pani169 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) Ρε παιδιά 4.1.2 DBT που θα βρω?? Στο samobile μόνο 4.3 βγάζει... Edited December 21, 2013 by pani169 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Ρε παιδιά 4.1.2 DBT που θα βρω?? Στο samobile μόνο 4.3 βγάζει... Όλες τις έχει το SamMobile http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-N7100&pcode=DBT#firmware Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakeras Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Να καταθεσω και εγω την αποψη μου για την 4.3 μετα απο χρηση 2 ημερων.διαβασα διαφορα και εν τελει αναρωτηθηκα αν ο φοβος για το χειροτερο μας οδηγει να παρουσιαζουμε το μετριο ως "αρκετα καλο".σε καμια περιπτωση η συνολικη εικονα δεν ειναι καλυτερη απο την 4.1.2.μετα απο 3 μηνες που δουλευω το τηλεφωνο πρωτη μερα με εβγαλε η μπαταρια οριακα μια μερα.ισως πιο γρηγορη πλοηγηση στο μενου,πιο γρηγορο το ιντερνετ αλλα σε καμια περιπτωση δεν αφηνει εντυπωση πιο smooth εκδοσης απο την 4.1.2.πιο αργη ανταποκριση απο την lock screen σε σχεση με πριν.τελικα...οχι ευχαριστημενος,ισως γιατι αλλα περιμενα απο αυτα που διαβασα.αυτα πανω κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Factory Reset έκανες μετά την αναβάθμιση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakeras Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Μετά έκανα κανονικά.Δεν ξέρω βέβαια κατα πόσο επηρεάζει το ότι δεν έκανα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Εντάξει, δεν νομίζω να επηρεάζει που δεν έκανες πριν αφού έκανες μετά. Πάντως μου φαίνεται περίεργο γιατί εγώ θα έλεγα πως σε καμία περίπτωση δεν είναι χειρότερη της 4.1.2 και σε μερικά σημεία είναι καλύτερη. Είμαι με 4.3 από την πρώτη Leaked. Φυσικά ο καθένας έχει την προσωπική του άποψη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Εντάξει, δεν νομίζω να επηρεάζει που δεν έκανες πριν αφού έκανες μετά. Πάντως μου φαίνεται περίεργο γιατί εγώ θα έλεγα πως σε καμία περίπτωση δεν είναι χειρότερη της 4.1.2 και σε μερικά σημεία είναι καλύτερη. Είμαι με 4.3 από την πρώτη Leaked. Φυσικά ο καθένας έχει την προσωπική του άποψη. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Πήγα κι εγώ να γράψω αυτό το "σε καμία περίπτωση δεν είναι χειρότερη της 4.1.2" αλλά μετά είδα ότι το είχες γράψει ήδη. Θεωρώ την 4.3 μια πολύ καλή αναβάθμιση με βελτιώσεις σε πολλά σημεία. Στην μπαταρία δεν βλέπω να έχει χειροτερεύσει. Στα ίδια επίπεδα με την 4.1.2. Κατά την άποψή μου, αν κάποιος θεωρεί μέτρια την 4.3 θα πρέπει να θεωρούσε μέτρια και την 4.1.2. Μόνο αν κάτι δεν έχει κάτσει σωστά, αλλά αφού έγινε και factory reset, μου κάνει εντύπωση. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλημέρα παιδιά. Χαίρομαι που διαβάζω καλά λόγια για την official 4.3 ROM. Σε λίγες μέρες θα το αναβαθμίσω κι εγώ και θα αναφέρω εντυπώσεις. Επειδή το έχω στήσει πολύ καλά και θέλει πολλή δουλειά για να το ξαναστήσω, θα το ρισκάρω και θα βάλω την 4.3 πάνω απ' την 4.1.2 (χωρίς factory reset). Ας ελπίσουμε να μην έχω θέματα. Πάντως μέχρι στιγμής δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με όσες αναβαθμίσεις έχω κάνει, αν και το άλμα τώρα είναι μεγάλο. Θα δείξει... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλημέρα παιδιά. Χαίρομαι που διαβάζω καλά λόγια για την official 4.3 ROM. Σε λίγες μέρες θα το αναβαθμίσω κι εγώ και θα αναφέρω εντυπώσεις. Επειδή το έχω στήσει πολύ καλά και θέλει πολλή δουλειά για να το ξαναστήσω, θα το ρισκάρω και θα βάλω την 4.3 πάνω απ' την 4.1.2 (χωρίς factory reset). Ας ελπίσουμε να μην έχω θέματα. Πάντως μέχρι στιγμής δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με όσες αναβαθμίσεις έχω κάνει, αν και το άλμα τώρα είναι μεγάλο. Θα δείξει... Γνώμη μου είναι να κάνεις factory reset και να αφιερώσεις λίγο χρόνο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι δεν έκατσε καλά και τι θα βγάλει στο μέλλον. Σε καθαρό note ii κάναμε εγκατάσταση ΟΤΑ και παρατηρήσαμε μερικά προβληματάκια όπως με το snote. Όταν κάναμε επαναφορά είδαμε τις πραγματικές αλλαγές. Την περιμέναμε τόσο καιρό για να μη τη χαρούμε όπως πρέπει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλημέρα. Για κάποιους όπως είμαι εγώ, που δεν μας αφήνει να κάνουμε αναβάθμιση τι γίνεται? Αγορασμένο από Γερμανό και περασμένο firmware της cosmote. Εργοστασιακή κατάσταση πλέον εδώ και καιρό με μηδέν στον μετρητή. Δεν υποστηρίζεται λέει στο Kies. Ποια λύση υπάρχει? Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλημέρα. Για κάποιους όπως είμαι εγώ, που δεν μας αφήνει να κάνουμε αναβάθμιση τι γίνεται? Αγορασμένο από Γερμανό και περασμένο firmware της cosmote. Εργοστασιακή κατάσταση πλέον εδώ και καιρό με μηδέν στον μετρητή. Δεν υποστηρίζεται λέει στο Kies. Ποια λύση υπάρχει? Ευχαριστώ. Πέρασε την με odin ,στην πρώτη σελίδα εχει οδηγίες . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) Έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών έτσι για αρχή, κατεβάζοντας το firmware που αναφέρεται στην αρχή του νήματος. Το περίεργο είναι πως έχει βρει αναβάθμιση το κινητό ελέγχοντας για αναβαθμίσεις ύστερα από την επαναφορά. 698MB είναι αυτή που κατεβάζω στο κινητό. Το ερώτημα είναι ποια έκδοση κατεβάζω στο κινητό? Την 4.3? Το δεύτερο ερώτημα είναι, τι από τα δύο να κάνω τελικά? Odin ή μέσω κινητού? Edited December 22, 2013 by xrhstos1974 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλημέρα. Για κάποιους όπως είμαι εγώ, που δεν μας αφήνει να κάνουμε αναβάθμιση τι γίνεται? Αγορασμένο από Γερμανό και περασμένο firmware της cosmote. Εργοστασιακή κατάσταση πλέον εδώ και καιρό με μηδέν στον μετρητή. Δεν υποστηρίζεται λέει στο Kies. Ποια λύση υπάρχει? Ευχαριστώ. Χρήστο η cosmote δεν έχει ακόμα διαθέσιμη την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) Χρήστο η cosmote δεν έχει ακόμα διαθέσιμη την αναβάθμιση. Firmware Ελληνικο είχα προφανώς όχι της cosmote. Τώρα το έλεγξα. Το θέμα είναι τώρα, τι κατεβάζει στο κινητό. 4.3 σαφώς. Να την κάνω λέτε από εδώ και μετά άλλη μία επαναφορά ή μέσω odin που κατεβάζω στον υπολογιστή το firmware? Edited December 22, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Γνώμη μου είναι να κάνεις factory reset και να αφιερώσεις λίγο χρόνο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι δεν έκατσε καλά και τι θα βγάλει στο μέλλον. Σε καθαρό note ii κάναμε εγκατάσταση ΟΤΑ και παρατηρήσαμε μερικά προβληματάκια όπως με το snote. Όταν κάναμε επαναφορά είδαμε τις πραγματικές αλλαγές. Την περιμέναμε τόσο καιρό για να μη τη χαρούμε όπως πρέπει :) Ίσως έχεις δίκιο. Κι εμένα με τρώει να κάνω ολικό reset, απλά έλεγα μήπως γλίτωνα το στήσιμο... Αλλά δεν πειράζει, ευκαιρία είναι να το φρεσκάρω το εργαλείο. Θα το περάσω από πάνω για μερικές μέρες και μετά θα του κάνω factory reset. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Firmware Ελληνικο είχα προφανώς όχι της cosmote. Τώρα το έλεγξα. Το θέμα είναι τώρα, τι κατεβάζει στο κινητό. 4.3 σαφώς. Να την κάνω λέτε από εδώ και μετά άλλη μία επαναφορά ή μέσω odin που κατεβάζω στον υπολογιστή το firmware? Αφού στην δίνει με ΟΤΑ κανε την ,δεν νομίζω οτι χρειαζεται δεύτερη φορά reset (όχι ότι θα το βλάψει βέβαια). Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ίσως έχεις δίκιο. Κι εμένα με τρώει να κάνω ολικό reset, απλά έλεγα μήπως γλίτωνα το στήσιμο... Αλλά δεν πειράζει, ευκαιρία είναι να το φρεσκάρω το εργαλείο. Θα το περάσω από πάνω για μερικές μέρες και μετά θα του κάνω factory reset. Δες μετά την αναβάθμιση τον εσωτερικό χώρο σου τον εμφανίζει ως device storage ή κάπως έτσι (δεν έχω το κινητό στα χέρια μου). Αν όχι θα κάνεις γρηγορότερα reset από όσο φαντάζεσαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Αφού στην δίνει με ΟΤΑ κανε την ,δεν νομίζω οτι χρειαζεται δεύτερη φορά reset (όχι ότι θα το βλάψει βέβαια). ΟΤΑ την έκανα τελικά και δεύτερη επαναφορά. Όλα καλά μέχρι τώρα και νομίζω είναι λίγο πιο γρήγορο σε σχέση με πριν. Ο χρόνος θα δείξει. Κάθομαι και το στήνω τώρα όπως το είχα. Το θέμα μπαταρίας θέλω μόνο να δω. Αν παρατηρήσω κάτι θα ποστάρω ξανά. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Εμένα γιατί δε μου έχει δώσει ακόμα το update στην 4.3 απευθείας από τη συσκευή? Είμαι με Γαλλική συσκευή official 4.1.2 και Root. Νομίζω έχει βγει η 4.3 για γαλλικά Note2...? ή ακόμα δεν έχει δοθεί? Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Εμένα γιατί δε μου έχει δώσει ακόμα το update στην 4.3 απευθείας από τη συσκευή? Είμαι με Γαλλική συσκευή official 4.1.2 και Root. Νομίζω έχει βγει η 4.3 για γαλλικά Note2...? ή ακόμα δεν έχει δοθεί? Εχει βγει ,είσαι root γιαυτό και δεν στο δίνει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 ρε παιδιά ενώ στον έλεγχο για ενημερώσεις μου βγάζει ότι κατεβάζει update μέσω ΟΤΑ, το kies μου λέει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού kies. csc και firmware τα έχω αγγλικά...τι παίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Handakas Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλησπέρα ξέρει κανείς αν μπορεί να αλλάξει το CSC Code στην 4.3 είναι XEF (Γαλλικο) και θέλω να το γυρίσω σε EUR μπορώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Τελικα αποφάσισα να κανω την αναβάθμιση στην 4.3 αλλα κολλάω στο οτι πριν κανενα εξάμηνο το ειχα ρουτ και μετα το εκανα παλι official μηδενισα τον μετρητή και περασα την μαμα γαλλική, θα εχω καποιο προβλημα με την 4.3 θα δείξει τπτ ο μετρητής?μεσώ οτα λεω να την κανω και με μια επαναφορά στο τελος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorbeast Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Από τη στιγμή που θα βάλει κάποιος την 4.3, δεν θα μπορεί να κάνει root χωρίς να χάσει την εγγύηση δια πάντως ή, τέλος πάντων, μέχρι να καταφέρει κάποιος να σπάσει τον Knox counter. Οπότε, όσο καλή και να είναι η αναβάθμιση, εγώ δεν την περνάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Τι γίνεται όμως αν κάποιος είναι ήδη root; Δε μπορεί να κάνει την αναβάθμιση μέσω mobile odin και να διατηρήσει το root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts