Mpiz Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Πιστευω κ του 925 να βελτιωσουν σαν pureview..οχι οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος βεβαια , αλλα να μη το ξεχασουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Εντυπωσιακη...και με το 920 κιολας...μπραβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) 38mp / hi res 5mp /Pureview Edited June 4, 2014 by paok4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Στο WPCentral υπάρχει μια συζήτηση και από αυτούς που τσέκαραν το Lumia 630 που είναι εξοπλισμένο με Nokia Cyan (τα επίσημα WP8.1 με τις προσθήκες της Νόκια) από ότι κατάλαβα και από κάποιες εικόνες που πόσταραν λύνεται σε έναν τεράστιο βαθμό (για να μην πω ολοκληρωτικά) το πρόβλημα με την "κιτρινίλα" στα έντονα λευκά background στους κλειστούς χώρους... Βέβαια δεν πρόλαβα να τα δω καλά καθότι στη δουλειά ο Η/Υ δεν συνέργάζεται πλήρως :lol: αλλά μάλλον αν περιμένουμε πολλά καλά από τη Νόκια με την έλευση του Nokia Cyan Update :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Πάντως και σε συγκριτικο με το 520 που φοράει ακριβως την ιδια κάμερα εχει τρελή βελτίωση ο αλγόριθμος... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Όλα αυτόματα απο Lumia 920 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 εγω παντως αποφευγω παντα να βγαζω αυτοματα καλως η κακως ..τουλαχιστον το iso καθε φορα το ριχνω 100-200 .. και μετα κανεις μια επιδιορθωση και τελεια η φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 εγω παντως αποφευγω παντα να βγαζω αυτοματα καλως η κακως ..τουλαχιστον το iso καθε φορα το ριχνω 100-200 .. και μετα κανεις μια επιδιορθωση και τελεια η φωτο Όταν λες επιδιόρθωση τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Στην 38mp φωτογραφία του Paok4270 παραπάνω, μπορείς άνετα να δεις και τα γράμματα από τις μικρές φωτογραφίες στον τοίχο!! :D (Δεν υπάρχει η κάμερα αυτή, τέλος!) http://oi57.tinypic.com/ziq0iv.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Στην 38mp φωτογραφία του Paok4270 παραπάνω, μπορείς άνετα να δεις και τα γράμματα από τις μικρές φωτογραφίες στον τοίχο!! :D (Δεν υπάρχει η κάμερα αυτή, τέλος!) http://oi57.tinypic.com/ziq0iv.jpg Είναι σαν να έχεις μεγεθυντικό φακό στα χέρια σου. Είναι πράγματι απίστευτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 ανοιγμα της φωτογραφιας στην εφαρμογη Nokia Camera και μετα πατας επιδιορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 ανοιγμα της φωτογραφιας στην εφαρμογη Nokia Camera και μετα πατας επιδιορθωση Επιδιόρθωση έχει με την εφαρμογή των wp, όχι της Nokia Camera. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ειδα φωτογραφιες απο το thread του 630 που φοραει την Nokia Cyan.Με μια λεξη....παπαδες! Αν γινει κατι αντιστοιχο και στο 1020...θα πεσουν τα τσιμεντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Επιδιόρθωση έχει με την εφαρμογή των wp, όχι της Nokia Camera. οντως,λαθος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Απιστευτο...το 1020 μου τραβαει εικονες με κινηση !!! living images !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Απιστευτο...το 1020 μου τραβαει εικονες με κινηση !!! living images !!! Για καντο πιο λιανα....:lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 το 930 το εχει αυτο...δεν μπορω να το περιγραψω αλλα βλεπεις τι εχει συμβει 1-2 δευτερολεπτα πριν τραβηχτει η φωτογραφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Όταν πατάς να δεις την φωτογραφία στην έκθεση, τότε δείχνει ένα βιντεάκι (ή καλύτερα gifακι) 1-2 δευτερόλεπτα ακριβώς πριν τρανηχτεί η φώτο... Φαντασου να βλέπεις βίντεο και να παγώνει η εικόνα... Μόνο που η εικόνα που παγώνει είναι των 38mp... Θα έβαζα και βιντεάκι αλλά το youtube είναι κλειδωμένο στην δουλειά :lol: Αλλά το έχει αυτό στο 1020? :worry: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Απιστευτο...το 1020 μου τραβαει εικονες με κινηση !!! living images !!! Τι τσατσιά έκανες? :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Εγώ ξέρω και το διάβασα και τώρα πάλι ότι αυτό θα έρθει με τη Nokia Cyan αναβάθμιση... Τώρα αν ο paok4270 το έκανε ήδη, μάλλον κάποιο μέσο έχει στη Νόκια :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Εγώ ξέρω και το διάβασα και τώρα πάλι ότι αυτό θα έρθει με τη Nokia Cyan αναβάθμιση... Τώρα αν ο paok4270 το έκανε ήδη, μάλλον κάποιο μέσο έχει στη Νόκια :lol: Λοιπον...αυτη ειναι η διαδικασια 1.Uninstall Nokia camera beta 2.install again nokia camera beta 3.Settings / photo+ camera / reset your camera 4.open nokia camera beta / restore to defaults ...για να δειτε τα living images μονο μεσα απο την gallery της Nokia beta οχι απο την photo gallery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Αυτό δεν,είναι το living images αλλά το smart sequence που υπήρχε από πριν Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Αν και δεν καθοταν ησυχος...τον τσακωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Απίστευτη φώτο... ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και μια δικία μου απο το 1020 περασμενη απο instagram #ozzy #rottie #rottweiller by ktlk, on Flickr Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts