !!:mad:

Αυτό λέμε αδερφέ...

Εσύ πραγματικά είσαι φαινόμενο προς αποφυγή :confused::confused::confused:

Βάλε σκόρδα,κάποιος σε ματιασε...

Πέρα από την πλάκα είσαι ο πρώτος που θα το πάρει πιστεύω με την επόμενη παραλαβή...

Παρτους κάθε μέρα τηλέφωνο, Μην τους αφήνεις να πάρουν ανάσα...

Αντίκαταβολη εχω βάλει.οπως και να χέι τους έστειλα ενα πολυ περιποιημένο email.

Δοκιμασα να κανω παραγγελια απο το expansys και πληρωμη με αντικαταβολη και μου βγηκε 679.23 €.

Ευτυχως που δεν ακυρωσα την παραγγελια μου στο handtech 620 € με δωρο θηκη αξιας 30 €.

Ελπιζω σιγα σιγα να αρχισουν να στελνουν κανε τεμαχιο μη τους παρει και τους σηκωσει περιμενω απο 20/3 το μαυρο

και ακομη ειμαι στο σκοταδι ετσι οπως τα εκανε η HTC.

Νομίζω πως η κάρτα χρεώνεται τη στιγμή που γίνεται η αποστολή. Ας το ελέγξει κάποιος με online banking

Εμένα δεν μου την χρέωσαν ακόμα την κάρτα. Λογικά η χρέωση θα γίνει κατά την αποστολή. Και έτσι είναι το σωστό. Εκτός αν κάποιος χρεώσει την κάρτα του μέσω Paypal.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...