gpx Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Πράγματι το μαμά software δεν δίνει αυτές τις λεπτομέρειες.Μπορείς να κάνεις install το betterbatterystats από εδώ http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1861209&d=1365196588 αφού ενεργοποιήσεις το install from unknown sources (νομιζω στα settings-security βρίσκεται).Κάνε μια φόρτιση μέχρι το 100% και άνοιξε το betterbatterystats.Από εκεί και μετά μέσα απο την εφαρμογή θα βλέπεις τις λεπτομέρειες που σου λέει ο Κώστας Σε ευχαριστώ φίλε θα το δοκιμάσω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) απο handtech παιδες! Αλλο να το βλεπεις και αλλο να το κρατας.... απλα θα το πω και ισως ακουστεί ψωνιστικο αλλα ειναι ΑΛΛΟ LEVEL! Edited April 8, 2013 by Sebastian13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 @galanakop Το expansys πότε σε χρεώνει; Λίγο πριν γίνει η αποστολή; Άλλες 3 ημέρες λέει περίπου...Μας τά'χουν κάνει τσουρέκια!!:) Βασικά το εχω παραγγειλει με αντικαταβολή το one οποτε δεν ξερω ... Τωρα η επομενη περτιδα τους ειναι την τεταρτη 200 περιπου κοματια,και μου ειπαν οτι ειμαι οριακά να το παρω τωρα η στην επομενη... Γι αυτο λεω μαλλον προς το τελος του μηνός Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Βασικά το εχω παραγγειλει με αντικαταβολή το one οποτε δεν ξερω ... Τωρα η επομενη περτιδα τους ειναι την τεταρτη 200 περιπου κοματια,και μου ειπαν οτι ειμαι οριακά να το παρω τωρα η στην επομενη... Γι αυτο λεω μαλλον προς το τελος του μηνός Μάλιστα..Τι να πω, μακάρι να είμαστε σ'αυτούς που θα το πάρουν τώρα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 @galanakop Το expansys πότε σε χρεώνει; Λίγο πριν γίνει η αποστολή; Άλλες 3 ημέρες λέει περίπου...Μας τά'χουν κάνει τσουρέκια!!:) Αν το εχεις πληρώσει καθαρά με πιστωτική,τότε η χρέωση γίνεται όταν γινει και η αποστολή.Αν τους πληρώσεις με paypal ( που κάποιες φάσεις το έβγαζε σαν επιλογή πληρωμήςτο site) τότε η χρέωση γίνεται άμεσα. Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Σχετικά με τα θεματάκια συναρμολόγισης. Όσοι δεν βιαστούν και πάρουν απο τις επόμενες παρτίδες, το κινητό θα είναι 100% τέλειο. http://gsminsider.com/2013/04/08/htc-admits-htc-one-built-issue/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Σχετικά με τα θεματάκια συναρμολόγισης. Όσοι δεν βιαστούν και πάρουν απο τις επόμενες παρτίδες, το κινητό θα είναι 100% τέλειο. http://gsminsider.com/2013/04/08/htc-admits-htc-one-built-issue/ ευχαριστη ειδηση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Σχετικά με τα θεματάκια συναρμολόγισης. Όσοι δεν βιαστούν και πάρουν απο τις επόμενες παρτίδες, το κινητό θα είναι 100% τέλειο. http://gsminsider.com/2013/04/08/htc-admits-htc-one-built-issue/ Μακάρι να είναι έτσι γιατί είναι κρίμα τέτοιο "διαμάντι" να χάσει λόγω κακής υλοποίησης κτλ. Κάτι διάβασα πριν λίγο στο xda για αναφορές ότι θα βγει και σε άλλα χρώματα, αν και προσωπικά μου αρέσει το silver. Παιδιά, εσείς που το πήρατε ήδη, ποιο χρώμα προτιμήσατε? Επίσης τι έχετε δει που σας χαλάει ή σας ενοχλεί (τα "καλά" της συσκευής τα ξέρουμε όλοι :p).. Και φυσικά θέλουμε feedback για camera και μπαταρία!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Μακάρι να είναι έτσι γιατί είναι κρίμα τέτοιο "διαμάντι" να χάσει λόγω κακής υλοποίησης κτλ. Κάτι διάβασα πριν λίγο στο xda για αναφορές ότι θα βγει και σε άλλα χρώματα, αν και προσωπικά μου αρέσει το silver. Παιδιά, εσείς που το πήρατε ήδη, ποιο χρώμα προτιμήσατε? Επίσης τι έχετε δει που σας χαλάει ή σας ενοχλεί (τα "καλά" της συσκευής τα ξέρουμε όλοι :p).. Και φυσικά θέλουμε feedback για camera και μπαταρία!! Όλοι και όλοι 2.:D:D Και δεν τους βλέπω και πολυλογαδες Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Όλοι και όλοι 2.:D:D Και δεν τους βλέπω και πολυλογαδες Xaxaxaxaxaxa Μάλλον δεν τους εχει ενθουσιάσει και τόσο φαίνεται η συσκευή.... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Όλοι και όλοι 2.:D:D Και δεν τους βλέπω και πολυλογαδες Xaxaxaxaxaxa Μάλλον δεν τους εχει ενθουσιάσει και τόσο φαίνεται η συσκευή.... Εγώ νομίζω ότι έχουν μείνει άφωνοι με την τελειότητα του design Lololol!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Εγώ νομίζω ότι έχουν μείνει άφωνοι με την τελειότητα του design Lololol!!! Στο μυαλό μου είσαι.Μόλις πήγα να το γράψω :D:D:D:D Χαρειτε τη παλικάρια μου Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Έτσι έχουν μείνει άφωνοι με την τελειότητα του design και...παγωμένοι με κάποια άλλα που όλοι,πια,ξέρουμε. :p Άλλωστε έσένα τι σε νοιάζει την ανάλυση στην έχω κάνει εδώ και καιρό!! Καλώς τα troll :lol::lol::lol::lol: Στη σπηλιά σου δάσκαλε Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) Απο αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες για την καμερα...γιατι κατι αλλο δεν θα θελετε φανταζομαι! Γενικα δεν υπαρχουν πολλα να πω...ενα ταχύτατο κόσμημα! Edited April 8, 2013 by Sebastian13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Απο αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες για την καμερα...γιατι κατι αλλο δεν θα θελετε φανταζομαι! Γενικα δεν υπαρχουν πολλα να πω...ενα ταχύτατο κόσμημα! Επίσης δες πόση διαθέσιμη ram(1.5 ή 2gb) σου δείχνει και πόση ελευθερη.Οι εφαρμογές που εχεις κλείσει όταν τις ξαναανοιξεις τις ξαναφορτωνει ή είναι στη κατασταση που ηταν όταν τις εκλεισες (πχ browser).Ποσταρα και μια σελιδα πίσω ενα thread απο το XDA με ενα τυπο που έβλεπε τρελό banding σε φωτισμό γραφείου.Τσεκαρε το αν μπορείς.Και παλι καλοριζικο:) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Επίσης δες πόση διαθέσιμη ram(1.5 ή 2gb) σου δείχνει και πόση ελευθερη.Οι εφαρμογές που εχεις κλείσει όταν τις ξαναανοιξεις τις ξαναφορτωνει ή είναι στη κατασταση που ηταν όταν τις εκλεισες (πχ browser).Ποσταρα και μια σελιδα πίσω ενα thread απο το XDA με ενα τυπο που έβλεπε τρελό banding σε φωτισμό γραφείου.Τσεκαρε το αν μπορείς.Και παλι καλοριζικο:) Oκ βασικα τη μνημη πως την βλεπω γιατι δεν ειναι σαν το 4.1.2 του galaxy note. Παταω δυο φορες το δεξι πληκτρο και βγαινει το παραθυρο για να σουταρω τις εφαρμογες. Αλλα την μνημη που την λεει ? Αν και ανοιγα, ανοιγα εφαρμογες δεν το ειδα να χαμπαριαζει.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Επίσης δες πόση διαθέσιμη ram(1.5 ή 2gb) σου δείχνει και πόση ελευθερη.Οι εφαρμογές που εχεις κλείσει όταν τις ξαναανοιξεις τις ξαναφορτωνει ή είναι στη κατασταση που ηταν όταν τις εκλεισες (πχ browser).Ποσταρα και μια σελιδα πίσω ενα thread απο το XDA με ενα τυπο που έβλεπε τρελό banding σε φωτισμό γραφείου.Τσεκαρε το αν μπορείς.Και παλι καλοριζικο:) Σοφε το z άκι ότι και να του κάνεις έχει 1.2 ελεύθερη και περίπου 700 δεσμευμένη... Στα δικά μας τώρα,για να το καταλάβω. Παίζει να έχει 1.5 αντί για 2.0??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) Πράγματι το μαμά software δεν δίνει αυτές τις λεπτομέρειες.Μπορείς να κάνεις install το betterbatterystats από εδώ http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1861209&d=1365196588 αφού ενεργοποιήσεις το install from unknown sources (νομιζω στα settings-security βρίσκεται).Κάνε μια φόρτιση μέχρι το 100% και άνοιξε το betterbatterystats.Από εκεί και μετά μέσα απο την εφαρμογή θα βλέπεις τις λεπτομέρειες που σου λέει ο Κώστας ποια θηκη σου εδωσαν? Αυτη HC V841? Και κάτι ακόμα ο φορτιστής είναι Ευρωπαϊκός η UK? Edited April 8, 2013 by aegina24 HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Oκ βασικα τη μνημη πως την βλεπω γιατι δεν ειναι σαν το 4.1.2 του galaxy note. Παταω δυο φορες το δεξι πληκτρο και βγαινει το παραθυρο για να σουταρω τις εφαρμογες. Αλλα την μνημη που την λεει ? Αν και ανοιγα, ανοιγα εφαρμογες δεν το ειδα να χαμπαριαζει.... Δεν εχει καποια εφαρμογη task manager (μαμα εφαρμογη)?Τουλαχιστον ετσι ηταν στο hox+ Σοφε το z άκι ότι και να του κάνεις έχει 1.2 ελεύθερη και περίπου 700 δεσμευμένη... Στα δικά μας τώρα,για να το καταλάβω. Παίζει να έχει 1.5 αντί για 2.0??? Δεν ξερω Νικολα.Αυτο κοιταζω ποια θηκη σου εδωσαν? Αυτη HC V841? Και κάτι ακόμα ο φορτιστής είναι Ευρωπαϊκός η UK? Δεν το εχω το τηλεφωνο.O Sebastian το εχει :) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JpDi95S-PJ8 Αντικειμενικά πείτε την γνώμη σας από αυτό που βλέπεται!!! Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JpDi95S-PJ8 Αντικειμενικά πείτε την γνώμη σας από αυτό που βλέπεται!!! Τα χρώματα στο Ζ είναι πιο ζωντανά θα έλεγα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JpDi95S-PJ8 Αντικειμενικά πείτε την γνώμη σας από αυτό που βλέπεται!!! Σε αυτη τη γωνια θεασης (σου εχω πει τη γνωμη μου για το σοβαρο μειονεκτημα του Ζ) το sony δειχνει πιο εντονα χρωματα. Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Για μένα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Όλες οι οθόνες των κορυφαίων συσκευών είναι πολύ καλές. Η επικράτηση μεταξύ των τριών ναυ******ν θα κριθεί σε συνολικό επίπεδο. Hardware, software και support. Δεν μιλάω για πωλήσεις αλλά για το ποια θα αποδειχθεί καλύτερη. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=JpDi95S-PJ8 Αντικειμενικά πείτε την γνώμη σας από αυτό που βλέπεται!!! Το Z έχει καλύτερο άσπρο και υπερτονισμένο κόκκινο. 5 λεπτά βίντεο με ανοικτή οθόνη και σκάλισμα και η μπαταρία κολλημένη στο 97% (Το πρώτο βίντεο που βλέπω με ποσοστό μπαταρίας). Σε αντίστοιχα βίντεο το Z χάνει σχεδόν 1% ανά δύο λεπτά. Edited April 9, 2013 by bouss You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Αφιερωμένο εξαιρετικά στους haters http://www.technobuffalo.com/2013/04/08/htc-one-vs-nokia-lumia-920-camera-comparison/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts