sakisgi Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 * Update * Powertools v.4.5.0.1 με file manager και hide files and folders, landscape mode κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 * Update * Powertools v.4.5.0.1 με file manager και hide files and folders, landscape mode κ.α. V4.5.0.2 ειναι σε εμένα. Εντάξει... Με τις νέες δυνατότητες στο 10.3 και αυτή την εφαρμογή δεν θελεις άλλη . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 V4.5.0.2 ειναι σε εμένα. Εντάξει... Με τις νέες δυνατότητες στο 10.3 και αυτή την εφαρμογή δεν θελεις άλλη . Σωστά. Εγώ περιμένω την επίσημη 10.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Και εγώ αυτή περιμένω αλλά δεν ακούω κανένα νέο για πιθανή ημερομηνία...... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Και εγώ αυτή περιμένω αλλά δεν ακούω κανένα νέο για πιθανή ημερομηνία...... :(Εχει ηδη διαρρεύσει η 10.3.1 και εχει επιπλεον πραγματακια απο την 10.3. Οπως αλλαγη χρωματος led για επαφες και ειδοποιησεις, χρηση των αισθητηρων για καποιες λειτουργιες κλπ. Ολα δειχνουν να λειτουργουν σωστα. Θεωρω οτι θα ερθει μαζι με το classic και αυτο ισως ειναι Νοεμβριο. Μεχρι τοτε μπορεις να περασεις την 10.3 που εχω και ειναι τελεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Υπομονή. Μαζί με το Classic είπανε θα κυκλοφορήσει και η 10.3 για όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 καλησπερα, δεν ξερω εαν εχει αναφερθει ξανα αλλα εαν παρω μεταχειρισμενο ζ10 τι πρεπει να προσεξω ? π.χ. το κατατηστημα απο το οποιο αγοραστηκε για το θεμα καλυψης εγγυσηης ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 καλησπερα, δεν ξερω εαν εχει αναφερθει ξανα αλλα εαν παρω μεταχειρισμενο ζ10 τι πρεπει να προσεξω ? π.χ. το κατατηστημα απο το οποιο αγοραστηκε για το θεμα καλυψης εγγυσηης ?Δεν εχει εμφανίσει καποιο κατασκευαστικο ελλατωμα η συσκευη. Ειναι θεμα μεταχειρησης του προηγουμενου ιδιωκτητη. Χτυπηματα, πεσίματα , νερο. Το θεμα εγγυησης ειναι ενα αγκαθι για την ελληνικη αγορα. Θα πρεπει να ξερεις αν το καταστημα που αγοραστηκε αναλαμβανει την επισκευη ή αν σε χρεωνει μεσα στην εγγυηση για αν το στειλει εξω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 ...και φυσικά να προσέξεις την έκδοση που θα πάρεις (100-1 χωρίς 4G ή 100-2 με 4G, μεταξύ άλλων διαφορών που έχουν συζητηθεί στην αρχή του παρόντος θέματος) - όχι ότι θα έχεις πρόβλημα με κάποια από τις δύο, απλά για να ξέρεις τι ακριβώς έχεις αγοράσει. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 αδερφια τι λετε αξιζει? http://www.ebay.com/itm/High-Capacity-Replacement-2680mAh-Li-ion-Battery-for-BlackBerry-Z10-Gold-UK-/151293013745?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2339c42ef1 δοκιμασε κανεις κατι αντιστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Αυτές οι μπαταρίες γενικά είναι καλές; Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ζημιά να κάνουν στη συσκευή πάντως δεν πρόκειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 μου φαινετε θα ειμαι ο πρωτος που θα παραγγειλω μια τετοια μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Προσωπικά δεν τις εμπιστεύομαι - όχι ότι θα πάθεις κάτι, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις που έχω δει, δεν ισχύει η αναγραφόμενη χωρητικότητα. Πες μας εντυπώσεις αν τη δοκιμάσεις τελικά! Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourouzis2005 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Γεια ας από μένα, Σκέφτομαι να κάμω το βήμα και να δοκιμάςω το Ζ10. Θα ήθελα να ρωτήσω (μιας κι είμαι ενετλώς αρχάριος στο χώρο του bb) αν το gps σας συνδέεται αμέσως κι αν είναι ακριβές. Επίσης τι επιλογές υπάρχουν από χάρτες; Υπάρχουν οι google maps? Με ενδιαφέρει το κινητό να κάνει 3-4 πράγματα: viber, mail, browsing και navigation (απλώς να βρίσκω το δρόμο μου μεστην πόλη, όχι κάτι extreme). Το Ζ10 τα κάνει καλά αυτά; Ή έχει κολλήσει κι αυτό laggίτιδα από το android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Γεια ας από μένα, Σκέφτομαι να κάμω το βήμα και να δοκιμάςω το Ζ10. Θα ήθελα να ρωτήσω (μιας κι είμαι ενετλώς αρχάριος στο χώρο του bb) αν το gps σας συνδέεται αμέσως κι αν είναι ακριβές. Επίσης τι επιλογές υπάρχουν από χάρτες; Υπάρχουν οι google maps? Με ενδιαφέρει το κινητό να κάνει 3-4 πράγματα: viber, mail, browsing και navigation (απλώς να βρίσκω το δρόμο μου μεστην πόλη, όχι κάτι extreme). Το Ζ10 τα κάνει καλά αυτά; Ή έχει κολλήσει κι αυτό laggίτιδα από το android?το gps ειναι μια χαρά. Δεν εχω δει αποκλείσεις . Μπορεις να βάλεις gmaps αλλα δεν μπορεις να συνδέσεις τον λογαριασμό σου. Κατα αλλα λειτουργούν και με πλοήγηση στα ελληνικά. Για offline υπαρχει το δωρεάν navfree με ελληνικά. Το viber δεν δείχνει σωστά τα ελληνικά αλλα στην επόμενη αναβάθμιση λειτουργικού σε ενα μήνα οπως λένε τα παιδια φτιάχνουν. Για Mail δεν θα βρεις πουθενά πιο εύκολο σύστημα ειδοποιήσεων απο το hub . Ο browser ειναι αρκετά γρήγορος και υποστηρίζει και flash. What is lag; :p Edited October 4, 2014 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Γεια ας από μένα, Σκέφτομαι να κάμω το βήμα και να δοκιμάςω το Ζ10. Θα ήθελα να ρωτήσω (μιας κι είμαι ενετλώς αρχάριος στο χώρο του bb) αν το gps σας συνδέεται αμέσως κι αν είναι ακριβές. Επίσης τι επιλογές υπάρχουν από χάρτες; Υπάρχουν οι google maps? Με ενδιαφέρει το κινητό να κάνει 3-4 πράγματα: viber, mail, browsing και navigation (απλώς να βρίσκω το δρόμο μου μεστην πόλη, όχι κάτι extreme). Το Ζ10 τα κάνει καλά αυτά; Ή έχει κολλήσει κι αυτό laggίτιδα από το android? Πέρα από το viber,που είναι θέμα χρόνου να διορθωθουν κάποια θέματα, τα άλλα που θες δουλεουν πολυ καλύτερα απο οσο ίσως φαντάζεσαι. Το θέμα είναι να ανακαλύψεις και τα υπόλοιπα πλεονεκτηματα του bb, και να επεκτεινεις τη χρήση. Μη διστασεις. Α και μην ξεχνάς οτι εχουμε το bbm ,σαφως καλύτερο messaging απ το viber Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 εχουμε το bbm ,σαφως καλύτερο messaging απ το viber Το θέμα είναι πως σε όσους έχω προτείνει το bbm το θεωρούν χειρότερο από το viber και δεν έχουν κάνει τη μετάβαση. Δεν αλλάζει συνήθειες ο κόσμος. :/ Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Το θέμα είναι πως σε όσους έχω προτείνει το bbm το θεωρούν χειρότερο από το viber και δεν έχουν κάνει τη μετάβαση. Δεν αλλάζει συνήθειες ο κόσμος. :/ Πως το θεωρούν χειρότερο αν δεν το χρησιμοποιουν; Για να το κρίνεις πρέπει να κάνεις τη μετάβαση. Σε εμένα πάντως όλοι ηταν πολύ δεκτοί και μάλιστα το χρησιμοποιουν κανονικά. Και εννοείται το βρήκαν καλυτερο του viber. Νομίζω δεν θέλει στενομυαλιά , θέλει λίγο χρόνο και μετά δεν το βγάζει κανείς Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Πως το θεωρούν χειρότερο αν δεν το χρησιμοποιουν; Για να το κρίνεις πρέπει να κάνεις τη μετάβαση. Σε εμένα πάντως όλοι ηταν πολύ δεκτοί και μάλιστα το χρησιμοποιουν κανονικά. Και εννοείται το βρήκαν καλυτερο του viber. Νομίζω δεν θέλει στενομυαλιά , θέλει λίγο χρόνο και μετά δεν το βγάζει κανείς Παντως και σε εμενα ενας μονο δεχτηκε να το χρησιμοποιησει ....Ισως σε κανενα χρονο με το ρυθμο αναπτυξης του BBM στα αλλα marketplaces να δουμε διαφορα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) Μερικά νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης 10.3.1 http://www.youtube.com/embed/mJmmvy6NGPY?rel=0&autoplay=0&wmode=opaque&controls=2&autohide=1&showinfo=0 Έρχονται να προστεθούν την επιλογή για download όλων των συνημμένων με ενα πάτημα σε Mail , χρηση των αισθητήρων για power saving unlock και call reject . Στο panorama , στο χρόνοδιακόπτη στη φωτογραφική ,στο video 720p 60fps , σε πινελιές παραμετροποίησης στις ρυθμισεις, στον μετρητή data και τον βελτιωμένο assistant. Edited October 5, 2014 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Θα προστεθουν επισης αρκετα νεα χρωματα στα LED Notifications !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 κατι που δοκιμασα την παρασκευη βραδυ στις 23:00, εβαλα το δικτυο σε 2g και να μη κανει αυτοματα αναζητηση κ σημερα Κυριακη 15:00 η μπαταρια ειναι στο 60%, με normal χρηση, δεν ηξερα οτι παιζει τοσο ρολο αυτο , μιλαμε και για την εκδοση 10.3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Το 2G κάνει μεγάλη διαφορά σε όλες τις εκδόσεις. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Το 2G κάνει μεγάλη διαφορά σε όλες τις εκδόσεις. Μειωνει τιποτα αλλα περα απο την ποιοτητα της κλησης ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts