nikaki71 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Νokia 1020 auto...Γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος?? http://i60.tinypic.com/156qog2.jpg O ηλιος απο πισω σου θα ηταν πολυ καλυτερη η ληψη... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Κι εγω τωρα τελευταια δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την καμερα.Δεν μπορω να το προσδιορισω ακριβως με λογια....αλλα κατι δεν μ'αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 [ATTACH]45511[/ATTACH] ολα στο αυτοματο 925 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrontis Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 O ηλιος απο πισω σου θα ηταν πολυ καλυτερη η ληψη... Σίγουρα απλά δεν βόλευε η πόζα των τεράτων!:lol: Δεν ξέρω,έχω προβληματιστεί,κοιτάζω γενικότερα τις φωτο που έχω βγάλει στο pc μου και δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο,πολλές έχουν μουντά χρώματα,λίγες είναι αυτές που ξεχωρίζουν...Σε πολλές περιπτώσεις αν δεν ξέρεις ότι είναι με το 1020 μπορεί να υποθέσεις ότι είναι με ένα άλλο οποιοδήποτε κινητό...Πιθανότατα κάνω κάτι λάθος εγώ αλλά πιστεύω ότι και το 1020 βγάζει τον καλύτερο εαυτό του σε συγκεκριμένες συνθήκες. Εκτός και εαν φίλε paok συνηθίσαμε...:) Από την άλλη σε άλλο topic βλέπω υπέροχες φωτο με Ν8 (δεν αναφέρομαι καθόλου στο 808 μιας και είναι ακόμα στη κορυφή) και λέω δεν μπορεί, σίγουρα δεν ξέρω να το δουλεύω όπως του αρμόζει. Παράθεση 3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Σίγουρα απλά δεν βόλευε η πόζα των τεράτων!:lol: Δεν ξέρω,έχω προβληματιστεί,κοιτάζω γενικότερα τις φωτο που έχω βγάλει στο pc μου και δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο,πολλές έχουν μουντά χρώματα,λίγες είναι αυτές που ξεχωρίζουν...Σε πολλές περιπτώσεις αν δεν ξέρεις ότι είναι με το 1020 μπορεί να υποθέσεις ότι είναι με ένα άλλο οποιοδήποτε κινητό...Πιθανότατα κάνω κάτι λάθος εγώ αλλά πιστεύω ότι και το 1020 βγάζει τον καλύτερο εαυτό του σε συγκεκριμένες συνθήκες. Εκτός και εαν φίλε paok συνηθίσαμε...:) Από την άλλη σε άλλο topic βλέπω υπέροχες φωτο με Ν8 (δεν αναφέρομαι καθόλου στο 808 μιας και είναι ακόμα στη κορυφή) και λέω δεν μπορεί, σίγουρα δεν ξέρω να το δουλεύω όπως του αρμόζει. H 8.1 φταιει...μολις ερθει η επισημη 8.1 και μαζι η Nokia Cyan...η καμερα θα απογειωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrontis Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δεν εχω βαλει την 8.1,ειμαι ακομα με την 8.0 και περιμενω την επισημη..Αναμενουμε τη cyan,παντως μου φαινεται οτι οι πρωτες φωτο που τραβηξα πριν τη black ηταν καλυτερες...Μπορει να ειναι και ιδεα μου.. Παράθεση 3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δεν εχω βαλει την 8.1,ειμαι ακομα με την 8.0 και περιμενω την επισημη..Αναμενουμε τη cyan,παντως μου φαινεται οτι οι πρωτες φωτο που τραβηξα πριν τη black ηταν καλυτερες...Μπορει να ειναι και ιδεα μου.. Με Amber εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 H 8.1 φταιει...μολις ερθει η επισημη 8.1 και μαζι η Nokia Cyan...η καμερα θα απογειωθει. Εχεις δει πουθενα δειγματα,Κωστή?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Απορία... αφού έχει ειπωθεί πολλάκις ότι η preview δεν εχει καμιά διαφορά από την "επίσημη" και απλά όσοι την περάσαμε έχουμε να περιμένουμε μόνο τις ενημερώσεις της Νοκια και δεν παίζει καμία άλλη διαφορά, τώρα ξαφνικά μιλάμε για επίσημη 8.1 θέτοντας ουσιαστικά ύπαρξη διαφοράς και βελτίωσης σε σχέση με την preview? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Απορία... αφού έχει ειπωθεί πολλάκις ότι η preview δεν εχει καμιά διαφορά από την "επίσημη" και απλά όσοι την περάσαμε έχουμε να περιμένουμε μόνο τις ενημερώσεις της Νοκια και δεν παίζει καμία άλλη διαφορά, τώρα ξαφνικά μιλάμε για επίσημη 8.1 θέτοντας ουσιαστικά ύπαρξη διαφοράς και βελτίωσης σε σχέση με την preview? :worry: Με την τελική έκδοση θα πάρουμε και τους αναβαθμισμένους drivers για να υποστηριχτεί σωστά, από την εκάστοτε συσκευή, η αναβάθμιση. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Α μάλιστα, ευχαριστώ. Άρα ουσιαστικά και πρακτικά λέγαμε (ή μας ταϊζανε και κατά συνέπεια κι εμείς με την σειρά μας) ανακρίβειες εξ αρχής ότι η preview δεν έχει καμία απολύτως διαφορά... στην οποία επαναλαμβανόμενη επιβεβαίωση, βασίστηκαν οι περισσότεροι για να κάνουν το βήμα να περάσουν την preview χωρίς να περιμένουν. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ μωρέ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εχεις δει πουθενα δειγματα,Κωστή?? οχι...αλλα καπου διαβασα οτι η Cyan εχει εντυπωσιακους αλγοριθμους στην καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrontis Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Με Amber εννοεις? Δεν θυμαμαι,γιατι αγορασα το 1020 τη στιγμη της μεταβασης στη black...Ζητημα ειναι αν το δουλεψα 1-2 μερες με την προ-black εκδοση η οποια δεν ξερω ποια ηταν... Μη δινετε σημασια στα γραφομενα μου ειναι ξεκαθαρα προσωπικες εντυπωσεις που δεν εχουν να κανουν με τις αποδεδειγμενα καλες φωτογραφικες δυνατοτητες του 1020..Πιθανοτατα πρεπει να βελτιωθω εγω ο ιδιος παρα το ιδιο το 1020.. Παράθεση 3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 H καμερα "χαλασε" απο τοτε που εγινε το τελευταιο update σε Nokia camera and Nokia camera Beta.Εκει κατι παιχτηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 H καμερα "χαλασε" απο τοτε που εγινε το τελευταιο update σε Nokia camera and Nokia camera Beta.Εκει κατι παιχτηκε. Θα συμφωνίσω απόλυτα... Προφανώς αυτό ήταν κάποιο "τεστάκι" αλλά ένας μήνας έμεινε καθώς όπως είπες (εσύ νομίζω :D ) αλλά και διάβασα σε διάφορα αρθράκια με Nokia Cyan θα είναι και πάλι σε υψηλά επίπεδα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Όλα στο αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 επεσε η καμερα πολυ...δεν τραβαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 επεσε η καμερα πολυ...δεν τραβαει Ειρωνικά το λες ? Γιατι φαινεται πεντακάθαρη η φωτογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ειρωνικά το λες ? Γιατι φαινεται πεντακάθαρη η φωτογραφία οχι κυριολεκτικα....περιμενω την Cyan υπομονετικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 οχι κυριολεκτικα....περιμενω την Cyan υπομονετικα Μακαρι να ειναι τρελή η διαφορά! Θα κοντράρουμε DSLR στα ίσα ( φυσικα και δε μιλάω για DSLR χιλιάδων ευρώ :P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μακαρι να ειναι τρελή η διαφορά! Θα κοντράρουμε DSLR στα ίσα ( φυσικα και δε μιλάω για DSLR χιλιάδων ευρώ :P ) http://nokiatheone.com/2014/04/08/lumia-cyan-to-bring-imaging-improvements-to-lumia-icon-1520-1020/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Για το 925 τιποτα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Για το 925 τιποτα ??? Ε τι να κανουν εκει ρε φιλε ? Αν παρατηρησες τις ναυαρχίδες ( σε κάμερα ) βελτιώνουν κι άλλο... το 925 ειναι ενα απλο ( ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, στα κυβικα του παντα μιλαμε ) τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Θα κάνουν και στο 925... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 https://db.tt/PavkH4tE Αυτή είναι στα 34mp και είναι το αντίγραφο της στα 5mp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts