petros2112 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Εχει σημασια τι παροχο εχουμε? Νομιζω εχει να κανει με το ΙΜΕΙ και μονο το ποτε θα ερθει το update ισως να κανω και λαθος αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο ο παροχος αλλαξα 3 καρτες update δεν ειδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis1 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Ακριβώς.Μόλις μίλησα με Vodafone και όπως μου είπαν και αυτοί δεν έχει να κάνει με τον πάροχο. edit: Λεω να δοκιμάσω αυτό http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/guide-how-do-non-destructive-os-upgrade-sachesi-904841/ Edited May 30, 2014 by iliadis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Εγώ θα έλεγα να περιμένετε λίγο ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis1 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Στο sachesi μου βγαζει os 10.2.1.2947 software release 10.2.1.2788. Τι είναι αυτά? edit: Νομίζω ότι εδώ είναι αν δεν κάνω λάθος :) http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/lengend-presents-10-2-1-3175-all-devices-929081/index61.html STL100-1 http://l.bitcasa.com/xA4KJyCI STL100-2/3 http://l.bitcasa.com/JPvTanA4 STL100-4 http://l.bitcasa.com/Y92CQ792 Edited May 30, 2014 by iliadis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ουτε εμενα εχει ερθει η αναβαθμιση αλλα πιστευω οτι καλυτερα αξιζει να περιμενουμε Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis1 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Εγώ πάντως δεν άντεξα.Ακολούθησα τις οδηγίες http://crackberry.com/install-leaked-os-autoloader και το έκανα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Εγώ πάντως δεν άντεξα.Ακολούθησα τις οδηγίες http://crackberry.com/install-leaked-os-autoloader και το έκανα:) Για διαφορετικό update μιλάμε εμεις εσυ εβαλες το leaked beta os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis1 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Δεν άντεξα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Μολις μου ηρθε η αναβαθμιση.. Ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol: Ακυρο για το 2048 ηταν -_- Edited May 30, 2014 by morgan21 Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 ισχύει η αναβάθμιση και για το q5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Λεβέντες μπήκα σήμερα στο BBM κ μίλησα για πρώτη φορά, ποιότητα ήχου πολύ καλή αν και ήμουν με 3g, βίντεο κλήση υπάρχει ; κάνα άλλο κόλπο που δεν έχει το viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Λεβέντες μπήκα σήμερα στο BBM κ μίλησα για πρώτη φορά, ποιότητα ήχου πολύ καλή αν και ήμουν με 3g, βίντεο κλήση υπάρχει ; κάνα άλλο κόλπο που δεν έχει το viber? Videocall προς το παρόν μονο bb με bb. Δεν ξέρω τι κόλπα εχει το viber . Ξέρω σίγουρα τι δεν εχει. Δεν εχει τα κανάλια του bbm . Σε δυνατότητες θα έλεγα ότι ειναι ένας συνδυασμός viber,what's app, skype και επιπλέον τα κανάλια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis1 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 ναι μπορεις.Δες εδώ.Πατάς το πράσινο εικονίδιο πάνω δεξιά από την επαφή http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/47561/amc1343267871368.jsp#amc1343268420724 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Videocall προς το παρόν μονο bb με bb. Δεν ξέρω τι κόλπα εχει το viber . Ξέρω σίγουρα τι δεν εχει. Δεν εχει τα κανάλια του bbm . Σε δυνατότητες θα έλεγα ότι ειναι ένας συνδυασμός viber,what's app, skype και επιπλέον τα κανάλια. OK φίλε ευχαριστώ, αυτό με τα κανάλια τι παίζει ; σε τι Χρησιμεύει ; ναι μπορεις.Δες εδώ.Πατάς το πράσινο εικονίδιο πάνω δεξιά από την επαφή http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/47561/amc1343267871368.jsp#amc1343268420724 Οκ ευχαριστώ, άρα μόνο BlackBerry με blackberry γίνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Παιδια καλησπερα!την βοηθεια σας...τραβηξα την σιμ και εσπασε το ενα σιδερακι απο το sim tray.τι κανω τωρα;γνωριζει κανεις που να απευθυνθω;μπορω να το αλλαξω εγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Παιδια καλησπερα!την βοηθεια σας...τραβηξα την σιμ και εσπασε το ενα σιδερακι απο το sim tray.τι κανω τωρα;γνωριζει κανεις που να απευθυνθω;μπορω να το αλλαξω εγω; Εννοείς από το σιμ reader αν δεν κάνω λάθος. Αν δεν είναι κολλημένο στην μητρική , όπως στα περισσότερα lumia πχ ,είναι εύκολη σχετικά και φτηνή αλλαγή. Αν είναι κολλημένο στην μητρική, άστα να πάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Οχι οχι ειναι με βιδες στην logicboard και μου ζητησανε 60 ευρω!!!το ανταλλακτικο το βρηκα 6 ευρω για oem παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 αν πιανουν τα χερια σου προχωρα στην αλλαγη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Το ping στο BBM τι σημαίνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Το ping στο BBM τι σημαίνει ; Όταν θέλεις να σε προσέξει αυτός που γράφεις μηνύματα στο ΒΒΜ πατάς το ping και τον κουδουνιζει-δόνηση. Πρακτικό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 OK φίλε ευχαριστώ, αυτό με τα κανάλια τι παίζει ; σε τι Χρησιμεύει ; Ενημερωση. Δεν πατησες να δεις κανενα καναλι; Πχ παρακολουθω μερικα για αστρονομικες ειδησεις, για F1, το επισημο της BB για εφαρμογες, κλπ. Και φυσικα chat σε καποιο θεμα πχ για μια σειρα ή ταινια με ατομα απο ολο τον κοσμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Όταν θέλεις να σε προσέξει αυτός που γράφεις μηνύματα στο ΒΒΜ πατάς το ping και τον κουδουνιζει-δόνηση. Πρακτικό ;) OK ευχαριστώ Ενημερωση. Δεν πατησες να δεις κανενα καναλι; Πχ παρακολουθω μερικα για αστρονομικες ειδησεις, για F1, το επισημο της BB για εφαρμογες, κλπ. Και φυσικα chat σε καποιο θεμα πχ για μια σειρα ή ταινια με ατομα απο ολο τον κοσμο. Ναι πάτησα, νόμιζα ήταν live, μαθαίνουμε σιγά σιγά, καλό φαίνεται ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Καλημέρα σε όλους! Επανήλθα πάλι αλλά όχι με καλά νέα δυστυχώς. Δεν γνωρίζω σε ποιο θέμα στο φόρουμ να απευθυνθώ αλλα μια και είναι για το blackberry θα σας συνεχίσω εδώ. Ακομη περιμένω απαντηση και αυτη τη φορά απο το service και μάλιστα ειπανε αν είναι καλό θα μου το στείλουν. Εννοείται πως αρνήθηκα λέγοντας πως μεταχειρισμένο κινητό δεν περνώ αφου ήδη πλήρωσα καινούριο. Μου υποσχέθηκαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο να με ενημερώσουν αλλα ακομη περιμένω... Έχω το δικαίωμα να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω; Έδωσα τα χρήματα και το μόνο που έκανα ήταν απλα να το ανοιξω απ την κουτα και να δω ότι μόνο καινούριο δεν ήταν. Δεν αντεχω άλλο αυτην την ταλαιπωρία. Τους είπα πως ειμαι δυο βδομάδες χωρίς κινητό αλλα φυσικά και δεν τους καίγεται καρφί γι αυτο. Ευχαριστώ. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Καλημέρα σε όλους! Επανήλθα πάλι αλλά όχι με καλά νέα δυστυχώς. Δεν γνωρίζω σε ποιο θέμα στο φόρουμ να απευθυνθώ αλλα μια και είναι για το blackberry θα σας συνεχίσω εδώ. Ακομη περιμένω απαντηση και αυτη τη φορά απο το service και μάλιστα ειπανε αν είναι καλό θα μου το στείλουν. Εννοείται πως αρνήθηκα λέγοντας πως μεταχειρισμένο κινητό δεν περνώ αφου ήδη πλήρωσα καινούριο. Μου υποσχέθηκαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο να με ενημερώσουν αλλα ακομη περιμένω... Έχω το δικαίωμα να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω; Έδωσα τα χρήματα και το μόνο που έκανα ήταν απλα να το ανοιξω απ την κουτα και να δω ότι μόνο καινούριο δεν ήταν. Δεν αντεχω άλλο αυτην την ταλαιπωρία. Τους είπα πως ειμαι δυο βδομάδες χωρίς κινητό αλλα φυσικά και δεν τους καίγεται καρφί γι αυτο. Ευχαριστώ. Τα λεφτα σου πισω... Ετσι απλα. Αν αρνηθουν επικοινωνεις με την τραπεζα που εκανες τη συναλλαγη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Τα λεφτα σου πισω... Ετσι απλα. Αν αρνηθουν επικοινωνεις με την τραπεζα που εκανες τη συναλλαγη. Αντικαταβολή σε υποκατάστημα e-shop. Που μπορώ να απευθυνθώ; Να πάρω Τηλ. στα κεντρικά; Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts