songless_bird Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Πιστεψε με ειναι πολυ ποιο γρηγορο το δοκιμαζα σημερα με της αδερφης μου. Το 5s δεν εχει μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα με το 5. Τωρα ο συγγενης σου δεν ξερω για ποιο λογο το εχει αλλα εμενα προσωπικα το μονο που με τραβαει ειναι το ios και γι αυτο το λογο πηρα και αλλη συσκευη για να δοκιμασω ενα αλλο λειτουργικο για να μην ζω μονοτονα. Σε εμφανιση το z10 το κοντραρω ανετα με το 5s δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει καποιο απο τα 2 περισσοτερο, αν και πλαστικο ειναι πολυ ποιοτικο κατι το οποιο δεν το εχω δει σε αλλη συσκευη βεβαια δεν βαζω το htc one γιατι και αυτο πολυ ποιοτικο αλλα αλουμινιο. Οσο για τα 250 ευρω σου απαντησα και ποιο πριν η αρχικη τιμη της συσκευη δεν ειναι αυτη και μην ξεχνας αλωστε οτι στον γερμανο πχ κοστιζει 630 ευρω αυτην την στιγμη ;) Αν πας να παρεις το σ4 γκαλαξι θα το πληρωσεις 300 ευρω ενω η αρχικη του περυσι ηταν 780. Μην κοιτας την απλ η οποια κραταει τιμες.Δεν σε πιστευω :p Τα εχω δοκιμασει. Σε browser , σε αποστολη προβολης αρχειου απο το κινητο σε TV. Σε ανοιγμα εφαρμογης απο κλειδωμενο. Σε αναπαραγωγη video. Το Ζ10 το παταει κατω το 5. Το ios το λατρευω στο ipad , αλλα σε τηλεφωνο με τιποτα...Σκεψου μονο οτι στα email το ios δεν μπορει να στειλει πχ παραπανω απο ενα pdf. Δεν θα μπορουσα να εχω μια τετοια συσκευη ολη μερα στο χερι μου. Αν η τιμη ειναι θεμα, τοτε συγκρινε το 5 με το Ζ30...Εχει και ραδιοφωνο :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Για δες λιγο στην παρακολουθηση των εφαρμογων. Εμενα μου εκανε τετοια ζημια το dropbox. δε δειχνει κατι υποπτο εκει, ολα φυσιολογικα Το εκανε συχνα και σε μενα και του εκανα hard reset και του περασα μονο 2-3 εφαρμογες απο bb και παλι καποιες στιγμες κανει το ιδιο. Το οποιο κλεινω 3g και κανω επανεκκινηση και ερχετε στα ισια του. Αν δεν ερθει αλλη μια :p πιστευω οτι καποια απο τις βασικες λειτουργιες εχει bug και εχει τα δεδομενα στην λειτουργια και ζεστενετε η συσκευη. Αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος γιατι χθες εκλεισα δεδομενα και 3g και η συσκευη δεν παγωνε. Πιστευω με την επομενη αναβαθμιση να το φτιαξουν ε κατι τετοιο κολλημα μπορει να εφαγε, τωρα ενω το φορτιζω ειναι κρυο, πολλα παραξενα γινονται, δε ξερω παιδια αν συμβαινει μονο σε μενα, υπαρχουν στιγμες με το ανοιγμα του 3G μεσα σε ενα λεπτο να ζεσταινετε, που να παιζαμε και παιχνιδια τι θα γινοταν, μακαρι να ειναι καποιο bug και οχι η φιλοσοφια τους os edit με το που βγαζουμε την μπαταρια για 20 δευτερα αυτο θεωρειτε hard reset? ποιος αλλος τροπος υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Να ρωτήσω κάτι εσείς που δουλεψατε iOS και συζητατε για ταχύτητα ; Υπάρχει κατι γρηγοροτερο απο το bb10 αυτη τη στιγμή σε filtering emails. Προσωπικά λαμβανω στελνω απο 70 emails και πανω ημερισιως .Priority hub? Βρηκατε αυτοματοποιημενη τετοια λειτουργία πουθενά? Η συνδεση και ευχρηστία μεταξύ κληση- Remember- Calendar - emails, υπαρχει πουθενά αλλού????? Γιατί οποιον ρωτάω να μου δείξει σε iphone , μου λεει τι ωραίες επι πληρωμη εφαρμογές εχει το κινητο του, και τι ωραία καμερα.... Ξέρει κανείς στην apple για micro-hdmi οταν θελησει να κανει παρουσίαση ;;;; Δεν θελω να κουρασω με τα επιπλέον, γιατί καθε χρήστης ειναι διαφορετικός απλά υπάρχουν 5-10 πραγματάκια που οχι απλως τα κάνει το OS10 γρηγορότερα, κυρίως τα κάνει καλύτερα. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Να ρωτήσω κάτι εσείς που δουλεψατε iOS και συζητατε για ταχύτητα ; Υπάρχει κατι γρηγοροτερο απο το bb10 αυτη τη στιγμή σε filtering emails. Προσωπικά λαμβανω στελνω απο 70 emails και πανω ημερισιως .Priority hub? Βρηκατε αυτοματοποιημενη τετοια λειτουργία πουθενά? Η συνδεση και ευχρηστία μεταξύ κληση- Remember- Calendar - emails, υπαρχει πουθενά αλλού????? Γιατί οποιον ρωτάω να μου δείξει σε iphone , μου λεει τι ωραίες επι πληρωμη εφαρμογές εχει το κινητο του, και τι ωραία καμερα.... Ξέρει κανείς στην apple για micro-hdmi οταν θελησει να κανει παρουσίαση ;;;; Δεν θελω να κουρασω με τα επιπλέον, γιατί καθε χρήστης ειναι διαφορετικός απλά υπάρχουν 5-10 πραγματάκια που οχι απλως τα κάνει το OS10 γρηγορότερα, κυρίως τα κάνει καλύτερα. Εχετε φαγωθει με το Priority hub οκ ειπαμε οτι ειναι καλο αλλα μην τρελαθουμε κι ολας! Ποιο πολυ με βολευε το iphone με τα mail! Μπορει να δεχομουν και 40 mail αλλα δεν ειχα θεμα, μια χαρα μπαινεις απο το app της συσκευης. Ωραιο το Priority hub αλλα αν εχω πολλα mail μυνηματα (sms) στο κινητο κλησεις κτλ +φβ γινεται χαμος κανε πισω γυρνα απο εδω γυρνα απο εκει. Στο ios εβλεπα πχ 15 μηνυματα 40 mail μηνυματα απο fb viber κτλ κοιταγα απλα ολα τα mail πρωτα που με ενδιαφερε και μετα ολα τα υπολοιπα. Μην τα κανουμε τοσο τραγικα τα πραγματα οπως ο απο πανω που εκανε και δοκιμες και το ειδε και ποιο γρηγορο! Υπαρχει ανταπτορας αν θελεις για hdmi.. Το ποιο σωστο ειναι οτι ο καθε χρηστης ειναι διαφορετικος τωρα αν υπαρχουν 5-10 πραγματακια το ξερει ο ιδιος. Επιτρεπετε να μην εχει εστω ενα viber της προκοπης? Δεν λεω για τα υπολοιπα app που απλα δεν υπαρχουν αλλα ενα viber? Αυτη την στιγμη δεν εχω αλλο smartphone εχω μονο το z10 και δεν το βρηκα στο δρομο το αγορασα εστω και φθηνα και δεν το πηρα για να το θαβω στα φορουμ δεν εχω να κερδισω κατι. Απλα λεω την αποψη μου Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Πλάκα κάνεις..δηλαδη είναι δυσκολότερο στο hub και πιο αργό να δεις πρώτα τα email μετά τα sms what's app κλπ από το να ανοίγεις μια μια την εφαρμογή mail sms αφού ενδιάμεσα πατάς και το κουμπί ; μέχρι να πατήσεις το κουμπί στο iphone έχεις τσεκάρει τα μηνύματα από ακόμη μια υπηρεσία στο hub. Για το Viber φταίει η BlackBerry ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Εχετε φαγωθει με το Priority hub οκ ειπαμε οτι ειναι καλο αλλα μην τρελαθουμε κι ολας! Ποιο πολυ με βολευε το iphone με τα mail! Μπορει να δεχομουν και 40 mail αλλα δεν ειχα θεμα, μια χαρα μπαινεις απο το app της συσκευης. Ωραιο το Priority hub αλλα αν εχω πολλα mail μυνηματα (sms) στο κινητο κλησεις κτλ +φβ γινεται χαμος κανε πισω γυρνα απο εδω γυρνα απο εκει. Στο ios εβλεπα πχ 15 μηνυματα 40 mail μηνυματα απο fb viber κτλ κοιταγα απλα ολα τα mail πρωτα που με ενδιαφερε και μετα ολα τα υπολοιπα. Μην τα κανουμε τοσο τραγικα τα πραγματα οπως ο απο πανω που εκανε και δοκιμες και το ειδε και ποιο γρηγορο! Υπαρχει ανταπτορας αν θελεις για hdmi.. Το ποιο σωστο ειναι οτι ο καθε χρηστης ειναι διαφορετικος τωρα αν υπαρχουν 5-10 πραγματακια το ξερει ο ιδιος. Επιτρεπετε να μην εχει εστω ενα viber της προκοπης? Δεν λεω για τα υπολοιπα app που απλα δεν υπαρχουν αλλα ενα viber? Αυτη την στιγμη δεν εχω αλλο smartphone εχω μονο το z10 και δεν το βρηκα στο δρομο το αγορασα εστω και φθηνα και δεν το πηρα για να το θαβω στα φορουμ δεν εχω να κερδισω κατι. Απλα λεω την αποψη μου Ούτε εγώ εχω να κερδίσω κάτι, ουτε μετοχές BBRY έχω, ούτε εκεί δουλεύω. Επίσης ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει η αντιπαράθεση με άλλες πλατφόρμες. Το μόνο που θα προσθέσω είναι, εφόσον επέλεξες για αγορά το Ζ10 και δεν σου προέκυψε, προσπάθησε να "ανακαλύψεις " τις αρετές του τηλεφώνου. Το interaction μεταξυ contacts(calls) με το εργαλείο remember, και ταυτοχρονα με calendar και emails ειναι απίστευτο για παράδειγμα ! (και εδω δεννπροκειται για το hub) Για το viber που λες αν και κατανοώ μεν την ανάγκη, ομως εγω ουτε στο 9900 που δουλευε περίφημα δεν το έβαλα. Μου την έσπαγε που σκαναρε το address book. Αλλα κυριως γιατι αυτοι που κανω chatting είχαν ή βαλαν το bbm. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Πλάκα κάνεις..δηλαδη είναι δυσκολότερο στο hub και πιο αργό να δεις πρώτα τα email μετά τα sms what's app κλπ από το να ανοίγεις μια μια την εφαρμογή mail sms αφού ενδιάμεσα πατάς και το κουμπί ; μέχρι να πατήσεις το κουμπί στο iphone έχεις τσεκάρει τα μηνύματα από ακόμη μια υπηρεσία στο hub. Για το Viber φταίει η BlackBerry ; Δεν ειπα οτι ειναι δυσκολοτερο ουτε ποιο αργο απλα με βολευε ποιο πολυ στο ios. Ούτε εγώ εχω να κερδίσω κάτι, ουτε μετοχές BBRY έχω, ούτε εκεί δουλεύω. Επίσης ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει η αντιπαράθεση με άλλες πλατφόρμες. Το μόνο που θα προσθέσω είναι, εφόσον επέλεξες για αγορά το Ζ10 και δεν σου προέκυψε, προσπάθησε να "ανακαλύψεις " τις αρετές του τηλεφώνου. Το interaction μεταξυ contacts(calls) με το εργαλείο remember, και ταυτοχρονα με calendar και emails ειναι απίστευτο για παράδειγμα ! (και εδω δεννπροκειται για το hub) Για το viber που λες αν και κατανοώ μεν την ανάγκη, ομως εγω ουτε στο 9900 που δουλευε περίφημα δεν το έβαλα. Μου την έσπαγε που σκαναρε το address book. Αλλα κυριως γιατι αυτοι που κανω chatting είχαν ή βαλαν το bbm. Αυτο προσπαθω να κανω και οπως ειπα και ποιο πριν το bb το εχω ανωτερο απο android k windows phone βαση του λειτουργικου του και ας εχει λιγοτερα app. Τι να κανω που εχω φιλους που χρησιμοποιουν το viber και εχει γινει απαραιτητο και αυτο αλλα δεν καιγομαι κι ολας πιστευω σε καποια φαση να το φτιαξουν και αυτο Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Δεν ειπα οτι ειναι δυσκολοτερο ουτε ποιο αργο απλα με βολευε ποιο πολυ στο ios. Ειμαι περιεργος να δω πως σε βολευε. Επειδη δεν εχω iphone , αλλα ipad , μπορεις να μου εξηγήσεις πως βλεπεις πχ τα mail , μετα τα sms και μετα τα whatchapp; Απο το κεντρο ειδοποιησεων; Ανοιγεις μια μια τις εφαρμογες; Θες να μου πεις οτι ανοιγει το iphone τοσο γρηγορα τις εφαρμογες και κανεις εναλλαγη μεταξυ τους πιο γρηγορα απο το να μπεις στο HUB και να τα δουλευεις ξεχωριστα απο εκει ενα ενα; Edited May 24, 2014 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 τωρα θελουμε δε θελουμε εχουμε το z10, ολοι μας δοκιμασαμε σχεδον ολα τα λειτουργικα, για τον α-β λογο καπου καταληγουμε, δεν υπαρχει καλυτερο και χειροτερο, ολα εχουν τα θετικα - αρνητικα, δεν υπαρχει κατεμε ολοκληρωμενο κινητο, οπου και να καταληξουμε κατι θα μας λειπει, δυστυχως ετσι ειναι, ολα καπου υποφερουν, δε βγαζει καπου η συζητηση που ανοιξαμε, πρεπει να μπει μια τελεία. Τωρα επι του θεματος πότε θα παρουμε την 10.3? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Ειμαι περιεργος να δω πως σε βολευε. Επειδη δεν εχω iphone , αλλα ipad , μπορεις να μου εξηγήσεις πως βλεπεις πχ τα mail , μετα τα sms και μετα τα whatchapp; Απο το κεντρο ειδοποιησεων; Ανοιγεις μια μια τις εφαρμογες; Θες να μου πεις οτι ανοιγει το iphone τοσο γρηγορα τις εφαρμογες και κανεις εναλλαγη μεταξυ τους πιο γρηγορα απο το να μπεις στο HUB και να τα δουλευεις ξεχωριστα απο εκει ενα ενα; Παλι μπερδευεις το γρηγορα! Τι δεν καταλαβαινεις? Οχι δεν τα ανοιγω απο το κεντρο ειδοποιησεων αλλα απο το καθε app διαφορετικα με βολευει καλυτερα!!!! edit: Και δεν χρησιμοποιω WhatsApp Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Τωρα επι του θεματος πότε θα παρουμε την 10.3? :) Η 10.3 προς το τέλος του χρόνου λογικά με παρουσίαση νέας συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Η 10.3 προς το τέλος του χρόνου λογικά με παρουσίαση νέας συσκευής. πωωωω τοσο αργα θα παει? ζησε Μαη να φας τριφυλλι που λενε :wacko: και εγω που περιμενα τωρα το καλοκαιρι να βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Παιδιά πως τα παει το hub με gmail;;υποστηρίζει το bb ετικέτες του gmail;;το gmail στο android κατεβάζει τα μηνύματα και μου δείχνει όσα είναι στο priority inbox. Τα αλλά τα έχει σε labels και τα βλέπω αν θέλω. Το bb το κανει αυτό ή κατεβάζει και σου δείχνει όλα τα email ανεξαρτήτως label;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Προφανως morgan 21 οταν ελεγα για ταχυτητες και γρηγοραδα δεν εννοουσα το smoothness ενος λειτουργικου εναντι του αλλου και αυτο το διευκρινησα και πιο πανω. Οταν μιλουσα για ταχυτητες εκανα λογο για κινησεις που χρειαζεται κανεις να κανει σε σχεση με αλλα λειτουργικα. Αν με μια bb συσκευη κανεις για παραδειγμα μια δουλεια με δυο κινησεις, στα αλλα λειτουργικα μπορει να χρειαζεσαι 5 (μιλωντας με τυχαια νουμερα παντα) για να κανεις ακριβως το ιδιο. Για να μην μπαινω και σε λεπτομερειες μπορεις να δεις τα βιντεακια του καραγκιοζακου που παρεθεσα ο οποιος μπορει και να τα τσεπωνει πλεον απο την blackberry μετα απο τοση διαφημιση που της εκανε αφιλοκερδως (αλλα παραλληλα λεει αληθειες) ωστε να δεις με λεπτομερειες τι ακριβως εννοω. Επειδη και σενα σε διαβασα λιγακι "επιθετικο" μολις σου ειπαμε για το ios παρολο που δεν εχεις οπως λες να κερδισεις κατι απο αυτο, κανε εναν κοπο και παρακολουθα και τα τρια βιντεο και ισως καταλαβεις οτι μεχρι προχθες που το ios πηγε στην εκδοση 7, δεν εκανε ουτε τα μισα οχι μονο σε θεμα κινησεων και ευχρηστιας αλλα γιατι δεν υπηρχαν καν και καποια συνεχιζουν να μην υπαρχουν! Να σου αναφερω ενδεικτικα μοναχα πως η προβολη φωτογραφιων απευθειας απο την φωτογραφικη μηχανη για παραδειγμα, ηταν μια λειτουργια που ελειπε απο το ios μεχρι προσφατα ενω ας πουμε στο android υπηρχε. Ειναι η δεν ειναι ευχρηστια και ευκολια κινησεων να κανεις ληψη φωτογραφιας η βιντεο πατωντας οπου θες πανω στην οθονη ενω στα υπολοιπα λειτουργικα πρεπει να ψαχνεις το κουμπακι της ληψης? Μεχρι και η ρυθμιση του ξυπνητηριου που σε καμια περιπτωση δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ως σοβαρο επιχειρημα, ειναι οτι πιο απλουστευμενο υπαρχει εναντι ολων των αλλων. Μετρα αν θες και το κλεισιμο των εφαρμογων που αφηνεις να τρεχουν στο παρασκηνιο, ποσες κινησεις θα κανεις στο iphone και ποσες κινησεις θα κανεις σε μια bbos 10 συσκευη! Το Hub μπορει να λες πως δεν σε συγκινει αλλα νομιζω πως ψευδεσαι αλλα και ετσι να ειναι, αλλο πραγμα να εχεις 3-4 εφαρμογες ξεχωριστα και να χρειαζεται να τις ανοιγεις μια μια και αλλο να τα κανεις ολα μεσω μια ευχρηστης και εργονομικης μανισιας λειτουργιας! Ειναι σα να λες πως το tapatalk η καποια αντιστοιχη εφαρμογουλα δεν εχουν κανεναν λογο υπαρξης γιατι προτιμας ειτε να μπαινεις μεσω του browser της συσκευης σου και να παρακολουθεις τα αγαπημενα σου fora καθε φορα, ειτε τα θες εγκατεστημενα ενα ενα ξεχωριστα να τα ανοιγεις, να τα κλεινεις και παει λεγοντας. Κατι που θα τρωει μνημη και πορους απο την συσκευη, κατι που θα την βαραινει και θα ταλαιπωρει και σενα ταυτοχρονα. Καλα στο θεμα της αυτονομιας ας μην το πιασουμε καλυτερα, ακομα και το z10 ειναι καλυτερο απο τα μηλοφωνα που ανα δυο ωρες θελουν την δοση τους μεσω μιας πριζας! Δεν ξερω κιολας μηπως η apple εχει πατενταρει και κανενα ειδικο αξεσουαρ ωστε να κουβαλας τον φορτιστη παντα μαζι σου μεσω καποιας θηκης η κατι τετοιο τελοσπαντων. Για το bbworld θα συμφωνησω και γω πως ειναι φτωχο απεναντι σε ολα τα υπολοιπα market της αγορας, αλλα αυτο εχει να κανει με τις αναγκες του καθενα μας ξεχωριστα, επομενως μιλαμε υποκειμενικα και εδω. Στο θεμα ομως επαγγελματιας, επαγγελματικη συσκευη και επαγγελματικες εφαρμογες, παντα ηταν κορυφαια η blackberry με την σειρα note της samsung να δινει σεμιναρια επισης. Edited May 24, 2014 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 παραπεπτοντος εδωσα σημερα την ευκαιρια στο bbm να το δοκιμασω , δεν ειναι και ασχημο ! ισα ισα εχει και voice chat ,+ οτι υπαρχει και σε ios και σε android , το εδειξα σε μερικους φιλους (ios & android)και τους αρεσε . απο μενα ενα +περίμενε να ανοίξει και το videocall και στις άλλες πλατφόρμες. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά πως τα παει το hub με gmail;;υποστηρίζει το bb ετικέτες του gmail;;το gmail στο android κατεβάζει τα μηνύματα και μου δείχνει όσα είναι στο priority inbox. Τα αλλά τα έχει σε labels και τα βλέπω αν θέλω. Το bb το κανει αυτό ή κατεβάζει και σου δείχνει όλα τα email ανεξαρτήτως label;;εχω την εντύπωση ότι σου δείχνει όλα τα Mail και μπορεις να επιλέξεις συγκεκριμένο φάκελο που εχεις ορίσει πχ να πηγαίνουν τα Mail του λογιστή πατώντας πανω δεξιά. Εγω παντως εχω ορίσει τις επαφές που θέλω απο το gmail να ανοίγουν στο priority του BB HUB και έτσι δεν με προβληματίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) εχω την εντύπωση ότι σου δείχνει όλα τα Mail και μπορεις να επιλέξεις συγκεκριμένο φάκελο που εχεις ορίσει πχ να πηγαίνουν τα Mail του λογιστή πατώντας πανω δεξιά. Εγω παντως εχω ορίσει τις επαφές που θέλω απο το gmail να ανοίγουν στο priority του BB HUB και έτσι δεν με προβληματίζει. Ευχαριστώ πολύ. Πες μου οτι έχει push και οτι σε σχέση με το νεξους 5 που έχω δεν είναι πολύ πιο αργό και ψηνωμαι... Edited May 24, 2014 by gpou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Ευχαριστώ πολύ. Πες μου οτι έχει push και οτι σε σχέση με το νεξους 5 που έχω δεν είναι πολύ πιο αργό και ψηνωμαι...Εχει push, εκτος αν το εχω καταλαβει λαθος. Τα μηνυματα τα παιρνω αμεσα και στο κινητο και στο pc. Τωρα το πολυ πιο αργο ειναι σχετικο. Δεν ξερω πως παει το nexus με pure android και δεν ξερω τι εφαρμογες θες να χρησιμοποιησεις. Στις native "πεταει", στις android ειναι πιο αργο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Εχει push, εκτος αν το εχω καταλαβει λαθος. Τα μηνυματα τα παιρνω αμεσα και στο κινητο και στο pc. Τωρα το πολυ πιο αργο ειναι σχετικο. Δεν ξερω πως παει το nexus με pure android και δεν ξερω τι εφαρμογες θες να χρησιμοποιησεις. Στις native "πεταει", στις android ειναι πιο αργο. Τα στάνταρ που θέλω είναι gmail,Facebook,Facebook messenger,Viber,και μια εφαρμογή για ειδήσεις και εξώφυλλα εφημερίδων αν υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Τα στάνταρ που θέλω είναι gmail,Facebook,Facebook messenger,Viber,και μια εφαρμογή για ειδήσεις και εξώφυλλα εφημερίδων αν υπάρχει... gmail και ολα τα mail συγχρονιζουν. Δεν θα εχεις θεμα. Ακομη και apple ID να εχεις και αυτο το συγχρονιζει. Η εφαρμογη facebook ειναι λιγο αργη αλλα δεν ειναι κατι που θα σε προβληματισει. O FB messenger προσφερει κατι παραπανω απο πχ να μιλησεις μεσα απο το hub του blackberry; Ποια εφαρμογη εχεις κατα νου για εξωφυλλα; Αν υπαρχει στο play store να την δοκιμασω. Το viber εχει προβλημα, ακομη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 gmail και ολα τα mail συγχρονιζουν. Δεν θα εχεις θεμα. Ακομη και apple ID να εχεις και αυτο το συγχρονιζει. Η εφαρμογη facebook ειναι λιγο αργη αλλα δεν ειναι κατι που θα σε προβληματισει. O FB messenger προσφερει κατι παραπανω απο πχ να μιλησεις μεσα απο το hub του blackberry; Ποια εφαρμογη εχεις κατα νου για εξωφυλλα; Αν υπαρχει στο play store να την δοκιμασω. Το viber εχει προβλημα, ακομη... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nop.frontpages Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Ξεκολιστε με το viber ειναι μουφα σε ολες τις πλατφορμες , εχετε το BBM που κανει τα παντα , και εαν δεν το εχουν οι αλλοι ε ας το κατεβασουν free ειναι , εαν δεν θελουν ξυδακι !!! Δεν το χρησιμοποιω :p Ουτε το whatsapp και οποιοδηποτε σκαναρει τον τηλεφωνικο μου καταλογο. Εχω μαλωσει γι αυτο με ατομα που μονο οτι ζω σε σπηλια δεν μου ειπαν :happy: edit gpou η εφαρμογη τρεχει στο Z10. Δεν ξερω αν φταιει το κινητο, αλλα η ποιοτητα των εξωφυλλων σε zoom δεν ειναι και η καλυτερη, ετσι ειναι γενικα; Επισης ενα screenshot πως βλεπω τους φακελους που εχω φτιαξει μεσα στο gmail και πως ειναι οταν παω να κανω γραψω νεο mail απο το hub. http://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_IMG_20140524_231634_zpsi8lhdqmw.pnghttp://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_IMG_20140524_205754_zpshp8yd3iv.pnghttp://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_IMG_20140524_220324_zpsxgrnla7o.png Edited May 24, 2014 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Δεν το χρησιμοποιω :p Ουτε το whatsapp και οποιοδηποτε σκαναρει τον τηλεφωνικο μου καταλογο. Εχω μαλωσει γι αυτο με ατομα που μονο οτι ζω σε σπηλια δεν μου ειπαν :happy: edit gpou η εφαρμογη τρεχει στο Z10. Δεν ξερω αν φταιει το κινητο, αλλα η ποιοτητα των εξωφυλλων σε zoom δεν ειναι και η καλυτερη, ετσι ειναι γενικα; Επισης ενα screenshot πως βλεπω τους φακελους που εχω φτιαξει μεσα στο gmail και πως ειναι οταν παω να κανω γραψω νεο mail απο το hub. http://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_IMG_20140524_231634_zpsi8lhdqmw.pnghttp://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_IMG_20140524_205754_zpshp8yd3iv.pnghttp://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_IMG_20140524_220324_zpsxgrnla7o.png Ευχαριστώ πολύ...μια χαρά δείχνουν... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 οταν καλω καποιον μου βγαζει πανω αγνωστος ο αριθμος μου, πως καταχωρηση τον αριθμο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 οταν καλω καποιον μου βγαζει πανω αγνωστος ο αριθμος μου, πως καταχωρηση τον αριθμο μου?Ρυθμισεις-> ασφαλεια και απορρητο -> καρτα sim -> επεξεργασια αριθμου τηλεφωνου. Τυχαια το ειχα βρει και ειχα φαει τον τοπο στην εφαρμογη επαφων και κλησεων... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Για εξώφυλλα εφημερίδων, εχουμε native app, δεν χρειαζεσαι google store. Πηγαινε στο blackberry world κ ψαξε Efimerides Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts