kosmasdel Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Παιδιά συγνώμην ημουν απασχολημένος.... Παρτε απο εδω... http://lisie.hdu.edu.cn/proxy/browse.php?u=Oi8vd3d3Lmh5dW5kYWktZGlnaXRhbC5jbi9Eb3dubG9hZC5hc3A%2FQ2xhc3NJRD0x&b=5&f=norefer Για περισσότερα ειδικός ειναι ο frontier... Φίλε μου όταν πατάς μετάφραση στη σελίδα λέει "X900 quad core", οπότε δεν είναι για το δικό μας τάμπλετ όπως φοβόμουν αλλά για το rk3188. Εσύ πως την έβαλες την ρομ; Ή απλά μας ενημέρωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) Φίλε μου όταν πατάς μετάφραση στη σελίδα λέει "X900 quad core", οπότε δεν είναι για το δικό μας τάμπλετ όπως φοβόμουν αλλά για το rk3188. Εσύ πως την έβαλες την ρομ; Ή απλά μας ενημέρωσες; Ίσως έχει το 3188 και μπήκε από παραδρομή στο θρεντ του 3066;!:) Μια ματιά εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37971966 κι εδώ: http://crewrktablets.arctablet.com/?p=784 Μας κάνει; Edited July 21, 2013 by alieus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Proud_Greek Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Ίσως έχει το 3188 και μπήκε από παραδρομή στο θρεντ του 3066;!:) Μια ματιά εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37971966 κι εδώ: http://crewrktablets.arctablet.com/?p=784 Μας κάνει; Αντε και μπήκαμε και τα πήραμε ......... τι κάνουμε μετά ?? Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για το τι να κάνουμε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Αντε και μπήκαμε και τα πήραμε ......... τι κάνουμε μετά ?? Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για το τι να κάνουμε ??? Δεν έχω ιδέα. Τα κυβικά μου, μέχρι στιγμής, ως εδώ είναι. Παρέθεσα τους συνδέσμους μήπως κάποιος/οι πιο ειδήμονες μας πουν αν κάνει. Επειδή πάντως λέει ο τυπάς ότι Instructions are included in the download pack, κατέβασα τα αρχεία και αν δεν δω κίνηση θα πειραματιστώ μόνος μου, (υποθέτω ότι το πολύ πολύ θα χάσω χρόνο και όχι το... τάμπλετ:wacko:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Αν κάνεις καμιά κέντα, ενημέρωσε και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Δεν έχω ιδέα. Τα κυβικά μου, μέχρι στιγμής, ως εδώ είναι. Παρέθεσα τους συνδέσμους μήπως κάποιος/οι πιο ειδήμονες μας πουν αν κάνει. Επειδή πάντως λέει ο τυπάς ότι Instructions are included in the download pack, κατέβασα τα αρχεία και αν δεν δω κίνηση θα πειραματιστώ μόνος μου, (υποθέτω ότι το πολύ πολύ θα χάσω χρόνο και όχι το... τάμπλετ:wacko:) Alieus έκανες τίποτα, δοκίμασες καμιά ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Alieus έκανες τίποτα, δοκίμασες καμιά ROM? Όχι φίλε. Δουλεύει τόσο καλά με την καστυ που δε μου κάνει καρδια να το πειράξω. Πάντως με γαργαλάει να περάσω τις ρομ. Μην ανησυχείς, μόλις το κάψω θα είσαι ο πρώτος που θα ενημερώσω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Μπορούμε να βάλουμε την Kasty με cwm ? ΄ Να περάσω στην Kasty λες και εγώ πάλι; Έχω ξεχάσει πως είναι :Ρ Είσαι υπερευχαριστημένος δηλαδή; Stock τα' χεις τα περισσότερα? (launcher, browser etc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Μπορούμε να βάλουμε την Kasty με cwm ? ΄ Να περάσω στην Kasty λες και εγώ πάλι; Έχω ξεχάσει πως είναι :Ρ Είσαι υπερευχαριστημένος δηλαδή; Stock τα' χεις τα περισσότερα? (launcher, browser etc) Από Ρομ έχω εμπειρία μονο απο την original και την καστυ που (ετσι και κάτσει, όπως είπε και ο ftontier) είναι η καλύτερη. Αν θελεις να την περάσεις ακολούθησε την διαδικασία όπως περιγράφεται στην σελίδα 2 & 3 του θρεντ απο τον καλό μας frontier με το rockchip batch tool, το cwm δεν εχω ιδέα τι ειναι και πώς δουλεύει:O, έλειπα σε κείνο το μάθημα:( τώρα το ψάχνω μήπως και περάσω τις ρομ που λέμε, απλά από curiosity που... killed the cat:lol: Τα παντα τα έχω στοκ, είμαι ευχαριστημνος. Αν βρω βεβαια καμμια 4.2.2 δεν το συζηταω θα την περάσω αλλά δεν βλέπω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Από Ρομ έχω εμπειρία μονο απο την original και την καστυ που (ετσι και κάτσει, όπως είπε και ο ftontier) είναι η καλύτερη. Αν θελεις να την περάσεις ακολούθησε την διαδικασία όπως περιγράφεται στην σελίδα 2 & 3 του θρεντ απο τον καλό μας frontier με το rockchip batch tool, το cwm δεν εχω ιδέα τι ειναι και πώς δουλεύει:O, έλειπα σε κείνο το μάθημα:( τώρα το ψάχνω μήπως και περάσω τις ρομ που λέμε, απλά από curiosity που... killed the cat:lol: Τα παντα τα έχω στοκ, είμαι ευχαριστημνος. Αν βρω βεβαια καμμια 4.2.2 δεν το συζηταω θα την περάσω αλλά δεν βλέπω κάτι. Βρήκα στο slatedroid κάποιες CWM-based recovery images for RK3066 devices http://androtab.info/clockworkmod/rockchip/rk3066/ Δεν υπάρχει το Hyundai x900 το δικο μας. Δίνει εναλλακτικά για όσα τάμπλετ δεν είναι στη λίστα μια RK30GENERIC_CWM.zip. Ξέρει κανείς κάποιο από τη λίστα που κάνει για το δικο μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Βρήκα στο slatedroid κάποιες CWM-based recovery images for RK3066 devices http://androtab.info/clockworkmod/rockchip/rk3066/ Δεν υπάρχει το Hyundai x900 το δικο μας. Δίνει εναλλακτικά για όσα τάμπλετ δεν είναι στη λίστα μια RK30GENERIC_CWM.zip. Ξέρει κανείς κάποιο από τη λίστα που κάνει για το δικο μας; Εφόσον η Danerick κάνει και για το δικό μας και για το N90FHD, τότε λογικά η Yuandao N90FHD μας κάνει. http://www.slatedroid.com/topic/39486-romdanerick-romchuwi-v99vido-n90fhdcube-u9gtvvisture-4hd-retina-tablet/ λέει για ποιά τάμπλετ κάνει. Άρα από τη λίστα σου Yuandao N90FHD αυτό μας κάνει. Λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Εφόσον η Danerick κάνει και για το δικό μας και για το N90FHD, τότε λογικά η Yuandao N90FHD μας κάνει. http://www.slatedroid.com/topic/39486-romdanerick-romchuwi-v99vido-n90fhdcube-u9gtvvisture-4hd-retina-tablet/ λέει για ποιά τάμπλετ κάνει. Άρα από τη λίστα σου Yuandao N90FHD αυτό μας κάνει. Λογικά. Πέρασα (με καθυστέρηση) την Danerick 8. Δυσκολεύτηκα γιατί από cwm ήμουν άσχετος και μέχρι να βρω άκρη... Μου φαίνεται ότι δεν είναι τόσο smooth όπως η καστυ, αργεί κάπως να ανταποκριθεί στις εντολές. Μου μοιάζει ότι είναι κάπως καλύτερη στο wifi...ίσως. Δεν μπορώ να βρω το "εξερευνητής" και δεν ξέρω τι έχω στις sd. Ποιο πρόγραμμα αντικαθιστά αυτό; Επίσης κι εμένα την μπαταρία την δείχνει στα 4250. Κάτι άλλο συγκλονιστικό δεν είδα, αλλά αν δεν λαγκάρει (δεν ξέρω ακόμα) θα την κρατήσω. Πάντως όταν την εγκαθιστούσα δεν πάτησα πρώτα το wipe data κλπ. Κατ' ευθείαν την πέρασα. Μήπως θα έπρεπε; Όσο για την άλλη ρομ που λέγαμε με την 4.2.2 ... τώρα που βρήκα πώς δουλεύει το cwm θα την κάνω την αποκοτιά κάποια στιγμή... ανάμενε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Επειδή εγώ έχω καιρό που την έχω βγάλει την Kasty, αν θες εσύ που την έχεις πιο πρόσφατη, ρίξε μια μικρή σύγκριση. "Δεν μπορώ να βρω το "εξερευνητής" και δεν ξέρω τι έχω στις sd." Κατέβασε το es file explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) Επειδή εγώ έχω καιρό που την έχω βγάλει την Kasty, αν θες εσύ που την έχεις πιο πρόσφατη, ρίξε μια μικρή σύγκριση. "Δεν μπορώ να βρω το "εξερευνητής" και δεν ξέρω τι έχω στις sd." Κατέβασε το es file explorer Καλά θα ήταν όλα αυτά αλλά έφαγα μπρικάρισμα, αν λέω καλά αυτό που συμβαίνει. Συγκεκριμένα μια εφαρμογή έλεγε ότι δεν ανταποκρίνεται και τα γνωστά, αναμονή, κλείσιμο κλπ. Ούτε αναμονή δούλευε ούτε κλείσιμο της εφαρμογής. Τελικά έκλεισα το τάμπλετ με κανονικό τρόπο. Από κει και πέρα όταν πάω να το ανοίξω βγάζει την οθόνη android που αλλάζει χρώματα και μένει εκεί. Μόνο με πολύ παρατεταμένο πάτημα του on/off κλείνει. Ούτε σε recovery μπαίνει. Βγάζει το παπάκι και χάνεται αμέσως. Τέλος πάντων θα το παλέψω αλλά αν ξέρετε κάτι εδώ είμαι:) Τελικά άκυρος ο... συναγερμός...μπήκε σε recovery με το rkandroidtool και έκανα wipe data και καθαρή εγκατάσταση. Ποι ρομ έχεις; Την 8 ή την 8a; Θα σου πω εντυπώσεις με καθαρή εγκατάσταση. Edited August 5, 2013 by alieus το διόρθωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Πλέον έχω την 8a, η οποία το μόνο της θέμα είναι ότι δεν έχει hd mode και μου τη σπάει λίγο. Θα μου πεις είναι χρηστικό; Όχι. Απλά ξέρεις μου τη σπάει λίγο. Καλά πάει σε γενικές γραμμές μη λέω βλακείες, απλά μερικές φορές με εκνευρίζει που αργεί. ΠΧ όταν πάει να ανοίξει το πληκτρολόγιο μερικές φορές (swype), όταν πατάω το home button και αργεί, όταν εγκαθιστά μια εφαρμογή τρώει πάλι κόλλημα... Η μπαταρία καλή είναι, αλλά έχω την εντύπωση πως με την kasty είχα την καλύτερη αυτονομία. Δοκίμασέ τη και εσύ που έχεις πρόσφατο δείγμα και πες μου. Πάντως μόνο και μόνο το "ψυχολογικό" ότι έχουν φτιάξει το memory leak, με αποτρέπει να γυρίσω πίσω. Ίσως στην 8 που λειτουργεί το hd mode. Αναμένω εντυπώσεις, απ' ό,τι φαίνεται μόνοι μας μείναμε :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Πλέον έχω την 8a, η οποία το μόνο της θέμα είναι ότι δεν έχει hd mode και μου τη σπάει λίγο. Θα μου πεις είναι χρηστικό; Όχι. Απλά ξέρεις μου τη σπάει λίγο. Καλά πάει σε γενικές γραμμές μη λέω βλακείες, απλά μερικές φορές με εκνευρίζει που αργεί. ΠΧ όταν πάει να ανοίξει το πληκτρολόγιο μερικές φορές (swype), όταν πατάω το home button και αργεί, όταν εγκαθιστά μια εφαρμογή τρώει πάλι κόλλημα... Η μπαταρία καλή είναι, αλλά έχω την εντύπωση πως με την kasty είχα την καλύτερη αυτονομία. Δοκίμασέ τη και εσύ που έχεις πρόσφατο δείγμα και πες μου. Πάντως μόνο και μόνο το "ψυχολογικό" ότι έχουν φτιάξει το memory leak, με αποτρέπει να γυρίσω πίσω. Ίσως στην 8 που λειτουργεί το hd mode. Αναμένω εντυπώσεις, απ' ό,τι φαίνεται μόνοι μας μείναμε :Ρ Δεν θέλω να βιαστώ να πω καλά λόγια μετά από 1-2 μέρες χρήσης της νέας (για μένα) ροm, γιατι όσες φορές το έκανα (για άλλες) διαψεύστηκα γρήγορα. Πάντως μέχρι στιγμής δείχνει πιο σταθερή από την καστυ. Δεν μου παρουσιάζει κόλλημα μετά από εγκατάσταση/απεγκατάσταση εφαρμογών (ακόμα:)) ούτε με πετάει ο browser (ακόμα:)), Δεν βλέπω λαγκαρίσματα (ακόμα). Η μπαταρία πράγματι δείχνει να έχει μικρότερη αυτονομία από την κάστυ. Επίσης η κάστυ είχε πιο άμεση ανταπόκριση στο άγγιγμα της οθόνης, τώρα έχει έναν "δισταγμό" αλλά ελάχιστα. Αν πάει έτσι θα πω ότι είναι καλύτερη από την κάστυ, πιο σταθερή. Επίσης σα να έχει καλύτερη σύνδεση με wifi, πάλι πιο σταθερή. Αν συνεχίσει να μην έχει λαγκαρίσματα θα την κρατήσω. Τώρα, κάτι εφαρμογές όπως battery monitor και rom toolbox χρειάζονται ή είναι βαρύδια; Το τιτανιουμ π.χ. τι διαφορετικό είναι από το romtoolbox; Εσύ με την 8a τι κερδίζεις αντίστοιχα χάνοντας το HD; Βέβαια μόνο 1-2 φορές για πλάκα χρησιμοποίησα HD, σα να μην το έχω είναι. Γενικά αν συνεχίσει έτσι όμορφα η ντανερικ θα πω ότι το μηχανάκι είναι μπόμπα και καλύπτει και με το παραπάνω τις ανάγκες μου, ιντερνετ, επικοινωνία, έγγραφα. Τι άλλο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Τίποτα δεν κερδίζω, διαφορά δεν είδα. Αυτό με το HD σου είπα, πιο πολύ για πλάκα. more internal cleaning Super Su 1.30 updated cwm script update build-prop tweaked Αυτές είναι οι διαφορές. Κλαιν δηλαδή. Άντε χρησιμοποίησέ τη και άλλο και πες. Αν είναι θα κάνω και εγώ ένα full wipe και θα τα σβήσω όλα, γιατί η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που άλλαζα ROM την έβαζα από πάνω. Θύμισέ μου, όλα stock τα έχεις πάνω; Launcher κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Τίποτα δεν κερδίζω, διαφορά δεν είδα. Αυτό με το HD σου είπα, πιο πολύ για πλάκα. more internal cleaning Super Su 1.30 updated cwm script update build-prop tweaked Αυτές είναι οι διαφορές. Κλαιν δηλαδή. Άντε χρησιμοποίησέ τη και άλλο και πες. Αν είναι θα κάνω και εγώ ένα full wipe και θα τα σβήσω όλα, γιατί η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που άλλαζα ROM την έβαζα από πάνω. Θύμισέ μου, όλα stock τα έχεις πάνω; Launcher κυρίως. Ναι, τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 ΟΚ. Δοκίμασέ την τότε, όταν βρω χρόνο θα κάνω καθαρή εγκατάσταση και δούμε. Ο browser σου κάνει κολλήματα όταν ανοίγεις tabs, σε βαριές σελίδες με flash κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Πες μια βαρειά σελίδα να δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 http://www.sport-fm.gr http://www.contra.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 http://www.sport-fm.gr http://www.contra.gr Το σπορτ φμ λίγο αργει, ελαχιστα ομως και παντα σσε σχεση με τις "νορμαλ" σελιδες, παντως σε καμμια περιπτωση δε μιλαμε για κόλλημα. Την κοντρα απλα την ξεσσκιζει:lol: Για κοιτρα και αυτό: http://www.flash-sites.gr Στις επιλογες δεξια εχει και δειγματα φλασ ιστοδελιδων. Για δες τι κανεις εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike62 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Μετά από δυο μέρες με την DANERICK V8 RETINA VERSION γραφώ λίγα περισσότερα … έβαλα και εγώ την έκδοση,DANERICK V8 RETINA VERSION σε σύστημα VIVACO με retina 9,7 (όμοιο ή ίδιο με το hyundai Play X900) αρχικά (ίσως να έκανα κάποια λάθη) δεν μπορούσα να την εγκαταστήσω, χωρίς να βρω την αιτία, δεν 'έτρεχε' το πρώτο βήμα, Έτσι ξεκίνησα από την αρχή, έβαλα την δεύτερη έκδοση (kasty X900 , νομίζω 9/1/13, και δούλεψε καλά για 2-3 ώρες ) και ξαναδοκίμασα... Ίσως το καλώδιο ίσως τα δικαιώματα δεν έχει σημασία. Όλα πήγαν ρολόι και η DANERICK V8 RETINA VERSION εγκαταστάθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα... Τρέχει καταπληκτικά απο ταχύτητα και συνολική συμπεριφορά, άλλαξε το μηχάνημα, και απο μέτριο έγινε πολύ καλό, Τώρα είναι ΟΚ, 2 μέρες επίτηδες ανοίγω 7-8 εφαρμογές ώστε να είναι 'φορτωμένο' και όλα μοιάζουν να παίζουν χωρίς κωλύματα και προβλήματα μνήμης (δεν ξερω στα hyundai αλλά στο δικό μου πριν την νέα rom, πολύ συχνά κολλούσε (η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται αναμονή ή διακοπή) ...τώρα δεν έγινε σχεδόν καμιά φορά.... Αυτό το ΣΚ θα δοκιμάσω και εφαρμογή GPS me Β/Τ gps, Γενικά την προτείνω (θα έλεγα ....ανεπιφύλακτα) αλλά ο καθένας εχει την ευθύνη των μετατροπών του, στο δεύτερο VIVACO retrina που έχω από Δευτέρα θα περάσουμε τη DANERICK V8 RETINA VERSION. / Καλό ΣΚ../ Μετα απο 2 μηνες χρησης η V8 παει καταπληκτικα, 1 μηνα τωρα ειμαι χωρις λαπτοπ μονο με ταμπλετα και δεν υπαρχει προβλημα.... το HD φενεται να λειτουργει...εγω το εχω μονιμα σε HD mode.... Δεν γνωριζω τη στοκ εκδοση του χιουνται αλλα το δικο μου vivaco με το στοκ σερνωνταν.... εχει μεταμορφοθει... τη προτινω..... Ξερει καποιος πλανο αναπτυξης της...νεα εκδοση..... 4,2 κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Μόλις έκανα και εγώ καθαρή εγκατάσταση την V8. Πλάνο υποστήριξης δε γνωρίζω. Θα πω τελικές εντυπώσεις αφότου το χρησιμοποιήσω λίγο σε ό,τι αφορά στη μπαταρία, στις επιδόσεις κτλ. Ουσιαστικά όλα αυτά τα tablets το ίδιο hardware δεν έχουν; Εφόσον δέχονται και την ίδια ROM; Υπάρχει περίπτωση ΜΕ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ROM να έχουμε διαφορά στις επιδόσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Μόλις έκανα και εγώ καθαρή εγκατάσταση την V8. Πλάνο υποστήριξης δε γνωρίζω. Θα πω τελικές εντυπώσεις αφότου το χρησιμοποιήσω λίγο σε ό,τι αφορά στη μπαταρία, στις επιδόσεις κτλ. Ουσιαστικά όλα αυτά τα tablets το ίδιο hardware δεν έχουν; Εφόσον δέχονται και την ίδια ROM; Υπάρχει περίπτωση ΜΕ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ROM να έχουμε διαφορά στις επιδόσεις; Πάντως εδω και πανω απο βδομαδα εγω ειναι σαν να εχω καινουργιο επωνυμο μηχανακι με την ντανερικ. Καμμια σχεση με τις αλλες ρομ. Ουτε κολλαει ουτε σε πεταει ο μπραουσερ μιλαμε αλλη κατηγορια ανεβασμενη ποιοτητα. Η μπαταρια μονο ρουφιεται:lol:, καπως, :D αλλα μικρο το κακο. Α μην ξεχασω και το ιντερνετ δυνατο. Απορω πως ζουσα τοσους μηνες χωρις ντανερικ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts