Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για εξήγησε μου λοιπον γιατί με άλλα κινητά που έχω βγάλει φωτογραφιες (και τελευταιο τεστ με το n4) με φωτισμό απο λάμπες φθορίου δεν βγαίνει το χάλι που είδα στο XDA?:)

Είναι φωτισμός γραφείου.Σωστα; Παρα πολλές φορες έχω βγάλει φωτογραφιες στο γραφείο μου.Τέτοιο πράγμα δεν έχω δει με τα κινητά του τελευταίου χρονου

Δεν δικαιολογειται να είναι τόσο κακό το αποτέλεσμα σε αυτόν τον φωτισμό.. Σαν καμία περίπτωση φυσικά!! Τελικά το μόνο smartphone τα τελευταία χρόνια που δεν είχε κανένα θέμα Day 1 ήταν το note2.. Όλα τα άλλα κλαφτα! Γι αυτό ποτέ ξανά αγορά νωρίς.. ;)

Κάποια παιδιά από εδώ θα το έχουν από αύριο αν θυμάμαι καλά, αντε να μας διαφωτισουν!

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπομονή παιδιά να το πάρει ικανός αριθμός χρηστών και να ξέρουμε σίγουρα τι παίζει. Σίγουρα κάποιες παιδικές ασθένειες θα έχει, όπως όλα τα κινητά στην αρχή, οι οποίες φαντάζομαι θα διορθωθούν με update. Μην το κράζουμε προληπτικά. Εγώ σαν καταναλωτής χαίρομαι φέτος που υπάρχει ανταγωνισμός και υπάρχουν αξιόλογες συσκευές να διαλέξουμε, από κει και πέρα ο καθένας επιλέγει ότι θέλει, ο ανταγωνισμός μόνο υπέρ του καταναλωτή είναι, μην φανατιζόμαστε. Φιλικά. :)

Δεν κραζω παιδια.Μη παρεξηγηθω.Το είχα παραγγείλει το κινητό.Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι ο τύπος βγάζει την επιφάνεια του γραφείου του.Γνωρίζω οτι με τις λαμπες φθορισμού λόγω συχνότητας εμφανιζεται banding.Δυο φωτός απο το n4, κάτω απο λάμπα φθορισμού.Το banding λογικό να εμφανιζεται όταν βγαζεις φωτο υπο γωνία με τη κάμερα προς τη λάμπα,αλλά βγάζοντας τον παγκο που βρίσκεται κάτω απο τη λάμπα δε βλέπω banding.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλημέρα,

Μετά απο 2 περίπου ημέρες με την συσκευή παραθέτω την δική μου γνώμη

Τι μου άρεσε

1. Το boomsound με τα δύο ηχεία μπροστα είναι απολαυστικό ειδικοτερα οταν βλεπεις βιντεάκια ειναι άλλο πράμα. Ισως τα καλύτερα ηχεία που έχω δει σε κινητό

2. Ποιότητα κατασκευής εξαιρετική χαίρεσαι να το κρατάς.

3. Οθόνη επίσης εξαιρετική με πολύ καλές γωνίες θέασης και θα πώ ότι εξω στην ηλιοφάνεια βλέπειες καθαρά τη οθόνη χωρίς προβλήματα.

4. Τρομερά γρήγορο χωρίς προβλήματα και κολλήματα .

Τι δεν μου άρεσε

1. Ειναι γεγονός ότι εαν το προσέξεις απο πολύ κοντά πανω και κάτω απο τα ηχεία εκεί όπου το αλουμίνιο κάθεται στο πλαστικό υπάρχει σε κάποια σημεία ένας ελάχιστος αέρας. Δεν δημιουργεί κατά την άποψη μου αισθητικό πρόβλημα και εαν δεν μου το έλεγαν δεν θα το πρόσεχα. Δεν πρόσεξαν όμως τη λεπτομέρεια και ελπίζω να το διορθώσουν.

2. Μέτρια η αυτονομία του εδώ τα πράγματα είναι σκούρα και εάν κάποιος το σκαλίζει συνέχεια με wifi ανοικτό browsing κλπ θα δυσμολευτεί ισώς να βγάλει την ημέρα. Εδώ περίμενα καλύτερα πράγματα.

Η κάμερα θα πώ ότι είναι απλά καλή με πολύ καλές φώτος σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού δεν ειμαι

όμως φαν της κάμερας και γενικά δεν το ψάχνω αε αυτό τον τομέα.

Αυτά

Καλοριζικο φιλε.Ποση συνολική ram σου δείχνει?1.5gb?

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλημέρα,

Τι μου άρεσε

1. Το boomsound με τα δύο ηχεία μπροστα είναι απολαυστικό ειδικοτερα οταν βλεπεις βιντεάκια ειναι άλλο πράμα. Ισως τα καλύτερα ηχεία που έχω δει σε κινητό

3. Οθόνη επίσης εξαιρετική με πολύ καλές γωνίες θέασης και θα πώ ότι εξω στην ηλιοφάνεια βλέπειες καθαρά τη οθόνη χωρίς προβλήματα.

Τι δεν μου άρεσε

1. Ειναι γεγονός ότι εαν το προσέξεις απο πολύ κοντά πανω και κάτω απο τα ηχεία εκεί όπου το αλουμίνιο κάθεται στο πλαστικό υπάρχει σε κάποια σημεία ένας ελάχιστος αέρας. Δεν δημιουργεί κατά την άποψη μου αισθητικό πρόβλημα και εαν δεν μου το έλεγαν δεν θα το πρόσεχα. Δεν πρόσεξαν όμως τη λεπτομέρεια και ελπίζω να το διορθώσουν.

2. Μέτρια η αυτονομία του εδώ τα πράγματα είναι σκούρα και εάν κάποιος το σκαλίζει συνέχεια με wifi ανοικτό browsing κλπ θα δυσμολευτεί ισώς να βγάλει την ημέρα. Εδώ περίμενα καλύτερα πράγματα.

Η κάμερα θα πώ ότι είναι απλά καλή με πολύ καλές φώτος σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού δεν ειμαι

Αυτά

Ευχαριστούμε. Οπότε μπορέσεις δώσε μας μερικά screen shots με τα status της μπαταρίας μετα απο πλήρη φόρτιση και χρήση μερικών ωρών.

Δηλαδή συνολικό χρόνο, χρόνο που η οθόνη ήταν ανοικτή και τι χρήση έκανες.

Αν θες προσπάθησε να ειναι οσο γίνεται πιο κοντά στο φυσιολογικό η χρήση σου.

Μονο wifi, αλλα με 3g ενεργοποιημένο, κλησεις, συχρονισμους στο auto, οχι games, ναι browsing, Tapatalk, YouTube, εφαρμογές κλπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευχαριστούμε. Οπότε μπορέσεις δώσε μας μερικά screen shots με τα status της μπαταρίας μετα απο πλήρη φόρτιση και χρήση μερικών ωρών.

Δηλαδή συνολικό χρόνο, χρόνο που η οθόνη ήταν ανοικτή και τι χρήση έκανες.

Αν θες προσπάθησε να ειναι οσο γίνεται πιο κοντά στο φυσιολογικό η χρήση σου.

Μονο wifi, αλλα με 3g ενεργοποιημένο, κλησεις, συχρονισμους στο auto, οχι games, ναι browsing, Tapatalk, YouTube, εφαρμογές κλπ.

γιατι οχι games?

επειδη δεν παιζεις εσυ; :lol: :p

επισης θελουμε μπαταρια χωρις wifi. :p

Δημήτρης

XS Max 512gb.

γιατι οχι games?

επειδη δεν παιζεις εσυ; :lol: :p

επισης θελουμε μπαταρια χωρις wifi. :p

Κάτσε πρώτα να μας το κάνει φυσιολογικά. .... το τεστ και μετά μας κάνει και το άλλο :D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα,

Τι μου άρεσε

Τι δεν μου άρεσε

Αυτά

Καλορίζικο και από μένα.

Ευχαριστούμε που ενημέρωσες τους υποψήφιους αγοραστές και συγκέντρωσες/επιβεβαίωσες κάποια πράγματα: Άρα άριστη οθόνη, αίσθηση και κατασκευή (αν και τα πρώτα κομμάτια πάσχουν από το χάσμα στο άνω μέρος), άριστος ήχος, καλή κάμερα με κάποιο πλεονέκτημα σε σκοτεινά πλάνα αλλά όχι κορυφαία, μέτρια αυτονομία.

Με το blinkfeed τι γίνεται; Απ' την αρχή δεν μου φάνηκε χρήσιμο. Αν θες να δεις ειδήσεις ανοίγεις τον browser. Δε λέει κάτι 1-2 "μεγάλοι" τίτλοι ειδήσεων. Δεν υπάρχουν κι ελληνικά σάιτς ε;

Μάλλον πως θα περιμένω για την αγορά του,το θέμα κατασκευής είναι πολύ σοβαρό κι επιζητω το καλύτερο,δεν θέλω να δω αύριο,μεθαύριο σκόνες μέσα από την οθόνη.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλημέρα

Στα πιο κάτω link θα δείτε κάποια στατιστικά σχετικά με τη χρήση του κινητού που έκανα χθές

το σκάλισα αρκετά, αρκετή ώρα ανοικτό wifi με browsing, χωρίς να είναι ενεργοποιημένο το 3g, gps ενεργοποημένο με 3-4 τηλεφωνήματα μικρής διάρκειας. H λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ήταν απενεργοποημένη

https://www.dropbox.com/s/jmoshbjklu3sp3c/2013-04-07%2019.07.58.jpg?m

https://www.dropbox.com/s/3lu8kqsixaeufhw/2013-04-07%2019.08.15.jpg?m

https://www.dropbox.com/s/6aagtea29grfffn/2013-04-07%2019.08.24.jpg?m

Μάλλον πως θα περιμένω για την αγορά του,το θέμα κατασκευής είναι πολύ σοβαρό κι επιζητω το καλύτερο,δεν θέλω να δω αύριο,μεθαύριο σκόνες μέσα από την οθόνη.

δεν είναι σοβαρό το θέμα κατασκευής όπως το παρουσίασαν φίλε, κατά την άποψη μου το υπερεκτίμησαν. όμως εάν θές την τελειότητα περιμένεις

Η δικη μου αποψη με τα αρνητικα της συσκευης χωρις να το εχω στα χερια μου.

Καλη ποιοτητα υλικων ομορφη σχδιαση αλλα δυσκολη συναρμολογηση με οτι αυτο συνεπαγεται.

Πολυ μετρια η αυτονομια της μπαταριας και η δυνατοτητα να την αφαιρεσεις δεν υποστηριζεται.

Μη υποστηριξη microsd οποτε πληρωσε την ταριαφα αν θες παραπανω GB.

Καμερα τελειως μαπα πραγματικα απορρω για αυτους που σκεφτηκαν τη βλακεια με τα ultrapixels.

Κοιτουσα στο xda την συγκριση με το S4 και επαθα πλακα η διαφορα ειναι τεραστια.

Καλημέρα

Στα πιο κάτω link θα δείτε κάποια στατιστικά σχετικά με τη χρήση του κινητού που έκανα χθές

το σκάλισα αρκετά, αρκετή ώρα ανοικτό wifi με browsing, χωρίς να είναι ενεργοποιημένο το 3g, gps ενεργοποημένο με 3-4 τηλεφωνήματα μικρής διάρκειας. H λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ήταν απενεργοποημένη

https://www.dropbox.com/s/jmoshbjklu3sp3c/2013-04-07%2019.07.58.jpg?m

https://www.dropbox.com/s/3lu8kqsixaeufhw/2013-04-07%2019.08.15.jpg?m

https://www.dropbox.com/s/6aagtea29grfffn/2013-04-07%2019.08.24.jpg?m

Χωρίς το πόση ώρα ήταν με ανοικτή οθόνη και πόση ώρα μακριά από τον φορτιστή δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.

Χωρίς το πόση ώρα ήταν με ανοικτή οθόνη και πόση ώρα μακριά από τον φορτιστή δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.[/QUOT

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να σου δώσει αυτές τις πληροφορίες?

Χωρίς το πόση ώρα ήταν με ανοικτή οθόνη και πόση ώρα μακριά από τον φορτιστή δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.[/QUOT

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να σου δώσει αυτές τις πληροφορίες?

Πράγματι το μαμά software δεν δίνει αυτές τις λεπτομέρειες.Μπορείς να κάνεις install το betterbatterystats από εδώ http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1861209&d=1365196588 αφού ενεργοποιήσεις το install from unknown sources (νομιζω στα settings-security βρίσκεται).Κάνε μια φόρτιση μέχρι το 100% και άνοιξε το betterbatterystats.Από εκεί και μετά μέσα απο την εφαρμογή θα βλέπεις τις λεπτομέρειες που σου λέει ο Κώστας

Εκει που σταματαει η λογικη, ξεκιναει η HTC με το ONE!!!

Δεν εχω λογια....ηρθε το κινητο!

απο που να ξεκινησω!

για την οθονη ποίημα ? (φωτεινότητα & χρωματα απο αλλο κοσμο)

για το boomsound που δεν εχει αντιπαλο ? ....σαν να εχεις ηχοσυστημα στο χερι σου!

για την ποιοτητα κατασκευης ?

για την ακαριαια αποκριση ?

...η θηκη της htc δεν μου αρεσει καθολου! Μαπα... δωρο ηταν!

Τσέκαρε την μπαταρία και την κάμερα... Εκεί θέλουμε εντυπώσεις, τα άλλα λίγο πολύ είναι γνωστά...

Επίσης στην δική σου συσκευή υπάρχουν θέματα που δεν έχει ενωθεί καλά το γυαλί με το αλουμίνιο???

Απο που την προμηθευτηκες???

Ευχαριστώ

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τσέκαρε την μπαταρία και την κάμερα... Εκεί θέλουμε εντυπώσεις, τα άλλα λίγο πολύ είναι γνωστά...

Επίσης στην δική σου συσκευή υπάρχουν θέματα που δεν έχει ενωθεί καλά το γυαλί με το αλουμίνιο???

Απο που την προμηθευτηκες???

Ευχαριστώ

Η συσκευη ειναι ενα σωμα, massive! Σα να κρατας ενα κομματι σίδερο ατόφιο! Το φινιρισμα εχει λιγο θεματακι απο οσο το κοιταω αλλα δεν ειναι κατι που θα προκαλεσει θεμα...

Λοιπον το αποφορτιζω πληρως τωρα και θα κλεισει για να παρει μια καλη φορτηση πριν ανοιξει ξανα το βραδακι!

Θα πω πραγματα για την καμερα σημερα και αυριο...

Edited by Sebastian13

Η συσκευη ειναι ενα σωμα, massive! Σα να κρατας ενα κομματι σίδερο ατόφιο!

Λοιπον το αποφορτιζω πληρως τωρα και θα κλεισει για να παρει μια καλη φορτηση πριν ανοιξει ξανα το βραδακι!

Θα πω πραγματα για την καμερα σημερα και αυριο...

Απο που το πήρες???

Handtec

10chrs

Εμείς περιμένουμε Αργύρη...

Πάμε για την άλλη εβδομάδα...

Μου φαίνεται ότι πρώτα θα έρθει το s4... Xaxaxa

@galanakop Το expansys πότε σε χρεώνει; Λίγο πριν γίνει η αποστολή; Άλλες 3 ημέρες λέει περίπου...Μας τά'χουν κάνει τσουρέκια!!:)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...