galanakop Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ρε παιδια,αντίκαταβολη δεν εχει πλεον το expansys? Εχει κανονικά αντίκαταβολη... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Αν έχεις την καλοσύνη δες και από το light Flow σε τι χρώματα ανάβει το led.. Απλά άλλαξε από την χρωματική παλέτα χρώμα και κάνε τεστ κλείνοντας την οθόνη.. Βασικά, φαίνεται καθόλου ή είναι τραγικά μικρό όπως το one s?? Τα χρωματα στο lightflow θα είναι λογικα μονο πρασινο-κοκκινο.Είναι καθαρά επιλογή της ΗTC.Ας το επιβεβαιώσει ο sebastian Άρα φιλε μου υπαρχουν και αλλα κριτιρια εκτος της ποιοτητας των φωτογραφιων αρα ουσιαστικα δεν διαφωνειτα με αυτα που ειπε ο red_dawn οποτε τελικα ολοι συμφωνουμε απλα γραφουμε κατι για να δειχνουμε οτι υπαρχουμε...:) Δηλαδη εσύ φιλέ μου αυτό καταλαβες απο το post μου Προσωπικά η χρηση φωτογραφικής στο κινητο είναι το 5%.Παρολα αυτά υπάρχει κόσμος που τη χρησιμοποιει αρκετά και το note2 θεωρώ οτι είναι απο τους πιο καλούς συνδυασμούς (επαγγελματική χρηση+φωτογραφική). Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 αρκεί να έχεις μεγάλη τσέπη :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Τα χρωματα στο lightflow θα είναι λογικα μονο πρασινο-κοκκινο.Είναι καθαρά επιλογή της ΗTC.Ας το επιβεβαιώσει ο sebastian Δηλαδη εσύ φιλέ μου αυτό καταλαβες απο το post μου Προσωπικά η χρηση φωτογραφικής στο κινητο είναι το 5%.Παρολα αυτά υπάρχει κόσμος που τη χρησιμοποιει αρκετά και το note2 θεωρώ οτι είναι απο τους πιο καλούς συνδυασμούς (επαγγελματική χρηση+φωτογραφική). Οπως σου ειπα και πριν συμφωνουμε σε ολα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Οπως σου ειπα και πριν συμφωνουμε σε ολα! Με ενα τόνο ειρωνείας στο τέλος που ακόμα και αν δεν πήγαινε σε εμένα δεν τον επικροτω Τελοσπαντων πηγαίνουμε offtopic Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ανυπομονώ να το δω από κοντά ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Απο που πατριώτη??? expansys ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Προφανώς η κάμερα σε χαμηλό φωτισμό κάνει αυτό που υπόσχεται. Είναι το στοιχείο της. Από τα πρώτα δείγματα που είδα έγραψα ότι δεν θα αντιμετοπίσετε πρόβλημα τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις. Και για να μην παραξηγηθω αν επρόκειτο να αγοράσω συσκευή τώρα θα ήταν η Νο1 επιλογή μου. Λογο δουλειάς όμως προτιμώ fablet. Από εκεί και πέρα να διευκρινίσουμε οτι οι φωτογραφίες του Sebastian αφορούν σύγκριση με το Note 1. Γιατί το Note2 έχει μια επιλογή στο μενού του που δίνει φοβερά αποτελέσματα σε χαμηλό φωτισμό. Επίσης διαθέτει καλύτερη κάμερα από το 1. Η δε μπαταρία του δίνει ακριβώς διπλάσιο χρόνο οθόνης από το Note1. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέριες. Δεν είναι vs, απλά δίνω μία απάντηση. Το One ειναι μια χαρά, ίσως αποδειχθεί η καλύτερη συσκευή αν όλα πάνε καλά.[/quote Το είχα παραγγείλει και το ακυρωσα λόγω των καθυστερήσεων για τις παραδόσεις. Βέβαια μόλις βγει διαθέσιμο θα το πάρω όπως και το s4. Οσο αφορά την κάμερα επειδή γίνεται πολύ λόγος το εχα ξανά αναφέρει ότι μπορώ να σας λέω την γνώμη μου. Το site μου ειναι αυτό ( http://www.dimitriskoulos.com ). Θα καταλάβετε γιατί μπορω να έχω μια γνώμη παραπάνω. Οσο αφορά την λογική της htc λιγότερα αλλά μεγαλύτερα pixel μόνο σωστή ειναι αρκεί να ειναι καλό το chip. Και από ότι έχω καταλάβει το πρόβλημα ειναι στο software σε daylight φωτογραφίες το οποίο κάνει πολύ noise reduction για αυτό και βγαίνουν soft και σούπα. Αλλά το διορθώνουν με software update οπότε όλα καλά. Προτιμώ 4 και καλά mp παρά 8 η 13 και φουλ στο κοκκο.. Edited April 9, 2013 by skoj http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 expansys ... Απο 22/2???? Καλά τόσο πολυ?Και τι σου λένε για την καθυστέρηση?Λογικά θα έπρεπε να το πάρεις με το καλημερα Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 πολυ καλο 40' video review: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Απο 22/2???? Καλά τόσο πολυ?Και τι σου λένε για την καθυστέρηση?Λογικά θα έπρεπε να το πάρεις με το καλημερα Αργύρη μου και σε εμένα με 8/3/2013 μου λένε ότι είμαι οριακά μέσα για την επόμενη παρτίδα που θα είναι 200 κομμάτια και θα έρθει αύριο η μεθαύριο... Η επόμενη είναι προς το τέλος του μήνα... Οπότε όποιος δεν το πάρει τώρα καλό Μάιο... Edit... Εξαιρετικό το παραπάνω review... Μπράβο στον τύπο... Edited April 9, 2013 by galanakop Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Μίλησα πριν από λίγο με expansys και όπως μού είπε η κοπέλα έχουν βρειτον μπελά τους με την συσκευή πολλές παραγγελίες από παντού διάθεση με ρυθμό χελώνας περίμεναν σήμερα αλλά πάπαλα κάποιες επιστροφές με μικρατελιες κατασκευαστικές και πολλές καθημερινές παραγγελίες.Για την δικιά μου (26/3)είπε για αρχές ΜΆΙΟΥ εκτός θαύματος έτσι την ακύρωσαν για το s4μού άρεσε πολύ η οθόνη του από τι είδα στο preview του myphone κρίμα πάντως htc αν πας έτσι βλέπω τον διευθυντή της να την κάνει γρήγορα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλησπέρα σας! Δηλαδή ρε παιδιά εμείς που δεν έχουμε κάνειιπροπαραγγελί α πότε θα μπορούμε να το προμηθευτούμε;;; Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Μίλησα πριν από λίγο με expansys και όπως μού είπε η κοπέλα έχουν βρειτον μπελά τους με την συσκευή πολλές παραγγελίες από παντού διάθεση με ρυθμό χελώνας περίμεναν σήμερα αλλά πάπαλα κάποιες επιστροφές με μικρατελιες κατασκευαστικές και πολλές καθημερινές παραγγελίες.Για την δικιά μου (26/3)είπε για αρχές ΜΆΙΟΥ εκτός θαύματος έτσι την ακύρωσαν για το s4μού άρεσε πολύ η οθόνη του από τι είδα στο preview του myphone κρίμα πάντως htc αν πας έτσι βλέπω τον διευθυντή της να την κάνει γρήγορα Και κάτι που ξέχασα υπάρχουν και πολλές ακυρώσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλησπέρα σας! Δηλαδή ρε παιδιά εμείς που δεν έχουμε κάνειιπροπαραγγελί α πότε θα μπορούμε να το προμηθευτούμε;;; Του αγίου ... ανήμερα φίλε. Ο συνφορουμίτης έκανε προπαραγγελία απο 22/2 και ακόμα τίποτα.Η ΗΤC φταίει Και κάτι που ξέχασα υπάρχουν και πολλές ακυρώσεις Βάζει αυτογκόλ η ΗΤC Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Δηλαδη ολα τα μαγαζια που θα φερνουν τα τηλεφωνα θα ειναι κρατημενα στην ουσια; Πω αν ισχυει αυτο θα παει κατα διαολου τοone... Και το ηθελα το κινητακι αυτο πολυ! Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Επικοινώνησαν μαζι μου σήμερα και μου είπαν για μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συσκευές κι οτι η htc με την νεα φουρνιά θα δώσει τα λυμμενα απο άποψη προβλημάτων κινητά.αυριο,μεθαύριο Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Επικοινώνησαν μαζι μου σήμερα και μου είπαν για μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συσκευές κι οτι η htc με την νεα φουρνιά θα δώσει τα λυμμενα απο άποψη προβλημάτων κινητά.αυριο,μεθαύριο Από που αδερφέ; Εννοείς ότι περιμένουν παραλαβές από αύριο μεθαύριο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Επικοινώνησαν μαζι μου σήμερα και μου είπαν για μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συσκευές κι οτι η htc με την νεα φουρνιά θα δώσει τα λυμμενα απο άποψη προβλημάτων κινητά.αυριο,μεθαύριο Πάμε για Μαιο πατρίδα!!! Άμα σε πάρει η από κάτω η γκαντεμιά συνεχίζεται... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ρε παιδιά γιατί τρελαίνεστε? Η HTC προφανώς δείχνει οτι σέβεται τον πελάτη. Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το θέμα της συναρμολόγησης σε κάποια κομμάτια φρόντισε να αναστείλει την κυκλοφορία του για λίγες ημέρες προκειμένου να παραδώσει την συσκευή όπως θα έπρεπε εξ αρχής να είναι. Προτιμώ να περιμένω λίγο και να έχω στα χέρια μου κάτι άψογο παρά να τρέχω για αντικατάσταση. Όποιος βιάζεται τόσο πολύ ας αγοράσει κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Τα χρωματα στο lightflow θα είναι λογικα μονο πρασινο-κοκκινο.Είναι καθαρά επιλογή της ΗTC.Ας το επιβεβαιώσει ο sebastian πρασινο και κοκκινο ειναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Πάμε για Μαιο πατρίδα!!! Άμα σε πάρει η από κάτω η γκαντεμιά συνεχίζεται... Μπα,ΕΓΩ πιστεύω οτι αυτο το μήνα θα παραλάβουμε. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Έρχονται σιγά σιγά οι νέες παρτίδες :D Απο XDA: Quote: Originally Posted by manook View Post Just got my replacement today. FA33YW 0 issues so far Sent from my HTC One using Tapatalk 2 Quote spikeydoo2006: Same serial number as mine, and no problems at all either. FA33YW - 30th March 2013 Sent from my HTC One using xda app-developers app Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Τώρα που πέρασαν και λίγες μέρες αυτοί που το έχουν τι λένε για την μπαταρία; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 αυτή η htc δε βάζει μυαλό πάντως :D 22 Φλεβάρη έγραφα για πλάκα ότι οι πρώτες παρτίδες θα έχουν διάφορα θέματα και τελικά μια ακόμη φορά έχουν. Όσο γελοίο ήταν με το htc one v που δε δούλευε το bluetooth και κοροιδεύαμε ότι πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο να πέρασε από τα τεστ τους, να τώρα η οθόνη δεν έχει καλή συναρμογή... αυτό το είδαν αφού το βγαλαν στην αγορά; έλεος όσον αφορά τη κάμερα πάντως, θυμάμαι απο παλιά κινητά της htc μέχρι σήμερα, η κάμερά τους είχε πάντα θέματα "ποιότητας"... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts