Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

* Update * Powertools v.4.5.0.1 με file manager και hide files and folders, landscape mode κ.α.

V4.5.0.2 ειναι σε εμένα. Εντάξει... Με τις νέες δυνατότητες στο 10.3 και αυτή την εφαρμογή δεν θελεις άλλη .

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

V4.5.0.2 ειναι σε εμένα. Εντάξει... Με τις νέες δυνατότητες στο 10.3 και αυτή την εφαρμογή δεν θελεις άλλη .

Σωστά. Εγώ περιμένω την επίσημη 10.3

Και εγώ αυτή περιμένω αλλά δεν ακούω κανένα νέο για πιθανή ημερομηνία...... :(

Και εγώ αυτή περιμένω αλλά δεν ακούω κανένα νέο για πιθανή ημερομηνία...... :(
Εχει ηδη διαρρεύσει η 10.3.1 και εχει επιπλεον πραγματακια απο την 10.3. Οπως αλλαγη χρωματος led για επαφες και ειδοποιησεις, χρηση των αισθητηρων για καποιες λειτουργιες κλπ. Ολα δειχνουν να λειτουργουν σωστα. Θεωρω οτι θα ερθει μαζι με το classic και αυτο ισως ειναι Νοεμβριο. Μεχρι τοτε μπορεις να περασεις την 10.3 που εχω και ειναι τελεια.

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

καλησπερα, δεν ξερω εαν εχει αναφερθει ξανα αλλα εαν παρω μεταχειρισμενο ζ10 τι πρεπει να προσεξω ? π.χ. το κατατηστημα απο το οποιο αγοραστηκε για το θεμα καλυψης εγγυσηης ?
smartphone madness:)

καλησπερα, δεν ξερω εαν εχει αναφερθει ξανα αλλα εαν παρω μεταχειρισμενο ζ10 τι πρεπει να προσεξω ? π.χ. το κατατηστημα απο το οποιο αγοραστηκε για το θεμα καλυψης εγγυσηης ?
Δεν εχει εμφανίσει καποιο κατασκευαστικο ελλατωμα η συσκευη. Ειναι θεμα μεταχειρησης του προηγουμενου ιδιωκτητη. Χτυπηματα, πεσίματα , νερο. Το θεμα εγγυησης ειναι ενα αγκαθι για την ελληνικη αγορα. Θα πρεπει να ξερεις αν το καταστημα που αγοραστηκε αναλαμβανει την επισκευη ή αν σε χρεωνει μεσα στην εγγυηση για αν το στειλει εξω.

...και φυσικά να προσέξεις την έκδοση που θα πάρεις (100-1 χωρίς 4G ή 100-2 με 4G, μεταξύ άλλων διαφορών που έχουν συζητηθεί στην αρχή του παρόντος θέματος) - όχι ότι θα έχεις πρόβλημα με κάποια από τις δύο, απλά για να ξέρεις τι ακριβώς έχεις αγοράσει.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Προσωπικά δεν τις εμπιστεύομαι - όχι ότι θα πάθεις κάτι, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις που έχω δει, δεν ισχύει η αναγραφόμενη χωρητικότητα.

Πες μας εντυπώσεις αν τη δοκιμάσεις τελικά!

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Γεια ας από μένα,

Σκέφτομαι να κάμω το βήμα και να δοκιμάςω το Ζ10. Θα ήθελα να ρωτήσω (μιας κι είμαι ενετλώς αρχάριος στο χώρο του bb) αν το gps σας συνδέεται αμέσως κι αν είναι ακριβές.

Επίσης τι επιλογές υπάρχουν από χάρτες; Υπάρχουν οι google maps? Με ενδιαφέρει το κινητό να κάνει 3-4 πράγματα: viber, mail, browsing και navigation (απλώς να βρίσκω το δρόμο μου μεστην πόλη, όχι κάτι extreme).

Το Ζ10 τα κάνει καλά αυτά; Ή έχει κολλήσει κι αυτό laggίτιδα από το android?

Γεια ας από μένα,

Σκέφτομαι να κάμω το βήμα και να δοκιμάςω το Ζ10. Θα ήθελα να ρωτήσω (μιας κι είμαι ενετλώς αρχάριος στο χώρο του bb) αν το gps σας συνδέεται αμέσως κι αν είναι ακριβές.

Επίσης τι επιλογές υπάρχουν από χάρτες; Υπάρχουν οι google maps? Με ενδιαφέρει το κινητό να κάνει 3-4 πράγματα: viber, mail, browsing και navigation (απλώς να βρίσκω το δρόμο μου μεστην πόλη, όχι κάτι extreme).

το gps ειναι μια χαρά. Δεν εχω δει αποκλείσεις . Μπορεις να βάλεις gmaps αλλα δεν μπορεις να συνδέσεις τον λογαριασμό σου. Κατα αλλα λειτουργούν και με πλοήγηση στα ελληνικά. Για offline υπαρχει το δωρεάν navfree με ελληνικά. Το viber δεν δείχνει σωστά τα ελληνικά αλλα στην επόμενη αναβάθμιση λειτουργικού σε ενα μήνα οπως λένε τα παιδια φτιάχνουν. Για Mail δεν θα βρεις πουθενά πιο εύκολο σύστημα ειδοποιήσεων απο το hub . Ο browser ειναι αρκετά γρήγορος και υποστηρίζει και flash.

What is lag; :p

Edited by songless_bird

Γεια ας από μένα,

Πέρα από το viber,που είναι θέμα χρόνου να διορθωθουν κάποια θέματα, τα άλλα που θες δουλεουν πολυ καλύτερα απο οσο ίσως φαντάζεσαι. Το θέμα είναι να ανακαλύψεις και τα υπόλοιπα πλεονεκτηματα του bb, και να επεκτεινεις τη χρήση. Μη διστασεις. Α και μην ξεχνάς οτι εχουμε το bbm ,σαφως καλύτερο messaging απ το viber

BlackBerry Passport and a Playbook

εχουμε το bbm ,σαφως καλύτερο messaging απ το viber

Το θέμα είναι πως σε όσους έχω προτείνει το bbm το θεωρούν χειρότερο από το viber και δεν έχουν κάνει τη μετάβαση. Δεν αλλάζει συνήθειες ο κόσμος. :/

Back In Black

Το θέμα είναι πως σε όσους έχω προτείνει το bbm το θεωρούν χειρότερο από το viber και δεν έχουν κάνει τη μετάβαση. Δεν αλλάζει συνήθειες ο κόσμος. :/

Πως το θεωρούν χειρότερο αν δεν το χρησιμοποιουν; Για να το κρίνεις πρέπει να κάνεις τη μετάβαση.

Σε εμένα πάντως όλοι ηταν πολύ δεκτοί και μάλιστα το χρησιμοποιουν κανονικά. Και εννοείται το βρήκαν καλυτερο του viber.

Νομίζω δεν θέλει στενομυαλιά , θέλει λίγο χρόνο και μετά δεν το βγάζει κανείς

BlackBerry Passport and a Playbook

Πως το θεωρούν χειρότερο αν δεν το χρησιμοποιουν; Για να το κρίνεις πρέπει να κάνεις τη μετάβαση.

Σε εμένα πάντως όλοι ηταν πολύ δεκτοί και μάλιστα το χρησιμοποιουν κανονικά. Και εννοείται το βρήκαν καλυτερο του viber.

Νομίζω δεν θέλει στενομυαλιά , θέλει λίγο χρόνο και μετά δεν το βγάζει κανείς

Παντως και σε εμενα ενας μονο δεχτηκε να το χρησιμοποιησει ....Ισως σε κανενα χρονο με το ρυθμο αναπτυξης του BBM στα αλλα marketplaces να δουμε διαφορα !!

Μερικά νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης 10.3.1

http://www.youtube.com/embed/mJmmvy6NGPY?rel=0&autoplay=0&wmode=opaque&controls=2&autohide=1&showinfo=0

Έρχονται να προστεθούν την επιλογή για download όλων των συνημμένων με ενα πάτημα σε Mail , χρηση των αισθητήρων για power saving unlock και call reject . Στο panorama , στο χρόνοδιακόπτη στη φωτογραφική ,στο video 720p 60fps , σε πινελιές παραμετροποίησης στις ρυθμισεις, στον μετρητή data και τον βελτιωμένο assistant.

Edited by songless_bird

κατι που δοκιμασα την παρασκευη βραδυ στις 23:00, εβαλα το δικτυο σε 2g και να μη κανει αυτοματα αναζητηση κ σημερα Κυριακη 15:00 η μπαταρια ειναι στο 60%, με normal χρηση, δεν ηξερα οτι παιζει τοσο ρολο αυτο , μιλαμε και για την εκδοση 10.3 :)

Το 2G κάνει μεγάλη διαφορά σε όλες τις εκδόσεις.

Μειωνει τιποτα αλλα περα απο την ποιοτητα της κλησης ??

• The topic was unpinned