Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι θυμαμαι που το ειχες αναφερει 2-3 φορες, να σου πω την αληθεια ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με Galaxy S2 οταν εκανε εναλλαγες στην αναζητηση (αυτοματα) μεταξυ 2-3-3.5g αλλα ειχα κοσμοτε και θυμαμαι οτι και η γυναικα μου ειχε το ιδιο ακριβως προβλημα με ενα sony και ενα λουμια μεχρι που πηγαμε βονταφον και ειμαστε οκ. Σιγουρα δεν ευθυνοταν ο παροχος? Μηπως ομως το STL100-2 & STL100-3 εχουν διαφορα λογω οτι τα 2 αυτα κινητα χρησιμοποιουν διαφορετικες εντελως συχνοτητες?

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι θυμαμαι που το ειχες αναφερει 2-3 φορες, να σου πω την αληθεια ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με Galaxy S2 οταν εκανε εναλλαγες στην αναζητηση (αυτοματα) μεταξυ 2-3-3.5g αλλα ειχα κοσμοτε και θυμαμαι οτι και η γυναικα μου ειχε το ιδιο ακριβως προβλημα με ενα sony και ενα λουμια μεχρι που πηγαμε βονταφον και ειμαστε οκ. Σιγουρα δεν ευθυνοταν ο παροχος? Μηπως ομως το STL100-2 & STL100-3 εχουν διαφορα λογω οτι τα 2 αυτα κινητα χρησιμοποιουν διαφορετικες εντελως συχνοτητες?

Το 100-2 είναι σίγουρα για τα ευρωπαϊκά lte δίκτυα. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν χάνεις κλήσεις, μπορείς να απενεργοποιήσεις το 4g και, απ' ο,τι λένε, δεν θα έχεις πρόβλημα (και μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας). Όσο για το λευκό μόλις το είδα μου άρεσε αρκετά, και δεν γλιστράει καθόλου.

Άσχετο, στο birdphone μου είπαν πως έχουν το 100-2, αλλά δεν είναι 4g. Μάλλον έκαναν λάθος ε;

Back In Black

stl100-2 ειναι σιγουρα 4g αν και τελευταια φορα που κοιταξα στο birdphone δεν ειχαν LTE (4g), εκτος κι αν εννοουν το H+ ως 4G. Δυστυχως δεν μπορω να βρω απο μαγαζι το stl100-2 μονο το -3 βρισκω και αυτο σε λευκο και οταν τσεκαρα αυτα τα 2 μοντελα εχουν διαφορετικες συχνοτητες παρολο που δουλευει το -3 στην Ελλαδα σε επισημο site αναφερουν οτι ειναι κυριως για καναδα-αμερικη-νοτια αμερικη και καποιες πολυ συγκεκριμενες χωρες (αναλογα την συχνοτητα που εχουν "αγορασει" καποιοι παροχοι πχ Γερμανια συγκεκριμενη εταιρεια).

Μπορει καποιος που εχει STL100-3 να επιβεβαιωσει οτι το Η+ δουλευει κανονικα? Ουτως η αλλως Χαλκιδα δεν εχουμε 4g οποτε απερνεργοποιημενο θα το εχω μονιμως (απλα για μελλοντικη χρηση αν και οποτε κατσει, ισως εξωτερικο)

Το Ζ10 μέ 10.2.1 με ανάγκασε να " μασησω" ότι αρνητικό έχω πει για την BlackBerry.... Απλα το καλυτερο κινητό..είχα θέματα με 10.2.0 που όλα λύθηκαν. Μαγεια, θέλω hotspot, θέλω data ...με ένα κουμπί, θελεις σήμα,ήχο HD εδώ είναι, θέλεις 4G με νοημα εδώ ειναι ( δεν μπορω να ξεχάσω το android που είχα που εμπαινα 5 λεπτά και μου άρπαζε 200 mb απο χαζοεφαρμογες). Μειονέκτημα.... Cloud sync απο Bberry ανύπαρκτο, εφαρμογές της πλάκας, ελλειψη σοβαρού generic GPS συστήματος. Κατα τα αλλά φοβερή, elegant συσκευή
Using Tapatalk

Dasimo ποιο μοντελο εχεις? STL100-2, -3, -1 ??

Βρεθηκε σφραγισμενο stl100-2 white στα 290 και το εκλεισα, αυριο παω αθηνα να βρω τον φιλο να το αγορασω, καλως ηρθα λοιπον στην παρεα σας.

Edited by thief

Το Ζ10 μέ 10.2.1 με ανάγκασε να " μασησω" ότι αρνητικό έχω πει για την BlackBerry.... Απλα το καλυτερο κινητό..είχα θέματα με 10.2.0 που όλα λύθηκαν. Μαγεια, θέλω hotspot, θέλω data ...με ένα κουμπί, θελεις σήμα,ήχο HD εδώ είναι, θέλεις 4G με νοημα εδώ ειναι ( δεν μπορω να ξεχάσω το android που είχα που εμπαινα 5 λεπτά και μου άρπαζε 200 mb απο χαζοεφαρμογες). Μειονέκτημα.... Cloud sync απο Bberry ανύπαρκτο, εφαρμογές της πλάκας, ελλειψη σοβαρού generic GPS συστήματος. Κατα τα αλλά φοβερή, elegant συσκευή

συμφωνώ απολυτά μαζί σου αν και έχω το Q10 ναι η 10.2.1 είναι ότι καλύτερο έχω δει σε λειτουργικό μέχρι στιγμής .

Ένα ολοκληρωμένο σχεδόν λειτουργικό όπως έχω ξανά πει και έχω παρεξηγηθεί ,χωρίς rootaρισματα και jailbreak …

Εύχομαι πραγματικά η blackberry να τα καταφέρει και να φύγει πάλι μπροστά διότι πραγματικά το software της είναι φοβερό …..

:)

Παιδιά μη λέτε και πολλα θετικά για το OS 10 και τη blackberry.

Έχει πολλούς εδω που περιμένουν να κλείσει και θέλουν να δίνουν διπλασιαν+ χρήματα για συσκευές που κάνουν τα ίδια (για να μην πω λιγότερα ) πράγματα.

Και για να γράψω κάτι σοβαρό είτε στους editors είτε σε όποιον νομίζει οτι το "χει".

Μήπως να (ξανά)γραφτεί ενα review για το Ζ10????

Δλδ πραγματικά, δεν σας προβληματιζει οτι για αυτό το λειτουργικό -συσκευή, οι 9/10 θεωρούν ότι είναι οτι καλύτερο έχουν δουλέψει ; και μάλιστα κόντρα στις αρνητικές προβολες, κόντρα στη μόδα, κόντρα στον πόλεμο απο τους παροχους ;;;;

Χαιρετώ!

BlackBerry Passport and a Playbook

Έχει πολλούς εδω που περιμένουν να κλείσει και θέλουν να δίνουν διπλασιαν+ χρήματα για συσκευές που κάνουν τα ίδια (για να μην πω λιγότερα ) πράγματα.

Χαχαχα πες το ψέματα. Πάντως εγώ δεν θα ανησυχούσα. Είναι απασχολημένοι να πετάνε "μήλα" στα "παράθυρα" της google. Πραγματικά μου αρέσει η ηρεμία αυτής της γωνιάς του φόρουμ. Δεν ασχολούνται μαζί σας (μακάρι να πάνε όλα καλά και το "σας" να γίνει "μας")

Να κλαφτώ και λίγο...Αν υπήρχε bis σε καρτοκινητό, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, θα είχα κρατήσει το παλιό storm του θείου μου...

Όσο για το review συμφωνώ, αλλά θα ήταν καλύτερο για μένα να γίνει στο Ζ30, μαζί με μια εκτενή παρουσίαση του νέου os...

Back In Black

Και για να γράψω κάτι σοβαρό είτε στους editors είτε σε όποιον νομίζει οτι το "χει".

Μήπως να (ξανά)γραφτεί ενα review για το Ζ10????

Δλδ πραγματικά, δεν σας προβληματιζει οτι για αυτό το λειτουργικό -συσκευή, οι 9/10 θεωρούν ότι είναι οτι καλύτερο έχουν δουλέψει ; και μάλιστα κόντρα στις αρνητικές προβολες, κόντρα στη μόδα, κόντρα στον πόλεμο απο τους παροχους ;;;;

Χαιρετώ!

Βασίλη έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα ….

Έχοντας πολλά χρόνια iphone είμαι -ήμουν μέλος στο phonehellas πολλά χρόνια και είχα -έχω ακόμα από τα περισσότερα ποστ στο φόρουμ άλλα τους βαρέθηκα και σταμάτησα να γράφω για δικούς μου λόγους …...επίσης έχοντας περάσει και αρκετό χρόνο με τα κορυφαία android ….άποψη μου θεωρώ πως το νέο os είναι ότι καλύτερο έχω δουλέψει .

Σίγουρα δεν είναι το τέλειο όπως τίποτα σε αυτήν την ζωή δεν είναι, άλλα εγώ επιμένω πως είναι μακράν το καλύτερο πιο εύχρηστο -φιλικό και ασφαλές λειτουργικό που υπάρχει αυτήν την στιγμή έξω ….

Επίσης να πω πως όσο προχωράει (φαίνεται από τις leak εκδόσεις) ότι γίνεται όλο και καλύτερο συνεχώς .

Δεν περίμενα ποτέ πως θα με κάλυπτε η blackberry …...άλλα δυστυχώς αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να κρίνεις …..

Μακάρι να προχωρήσει η blackberry διότι όπως αναφέρεις γίνεται "πόλεμος" και να βρεθεί πάλι μπροστά .

Αξίζουν οι συσκευές παιδιά μην τις σκοτώνεται για τα ιphone- android διότι πιστέψτε με είναι υποδεέστερα …

Edited by gatokefalo

Καλημερα σε ολους σας

Μιας και ειμαι ειδη κατοχος playbook και πραγματικα δεν το αλλαζω με τιποτα ασχετα με τις ελλειψης που εχει σκεφτομαι να χτυπησω ενα ζ10.

Η απορεια μου ειναι η εξης....Εχω ενα λογαριασμο email τις δουλειας ο οποιος απο οτι εχω καταλαβει ειναι σε outlοok.

μπορει να συχρονιστει κατευθειαν με το ζ10?

Ρωταω γιατι και στα android κινητα που εχω δεν καταφερα ποτε να τον κανω να δουλεψει και το καταφερα μονο με αγορα εφαρμογης τις ''outlook web mobile'' οπως δεν το καταφερα να το συχρονισω και με το playbook αλλα εκει δυστηχως δεν παιζει αλλη εφαρμογη.

Γνωριζει καποιος τι γινετε με το ζ10 και αν καταφερω να το κανω να δουλεψει?με την default εφαρμογη μεσω active sync(μαλλον δεν ειναι η σωστη) που δοκιμασα σε ενα ζ10 δεν καταφερα κατι.

pls τα φωτα σας και ετσι και το καταφερω το εχω αγορασει χθες:D

My collection

Zopo c2 - htc trophy - Ericsson x8 - lenovo p770

Apple ipad1 - lenovo a1 - motorola xoom 2 - blackberry playbook

Καλημερα σε ολους σας

Μιας και ειμαι ειδη κατοχος playbook και πραγματικα δεν το αλλαζω με τιποτα ασχετα με τις ελλειψης που εχει σκεφτομαι να χτυπησω ενα ζ10.

Η απορεια μου ειναι η εξης....Εχω ενα λογαριασμο email τις δουλειας ο οποιος απο οτι εχω καταλαβει ειναι σε outlοok.

μπορει να συχρονιστει κατευθειαν με το ζ10?

Ρωταω γιατι και στα android κινητα που εχω δεν καταφερα ποτε να τον κανω να δουλεψει και το καταφερα μονο με αγορα εφαρμογης τις ''outlook web mobile'' οπως δεν το καταφερα να το συχρονισω και με το playbook αλλα εκει δυστηχως δεν παιζει αλλη εφαρμογη.

Γνωριζει καποιος τι γινετε με το ζ10 και αν καταφερω να το κανω να δουλεψει?με την default εφαρμογη μεσω active sync(μαλλον δεν ειναι η σωστη) που δοκιμασα σε ενα ζ10 δεν καταφερα κατι.

pls τα φωτα σας και ετσι και το καταφερω το εχω αγορασει χθες:D

Εγώ έχω συγχρονίσει τον εταιρικό λογαριασμό κανονικά (exchange) και λειτουργεί άψογα.

Μήπως δεν βάζεις τις σωστές ρυθμίσεις (πχ Server address κτλ);

Μου κάνει εντύπωση και δεν έχω ακούσει για πρόβλημα σε email με συσκευή BlackBerry (PlayBook, Z10 κτλ).

Εγώ έχω συγχρονίσει τον εταιρικό λογαριασμό κανονικά (exchange) και λειτουργεί άψογα.

Μήπως δεν βάζεις τις σωστές ρυθμίσεις (πχ Server address κτλ);

Μου κάνει εντύπωση και δεν έχω ακούσει για πρόβλημα σε email με συσκευή BlackBerry (PlayBook, Z10 κτλ).

πολυ πιθανον να κανω κατι λαθος.Απο την αλλη βαζω τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις που εχω βαλει και στην αγορασμενη εφαρμογη του android που δουλευει κανονικοτατα.Οποτε δεν ξερω τι αλλο μπορει να κανω λαθος.

My collection

Zopo c2 - htc trophy - Ericsson x8 - lenovo p770

Apple ipad1 - lenovo a1 - motorola xoom 2 - blackberry playbook

πολυ πιθανον να κανω κατι λαθος.Απο την αλλη βαζω τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις που εχω βαλει και στην αγορασμενη εφαρμογη του android που δουλευει κανονικοτατα.Οποτε δεν ξερω τι αλλο μπορει να κανω λαθος.

Περίεργο.... Θέλει ψάξιμο

οτι εχει το καλυτερο OS με RTOS kernel, QNX based OS κλπ δεν εγγυαται καμμια επιτυχια, ειδαμε και το meego που πηγε...θελει επιμονη και διαφημηση πολυ. Πειτε μου ενα μαγαζι στην θεσσαλονικη να πας να δεις ενα Ζ10, ενα? κανενα? δεν γινεται δουλεια ετσι
All it takes is a swipe...

οτι εχει το καλυτερο OS με RTOS kernel, QNX based OS κλπ δεν εγγυαται καμμια επιτυχια, ειδαμε και το meego που πηγε...θελει επιμονη και διαφημηση πολυ. Πειτε μου ενα μαγαζι στην θεσσαλονικη να πας να δεις ενα Ζ10, ενα? κανενα? δεν γινεται δουλεια ετσι

Απλα τα ειπες ολα συντοπιτη !!!

Σίγουρα το έχει στον Κωτσοβολο περιοχη ΙκΕα ανατολικα,

Δυτικά στο Πλαίσιο Ευοσμου

Κέντρο στο public το ειχα δει.

Επίσης το ειδα σιγουρα στη vodafone στα carefoure ανατολικά

Στο θέμα αυτό συζητάμε το Ζ10, δεν γίνεται αντιπαράθεση Blackberry/iOS/Android.

Τα άσχετα έφυγαν, οι εμπλεκόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ενότητα "Διαξιφισμοί" του myphone για τέτοιου είδους συζητήσεις ή/και ΡΜ.

Παρακαλώ να μην συνεχιστεί η αντιπαράθεση.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Είπα να περάσω κι εγώ την τελευταία leaked έκδοση, αλλά έχω ένα θέμα με το συγχρονισμό του hotmail καθώς εκεί έχω όλες τις επαφές μου (κι ειναι πάνω από χίλιες) και πάνω από 206 δεν ανεβαίνουν μετά από τρεις ώρες που συγχρονισα κινητό με λογαριασμό (για δεύτερη φορά παρακαλώ)... Δεν είχα θέμα πριν... Τι κάνω;

Απαράδεκτο να κανεις αναβάθμιση και να πρέπει να σεταρεις ξανα το κινητό έν ετει 2013...

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

γιατι δεν κανεις restore τις ρυθμισεις σου απο το τελευταιο backup?
All it takes is a swipe...

Μετά από... κάποιες ώρες έχω τις επαφές μου. Μάλλον πρέπει να τις περάσω σε κάποιο gmail...
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Για κάποιο ανεξήγητο λογο το Ζ10 είναι το μονο κινητό μου που έκανε συνκ τα accounts μου σε ώρες και σε σταδια ! Δηλαδή πρωτα τα emails μετά τα contacts.....
Using Tapatalk

Για κάποιο ανεξήγητο λογο το Ζ10 είναι το μονο κινητό μου που έκανε συνκ τα accounts μου σε ώρες και σε σταδια ! Δηλαδή πρωτα τα emails μετά τα contacts.....

Αυτό είναι καλό ή κακό;

Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά ενός Ζ10 μαύρο.

Θέλω να ρωτήσω αν θα μπορώ να εγκαθιστώ android apps χωρίς τη χρήση PC και κατα πόσο είναι εύκολο.

Ποιά τα οφέλη από εγκατάσταση leaked updates όπως τα λέτε εσείς?

Αν πάω με το γράμμα του νόμου μέσω Wind θα έχω αναβαθμίσεις?

Θα είναι αξιοπρεπές το κινητό με την συμπλήρωση εφαρμογών από android?

Συμπαθάτε με για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν είμαι και πολύ του hack.:):)

Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά ενός Ζ10 μαύρο.

Θέλω να ρωτήσω αν θα μπορώ να εγκαθιστώ android apps χωρίς τη χρήση PC και κατα πόσο είναι εύκολο.

Ποιά τα οφέλη από εγκατάσταση leaked updates όπως τα λέτε εσείς?

Αν πάω με το γράμμα του νόμου μέσω Wind θα έχω αναβαθμίσεις?

Θα είναι αξιοπρεπές το κινητό με την συμπλήρωση εφαρμογών από android?

Συμπαθάτε με για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν είμαι και πολύ του hack.:):)

Τέλη Γενάρη θα βγει και η επίσημη έκδοση που θα μπορείς να κατεβαζεις τα περισσότερα android apps χωρις φυσικά χρήση pc, το ίδιο εύκολα με ενα android phone.

Με το γράμμα του νομου η wind θα φέρει την official εκδοση. Μην κατεβάσεις leaked έκδοση εφόσον δεν θέλεις.

Τι εννοείς αν θα γίνει αξιοπρεπες το κινητο με τις εφαρμογές android? Το τηλέφωνο αυτό είναι πολύ πολύ καλύτερο από οτι έχεις δει για κάποια αλλα πράγματα. Απλά και με την προσθήκη των android apps γίνεται "αντε γεια". Η λεξη αξιοπρεπές είναι εντελώς παρατερη.

Δικαιολογημενα κάνεις αυτές τις ερωτήσεις.

Πρότεινα πιο πάνω να ΞΑΝΑγραφτει ενα review για το Ζ10.

Εμένα πχ μου κάνει εντύπωση ως χρήστη bb OS10, κάποιος να ζητάει τόσο επίμονα εφαρμογές android (που εντάξη αλλά και θα σε καλύψουν κατα 98% οι native εφαρμογες αλλά και θα κατεβάσεις πλεον officially τις android),

Και να μην επικεντρωνεται στα χαρακτηριστικά που είτε τα κάνει μόνο το OS10 είτε τα κάνει καλύτερα από κάθε άλλο.

• The topic was unpinned