dimtz Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 OK σας ευχαριστώ, θα δω, ίσως κάνω αύριο μια προσπάθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 με την 10,3,0,1154 εχω +20% περιπου με την μπαταρια. Εντυπωσιακο θα ελεγα. Κι εγώ βλέπω βελτίωση στη μπαταρία, δεν μπορώ να τη ποσοτικοποιήσω όμως γιατί είχα έντονες διακυμάνσεις στη χρήση του τηλεφώνου τις τελευταίες μέρες. Σε γενικές γραμμές η 10.3.0.1154 μου φαίνεται ιδιαίτερα σταθερή, δεν έχω εντοπίσει ακόμα πρόβλημα, εκτός από 1-2 προβληματάκια αισθητικά. Επίσης, να αναφέρω ότι μου λειτουργεί το viber σωστά (android version) και αναγνωρίζει ελληνικά στις επαφές μου. Είναι πάντως πολύ "φρέσκια" σε εμφάνιση και το τηλέφωνο είναι πιο γρήγορο σε απόκριση. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Επίσης, να αναφέρω ότι μου λειτουργεί το viber σωστά (android version) και αναγνωρίζει ελληνικά στις επαφές μου. Επιτέλους! Άντε να κυκλοφορήσει και επίσημα για μας που δεν θέλουμε να μπλέξουμε με autoloaders. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 τελικα την περασα και εγω, εντυπωσεις πολυ καλες, επιτελους εγινε ομορφο το z10 , εγιναν ποιο μικρα τα εικονιδια και προστεθηκε αλλη μια σειρα :D ,εφυγε και το κακασχημο μαυρο στα εικονιδια ,ανεβαζω μια φωτο να δειτε πως ειναι η αρχικη του οθονη ακριβως μετα την αναβαθμιση https://www.dropbox.com/s/loe7zmshkme8kk9/IMG_20140923_180820.png?dl=0 κακος τοσο καιρο δεν την εκανα, 5 λεπτα υποθεση, θα δοκιμασω πολλα που με απασχολουν και θα επανερθω με περισσοτερες εντυπωσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 αντε ωραια, ειδες ειναι γελοιο το φλασαρισμα στα ΒΒ, πιο ευκολο και απο αντροιντ. Να σε δω τωρα πως θα αντιστεκεσε στα φλασαρισματα :P Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 τελικα την περασα και εγω, εντυπωσεις πολυ καλες, επιτελους εγινε ομορφο το z10 , εγιναν ποιο μικρα τα εικονιδια και προστεθηκε αλλη μια σειρα :D ,εφυγε και το κακασχημο μαυρο στα εικονιδια ,ανεβαζω μια φωτο να δειτε πως ειναι η αρχικη του οθονη ακριβως μετα την αναβαθμιση https://www.dropbox.com/s/loe7zmshkme8kk9/IMG_20140923_180820.png?dl=0 κακος τοσο καιρο δεν την εκανα, 5 λεπτα υποθεση, θα δοκιμασω πολλα που με απασχολουν και θα επανερθω με περισσοτερες εντυπωσεις :) Ειδικα αυτο το σημειο που αναφερεις με την σκια των εικονιδιων, ειναι ο βασικος λογος που δεν θα γυρνουσα σε 10.2 εκδοση. Ο μονος λογος που θα το κανω, θα ειναι εκεινες τις μερες που θα κυκλοφορησει επισημα καποια 10.3.1 μονο και μονο για να κανω χειροκινητα (ota) το update και να νιωσω για αλλη μια φορα το συναισθημα της αναβαθμισης.:lol: Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 παντως εμφανισιακα μου αρεσε πιο πολυ η 10.2, εχασε λιγο απο τον επαγγελματικο αερα που ειχε. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 παντως εμφανισιακα μου αρεσε πιο πολυ η 10.2, εχασε λιγο απο τον επαγγελματικο αερα που ειχε. Ισως. Αλλα και πολυ πεπαλαιωμενος αερας ομως. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 οσο για την εμφανιση παιδια καθενας μας εχει διαφορετικο γουστο, προσωπικα μ αρεσε πολυ η 10.3,(η 10.2 για μενα χαλια μαυρα σαν εμφανιση) οσο αφορα τωρα για τις εφαρμογες , ναι το viber παιζει τελεια απο blackberry world :), αλλες εφαρμογες πχ tapatalk υπαρχει θεμα, δουλευει οπως δουλευε πριν και αργει το ανοιγμα του, δε περιμενω να γινουν 100% τα πραγματα σωστα αλλα ενα ποσοστο της ταξης 85% πιστευω να το πιασει η 10.3, το εχω για φορτιση και δεν ασχοληθηκα και πολυ, με τις ωρες θα βλεπουμε τα πλεονεκτηματα οπως και τα μειονεκτήματα που θα υπαρχουν, φιλε @ea6gka καταφερες να κανεις εγκατασταση το snap? επισης παρατηρησες καποιο bug? προς το παρων απ οτι βλεπω το amazon δεν ειναι πληρες, για την ωρα κατεβασα το 1mobile market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 οχι παιδια εγω κατεβαζω το ΑΡΚ και ετσι παιζω μπαλα, εχω και το αμαζον. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) μαλιστα , οι γρηγορες ρυθμισεις ελεγαν οτι θα εχει χρωμα κοκκινο, ρυθμιζετε καπως αυτο? ακομη μπλε ειναι, επισης εχει καποιες λειτουργιες απο το power tool που δεν ειχε το 10.2, πχ σηκωνεις το κινητο απο οριζοντια θεση και ανοιγει , το βαζεις αναποδα και γινετε αθορυβο και εξοικονομει μπαταρια edit επισης οταν ερχονται ειδοποιησεις αν θελεις σου τις εμφανιζει αυτοματα εκεινει την ωρα ,δηλαδη αναβει η οθονη και βλεπεις τι γινετε, αν θελεις δειχνει μονο αποστολεα, ωραια πραματα, επιτελους βλεπω τα αυτονοητα να γινιονται Edited September 23, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ειδικα αυτο το σημειο που αναφερεις με την σκια των εικονιδιων, ειναι ο βασικος λογος που δεν θα γυρνουσα σε 10.2 εκδοση. Ο μονος λογος που θα το κανω, θα ειναι εκεινες τις μερες που θα κυκλοφορησει επισημα καποια 10.3.1 μονο και μονο για να κανω χειροκινητα (ota) το update και να νιωσω για αλλη μια φορα το συναισθημα της αναβαθμισης.:lol: Μπα, δεν θα το κάνεις :p - το update θα γίνει στην ήδη υπάρχουσα 10.3, αφού η επίσημη θα είναι νεότερη έκδοση! Το ίδιο έγινε και με τη 10.2. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Μπα, δεν θα το κάνεις :p - το update θα γίνει στην ήδη υπάρχουσα 10.3, αφού η επίσημη θα είναι νεότερη έκδοση! Το ίδιο έγινε και με τη 10.2. Δεν καταλαβα. Φοραω την leaked 10.3.0.1052 και θα μου περασει την επομενη πιθανοτατα 10.3.1 απο πανω χωρις να χρειαστει να κανω πισωγυρισματα? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Δεν καταλαβα. Φοραω την leaked 10.3.0.1052 και θα μου περασει την επομενη πιθανοτατα 10.3.1 απο πανω χωρις να χρειαστει να κανω πισωγυρισματα? Ακριβώς...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ακριβώς...;) Νομιζα πως οι leaked ειναι κατι αντιστοιχο (ας μου επιτραπει ο ορος) με τις custom roms των android και πως δεν γινεται να πας απο κατι θεωρητικα ανεπισημο σε επισημο. Αλλα εφοσον εχουν ετσι τα πραγματα ακομα καλυτερα. Δε θα χρειαστει να μπω σε μεγαλες διαδικασιες. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 αν χρειαστει να παω πισω στην 10.2 ξερει κανεις πως γινετε? επειδη τωρα βλεπω στο blacberry link γραφει την 10.3 , μηπως με επιδιορθωση περασει παλι αυτην που εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 αν χρειαστει να παω πισω στην 10.2 ξερει κανεις πως γινετε? επειδη τωρα βλεπω στο blacberry link γραφει την 10.3 , μηπως με επιδιορθωση περασει παλι αυτην που εχω? Νομιζω επαναφορτωση λογισμικου συσκευης πρεπει να κανεις αν θες να γυρισεις πισω. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 μπα δε βλεπω κατι τετοιο, λεει ενημερωση λειτουργικου (ειναι ενημερωμενο), επαναφορα συσκευης απο μπακαπ και επαναφορα στις εγοστασιακες ρυθμισεις, τιποτε αλλο δε γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 μπα δε βλεπω κατι τετοιο, λεει ενημερωση λειτουργικου (ειναι ενημερωμενο), επαναφορα συσκευης απο μπακαπ και επαναφορα στις εγοστασιακες ρυθμισεις, τιποτε αλλο δε γραφει Οταν ανοιγεις το bblink, στην αριστερη πλευρα επιλεγεις στις συσκευες την συσκευη σου που ειναι συνδεδεμενη. Πατας εκει κα ικατω κατω υπαρχει ενα πληκτρο που γραφει επαναφορτωση λογισμικου συσκευης. Η επαναφορτωση θα κανει wipe την συσκευη αλλα θα σου φορτωσει και το τελευταιο επισημο λογισμικο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 @baios ευχαριστω φιλε , κοιτα τι εχει http://prntscr.com/4pxmdm , αν βγει η επισημη εκδοση 10.3.1 και κανω αναβαθμιση θα υπαρχει προβλημα? δε θα ειναι σαν να εχω περασει απο την 10.2? αυτο μ ενδιαφερει πιο πολυ, αν θα ειμαι οκ η πρεπει να γυρισω πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 @baios ευχαριστω φιλε , κοιτα τι εχει http://prntscr.com/4pxmdm , αν βγει η επισημη εκδοση 10.3.1 και κανω αναβαθμιση θα υπαρχει προβλημα? δε θα ειναι σαν να εχω περασει απο την 10.2? αυτο μ ενδιαφερει πιο πολυ, αν θα ειμαι οκ η πρεπει να γυρισω πισω Ωραια. Πας πανω πανω δεξια στις προτιμησεις του bblink και απο εκει επιλεγεις επαναφορτωση λογισμικου συσκευης. Οπως αναφερθηκε και πιο πανω και δεν το γνωριζα ουτε εγω, ακομα και σε αυτη την εκδοση που εισαι τωρα να μεινεις, θα εχεις ειδοποιηση για update για την 10.3.1 οταν αυτη θα ειναι διαθεσιμη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 μαλιστα, το θεμα ειναι αν η 10.3.1 θα ειναι ολοκληρωμενη αναβαθμιση και οχι ενα συμπληρωματικο κομματι της 10.3.0, τεσπα θα φανει , σ ευχαριστω φιλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 μαλιστα, το θεμα ειναι αν η 10.3.1 θα ειναι ολοκληρωμενη αναβαθμιση και οχι ενα συμπληρωματικο κομματι της 10.3.0, τεσπα θα φανει , σ ευχαριστω φιλε :) Αν σκεφτεις πως εμεις δεν εχουμε δει 10.3 αλλα την εχουμε περασει με αλλα μεσα και ειμαστε ακοαμ στην 10.2, ναι θα ειναι μια νεα και πολυ ολοκληρωμενη αναβαθμιση. Απο την 10.3 σε 10.3.1 δε ξερω ποιες θα ειναι οι διαφορες και αν θα ειναι μεγαλες σε σχεση με τις Leaked 10.3, σιγουρα ομως την περιμενουμε ολοι. Πιθανοτατα να την δοκιμασουμε κιολας τις επομενες ημερες μιας και θα κυκλοφορησει το sdk της 10.3.1. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μετά το setup της 10.3 δε με συγχρονισε το ημερολόγιο, είχα κάτι μελλοντικά συμβάντα, τι παίζει ; ξέρει κανείς κάτι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μετά το setup της 10.3 δε με συγχρονισε το ημερολόγιο, είχα κάτι μελλοντικά συμβάντα, τι παίζει ; ξέρει κανείς κάτι ; Δεν συγχρόνισε με το gmail; Εμενα μου περασε τα παντα μολις εβαλα τα mail. Βεβαια αν ειχες κανει τοπικο backup μπορεις να κανεις συγχρονισμο και απο εκει μεσω Link. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts