Jump to content

Φωτογραφίες & βίντεο από Nokia Lumia συσκευές

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σύμφωνα με αυτό λέει Under testing για χώρα Belgium. Επειδή θα πρέπει να κάνω downgrade για να την περάσω θέλω να είμαι σίγουρος πρώτα ότι είναι διαθέσιμη.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατσε ρε, τι γινεται εδω περα? Αυτες ειναι πολυ καλες! Ειδικα η τελευταια.Ρε λες να ξαναβαλω Cyan?

Να ξαναβάλεις αδερφέ. Δεν ειναι ολες καλές αλλα δεν χω και τις εμπειρία στο τράβηγμα άλλωστε αυτόματο τραβαω. Τις συγκρίνω με τις τελευταίες από dev pr και ειλικρινα ειναι άλλες φωτο.. Μόνο νύχτα δεν έχω πειραματιστεί ακόμα. Θ ανεβάσω κι άλλες.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Βίντεο με την continuous autofocus δυνατότητα του Lumia 630.

Τι δείχνει το βίντεο? Ότι έχει caf το 630 στο βίντεο? Το 620 δεν έχει? Δείχνει κάτι ιδιαίτερο? Δεν κατάλαβα... :confused:

:rtfm:

https://farm6.staticflickr.com/5552/14957694725_cccf7a7398_o.jpg

Και μια δική μου από τους Δελφούς

1020 Cyan 5mp Auto

Στο κεμπάπ νομίζω πως έχεις εστιάσει λάθος.

Είμαι από κινητό και δεν τις βλέπω καλά. Γιατι ανεβάζεις τις 5αρες και όχι τις μεγάλες?

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση εικόνας μεγάλου μεγέθους

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

https://farm6.staticflickr.com/5552/14957694725_cccf7a7398_o.jpg

Και μια δική μου από τους Δελφούς

Στο κεμπάπ νομίζω πως έχεις εστιάσει λάθος.

Είμαι από κινητό και δεν τις βλέπω καλά. Γιατι ανεβάζεις τις 5αρες και όχι τις μεγάλες?

Φοβερη φωτογραφια και τοποθεσια...με Cyan ειναι?

Edited by impreza_sti

:blink: Πολύ καλή αυτή από Δελφούς. Cyan και απείραχτη;

Ναι στον εστιασμό κάνω κάτι λαθάκια....

- There is no place like 127.0.0.1 -

Τι δείχνει το βίντεο? Ότι έχει caf το 630 στο βίντεο? Το 620 δεν έχει? Δείχνει κάτι ιδιαίτερο? Δεν κατάλαβα... :confused:

Σύμφωνα με το άρθρο το 630 είναι το μοναδικό low end wp με δυνατότητα caf και το βίντεο δείχνει ένα δείγμα του.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Σύμφωνα με το άρθρο το 630 είναι το μοναδικό low end wp με δυνατότητα caf και το βίντεο δείχνει ένα δείγμα του.

Σωστο...απλα αυτος που τραβηξε το βιντεο ειναι ασχετος.

Φοβερη φωτογραφια και τοποθεσια...με Cyan ειναι?

8.1 dp όλα στο αυτόματο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδιά κάνω την πρώτη μου εμφάνιση στο thread με 2 φωτογραφίες από τις φετινές μου διακοπές. Lumia 920, WP8, όλα auto.

Παιδιά κάνω την πρώτη μου εμφάνιση στο thread με 2 φωτογραφίες από τις φετινές μου διακοπές. Lumia 920, WP8, όλα auto.

Με ποιά εφαρμογή είναι τραβηγμένες;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μερικες δικες μου σημερινες. Lumia 930 και ολα στο αυτοματο.

Οι 2 πρωτες ειναι τραβηγμενες μεσα απο τρενο και εν κινήσει.

Να πω επισης πως δεν εχω καμια εμπειρια απο φωτογραφιες :rolleyes:

Σωστο...απλα αυτος που τραβηξε το βιντεο ειναι ασχετος.

Τι λέτε ρε παιδιά !!! :confused: :blink: To άρθρο λέει οτι δυνατότητα caf θα έχουν 630, Icon & 1520...

Το 925 μου είχε από πάντα caf. Τα δικά σας δεν έχουν δηλαδή !? Δεν είχε το 620 κλπ low end?

Εγώ είχα καταλάβει οτι θα είχαν caf ενώ πας να βγάλεις φωτό. Όπως Android & Ios...

Με ποιά εφαρμογή είναι τραβηγμένες;

Nokia camera και οι 2. Βγήκαν όμορφες και οι 2, μάλλον λόγω ιδιαίτερου φωτισμού!

Τι λέτε ρε παιδιά !!! :confused: :blink: To άρθρο λέει οτι δυνατότητα caf θα έχουν 630, Icon & 1520...

Το 925 μου είχε από πάντα caf. Τα δικά σας δεν έχουν δηλαδή !? Δεν είχε το 620 κλπ low end?

Εγώ είχα καταλάβει οτι θα είχαν caf ενώ πας να βγάλεις φωτό. Όπως Android & Ios...

Μια χαρά έχει και το 620 όπως και όλα τα υπόλοιπα lumia φαντάζομαι. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι δεν γνωρίζω.

Από την stock εφαρμογή κάμερας υπάρχει στις ρυθμίσεις για απενεργοποίηση συνεχόμενης εστίασης. Στην εφαρμογή nokia camera beta βλέπω δεν υπάρχει επιλογή.

Αυτό που κάνει είναι να εστιάζει ακριβώς σε ότι τραβάς. Πχ αν τραβάς σε κάτι κοντινό θα εστιάσει κοντά και αν γυρίσεις το κινητό για να τραβήξεις κάτι το οποίο βρίσκεται μακρυά, θα εστιάσει μακρυά.

Μια χαρά έχει και το 620 όπως και όλα τα υπόλοιπα lumia φαντάζομαι. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι δεν γνωρίζω.

Έτσι είναι. Το δοκίμασα και σε 625. Άρα χαζομάρες λέει το άρθρο... :lol:

Μήπως αυτές οι συσκευές έχουν caf πριν την λήψη φωτογραφιών που είπα παραπάνω? :confused:

Εσείες έχετε το Nokia Camera Beta ? Εγώ έχω το Nokia Camera χωρίς το Beta, είναι άλλη εφαρμογή; Στο store δεν υπάρχει η Beta.