Nagata Δημοσιεύτηκε February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2013 (edited) http://content.myphone.gr/photo/full/11016/11015-1360094703-full.jpg Μας το ζητήσατε και τελικά δεν θα σας το αρνηθούμε. Για ακόμη μία φορά τα μέλη της κοινότητας του myphone.gr από την Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν και να μιλήσουν από κοντά. Επομένως στις 17 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Κυριακή ώρα 18:00 το απόγευμα, σας καλούμε στην νέα μας προγραμματισμένη συνάντηση, για να συζητήσουμε τα πάντα, να «κοντράρουμε» τις φορητές μας συσκευές και να σχολιάσουμε από κοινού την επικαιρότητα. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και ελάτε να μας βρείτε. Θα δούμε και πάλι ποιες συσκευές-ποια mobile λειτουργικά συστήματα κυριαρχούν στην Ελληνική αγορά έναντι των υπολοίπων, ενώ θα μπορέσουμε να κάνουμε και μερικές συγκρίσεις μεταξύ μας, καθώς δεν έχουμε όλοι στα χέρια μας τα ίδια τηλέφωνα. Για αυτό σας παροτρύνουμε να φορτίσετε από βραδύς -την προηγούμενη ημέρα- το αγαπημένο σας κινητό ή tablet ώστε να τα επεξεργαστούμε μαζί, θα θέλαμε να δούμε πως ο καθένας από εμάς προτιμά να «σετάρει» την φορητή του συσκευή, τι widgetakia του έχετε προσθέσει στην αρχική οθόνη, κ.ά. Λίγο πολύ όσοι είχατε παρευρεθεί στην Χριστουγεννιάτικη συνάντηση, γνωρίζετε πως υπάρχει ένα απόλυτα φιλικό κλίμα, ώστε να περάσουμε όμορφα το απόγευμα μας αλλά και να ανταλλάξουμε απόψεις. Ας γίνουμε και πάλι μια μεγάλη και όμορφη παρέα, να μάθουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα και για μία ημέρα ας απέχουμε από τους υπολογιστές, αφού υπάρχει η επιλογή να τα πούμε από κοντά. Υπάρχει και εκδήλωση στο Facebook, αλλά τις συμμετοχές σας τις δηλώνετε πρώτα εδώ. Εν ολίγοις, αυτό που επιδιώκουμε είναι να περάσουμε καλά και πάνω από όλα να χαμογελάσουμε, γιατί το χαμόγελο μας λείπει! Λεπτομέρειες Μέρος συνάντησης και ώρα: Το ραντεβού μας θα δοθεί στις 18:00 το απόγευμα στην Καμάρα, στο σημείο που συναντηθήκαμε και την προηγούμενη φορά (υπάρχει και η εικόνα για το που ακριβώς θα σας περιμένουμε, δείτε εδώ). Στην συνέχεια, από εκεί όλοι μαζί παρέα θα κατευθυνθούμε προς την καφετέρια " Με ή χωρίς αφρό" που βρίσκεται στην Αγ. Δημητρίου 112 Συνέχεια για φαγητό: Όσοι επιθυμείτε να συνεχίσουμε μετά για φαγητό, αφήστε μας ένα σχόλιο σχετικό μαζί με την συμμετοχή σας. Λίστα συμμετοχών: plankton69 alfa Villis Nagata aliengoa button bill_thess boombastic ggazas gaster tron Pafo Psylos_ funk lazman Homer_GR vaggelis_grg Budah karafu suspect_21 kelias elprimero sx1vg18 fotisbasm papanikoos Voodooman gregorypappas spiros2021 powerser mayumura themis636 stauros1988 dimitriossara thanossalonika mol Johny-B grigri444 dimitrissa raikonnen damin26 DrGus vassilis018 Ayrton_Senna_1 motomoto00 PetroSalonika toyotisW700i CINQUIS Maria_B Konstantine73 impreza_sti makis_thess Tken keltonas kosttheos (περιμένουμε και άλλες συμμετοχές, ελάτε. Αυτή είναι μια πρώτη λίστα που διαμορφώθηκε μέσω απαντήσεων που λάβαμε από Pm, εάν κάποιος δεν θα μπορέσει από τους παραπάνω να ρθει, ας μας ενημερώνει άμεσα. Οι υπόλοιποι απλά δηλώστε συμμετοχή!) Edited February 14, 2013 by vlachaquito Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katakefalos Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Πολύ θα το ήθελα ρε παιδιά αλλά δεν θα μπορέσω. Ευχαριστώ και καλλα να περασετε Παράθεση www.viewmasterphotos.com http://viewmasterphotos.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 πω πω έχει να γίνει .. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Τωρα που ανεβηκε η συναντηση ηρθα στα ισια μου :D ΜΕΣΑΑΑΑΑ !!!!!! Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Δεν είναι σίγουρο αλλά θα το προσπαθήσω guys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 παναθεμα τη κυριακη σου ρε!!! θα προσπαθησω παντως! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Εδώ είμαστε φυσικά! Απλά μην μου μην πείτε πάλι για κανένα Wi-Fi! :p Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Αν με θελετε ερχομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 αντε..να σπάσουμε το ρεκορ συμμετοχών του Δεκέμβρη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 παρών και εγώ:cool: Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) παρών και εγώ:cool: εσυ θα κάτσεις δίπλα μου για..ευνόητους λόγους:lol: Edited February 5, 2013 by bill_thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω. Μακάρι να τα καταφέρω για να γνωρίσω τα παιδιά από το φόρουμ. Να με συμβουλέψετε και για κάποια θεματάκια από κοντα...... Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Εγω θα έρθω και θα σας φέρω και κάποια ιστορικά κινητα σε λειτουργία μάλιστα. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 μεσα κι εγω παιδια!!!!!!! Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Εγω θα έρθω και θα σας φέρω και κάποια ιστορικά κινητα σε λειτουργία μάλιστα. Έλα να μαζευόμαστε οι νοσταλγοί! 8850, 6600, 8810 και k800i σας έχω! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Έχει γίνει λάθος στο logo το οποίο λέει 17/03 αντί για 17/02. Θα αργήσω λίγο αλλά θα έρθω κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 I'm in :up: Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 99% μεσα παιδια! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Δυστυχώς θα λείπω το συγκεκριμένο ΠΣΚ εκτός πόλης, με επιστροφή Δ πρωί οποτε ΠΙΚΡΑ:( Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 οκ ωραια θα ερθω και γω μαζι με ενα ακομα μελος τον raikonen θα το γραψει και αυτος εδω μεσα.:)για τον καφε εννοειτε ειμαστε μεσα αλλα για το φαγητο οχι επιδη ειμαστε απο μακρια και εχουμε και γυρισμο;)αντε να γνωριστουμε επιτελους ελατε οσο πιο πολλα μελοι μπορειτεεεεεε:Dβρητε καποιο βολικο μερος για παρκαρισμα για να μην ψαχνομαστε! Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Μιας και δε μπόρεσα να έρθω στην προηγούμενη συνάντηση, θα έρθω σίγουρα σε αυτή! :) Εκτός από τα κινητά της υπογραφής τα οποία θα φέρω μαζί, θα φέρω κι ένα wildfire, έτσι για να... γελάσουμε! :p Εδώ είμαστε φυσικά! Απλά μην μου μην πείτε πάλι για κανένα Wi-Fi! :p Εννοείται ότι πρέπει να έχει wifi! Αλλιώς θα πρέπει να θυσιαστεί κάποιο καλό παιδί, κάνοντας το κινητό του hotspot! :p Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Εννοείται ότι πρέπει να έχει wifi! Αλλιώς θα πρέπει να θυσιαστεί κάποιο καλό παιδί, κάνοντας το κινητό του hotspot! :p Κι εγώ που έχω το K800i στην απέξω... Μάαααλιστα! Οι του Facebook περάστε κι από εδώ... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Σε ποια πολη θα γινει η συναντηση παιδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 εσυ θα κάτσεις δίπλα μου για..ευνόητους λόγους:lol: Μόνο εμείς θα έχουμε iphone5:p Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Σε ποια πολη θα γινει η συναντηση παιδια?? Θεσσαλονίκη! Πολύ σύντομα θα ξέρετε και το μαγαζί που θα πάμε! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts