despina_83 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Και 'μένα insane chip! Αγχώθηκα τώρα! Και καλά να πάθει κάτι μέσα στην εγγύηση, αν τα κακαρώσει και έχει λήξει η εγγύηση τι κάνουμε; Γιατί δεν ξέρω για 'σας αλλά εγώ σκοπεύω να το παντρευτώ το note με τόσα λεφτά που δώσαμε εν μέσω οικονομικής κρίσης! Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Και εγω μια απο τα ίδια. ... η εγγύηση ισχύει κανονικα σε ελληνικη αντιπροσωπία? ?? Ρωταω γιατι το δικο μου ειναι παρα εισαγωγής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. February 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Και 'μένα insane chip! Αγχώθηκα τώρα! Και καλά να πάθει κάτι μέσα στην εγγύηση, αν τα κακαρώσει και έχει λήξει η εγγύηση τι κάνουμε; Γιατί δεν ξέρω για 'σας αλλά εγώ σκοπεύω να το παντρευτώ το note με τόσα λεφτά που δώσαμε εν μέσω οικονομικής κρίσης! Και εγώ για "γάμο" το πάω με το ΝΟΤΕ2 αλλά δεν θέλω να αγχώνομαι καθώς πλέον το ebay είναι σύμμαχος στην μάχη με το σέρβις εκτός εγγύησης. Αν κάτι συμβεί μετά τα δύο χρόνια τότε βρίσκουμε μία μητρική και την φοράμε. Π.χ. για το S2 : http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Samsung-Galaxy-S-II-2-i9100-i9100M-Main-board-Motherboard-Original-/140916779332?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20cf4b6944 Φαντάζομαι σε 2 χρόνια οι τιμές για μητρικές του ΝΟΤΕ2 θα είναι σε ανάλογες ή και χαμηλότερες τιμές. Βέβαια ακόμη καλύτερα (να μαστε καλά πρώτα) σε 2 χρόνια κάπου 180-200 ευρώ +- θα βρίσκεται στα μεταχειρισμένα οπότε παίρνουμε ένα για ανταλλακτικά. :) Η αλλαγή σχεδόν όλου του εσωτερικού δεν είναι κάτι δύσκολο (η οθόνη είναι δύσκολο θέμα οπότε σε ενδεχόμενη ζημιά μάλλον πακέτο όλη μαζί): Αλλά μην αγχωνόμαστε από τώρα. Και εγω μια απο τα ίδια. ... η εγγύηση ισχύει κανονικα σε ελληνικη αντιπροσωπία? ?? Ρωταω γιατι το δικο μου ειναι παρα εισαγωγής Αρκεί να έχεις την απόδειξη με το ΙΜΕΙ πάνω της. Αν δεν το έχει η απόδειξη ίσως σου κάνουν θέμα οπότε για καλό και για κακό αν μπορείς επικοινω΄νησε με το κατάστημα και αν μπορείς να περάσεις να σου γράψουν το ΙΜΕΙ έστω και χειρόγραφα και να σου βάλουν και καμιά σφραγίδα για το φόβο των Κορεατών εεε Ιουδαίων. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Πφφφ, sane chip ! Αγορά από plaisio.gr , Δεκ'12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μια χαρά τα πήγε το sii με το insane chip.τώρα ούτε που το δίνω σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Τωρα δηλαδη ζουμε ενα καινουργιο επος ! Αυτο της τρομολαγνιας . Στην συγκεκριμενη περιπτωση τι εχουν σκεφτει μερικα ντεβακια ? Να παιρνουν τις σκουλικομηρμηγκοτρυπες-ασθενιες της εκαστοτε τεχνολογιας να τις κανουν εφαρμογες οπως την συγκεκριμενη ασθενια να την πετανε στο μαρκετ και στο τελος να γραφουν απο κατω να τους κερασουμε και μπυρα:lol: Ειναι ολοκληρη ιστορια αυτο που γινεται αλλα γινοταν παντα απο την αρχη της τεχνολογιας . Καποιοι τοτε τα παιρνανε χοντρα αλλα τωρα μπηκαν και "ψιλικαντζηδες" στο κολπο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εγώ πάλι απλά δεν θέλω να ξέρω! Δεν με ενδιαφέρει. Η συσκευή μου δουλεύει απροβλημάτιστα, δεν χορταίνω να την απολαμβάνω, κάνει τα πάντα εκτός από καφέ και δεν έχει κολλήσει ποτέ... Why spoil the fun? Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Με την 4.1.2 λυνεται αυτο το θεμα με το sudden death ? εμενα βγαζει insane chip. Nα ανησυχω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Από περιέργεια και μόνο. .. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgalanos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καλησπερα σε ολη τη παρεα,θα ηθελα να αναφερω το προβλημα μου,μηπως μπορεσω να βρω λυση..... εχθες ξεκινησα να κανω update σε 4.1.2 με το odin....εκτελεσα κανονικα το βηματα....πατισα start αλλα το pc κολλησε και δεν εκανε τπτ..μεχρι που εβγαλα το καλωδιο απ'το κινητο και απο τοτε ειναι νεκρο !! ουτε σε download mode μπαινει,ουτε ανοιγει,ουτε τπτ !!!! τι να κανω ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Δεν έχεις εγγύηση; οταν ξεκινάει το odin κολαει λιγο στην αρχή τώρα δεν ξερω αν ανοίγει με usb jig αν έχεις εγγύηση θα το καλύψει η Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgalanos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 οχι δεν εχω :(.....με το jig δηλαδη μπορει να γινει κατι ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Κάνε τα βασικά. Βγάλε μπαταρία και κάρτα μνήμης. Άφησε το λίγα λεπτά. Ξαναδοκιμασε. Διαφορετικά service, συνήθως στο καλύπτει η εγγύηση διότι όταν είναι θέμα hardware δεν μπορούν (ή δεν θέλουν) να δουν αν είναι πειραγμενο. Κράτα μας ενήμερους τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgalanos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 τα εκανα και αυτα αλλα τπτ !! δηλαδη δεν μπορουν να δουν οτι εχω εγω γκαφα ??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Βασικά μπορούν αλλά είναι τόσο περίπλοκο που δεν αξίζει ο κόπος (σε εργατικά). Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 οχι δεν εχω :(.....με το jig δηλαδη μπορει να γινει κατι ?? Από το galaxy s που είχα η απάντηση ήταν ΝΑΙ. Μάλιστα υπήρχαν και οδηγίες πως να το κατασκευασεις. Google it για note. ΥΓ1: Είσαι Αθήνα; ΥΓ2: Γιατί δεν έχεις εγγύηση, δεν είναι Ευρωπαϊκό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να έγινε σημαντικό drain στην εγκατάσταση και να έχει μείνει άδεια η μπαταρία και λόγω που διεκόπη η εγκατάσταση να μην μπορεί να φορτίσει (yeap, γίνεται). Αν μπορεις δοκιμασε και μια άλλη μπαταρία. Αν το usb jig κάνει στο note, έχω ένα από την εποχή του sgs και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δανεισω. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgalanos Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 δοκιμασα και το jig,δοκιμασα και αλλη μπαταρια αλλα τιποτα...προφανος το κινητο ''πεθανε'' !! παλι καλα ομως που τελικα εχω εγγυηση και πηγε για αλλαγη πλακετας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Βαλτο στην πριζα με το φορτιστη και αστο για κανενα δυωρο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoxa2 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Εχουμε κανενα νεο για το Θεμα αυτο που εχουν τα Note 2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Ελληνικής αντιπροσωπείας, αγορασμένο 4 Μαρτίου Edited March 29, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Αλλάχτηκε σήμερα το mb του Note 2 μου, λόγω προβλήματος στο wifi και από insane βρήκε τα λογικά του και έγινε sane... :lol: Λογικό βέβαια μιας και που είναι καινούργιο mb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Αλλάχτηκε σήμερα το mb του Note 2 μου, λόγω προβλήματος στο wifi και από insane βρήκε τα λογικά του και έγινε sane... :lol: Λογικό βέβαια μιας και που είναι καινούργιο mb... Μπορεις να δωσεις λεπτομερειες παρακαλω; Που το πηγες, ποσο χρονο εκαναν, αν εχασες δεδομενα-εφαρμογες,τι ακριβως προβλημα ειχες στο wifi; Της γυναικας μου μετα την 4.1.2 εχει προβλημα συνδεσης σε ολα τα ρουτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Μπορεις να δωσεις λεπτομερειες παρακαλω; Που το πηγες, ποσο χρονο εκαναν, αν εχασες δεδομενα-εφαρμογες,τι ακριβως προβλημα ειχες στο wifi; Της γυναικας μου μετα την 4.1.2 εχει προβλημα συνδεσης σε ολα τα ρουτερ Στην Smartec στο Χαϊδάρι. Μου έκαναν 2 μέρες γιατί το πρόβλημα δεν ήταν άμεσα εμφανές και για κακή μου τύχη δεν είχαν mb και έπρεπε να κάνουν παραγγελία. Εμένα συνδεόταν κανονικά αλλά από ένα σημείο και μετά κατέβαζε τραγικά αργά. Τα δεδομένα τα χάνεις. Κράτα backup σε αυτά που σου χρειάζονται και δοκίμασε ένα hard reset πριν το πας για service. Αυτό είναι το πρώτο που θα κάνουν και εκείνοι ούτως ή άλλως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Καλημερα και εγω απο περιεργεια το κατεβασα και μου εβγαλε αυτο... Τωρα? http://imageshack.us/f/35/20130330104146.png/ Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts