kosmasdel Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 ΟΔΗΓΟΣ για εγκατάσταση Clockwork Mod Recovery : 1) Κατεβάζουμε αυτό το αρχείο http://www.mediafire.com/download/e8485ojw59auab0/CWM+for+Retina+tablet.rar 2) Το αποσυμπιέζουμε σε κάποιο φάκελο 3) Απενεργοποιούμε το usb debug mode (ρυθμίσεις - επιλογές για προγραμματιστές - εντοπισμός σφαλμάτων usb, το ξετικάρουμε) 4) Τρέχουμε το RKAndroidTool.exe και ξετικάρουμε το κουτάκι νο2 (έχουμε τικαρισμένα δηλαδή ΜΟΝΟ τα 3,4 & 5) 5) Πατάμε Reboot to flash mode, κλείνει το τάμπλετ και πάει σε flash mode και μετά πατάμε το flash. 6) Όταν τελειώσει κάνει επανεκκίνηση στο μενού clockwork mod, στο οποίο με τα πλήκτρα έντασης πάμε πάνω-κάτω στο μενού και το ΟΚ είναι το κουμπί on/off του τάμπλετ Για να εγκαταστήσουμε τη νέα ρομ, αφού προηγουμένως την έχουμε περάσει στο τάμπλετ (την έχουμε κατεβάσει από εδώ ---> https://disk.yandex.com/public/?hash=YtsyXUvtiM0592p0vD9cofv5V6bkICCGRiE/R3IUSIE%3D Κάνουμε wipe data & wipe cache και κάνουμε Install zip from sdcard - choose zip, το επιλέγουμε και τέλος. Αφού το εγκαταστήσει, κάνουμε reboot. Μόλις το εγκατέστησα, για να δούμε εντυπώσεις. Δεν υπάρχει θέμα να έχουμε κανένα μπρικάρισμα ε;; Γιατί θυμάμαι που είχα διαβάσει ότι δεν είναι πλήρως συμβατές αυτές οι roms με το X900 λόγω του ότι έχει διαφορετική ταχύτητα διαύλου από τα άλλα rk3066 HD ταμπλετάκια. Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν έχω και τις απύθμενες γνώσεις του Frontier να το επαναφέρω αν συμβεί τίποτα!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Δεν υπάρχει θέμα να έχουμε κανένα μπρικάρισμα ε;; Γιατί θυμάμαι που είχα διαβάσει ότι δεν είναι πλήρως συμβατές αυτές οι roms με το X900 λόγω του ότι έχει διαφορετική ταχύτητα διαύλου από τα άλλα rk3066 HD ταμπλετάκια. Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν έχω και τις απύθμενες γνώσεις του Frontier να το επαναφέρω αν συμβεί τίποτα!!! :lol: Εμένα δε μου μπλόκαρε, τι να σου πω τώρα. Αέρα έγινε η όλη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Έβαλα και εγώ την DANERICK V8 RETINA VERSION. Πολύ καλή και έχουν εξαλειφθεί πράγματι κάποια λαγκαρίσματα που είχε η Kasty! (Ίσως σε HD mode να είναι λιγότερο smooth από την Kasty αλλά μικρό το κακό!) :) Η εφαρμογή "Battery Monitor Widget Pro" που έχει προεγκατεστημένη η rom δείχνει ότι η μπαταρία μου είναι 4325 mAh. Το ίδιο δείχνει και σε σας ή επιβεβαιώνονται οι υποψίες μου ότι κάποια από τις 2 μπαταρίες δεν είναι συνδεδεμένη; :confused: Υγ: Πως κάνω μια εφαρμογή χρήστη να γίνει εφαρμογή συστήματος; Με αποκοπή-επικόλληση το apk αρχείο από το /data/app στο /system/app ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Έβαλα και εγώ την DANERICK V8 RETINA VERSION. Πολύ καλή και έχουν εξαλειφθεί πράγματι κάποια λαγκαρίσματα που είχε η Kasty! (Ίσως σε HD mode να είναι λιγότερο smooth από την Kasty αλλά μικρό το κακό!) :) Η εφαρμογή "Battery Monitor Widget Pro" που έχει προεγκατεστημένη η rom δείχνει ότι η μπαταρία μου είναι 4325 mAh. Το ίδιο δείχνει και σε σας ή επιβεβαιώνονται οι υποψίες μου ότι κάποια από τις 2 μπαταρίες δεν είναι συνδεδεμένη; :confused: Υγ: Πως κάνω μια εφαρμογή χρήστη να γίνει εφαρμογή συστήματος; Με αποκοπή-επικόλληση το apk αρχείο από το /data/app στο /system/app ; Συνηθισμένος από την εφαρμογή link2sd για rooted κινητά με partition στην sd, την πέρασα και στο τάμπλετ να δω τι κάνει. Δεν είναι ακριβώς όπως στο κινητό, μια που δεν βρίσκει 2ο διαμέρισμα, όμως κατά τα άλλα δουλεύει. Επιλέγεις μια εφαρμογή και ανάμεσα σε άλλα μπορείς να τικάρεις και το: "μετατροπή σε εφαρμογή συστήματος". Δεν ασχολήθηκα παραπέρα τι κάνει, απλά θυμήθηκα ότι το είδα και σκέφτηκα μήπως σε εξυπηρετεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Έχω μια αμυδρά εντύπωση ότι η νέα ΡΟΜ έχει μειώσει την αυτονομία της συσκευής. Όσοι την έχετε περάσει, για πείτε και εσείς αν έχετε δει κάποια διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Έχω μια αμυδρά εντύπωση ότι η νέα ΡΟΜ έχει μειώσει την αυτονομία της συσκευής. Όσοι την έχετε περάσει, για πείτε και εσείς αν έχετε δει κάποια διαφορά. Ίσως έχει δίκιο. Πάντως συνίσταται πάντα ένα καλιμπράρισμα της μπαταρίας μετά από κάθε αλλαγή rom. Μπορείς σε παρακαλώ να κοιτάξεις στην εφαρμογή "Battery Monitro Widget Pro" (Που ήταν προεγκατεστημένη στην rom) πάνω δεξιά στην πρώτη οθόνη να δεις πόσα mAh γράφει εσένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Αυτό εδώ (Play X X900 Quad core) http://www.merimobiles.com/hyundai-play-x-x900-quad-core-rk3188-retina-display-9-7-inch-2048-1536px-android-4-1-1-8ghz_p/meri8698.htm, είναι άλλο? Το ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. May 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Αυτό εδώ (Play X X900 Quad core) http://www.merimobiles.com/hyundai-play-x-x900-quad-core-rk3188-retina-display-9-7-inch-2048-1536px-android-4-1-1-8ghz_p/meri8698.htm, είναι άλλο? Το ξέρει κανείς? Ναι, δεν έχει καμία σχέση με το Χ900 για το οποίο συζητάμε εδώ. RK3188, Retina και απουσία HDMI. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Αυτό εδώ (Play X X900 Quad core) http://www.merimobiles.com/hyundai-play-x-x900-quad-core-rk3188-retina-display-9-7-inch-2048-1536px-android-4-1-1-8ghz_p/meri8698.htm, είναι άλλο? Το ξέρει κανείς? Ξέρουμε κάτι παραπάνω γι αυτό? Τρελιάρικο φαίνεται. Άκου εκεί 18200 στο αντουτου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike62 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Έβαλα και εγώ την DANERICK V8 RETINA VERSION. Πολύ καλή και έχουν εξαλειφθεί πράγματι κάποια λαγκαρίσματα που είχε η Kasty! (Ίσως σε HD mode να είναι λιγότερο smooth από την Kasty αλλά μικρό το κακό!) :) Η εφαρμογή "Battery Monitor Widget Pro" που έχει προεγκατεστημένη η rom δείχνει ότι η μπαταρία μου είναι 4325 mAh. Το ίδιο δείχνει και σε σας ή επιβεβαιώνονται οι υποψίες μου ότι κάποια από τις 2 μπαταρίες δεν είναι συνδεδεμένη; :confused: Υγ: Πως κάνω μια εφαρμογή χρήστη να γίνει εφαρμογή συστήματος; Με αποκοπή-επικόλληση το apk αρχείο από το /data/app στο /system/app ; έβαλα και εγώ την παραπάνω έκδοση, σε σύστημα VIVACO me retina 9,7 klp αρχικά (ισως να έκανα κάποια λάθη) δεν μπορούσα να την εγκαταστήσω, χωρίς να βρω την αιτία, δεν 'έτρεχε' το πρώτο / δεύτερο βήμα, έτσι με εγκατεστημένη τη παλιά έκδοση (kasty X900 δούλεψε καλά για 2-3 ώρες ) ξαναδοκίμασα... Τώρα ειναι ΟΚ εχει εγκατασταθεί ακολουθώντας τις οδηγίες, ολα μοιάζουν να παίζουν....σχολιασμό θα κάνω αύριο. τελικά και οι δυο μπήκαν άρα τ μηχανάκια μας είναι ΌΜΟΙΑ ή ΙΔΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ξέρουμε κάτι παραπάνω γι αυτό? Τρελιάρικο φαίνεται. Άκου εκεί 18200 στο αντουτου!! Χάθηκε μια 5αρα πίσω καμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει πάνω σε ένα 10" τάμπλετ. Εγω αν είχα κάτι να πω θα ήταν, χάθηκε μία καλύτερη επιτέλους GPU? Αυτή τη μάλι την έχω σιχαθεί. Άντε μπας και αρχίσουμε να λειτουργούμε κανα ταμπλετάκι στο hd mode ποτέ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike62 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Μετά από δυο μέρες με την DANERICK V8 RETINA VERSION γραφώ λίγα περισσότερα … έβαλα και εγώ την έκδοση,DANERICK V8 RETINA VERSION σε σύστημα VIVACO με retina 9,7 (όμοιο ή ίδιο με το hyundai Play X900) αρχικά (ίσως να έκανα κάποια λάθη) δεν μπορούσα να την εγκαταστήσω, χωρίς να βρω την αιτία, δεν 'έτρεχε' το πρώτο βήμα, Έτσι ξεκίνησα από την αρχή, έβαλα την δεύτερη έκδοση (kasty X900 , νομίζω 9/1/13, και δούλεψε καλά για 2-3 ώρες ) και ξαναδοκίμασα... Ίσως το καλώδιο ίσως τα δικαιώματα δεν έχει σημασία. Όλα πήγαν ρολόι και η DANERICK V8 RETINA VERSION εγκαταστάθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα... Τρέχει καταπληκτικά απο ταχύτητα και συνολική συμπεριφορά, άλλαξε το μηχάνημα, και απο μέτριο έγινε πολύ καλό, Τώρα είναι ΟΚ, 2 μέρες επίτηδες ανοίγω 7-8 εφαρμογές ώστε να είναι 'φορτωμένο' και όλα μοιάζουν να παίζουν χωρίς κωλύματα και προβλήματα μνήμης (δεν ξερω στα hyundai αλλά στο δικό μου πριν την νέα rom, πολύ συχνά κολλούσε (η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται αναμονή ή διακοπή) ...τώρα δεν έγινε σχεδόν καμιά φορά.... Αυτό το ΣΚ θα δοκιμάσω και εφαρμογή GPS me Β/Τ gps, Γενικά την προτείνω (θα έλεγα ....ανεπιφύλακτα) αλλά ο καθένας εχει την ευθύνη των μετατροπών του, στο δεύτερο VIVACO retrina που έχω από Δευτέρα θα περάσουμε τη DANERICK V8 RETINA VERSION. Καλό ΣΚ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 έβαλα και εγώ την παραπάνω έκδοση, σε σύστημα VIVACO me retina 9,7 klp αρχικά (ισως να έκανα κάποια λάθη) δεν μπορούσα να την εγκαταστήσω, χωρίς να βρω την αιτία, δεν 'έτρεχε' το πρώτο / δεύτερο βήμα, έτσι με εγκατεστημένη τη παλιά έκδοση (kasty X900 δούλεψε καλά για 2-3 ώρες ) ξαναδοκίμασα... Τώρα ειναι ΟΚ εχει εγκατασταθεί ακολουθώντας τις οδηγίες, ολα μοιάζουν να παίζουν....σχολιασμό θα κάνω αύριο. τελικά και οι δυο μπήκαν άρα τ μηχανάκια μας είναι ΌΜΟΙΑ ή ΙΔΙΑ Όλα τα κινέζικα κλώνοι μεταξύ τους είναι!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλημέρα. Επειδή λέτε ό,τι έγινε πολύ καλό κτλ κτλ Ρε παιδιά η απόκριση στο scrolling και γενικότερα στις ενέργειες στα μενού/στην περιήγηση κτλ δεν είναι ψιλοαργή και laggy? ΔΕ μιλάω φυσικά για hd mode. Το ΖΤΕ V970 που έχω μπροστά του είναι πύραυλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλημέρα. Επειδή λέτε ό,τι έγινε πολύ καλό κτλ κτλ Ρε παιδιά η απόκριση στο scrolling και γενικότερα στις ενέργειες στα μενού/στην περιήγηση κτλ δεν είναι ψιλοαργή και laggy? ΔΕ μιλάω φυσικά για hd mode. Το ΖΤΕ V970 που έχω μπροστά του είναι πύραυλος. Εμένα κάνει ένα ψιλολαγκάρισμα όταν πατάω το home button. Κατά τα άλλα είναι ελαφρώς καλύτερο από ότι με την Kasty (όχι σε HD mode όμως, εκεί είναι χειρότερο), αλλά η κατανάλωση είναι πολύ μεγαλύτερη τελικά και γι' αυτό σκέφτομαι να γυρίσω σε Kasty. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Εμένα κάνει ένα ψιλολαγκάρισμα όταν πατάω το home button. Κατά τα άλλα είναι ελαφρώς καλύτερο από ότι με την Kasty (όχι σε HD mode όμως, εκεί είναι χειρότερο), αλλά η κατανάλωση είναι πολύ μεγαλύτερη τελικά και γι' αυτό σκέφτομαι να γυρίσω σε Kasty. Το έχεις παρατηρήσει και εσύ ε με την κατανάλωση ε; Και εγώ νόμιζα πως ήταν ιδέα μου ότι τα % στη μπαταρία έπεφταν πολύ γρήγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Το έχεις παρατηρήσει και εσύ ε με την κατανάλωση ε; Και εγώ νόμιζα πως ήταν ιδέα μου ότι τα % στη μπαταρία έπεφταν πολύ γρήγορα! Όλα αυτά τα προγράμματα υπάρχουν στο store για εξοικονόμηση μπαταρίας κτλ κάνουν δουλειά μπας και παραμείνω με αυτήν την ρομ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Proud_Greek Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Δίνω το Play X 900. Όποιος ενδιαφέρετε ας μου στείλει μνμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Τι έγινε ρε παιδιά; Πολλή νέκρα στο τόπικ. Πως πάει η συμβίωσή σας με το ταμπλετάκι; Εγώ γύρισα στην παλιά ΡΟΜ, η καινούργια ρούφαγε τη μπαταρία σα πουτ***. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Τι έγινε ρε παιδιά; Πολλή νέκρα στο τόπικ. Πως πάει η συμβίωσή σας με το ταμπλετάκι; Εγώ γύρισα στην παλιά ΡΟΜ, η καινούργια ρούφαγε τη μπαταρία σα πουτ***. Που και που εμφανίζονται και στην Danerick κάποια λαγκαρίσματα τελευταία, λιγότερο βέβαια από την Kasty, αλλά με αποζημιώνει η οθόνη!!! :lol: Ντάξει η μπαταρία πάει από το 100% στο 80% για πλάκα δυστυχώς... :( Αφού οι developers δεν τιμούν το ταμπλετάκι μας, νεκρώνει και το thread... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaris Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Εγώ πάλι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την Danerick και φυσικά από το εν λόγω tablet. Η αυτονομία του σε μένα είναι μεγαλύτερη από την Kasty (την οποία κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να την χρησιμοποιεί κανείς), κάτι που θεωρώ λογικό αφού δεν ζορίζεται πλέον με θέματα μνήμης. Η απόδοσή του είναι απόλυτα ικανοποιητική για τις ανάγκες μου (Antutu benchmark: 10400). Πλέον βέβαια έχει αντικατασταθεί στην αγορά από το 4πύρηνο, το οποίο όμως είναι ακριβότερο και δεν γνωρίζω αν έχει σωστά υλοποιημένη rom (διάβασα πάντως ότι βγάζει 15000+ στο Antutu). Το μόνο bug που έχω βρει είναι ότι στο play μου εμφανίζει ασύμβατες ελληνικές εφαρμογές που πριν έμπαιναν, όπως skoutz, carrefour, mycosmos αλλά τελικά λειτουργούν κανονικά αν μπουν πλαγίως (πχ με blackmart). Ίσως όμως να είναι πρόβλημα του δικού μου προφίλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Εγώ πάλι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την Danerick και φυσικά από το εν λόγω tablet. Η αυτονομία του σε μένα είναι μεγαλύτερη από την Kasty (την οποία κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να την χρησιμοποιεί κανείς), κάτι που θεωρώ λογικό αφού δεν ζορίζεται πλέον με θέματα μνήμης. Όταν το εγκατέστησες, έκανες κανένα wipe battery stats or something? Μου κάνει πολύ εντύπωση, η μπαταρία σε μένα νομίζω έπεφτε αισθητά γρήγορα! Ό,τι και αν έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaris Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Τα battery stats με καμία rom δεν ήταν απόλυτα αξιόπιστα. Σίγουρα δεν είναι γραμμικά. Για παράδειγμα μπορεί κάποια στιγμή να φτάσει η μπαταρία 77% και για να πεσει στο 76% να περάσει κάνα τέταρτο. Άλλοτε να δείχνει ότι πέφτει με μεγαλύτερους ρυθμούς. Νομίζω ότι και στο slatedroid γράφουν ότι δεν είναι αξιόπιστα, αλλά δείχνουν κατ'εκτίμηση την κατάσταση. Η ουσία είναι τελικά πόσο κρατάει στην πράξη και εγώ βλέπω βελτίωση και σίγουρα όχι κάτι για να με απασχολεί. Δεν έχω κάνει κάποια περαιτέρω βελτιστοποίηση, πέρα από τη χρήση setcpu και auto memory manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Σκέφτομαι να δοκιμάσω την ντανερικ κυρίως για τα λαγκ, όμως από την άλλη δε λέει να είμαι συνέχεια με τον φοριστή. Διαβάζω αντικρουόμενες απόψεις για την μπαταρία. Ίσως θα πάρουμε καλύτερη ιδέα αν γράψουν κι άλλοι που έχουν τη νεα ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts