ostria19 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μου βγαζει για την 10.0.3.521!!!! Νομίζω οτι σου βγαζει αναβαθμιση για το παιχνίδι 2048, αν δεις γραφει 1.0.3.521, οχι 10.0.3.521! (πολυ ωραιο παιχνιδι btw) Αλλωστε οι 10.0.xxx ειναι προγενεστερες εκδοσεις λειτουργικου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowthodoris Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Νομίζω οτι σου βγαζει αναβαθμιση για το παιχνίδι 2048, αν δεις γραφει 1.0.3.521, οχι 10.0.3.521! (πολυ ωραιο παιχνιδι btw) Αλλωστε οι 10.0.xxx ειναι προγενεστερες εκδοσεις λειτουργικου χαχαχα την πατησα και τσαμπα χαρηκα!!!!!λολ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Πληροφορίες Update 10.2.1.2941 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) απο 750 mA που το βγαζουν μαμα παμε στο 1.8Α? γιατι γινετε αυτο? μηπως κανανε λαθος την πρωτη φορα? ποιος ξερει :what:Κοστος. Ο 750mA μπορει να κοστιζει 5€ και ο αλλος 30€. Μεχρι στιγμης δεν εχω δει κανεναν μεγαλο φορτιστη να μου δημιουργει προβλημα. Αντιθετα. Πολλες φορες εχω δει μηνυμα οτι η ισχυς δεν επαρκει και σταματαει να φορτιζει απο usb υπολογιστη και απο φορτιστες μικροτερους απο 750mA. Δυο φορες μου πεταξε και μηνυμα οτι για καλυτερη φορτιση να χρησιμοποιω γνησιο αξεσουαρ φορτισης( ειχα φορτισει με δανεικο κινεζο ταμπλετ φορτιστη). Μόλις μου ήρθε Update 10.2.1.2941 (98MB) Μολις ηρθε και σε εμενα. Edited May 27, 2014 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) Στο crackberry υπάρχει σχετικό φόρουμ για την έκδοση 10.2.1.3175 (Software 2941) http://forums.crackberry.com/blackberry-10-os-f269/blackberry-starts-worldwide-rollout-os-10-2-1-3175-software-2941-today-934405/ αλλά και στο Blackberry Support Forums http://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-Z10/10-2-1-2941/m-p/2891292 Πρώτη εντύπωση: ανοίγει (start up) πιο γρήγορα από πριν. Edited May 27, 2014 by sakisgi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ποοοο μέχρι να στρώσει το hub μετά το update. Δεν κατάλαβα διάφορες πάντως. Ακόμη και το διάγραμμα της μπαταρίας άργησε να ανοίξει. Ελπίζω να είχε να κάνει και με την κατανάλωση, όχι μόνο με την καταγραφή της απόδοσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Στο crackberry υπάρχει σχετικό φόρουμ για την έκδοση 10.2.1.3175 (Software 2941) http://forums.crackberry.com/blackberry-10-os-f269/blackberry-starts-worldwide-rollout-os-10-2-1-3175-software-2941-today-934405/ αλλά και στο Blackberry Support Forums http://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-Z10/10-2-1-2941/m-p/2891292 Πρώτη εντύπωση: ανοίγει (start up) πιο γρήγορα από πριν. μακαρι, με ΟΤΑ την κανατε την αναβαθμιση? τωρα την περνω και εγω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ναι, μεσω wifi ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 εγω νομιζω παλι λιγο πιο αργο εγινε, πατω ρυθμισεις απο το κεντρο ειδοποιησεων και βζαζει 1 δευτερολεπτο περιπου τη λεξη blackberry και μετα φορτωνει το ρυθμισεις αλλα και παλι αυτο (οι ρυθμισεις) κατεβαινει απο πανω προς τα κατω σαν κουρτινα, ετσι γινοταν αυτο και δε το καταλαβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ήρθε και στο z30.στο ξεκίνημα ητανε πολύ αργο ,στο hub ητανε όπως το περιέγραψε ο φιλος,της καθυστέρησης ητανε.κολλουσανε οι εφαρμογές και λαγκαρε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μέσα σε λίγα λεπτά στρώνει και όλα είναι τέλεια. Πάντα μετά από update έτσι κάνει.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Εμενα για Z30 τιποτα ακομη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 μετα απο αναβαθμιση και το περασμα τρειων ωρων βλεπω το κινητο να κανει reboot απο μονο του , στα καλα καθουμενα :blink: , δε γινετε μαλλον θελει να μας τρελλανει, μου φαινετε θα ειναι το μοναδικο κινητο που δε θα μεινει στα χερια μου ουτε ενα μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Εμενα για Z30 τιποτα ακομη. πηγαινε srttings/software updates/check for updates και θα εμφανιστει. μου ψιλο εστρωσε παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 πηγαινε srttings/software updates/check for updates και θα εμφανιστει. μου ψιλο εστρωσε παντως. Αυτο κανω αλλα δεν... Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Αυτο κανω αλλα δεν... Μην σκας... θα σου έρθει. Απλώς κάνε λίγο υπομονή;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μην σκας... θα σου έρθει. Απλώς κάνε λίγο υπομονή;) Χαχαχαχα! Αυτο ξερεις τι μου θυμισε ε? Οταν ημασταν μικρα αυτο που μας ελεγαν οι γονεις μας οταν πηγαιναμε τουαλετα.:lol: Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Υπάρχει διαφορά μετα το update και στο Ζ30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) Χαχαχαχα! Αυτο ξερεις τι μου θυμισε ε? Οταν ημασταν μικρα αυτο που μας ελεγαν οι γονεις μας οταν πηγαιναμε τουαλετα.:lol: εμενα μου θυμησε κατι που μας λενε οταν μεγαλωσουμε..συμβαινει σε ολους χαχαχαχ παντως δεν εχω καταλαβει διαφορα στο z30... ακυρο το σχολιο οτι δεν βλεπω διαφορα.εκανα επανεκινηση και φορτωσε σε χρονο ρεκορ..το σκρολαρισμα παει διαστημικα..ανοιγει εφαρμογες πολυ πιο γρηγορα. Edited May 27, 2014 by dalton114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Πληροφορίες Update 10.2.1.2941 το έλαβα και γω 99 MBs Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 * Password Keeper update 10.2.0.53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 * Password Keeper update 10.2.0.53 Τι σημαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τι σημαίνει αυτό? Update για το app Password Keeper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Μετά από 5 μέρες αναμονής που είχα και το μεταχειρισμένο bb που μου στείλανε σαν καινούριο (το έχω ήδη πληρώσει απ την Παρασκευή), σήμερα πήρα τηλ. να δω τι γίνεται στο σέρβις στα κεντρικά Αθήνας του e-shop (για να μου το αντικαταστήσουν με καινούριο) και μου είπαν πως σήμερα το έλαβαν. Ρώτησα πότε επιτέλους θα μου έρθει το καινούριο μου κινητό που παράγγειλα απ' την προηγούμενη Δευτέρα και μου είπανε ότι είναι ανάλογα με την διαθεσιμότητα (!!!). Καλά είναι δυνατόν; Όταν το παράγγειλα ήταν διαθέσιμο. Διαθέσιμο τι; Το μεταχειρισμένο με χτύπημα κινητό; Δεν θέλω να ρίξω το φταίξιμο αποκλειστικά στην εταιρία αλλά το κινητό το βρίσκω στο skroutz διαθέσιμο με πιο λίγα λεφτά κιόλας και μπορώ να το πάρω από εκεί. Γίνεται να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω απ' την εταιρία να μην μπουν στο κόπο καν να μου στείλουν; Ακόμη δεν έχουν κομμάτια και δεν πιστεύω να το έχω το κινητό μέχρι την Παρασκευή. :( Πείτε μου τη γνώμη σας παρακαλώ... Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Μετά από 5 μέρες αναμονής που είχα και το μεταχειρισμένο bb που μου στείλανε σαν καινούριο (το έχω ήδη πληρώσει απ την Παρασκευή), σήμερα πήρα τηλ. να δω τι γίνεται στο σέρβις στα κεντρικά Αθήνας του e-shop (για να μου το αντικαταστήσουν με καινούριο) και μου είπαν πως σήμερα το έλαβαν. Ρώτησα πότε επιτέλους θα μου έρθει το καινούριο μου κινητό που παράγγειλα απ' την προηγούμενη Δευτέρα και μου είπανε ότι είναι ανάλογα με την διαθεσιμότητα (!!!). Καλά είναι δυνατόν; Όταν το παράγγειλα ήταν διαθέσιμο. Διαθέσιμο τι; Το μεταχειρισμένο με χτύπημα κινητό; Δεν θέλω να ρίξω το φταίξιμο αποκλειστικά στην εταιρία αλλά το κινητό το βρίσκω στο skroutz διαθέσιμο με πιο λίγα λεφτά κιόλας και μπορώ να το πάρω από εκεί. Γίνεται να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω απ' την εταιρία να μην μπουν στο κόπο καν να μου στείλουν; Ακόμη δεν έχουν κομμάτια και δεν πιστεύω να το έχω το κινητό μέχρι την Παρασκευή. :( Πείτε μου τη γνώμη σας παρακαλώ... Αυτό που σου λένε για τη διαθεσιμότητα έτσι είναι. Και αυτοί από κάποιον τα προμηθεύονται. Και στο Σκρουτζ δεν πρέπει να είσαι σίγουρη για τη διαθεσιμότητα. Καλό είναι να επικοινωνείς πάντα πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αγορά. Σχετικά με την ακύρωση της παραγγελίας πρέπει να διαβάσεις τους όρους ή να επικοινωνήσεις με το e-shop ζητώντας να σου επιστέψουν τα χρήματα καθώς δεν έμεινες ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts