egodemis Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Μακάρι να μην έχει τόσο bloat γιατί κι εγώ θέλω να μπορώ να βγάλω ότι εφαρμογή δεν μου αρέσει όπως επίσης και να μην βλέπω ενοχλητικές διαφημίσεις (αυτό και αν δεν το αντεχω). Απο εκει και περα με στοκ fw θα κινηθώ αλλά χωρίς root δύσκολα.. Ελπίζω να μην χρειάζεται να γίνουμε πυρηνικοι επιστήμονες για ένα μαμωroot!! Μπα δύσκολα να μην έχει bloat με root όμως ούτε γάτα ούτε ζημιά και για διαφημίσεις το κυριότερο... Πόσους ξέρω που δεν ανοίγουν net στο κινητό μόνο και μόνο να μην βλέπουν διαφημίσεις στης εφαρμογές... Για μένα το μεγαλύτερο μειονέκτημά στοn Android είναι διαφημίσεις της έχω πετύχει ακόμη και σε paid εφαρμογές.... So no root no party για μένα έστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Δεν ξέρω για το πόσο αξιόπιστο είναι το site αλλά το βρήκα και το παραθέτω. http://www.technobloom.com/htc-one-is-the-most-irreparable-smartphone-in-ifixit-history/2225296/ Κρατάω τα εξής 1. As it turns out, the HTC One is also the first “One” in iFixit’s history to receive a rating of “One” out of Ten, 2. From that end, it may mean that any internal damage or malfunction will need a full phone replacement, or a few months in the disassembly, repair and reassembly line. 3. It looks like you can’t count on this device when it breaks. It is just built to have One life. Με λίγα λόγια λεει πως αν η συσκευή (ή έστω η μπαταρία) πάθει το παραμικρό, καλύτερα να πάρεις άλλη διαφορατικά θα περιμένεις κανα χρόνο!!!! Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Παντως σε ενα review διαβασα οτι στο notification bar δεν υπαρχει συντομευση για να connectivity on/off. Στο desire s που εχω τωρα υπαρχουν ολες οι συντομευσεις και γενικα δεν μπορω να διανοηθω πως στο 2013 θα πρεπει να μπαινω στα settings καθε φορα που θελω να ανοιξω το wifi. ΟΚ,υπαρχουν 236 applications που τα κανουν αυτα,αλλα η HTC υποτιθεται πως θελει να δωσει μια πληρη out of the box εμπειρια χωρις πολυ ξεψαχνισμα. Προτιμώ να μην υπάρχουν τα toggles στην notbar. Το να βάλεις αυτό πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLmo0dmVsaW4ubm90aWZpY2F0aW9uVG9nZ2xlIl0. , θα το προτιμούσα γιατι θα μπορώ να βάλω τα toggles που θέλω,στην σειρά που θέλω, με theme που θέλω και να δουλεύει μια χαρά. Με 2gb ram υπάρχει η άνεση να βάλεις αρκετά 3rd party apps άνετα. Παράδειγμα τα toggles της Samsung δεν μου αρέσουν οπτικά αλλά τουλάχιστον εκεί θα μπορούσα να περάσω ένα custom theme. Στο one αν δεν θέλω να πειράξω τον bootloader, θα έμενα με ότι μου βάλανε. LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Δεν ξέρω για το πόσο αξιόπιστο είναι το site αλλά το βρήκα και το παραθέτω. http://www.technobloom.com/htc-one-is-the-most-irreparable-smartphone-in-ifixit-history/2225296/ Κρατάω τα εξής 1. As it turns out, the HTC One is also the first “One” in iFixit’s history to receive a rating of “One” out of Ten, 2. From that end, it may mean that any internal damage or malfunction will need a full phone replacement, or a few months in the disassembly, repair and reassembly line. 3. It looks like you can’t count on this device when it breaks. It is just built to have One life. Με λίγα λόγια λεει πως αν η συσκευή (ή έστω η μπαταρία) πάθει το παραμικρό, καλύτερα να πάρεις άλλη διαφορατικά θα περιμένεις κανα χρόνο!!!! Κατσε τωρα τρομοκρατηθηκα με αυτα που διαβασα:blink::cry: Παντα τα προσεχω τα κινητα μου,αλλα δεν εχω αποφυγει να μην μου πεσει εστω μια φορα(απο τα 5 τελευταια κινητα μου στα 2 μου επεσαν κατα λαθος 3 φορες συνολικα) Και πες οτι μου συμβαινει θα κλαιω τη μοιρα μου δηλαδη? Τουλαχιστον με καμια θηκη με βλεπω,αλλα θα παρεχει καποια προστασια,στην στραβη,σπανια βεβαια αλλα δεν γινεται να πεις οτι δεν μπορει να σου συμβει.:worry: OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 (edited) Δεν ξέρω για το πόσο αξιόπιστο είναι το site αλλά το βρήκα και το παραθέτω. http://www.technobloom.com/htc-one-is-the-most-irreparable-smartphone-in-ifixit-history/2225296/ Κρατάω τα εξής 1. As it turns out, the HTC One is also the first “One” in iFixit’s history to receive a rating of “One” out of Ten, 2. From that end, it may mean that any internal damage or malfunction will need a full phone replacement, or a few months in the disassembly, repair and reassembly line. 3. It looks like you can’t count on this device when it breaks. It is just built to have One life. Με λίγα λόγια λεει πως αν η συσκευή (ή έστω η μπαταρία) πάθει το παραμικρό, καλύτερα να πάρεις άλλη διαφορατικά θα περιμένεις κανα χρόνο!!!! Μια χαρα, αυτη ειναι συσκευη... ;) @ alextrela Αυτη ειναι η συσκευη για σενα, αρκει να μην τρωγεσαι με τα ρουχα σου ;) Edited March 30, 2013 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Προτιμώ να μην υπάρχουν τα toggles στην notbar. Το να βάλεις αυτό πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLmo0dmVsaW4ubm90aWZpY2F0aW9uVG9nZ2xlIl0. , θα το προτιμούσα γιατι θα μπορώ να βάλω τα toggles που θέλω,στην σειρά που θέλω, με theme που θέλω και να δουλεύει μια χαρά. Με 2gb ram υπάρχει η άνεση να βάλεις αρκετά 3rd party apps άνετα. Παράδειγμα τα toggles της Samsung δεν μου αρέσουν οπτικά αλλά τουλάχιστον εκεί θα μπορούσα να περάσω ένα custom theme. Στο one αν δεν θέλω να πειράξω τον bootloader, θα έμενα με ότι μου βάλανε. από θέμα ram ναι από θέμα μπαταρίας κάθε τι άχρηστο ρουφαει την μπαταρια........... δυστυχώς όλα εξελίσσονται και της μπαταρίες της κρατάνε πίσω (Για ευνοήτους λόγους δεν έχουν σχέση με κινητά βεβαια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Προτιμώ να μην υπάρχουν τα toggles στην notbar. Το να βάλεις αυτό πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLmo0dmVsaW4ubm90aWZpY2F0aW9uVG9nZ2xlIl0. , θα το προτιμούσα γιατι θα μπορώ να βάλω τα toggles που θέλω,στην σειρά που θέλω, με theme που θέλω και να δουλεύει μια χαρά. Με 2gb ram υπάρχει η άνεση να βάλεις αρκετά 3rd party apps άνετα. Παράδειγμα τα toggles της Samsung δεν μου αρέσουν οπτικά αλλά τουλάχιστον εκεί θα μπορούσα να περάσω ένα custom theme. Στο one αν δεν θέλω να πειράξω τον bootloader, θα έμενα με ότι μου βάλανε. Πες οτι βαλω αυτα θα επηρεασει καθολου το sense 5 και αυτο το metro ui που εχει και μου αρεσει? OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Πες οτι βαλω αυτα θα επηρεασει καθολου το sense 5 και αυτο το metro ui που εχει και μου αρεσει? τι να επηρεασει ρε Αλεξ, τιποτα απολυτως. Απλα εχετε υποψη σας πως φυσικα δε θα παιζουν οι συντομευσεις που απαιτουν root (reboot, shut down κλπ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 (edited) Στα HTC δεν κάνεις root για να περνάς την ώρα σου. Πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος. Πέρυσι υπήρχε αυτός ο λόγος αλλά δεν υπήρχε η λύση τουλάχιστον για όσο το είχα εγώ. Μιλάω για τον kernel όπου ο Tegra είχε κολλήσει σε παλαιότερη έκδοση και δεν επέτρεπε στην συσκευή να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνάμεις της. Ευτυχώς φέτος δεν υπάρχει Tegra. Μετα απο λιγο που δωθηκε το update στην jb και με τον τριαρι κερνελ,το κινητο πηγε κυριολεκτικα αλλου!!!Οτι καλυτερο,απροβληματιστο,γρηγοροτερο και σταθεροτερο περασε απο τα χερια μου μεχρι τοτε.Τα καλα πρεπει να τα λεμε παρ ολο που ειμαι παλι με samsung Δεν ξέρω για το πόσο αξιόπιστο είναι το site αλλά το βρήκα και το παραθέτω. http://www.technobloom.com/htc-one-is-the-most-irreparable-smartphone-in-ifixit-history/2225296/ Κρατάω τα εξής 1. As it turns out, the HTC One is also the first “One” in iFixit’s history to receive a rating of “One” out of Ten, 2. From that end, it may mean that any internal damage or malfunction will need a full phone replacement, or a few months in the disassembly, repair and reassembly line. 3. It looks like you can’t count on this device when it breaks. It is just built to have One life. Με λίγα λόγια λεει πως αν η συσκευή (ή έστω η μπαταρία) πάθει το παραμικρό, καλύτερα να πάρεις άλλη διαφορατικά θα περιμένεις κανα χρόνο!!!!Και ναι,το συγκεκριμενο site δεν τρολαρει εναντια στην htc και ναι,αν παθει κατι περιμενεις 3-4 χρονια..τι αλλο θα ακουσουμε,ελεος!!!! Edited March 30, 2013 by truckman Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 από θέμα ram ναι από θέμα μπαταρίας κάθε τι άχρηστο ρουφαει την μπαταρια........... δυστυχώς όλα εξελίσσονται και της μπαταρίες της κρατάνε πίσω (Για ευνοήτους λόγους δεν έχουν σχέση με κινητά βεβαια) Δεν είδα καμιά διαφορά στην μπαταρία όταν το έβαλα. Σαν να μην υπάρχει. Πες οτι βαλω αυτα θα επηρεασει καθολου το sense 5 και αυτο το metro ui που εχει και μου αρεσει? Σου απάντησε και ο vaggelis. Δεν αλλάζει τίποτα και θα μπορέσεις να φέρεις και τα χρώματα του κοντά στο sense και ακόμα και να αλλάξεις τα icons. Απλά θέλει από τις ρυθμίσεις της συσκευής->προσβασιμότητα να του δώσεις δικαιώματα να μένει πάντα πάνω από τις άλλες ειδοποιήσεις(στιγμιαία θα πάει 2ο και μετά πάλι 1ο αλλά πρακτικά δεν θα ενοχλήσει). LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Και ναι,το συγκεκριμενο site δεν τρολαρει εναντια στην htc και ναι,αν παθει κατι περιμενεις 3-4 χρονια..τι αλλο θα ακουσουμε,ελεος!!!! Δεν ξέρω φίλε. Όπως τόνισα πριν γράψω το οτιδήποτε, δεν ήξερα την αξιοπιστία του site (ούτε και του ifixit απο το οποίο πήρε το άρθρο). Αλλά μετά απο 3 Galaxy πρώτη φορά είμαι σε τέτοιο δίλημα πριν την αγορά οπότε κοιτάω τα πάντα :) Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Παντως για να λεμε και την αληθεια ηταν προφανες οτι το one ειναι ενα δυσκολα επισκευασιμο τηλεφωνο. Οσο καλυτερη ειναι η unibody κατασκευη τοσο πιο δυσκολα επισκευαζεται κιολας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Παντως για να λεμε και την αληθεια ηταν προφανες οτι το one ειναι ενα δυσκολα επισκευασιμο τηλεφωνο. Οσο καλυτερη ειναι η unibody κατασκευη τοσο πιο δυσκολα επισκευαζεται κιολας.Βρε παιδια,τι λετε τωρα?Ειναι δυνατον να φιαχνουν μια συσκευη που δεν θα μπορουν να την ανοιξουν στο servis?Δεν υπαρχει κατι τετοιο,δεν γινεται,πως το λενε?!?!Μην ακουτε παραλογισμους και χαζομαρες Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Βρε παιδια,τι λετε τωρα?Ειναι δυνατον να φιαχνουν μια συσκευη που δεν θα μπορουν να την ανοιξουν στο servis?Δεν υπαρχει κατι τετοιο,δεν γινεται,πως το λενε?!?!Μην ακουτε παραλογισμους και χαζομαρες Πες τα Χρυσόστομε... :D Αν είναι δυνατόν... Τι θα ακούσουνε τα αυτιά μας...? Αποφάσισε η HTC να βγάλει ένα κινητό στο οποίο όταν θέλει να αλλάξει mb θα δίνει καινούργιο κινητό... Και τα παλιά θα τα πηγαίνει όπως είναι στην ανακύκλωση... :lol: Ήμαρτον ρεεεε! Που λεει και ο Γεωργίου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Αν πάει να το ανοίξει ο μάστορας της γειτονιάς που έχει συνηθίσει να ανοίγει τα κινητά με συγκεκριμένο τρόπο, σαφώς και θα έχει δυσκολία.οι τεχνικοί της HTC στα διάφορα service center σίγουρα θα έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για την σωστή αποσυναρμολόγηση – συναρμολόγηση της συσκευής. [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Δεν ειπα οτι δεν θα επισκευαζεται. Απλα σιγουρα ειναι ενα δυσκολο τηλεφωνο. Και λογικο ειναι τοσο καλη κατασκευη που εχει. Δεν διαφωνω μαζι σας παντως. Κ εγω προτιμω μια συσκευη με αριστη κατασκευη κ ας λενε οτι αααααν χαλασει θα δυσκολευτει ο τεχνικος να την επισκευασει. Κ εδω που τα λεμε εχω ξεχασει ποτε ηταν η τελευταια φορα που εστειλα κινητο σε σερβις. Φυσικα ομως δεν ψωνιζω ποτε τις πρωτες παρτιδες μιας συσκευης.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 (edited) Δεν ειπα οτι δεν θα επισκευαζεται. Απλα σιγουρα ειναι ενα δυσκολο τηλεφωνο. Και λογικο ειναι τοσο καλη κατασκευη που εχει. Δεν διαφωνω μαζι σας παντως. Κ εγω προτιμω μια συσκευη με αριστη κατασκευη κ ας λενε οτι αααααν χαλασει θα δυσκολευτει ο τεχνικος να την επισκευασει. Κ εδω που τα λεμε εχω ξεχασει ποτε ηταν η τελευταια φορα που εστειλα κινητο σε σερβις. Φυσικα ομως δεν ψωνιζω ποτε τις πρωτες παρτιδες μιας συσκευης.. Να εισαι βεβαιος οτι οποιοσδηποτε τεχνικος στο επισημο servis θα το ανοιξει αμεσως σαν γκοφρετα :p Δυσκολο κινητο για καποιον που εχει κανει σεμιναρια απο το εργοστασιο,δεν υπαρχει,για τον μαστρομητσο ομως που ειπε πριν και ο @bbbb ,ναι ειναι. Προσωπικα θεωρω αστειο και μονο που κανουμε κουβεντα για κατι τετοιο Edited March 30, 2013 by truckman Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Παίδες εμένα αυτό που με ανησύχησε περισσότερο είναι αυτό: Παράθεση από ifixit: :The display assembly cannot be replaced without removing the rear case—this will make the most common repair, a damaged screen, nearly impossible.: Αν και προσωπικά δεν έχω σπάσει ποτέ οθόνη από κινητό, σίγουρα θα ήμουν ποιο ήσυχος εάν είχα την δυνατότητα με 100-150€ να αλλάξω οθόνη αν γίνει η στραβή. Πάντως, σε 1-2 μήνες που θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σίγουρα είναι μέσα στο top2 των επιλογών μου μέχρι στιγμής :D Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Στο τέλος θα πουν ότι έχει και τσιπ αυτοκαταστροφής έπειτα από βλάβη και θα το χαψουν κάποιοι Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Καλα δεν ειναι θέμα αυτο για να μη διαλέξεις ενα κινητο ... οπως και στο HTC ONE X υπάρχει customia να μπορεις να κανειw swipe 2 unlock με τα buttons. Για ριξε στο τραπεζι αυτην την customia για να γινει αυτο με το ξυπνημα της συσκευης που λες. Διοτι ξερω μια εναλλακτικη αλλα 1 χρονο εχω να τη χρησιμοποιησω και ειχε διαφορα κουσουρια με τα bt handsfree. Εφοσον βεβαια δεν επηρεαζει στο ελαχιστο οτιδηποτε στο ui η' σε οτιδηποτε αλλο που σχετιζεται με την ομαλη λειτουργια της συσκευης. Εκει ειναι το ζητημα,αν ειναι να φτιαξω κατι και να χαλασει κατι αλλο αστο δεν εχει νοημα. Το εχει δοκιμασει κανενας σας με το One X και πως συμπεριφερεται στη συσκευη? OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Για ριξε στο τραπεζι αυτην την customia για να γινει αυτο με το ξυπνημα της συσκευης που λες. Διοτι ξερω μια εναλλακτικη αλλα 1 χρονο εχω να τη χρησιμοποιησω και ειχε διαφορα κουσουρια με τα bt handsfree. Εφοσον βεβαια δεν επηρεαζει στο ελαχιστο οτιδηποτε στο ui η' σε οτιδηποτε αλλο που σχετιζεται με την ομαλη λειτουργια της συσκευης. Εκει ειναι το ζητημα,αν ειναι να φτιαξω κατι και να χαλασει κατι αλλο αστο δεν εχει νοημα. Το εχει δοκιμασει κανενας σας με το One X και πως συμπεριφερεται στη συσκευη? Αλεξ το είχα δοκιμάσει στο onex+ .Μια χαρα δούλευε και δεν είχα δεί καμία ιδιαίτερη κατανάλωση στη μπαταρία (σε αντίθεση με την αντίστοιχη εφαρμογή για το nexus 4 που μαμιέται το δωδεκάθεο) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Παίδες εμένα αυτό που με ανησύχησε περισσότερο είναι αυτό: Παράθεση από ifixit: :The display assembly cannot be replaced without removing the rear case—this will make the most common repair, a damaged screen, nearly impossible.: Αν και προσωπικά δεν έχω σπάσει ποτέ οθόνη από κινητό, σίγουρα θα ήμουν ποιο ήσυχος εάν είχα την δυνατότητα με 100-150€ να αλλάξω οθόνη αν γίνει η στραβή. Πάντως, σε 1-2 μήνες που θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σίγουρα είναι μέσα στο top2 των επιλογών μου μέχρι στιγμής :D Με τις πιθανοτητες αν το δεις, υπάρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα οταν και ΑΝ θα σπασει η οθονη του (μiλαμε για Gorilla glass 2) να εχει περασει τοσο πολυς καιρος ωστε θα το εχεις βαρεθει ή θα θελεις τον αντικαταστατη του (σε 1 μολις χρονο δλδ !!!). Παιδια, μην αναλώνεστε σε ανουσιες λεπτομερειες: εχετε λεφτα να το παρετε ? GO for it, το κινητο ειναι αστερι (το ΜΑΥΡΟ παντα, ετσι ?) Σε ενα χρονο εδω θα ειμαστε παλι και θα μιλαμε για το ποσο προχωρημενο ειναι το HTC Two και ποσο παλιο φανταζει το HTC One :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Αν θελετε να δειτε τι λεει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ site φωτογραφιας για την καμερα του One δειτε ΕΔΩ. Τα συμπερασματα του τα αναμενομενα: σε χαμηλο φως διαλυει το συναγωνισμό, σε καλο φως υπολειπεται. Παραθετω ενα αποσπασμα απο το συμπερασμα (η υπογραμμιση δικη μου): "Overall, from what we can see from these first sample shots, the HTC One with its 4 "ultrapixels" CMOS sensor performs pretty much as we would have expected. In low light and at higher sensitivities the HTC delivers cleaner images than the higher-resolution iPhone 4s. However, this is as much due to the optical image stabilization and fast F2 lens as the sensor. The HTC's advantage decreases if you compare images at the same size but is still clearly visible. It doesn't come as a surprise that in good light the HTC trails noticeably behind its higher resolution peers in terms of detail capture. In good light more pixels simply mean more detail. The question is by how many users this will be viewed as a disadvantage, given a large proportion of smartphone images is being edited and shared at lower resolutions anyway." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Αν θελετε να δειτε τι λεει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ site φωτογραφιας για την καμερα του One δειτε ΕΔΩ. Τα συμπερασματα του τα αναμενομενα: σε χαμηλο φως διαλυει το συναγωνισμό, σε καλο φως υπολειπεται. Παραθετω ενα αποσπασμα απο το συμπερασμα (η υπογραμμιση δικη μου): "Overall, from what we can see from these first sample shots, the HTC One with its 4 "ultrapixels" CMOS sensor performs pretty much as we would have expected. In low light and at higher sensitivities the HTC delivers cleaner images than the higher-resolution iPhone 4s. However, this is as much due to the optical image stabilization and fast F2 lens as the sensor. The HTC's advantage decreases if you compare images at the same size but is still clearly visible. It doesn't come as a surprise that in good light the HTC trails noticeably behind its higher resolution peers in terms of detail capture. In good light more pixels simply mean more detail. The question is by how many users this will be viewed as a disadvantage, given a large proportion of smartphone images is being edited and shared at lower resolutions anyway." Αυτό το έχω πει από την αρχή. Από εκεί και πέρα καθένας ζυγίζει υπό ποιες συνθήκες βγάζει τις περισσότερες φωτογραφίες και αποφασίζει. Εκ πείρας με το κινητό τραβάμε κοντινά πλάνα με πρόσωπα. Κατά δεύτερον ένα 50-60% αυτών τις παίρνουμε σε εσωτερικούς χώρους με προβληματικό φωτισμό. Σε μια εκδρομή θα υπάρξει σίγουρα πρόβλημα γιατί θα χρειαστεί να τραβήξουμε κάποιο κτίριο ένα τοπίο κλπ. Και ανάλογο ίσχυε και πέρυσι με το HOX. O f2.0 στα κάπως μακρινά πλάνα έδινε μικρότερη ευκρίνεια σε σχέση με το S3 η το iPhone 4s. Θυμάμαι μόλις το είχα πάρει είχα πάει στο Μοναστηράκι και στην Πλάκα για να δοκιμάσω την κάμερα. Η ευκρίνεια δεν ήταν καθόλου καλή. Στην αρχή δεν το κατάλαβα, αλλά όταν τις είδα στην οθόνη του MacBook και τις σύγκρινα με άλλες που είχα από το iPhone η ακόμα από το Sii, φάνηκε η διαφορά. Όντως οι άλλες συσκευές ότι και να κάνουν θα έχουν το ίδιο πρόβλημα μειωμένης ευκρίνειας, στις νυχτερινές. Δείτε μια που τράβηξα χθες με το Note2. Δεν είναι σκοτεινή αλλά η ευκρίνεια δεν είναι αυτή που πρέπει. Αν το one σε παρόμοιες συνθήκες δίνει ταυτόχρονα περισσότερο φως και ευκρίνεια θα είναι σημαντικό. http://img13.imageshack.us/img13/5199/20130330210135lls.jpg Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Καλά τα έλεγα. Ήτε τα λένε megapixels, ήτε τα λένε ultrapixels ήτε τα λένε όπως θέλουν, είναι μόνο 4! Και που πας με 4 όταν ο ανταγωνισμός είναι στα 13? Οκ βγάζει καλύτερα στο σκοτάδι. Πόσες φωτογραφίες θα τραβήξει κάποιος σε χαμηλό φωτισμό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts