Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για φωτό μου θα τις βλέπεις στο κινητό κυρίως είναι μια χαρά για οτιδήποτε. Αν θες να τραβάς τοπία και να τα βλέπεις σε μεγάλες οθόνες μάλλον πρέπει να κοιτάξεις αλλού...

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δείτε δύο ενδιαφέροντα συγκριτικά ultrapixel one vs noteII & dna

http://pocketnow.com/2013/03/13/htc-one-camera-vs-droid-dna-camera#!prettyPhoto

http://pocketnow.com/2013/03/18/htc-one-vs-samsung-galaxy-note-ii-camera#!prettyPhoto

Εμένα μια χαρά μου φαίνονται οι φωτογραφίες του και δεν είναι καθόλου αρνητικός παράγοντας για την αγορά του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Με τις πιθανοτητες αν το δεις, υπάρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα οταν και ΑΝ θα σπασει η οθονη του (μiλαμε για Gorilla glass 2) να εχει περασει τοσο πολυς καιρος ωστε θα το εχεις βαρεθει ή θα θελεις τον αντικαταστατη του (σε 1 μολις χρονο δλδ !!!).

Παιδια, μην αναλώνεστε σε ανουσιες λεπτομερειες: εχετε λεφτα να το παρετε ? GO for it, το κινητο ειναι αστερι (το ΜΑΥΡΟ παντα, ετσι ?)

Σε ενα χρονο εδω θα ειμαστε παλι και θα μιλαμε για το ποσο προχωρημενο ειναι το HTC Two και ποσο παλιο φανταζει το HTC One :p

Μια κουβέντα είναι το μαυρο.Πολυ θα το ηθελα αλλα ειναι συλλέκτης βρωμιας και αποτυπωμάτων.Και επειδη θα το εχω γυμνο (τοσα posts γραφτηκαν για την ομορφια του που θα κρυβεται με θηκη) με βλέπω να πηγαίνω (αν πάω) στο ασημί.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ξερουμε ρε παιδια αν το κινητο υποστηριζει σιγουρα usb otg χωρις να κανεις root ή να ξεκλειδωνεις τον bootloader???Εχω ψαξει αρκετα αλλα κανεις με βεβαιοτητα δεν το παραδεχεται...Παντως στο site της htc λενε οτι υποστηριζει και out of the box...Αν βεβαια υποστηριζει μονο αρχεια FAT32 παλι για root παμε....Τι να πω...Ειναι το μονο προβλημα μου...Αν το υποστηριζει τοτε εφυγα για το ασημενιο μιας και το μαυρο το κοβω να αφηνει σημαδια απο γρατζουνιες!! Edited by djpredator

Σιγουρα οταν αγοραζω κινητο δεν κοιταζω μονο την φωτογραφια μια που την χρησιμοποιω ελαχιστα αλλα ολα τα αλλα τωρα επειδη ειμαι και εγω μεταξυ μαυρου και ασημι και με αρεσει το ασημι θελω καποιος να μου εξηγησει οι δυο λωριδες πανω και κατω απο την οθονη ειναι νικελ οπως η πισω μερια η ασπρο γιατι οσα και βιντεο αν ειδα δεν φαινεται καθαρα

Καλά τα έλεγα. Ήτε τα λένε megapixels, ήτε τα λένε ultrapixels ήτε τα λένε όπως θέλουν, είναι μόνο 4! Και που πας με 4 όταν ο ανταγωνισμός είναι στα 13? Οκ βγάζει καλύτερα στο σκοτάδι. Πόσες φωτογραφίες θα τραβήξει κάποιος σε χαμηλό φωτισμό?

Μην ξεχνάς οτι είχα και έχεις στα χέρια σου ενα κινητο με υποτιθέμενη κορυφαία κάμερα που σε πληροφορώ οτι η κάμερα του k800 την κανει σκόνη την 13αρα του t.τι να τα κάνουμε τα πολλα mp αν η ποιότητα ειναι τραγωδία?η έστω κατώτερη του αναμενόμενου.

Έπειτα δεν θα εκτυπωνουμε αφίσες

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αντε την εκανα τη λαλακια.Ασημί.Ο Θεός βοηθός (δεν είναι πρωταπριλιατικο :D:D )

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Με το καλό να το παραλάβεις να έχουμε ένα αξιόπιστο review.

Εγώ για να ξεφύγω από το Note2 θα πρέπει να αγοράσω 2 συσκευές όχι μια.

Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα θα το είχα παραγγείλει κι όλας.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παρε το ευρωπαικο προς το Πασχα και οταν το σκοτωσεις εδω ειμαστε... :P

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Σοφε μου εσυ...Καμία Μ@λακια δεν εκανες...Απλα τα δυο βασικά σου τηλεφωνα θα είναι το S4 end one....

Απο την στιγμη που για τους δικους σου λόγους δεν μπορούσες να συμβιβαστείς με το νοτελι πιστευω οτι θα ειναι ιδανικός συνδυασμός!!

Ολοι στο club!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μετα θα θελεις one, note 8. Ακουσε με, το ενιωσα με τη μια οντας κατοχος του xperia z, μην ξεγελασεις τον εαυτο σου, οπως στιγμιαια εκανα εγω με το σονυ.

Θα κατσεις εκει που εισαι μεχρι το νοτελι 3... :lol:

On topic, για να λεμε και καμια μικρη λεπτομερεια που δε βλεπω να γραφεται στις παρουσιασεις, το power button περα απο τη μη εργονομικη του θεση δεν εχει και καλη αναδραση - εχει μικρη διαδρομη και δεν ειναι ο,τι καλυτερο κατα τη γνωμη μου, ειδικα για χρηση σε σκοτεινο περιβαλλον...

Μετα θα θελεις one, note 8. Ακουσε με, το ενιωσα με τη μια οντας κατοχος του xperia z, μην ξεγελασεις τον εαυτο σου, οπως στιγμιαια εκανα εγω με το σονυ.

Θα κατσεις εκει που εισαι μεχρι το νοτελι 3... :lol:

On topic, για να λεμε και καμια μικρη λεπτομερεια που δε βλεπω να γραφεται στις παρουσιασεις, το power button περα απο τη μη εργονομικη του θεση δεν εχει και καλη αναδραση - εχει μικρη διαδρομη και δεν ειναι ο,τι καλυτερο κατα τη γνωμη μου, ειδικα για χρηση σε σκοτεινο περιβαλλον...

Γι αυτό είπα ότι θα χρειαστώ δύο συσκευές :):rolleyes:

Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω. Ξέρω ότι όσο και αν εκτιμώ το design θα μου λείψουν πολλά πράγματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και άλλη ππαράταση σήμερα...

Από 17 του μήνα και ελπίζουμε να μην αλλάξει κάτι από HTC μου είπαν από expansys...

Θέλουμε να σου δώσουμε λεφτά ρε HTC αλλά μας ξενερωνεις...

Τι να κάνουμε, θα περιμένουμε...

Πολύ φοβάμαι ότι handtec end clove θα το φέρουν πρωτοι..

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Και άλλη ππαράταση σήμερα...

Από 17 του μήνα και ελπίζουμε να μην αλλάξει κάτι από HTC μου είπαν από expansys...

Θέλουμε να σου δώσουμε λεφτά ρε HTC αλλά μας ξενερωνεις...

Τι να κάνουμε, θα περιμένουμε...

Πολύ φοβάμαι ότι handtec end clove θα το φέρουν πρωτοι..

Καλησπερα, εγω εκανα την προπαραγγελια μου στις 25/02/2013.

Με τον κωδικο παραγγελιας, μου γραφει αναμενεται σε 3 μερες, παιζει να ειναι οντως αληθεια

ή να μην χαιρομαι και θα καθηστερησει?

Καλησπερα, εγω εκανα την προπαραγγελια μου στις 25/02/2013.

Με τον κωδικο παραγγελιας, μου γραφει αναμενεται σε 3 μερες, παιζει να ειναι οντως αληθεια

ή να μην χαιρομαι και θα καθηστερησει?

Κι εμένα το ίδιο λέει αλλά με τόσο πρόλογο που έχουμε φάει δε νομίζω να είναι αλήθεια..Αν δεν αλλάξει μέχρι το βράδυ τότε αύριο σίγουρα.

Edited by ampalaeas

Νίκο αυτή η καθυστέρηση είναι πολύ καλή γιατί μπορείτε να το ξανασκεφτείτε και οι δύο σας....Άλλωστε ποτέ η htc δε βγάζει καινούριο κινητό χωρίς να έχει σκεφτει τον αντικαταστάτη του που σε ένα 6άμηνο,το πολύ,θα τον δούμε κι αυτόν!:p

Aμαν με αυτη την καραμελα, σε 6 μηνες και σε 6 μηνες.... εγω θελω αυτο εδω και τωρα!

Αμα ηταν δεν θα αγοραζαμε ποτε τιποτα γιατι παντα σε 6 μηνες θα βγει κατι αλλο.

Σε 6 μηνες γνωριζουμε οτι του one μας θα ειναι στη μεση του grid στα android phones! Αλλα τι θες να κανουμε ?

Αν πιστεύεις ότι θα έχεις την ίδια τιμή μεταπώλησης και 58 μήνες να το κρατήσεις!!!!!!

:wacko: δεν πιστευω οτι θες να απαντήσω!

...σε εβαλα και στο πορτοφόλι μου?

Να παρω την συσκευη και να την χαρω, και οχι φιλε μου προτιμώ να την ΚΑΨΩ μετα απο 20 μηνες γιατι δεν με ενδιαφέρει ποια θα ειναι η αξια της τότε. Να χαρω την συσκευουλα θελω και γι αυτο πληρώνω.

Ουτε ειμαι κανενα αρρωστακι που αλλαζει συσκευές σαν τα σώβρακα...

Edited by Sebastian13

Ουτε ειμαι κανενα αρρωστακι που αλλαζει συσκευές σαν τα σώβρακα...

Εεεεεε,σεμνά,δεν ήμαστε όλοι αρρωστακια επειδη αλλάζουμε γρήγορα συσκευές.

Άλλοι τα τρώνε σε ναρκωτικά,άλλοι σε γκομενες,άλλοι σε αλκοόλ,άλλοι σε βιβλία και παει λέγοντας...

Οπως και να χέι αν σε καλύπτει ενα κινητο καλο ειναι να το κρατάς οσο περισσότερο μπορείς,δεν εχει σημασία το να σκέφτεσαι ποσο θα το πουλήσεις μετα απο 20 μήνες,σημασία εχει να το χαρεις απροβληματιστα.

Ευελπιστώ το κινητο να ειναι αυτο που περιμένω και να μείνει στα χέρια μου για καιρο,οπως έγινε με το iPhone 3GS,iPhone 4....

Και με το s3 θα είχε συμβεί το ίδιο αν δε μου είχαν κάτσει προβληματικές συσκευές.οι συχνές αλλαγές δεν ειναι καλο,κι οχι μονο στα κινητά,σε ολα.

Εεεεεε,σεμνά,δεν ήμαστε όλοι αρρωστακια επειδη αλλάζουμε γρήγορα συσκευές.

Άλλοι τα τρώνε σε ναρκωτικά,άλλοι σε γκομενες,άλλοι σε αλκοόλ,άλλοι σε βιβλία και παει λέγοντας...

Οπως και να χέι αν σε καλύπτει ενα κινητο καλο ειναι να το κρατάς οσο περισσότερο μπορείς,δεν εχει σημασία το να σκέφτεσαι ποσο θα το πουλήσεις μετα απο 20 μήνες,σημασία εχει να το χαρεις απροβληματιστα.

Ευελπιστώ το κινητο να ειναι αυτο που περιμένω και να μείνει στα χέρια μου για καιρο,οπως έγινε με το iPhone 3GS,iPhone 4....

Και με το s3 θα είχε συμβεί το ίδιο αν δε μου είχαν κάτσει προβληματικές συσκευές.οι συχνές αλλαγές δεν ειναι καλο,κι οχι μονο στα κινητά,σε ολα.

Πχ ξερω ατομο που Σεπτεμβριο ειχε galaxy s3, Οκτωβριο Νοτε 2, Νοεμβριο galaxy s3 LTE. Ιανουαριο Nokia Lumia 920, και τωρα δεν ξερω....

Αυτος εχει προβλημα... το βρίσκεις normal εσυ ?

...και υπάρχουν άλλοι τόσοι!

Ένταξη ρε παιδιά δεν είναι και φυσιολογικό να αλλάζουμε κάθε λίγο συσκευή. Είναι πάθος.

Θέλεις να δοκιμάζεις κάθε τι που κυκλοφορεί.

Πρέπει να το παραδεχθούμε ότι έχουμε μια τρέλα.

Εμένα πάντως πέρυσι που άλλαξα 3 συσκευές από τον Απρίλιο ως τον Οκτώβριο, με ψιλοδουλευαν με αστειάκια του στυλ το έγινε δεν θα αλλάξεις κινητό αυτό το μήνα :mad::D

Τα 550€ που έχασα συνολικά είναι το λιγότερο.

Από εκεί και πέρα αν είσαι λάτρης της τεχνολογίας, δεν μπορείς να μένεις πάνω από ένα χρόνο σε μια συσκευή.

Για εμένα το ζήτημα όταν αλλάζεις συχνά συσκευή είναι το ξαναστήσιμο των αγαπημένων σου εφαρμογών, οι ιδιαίτερες ρυθμίσεις κ.ο.κ.

Και για να μην βγούμε πιο πολύ off topic...Το One με το νέο sense πολλούς ξέρω που (αν το πάρουν τελικά) το θεωρούν άχρηστο (ιδιαίτερα αφού δεν έχει ελληνικά σάιτς για ειδήσεις) και θα κάνουν διάφορα για να το ξηλώσουν.

Όποιος αγαπούσε π.χ. τα Windows 95/98 όταν βγήκαν XP, vista, 7, 8 το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κλείσει όλες τις αρλούμπες και να το κάνει σαν τα κλασικά και δοκιμασμένα Windows.

Πχ ξερω ατομο που Σεπτεμβριο ειχε galaxy s3, Οκτωβριο Νοτε 2, Νοεμβριο galaxy s3 LTE. Ιανουαριο Nokia Lumia 920, και τωρα δεν ξερω....

Νορμάλ το βρίσκω,από την στιγμή που δεν επιβαρύνει κανέναν κι ούτε και ζητάει λεφτά από κανένα τότε γιατί να μην είναι νορμάλ.

Νορμάλ για μένα δεν είναι όσοι κατακρίνουν την κίνηση αυτή προσβάλοντάς ανθρώπους.

Καλά εσύ τώρα γιατί μπαίνεις στο πορτοφόλι του άλλου; Μάλλον δε μας τα λες καθόλου καλά. Και γιατί τον λες άρρωστο στο πώς χαλάει τα χρήματά του τη στιγμή που εσύ δεν το δέχεσαι και να υποθέσω ότι δεν τα παίρνει από σένα; Καλώς ή κακώς κάποιοι έτσι κάνουν ούτε εγώ ούτε κι εσύ μπορούμε να τους χαρακτηρίζουμε. Απλά μάθε να δέχεσαι και τις απόψεις των άλλων καλό κάνει!! Εδώ κάποιος έχει δηλώσει ότι πήρε το ίδιο τηλέφωνο 13 φορές. Θα ήταν,το λιγότερο...άκομψο, να τον χαρακτηρίσεις άρρωστο. Ούτε σου επιτρέπεται ούτε έχεις αυτο το δικαίωμα!!!

Τι σχέσει έχει το πορτοφόλι με την καθε αυτη πράξη που δεν σταματάει εκει αλλα ας το αφήσουμε εκει!

Λοιπόν οσοι έχουμε παραγγείλει από HANDTECH ειχατε καμιά ενημερώσει σήμερα ? Λογικά ΠΑΙΔΙΑ αυριο μπαίνει στο ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ και έρχεται!

Edited by Sebastian13

Σκέφτομαι να πάρω και το One και το S4. Επειδή τους τελευταίους 2 μήνες μου έκατσαν 2-3 καλές δουλίτσες και είμαι άνετος. Και αν το Note III είναι τούμπανο μπορεί να πάρω και αυτό. Ειλικρινά ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα.

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...