GeorgeManim Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Καλησπέρα, το παράγγειλα από minideal στα 97€ (dual core - 512ram) Εν αναμονή λοιπόν! Έχει κάποιος links από ξένα φόρα να μας δώσει; Έστω και ρώσικα. Κυκλοφορούν άλλες rom? Ελληνικά μπορεί να πάρει? Για πείτε εσείς που το έχετε τη γνώμη σας ως τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stetap3 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Τα παντα ολα για το κινητο εδω Ρωσικα φορουμ http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=390330 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=371775 http://forum.china-iphone.ru/jiayu-g2-f92.html Ισπανικα http://www.forocoches.com/foro/showthread.php?t=2905893 http://www.movilesdualsim.com/foro/forums/106-Jiayu-G2? Προσοχη στα αρχεια που κατεβαζεις. Το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να πας Settings - About phone και κατω κατω να δεις το build number. Κυκλοφορουν διαφορες εκδοσεις, το δικο μου που ειναι με 512 ram λεει G2L. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Εγινε! Καλα το συγκεκριμενο δε θα το σκαλισω πολυ. Ναι νομιζω η εκδοση L ειναι με τα 512MB ram. Σ ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terpos Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Καλησπερα παιδια και εγω ψαχνω απο καιρο να παρω ενα κινητο τις προκοπης και κατεληξα στο Jiayu g2 1gb. Κοιταξα στο σιτε αλλα εχω μια απορια ποια η διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο ? http://www.jiayumobileshop.com/jiayu-mobile-phone/jiayu-jy-g2/jiayu-jy-g2-mtk6577-dual-core-1-0ghz-4-0-inch-ips-screen-android-4-0-1g-ram-8-0mp-camera-smart-phone.html και http://www.jiayumobileshop.com/jiayu-mobile-phone/jiayu-jy-g2/jiayu-jy-g2-mtk6577-dual-core-1-0ghz-4-0-inch-ips-screen-android-4-0-1g-ram-8-0mp-camera-smart-phone-64.html Στο ενα δινει κανονικα το κουτι του και στο αλλο οχι ? Και στο πρωτο λινκ που μπορω να επιλέξω το χρώμα του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Αυτο το site ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ OFFICIAL Jiayu το φτηνοτερο ειναι "σκετο" το τηλεφωνο χωρις κανενα εξτρα το αλλο ειναι "πακετο" με τα Original Accesories Package (εξ ου και το παραπανω κοστος) και επιλεγεις μονο το χρωμα της θηκης το χρωμα του κινητου ΔΕΝ μπορεις να το επιλεξεις σε κανενα απο τα 2 λινκ ...... εχουν ΜΟΝΟ σε μαυρο. Αυτο ειναι ΤΟ OFFICIAL http://www.jiayuofficial.com/ και βλεπω οτι εχουν σε ασπρο :love: :drool: για μόλις 10$ παραπάνω (αν πάρεις το κουπόνι των 5$μ τοτε μονο για 5$) και με Free-shipping με την SWISS-POST (= σιγουρια για Ευρωπη) και με PAYPALL και μια γνώμη απο εμπειρία (εχω και το G2S και το G3 και περιμενω το G4) ..... αντι να παρεις το G2 προτίμησε το G2S ..... ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ :respect: για μηδαμινή διαφορά χρημάτων (δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4683782#post4683782) Edited May 4, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terpos Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Αυτο το site ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ OFFICIAL Jiayu το φτηνοτερο ειναι "σκετο" το τηλεφωνο χωρις κανενα εξτρα το αλλο ειναι "πακετο" με τα Original Accesories Package (εξ ου και το παραπανω κοστος) και επιλεγεις μονο το χρωμα της θηκης το χρωμα του κινητου ΔΕΝ μπορεις να το επιλεξεις σε κανενα απο τα 2 λινκ ...... εχουν ΜΟΝΟ σε μαυρο. Αυτο ειναι ΤΟ OFFICIAL http://www.jiayuofficial.com/ και βλεπω οτι εχουν σε ασπρο :love: :drool: για μόλις 10$ παραπάνω (αν πάρεις το κουπόνι των 5$μ τοτε μονο για 5$) και με Free-shipping με την SWISS-POST (= σιγουρια για Ευρωπη) και με PAYPALL και μια γνώμη απο εμπειρία (εχω και το G2S και το G3 και περιμενω το G4) ..... αντι να παρεις το G2 προτίμησε το G2S ..... ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ :respect: για μηδαμινή διαφορά χρημάτων (δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4683782#post4683782) Τι διαφορα εχει ? Η μονη διαφορα ειναι στην οθονη απο οτι βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Μεσα σε 2 μερες απο την εμφανιση του tracking στο singpost, εγινε dispatched to overseas! Αρα σε λιγες μερες λογικα θα το "δω" στο tracking των ΕΛΤΑ? Για να δουμε, ειναι το πρωτο μου κινεζικο τηλεφωνο αγορασμενο απο κινα και ειμαι περιεργος να δω τι θα λεει απο ολες τις αποψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα το παραπανω κινητο εμφάνισε πρόβλημα, πιθανόν μετά απο πτώση. Το πρόβλημα είναι πως τα φωτάκια του "settings" και "return" κάτω από την οθόνη, τα κουμπιά android δηλαδή, δεν σβήνουν. Είτε κλείσω το κινητό, είτε το κλειδώσω, είναι ανοιχτα τα λεντάκια τους. Δοκίμασα reset στο κινητό αλλα τίποτα. Δεν με πειράζει αν καταφέρω με κάποιο πρόγραμμα να τα σβήσω τελείως, ή και να μείνουν ανοιχτά αν δε τα φτύσει το κινητό, αλλα θα προτιμούσα με root ή όχι, να το λύσω κάπως. Δεν υπάρχει περίπτωση να το στέλνω κίνα για εγγύηση, άσε που ίσως να τελείωσε κιόλας... Στο reset που του έκανα, αναβόσβησαν, που σημαίνει οτι καποια βασική λειτουργία την έχουν ακόμα. Η οθόνη λειτουργεί άψογα, συνεπως αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι το backlighting των κουμπιών από της οθόνης... Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Η καλωδιοταινιούλα των led φωτισμου των "πληκτρων" μπορει να εχει κουνηθει απο την πιθανη πτωση. Αναβουν συνεχως ακομα και με κλειστο το κινητο (εχοντας μπαταρια παντα μεσα φυσικα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Η καλωδιοταινιούλα των led φωτισμου των "πληκτρων" μπορει να εχει κουνηθει απο την πιθανη πτωση. Αναβουν συνεχως ακομα και με κλειστο το κινητο (εχοντας μπαταρια παντα μεσα φυσικα)? Ναι, τα κουμπιά είναι μονίμως αναμένα, εκτός αν βγάλω την μπαταρία. Εγώ θα προτιμούσα, αν όντως χαλάσανε, να βρω τρόπο να τα έχω συνέχεια κλειστά. Αν μείουν μονίμως ανοιχτά, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος, δεν θα κλάψω κιόλας... αλλά υπάρχει τίποτα καλύτερο να κάνω? edit: πρόσεξα πάντως οτι όταν κάνω reboot το κινητό, αναβοσβήνουν.... Edited May 16, 2013 by NecroDemonNZXT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 αραγε αν βγάλεις τη μπαταρια για 5-6 λεπτα, τι θα γινει ? Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 αραγε αν βγάλεις τη μπαταρια για 5-6 λεπτα, τι θα γινει ? τίποτα δυστυχςσ.. την εβγαλα για μιση ωρα... ας ξαναδοκιμάσω και μετά το reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Η καλωδιοταινιούλα των led φωτισμου των "πληκτρων" μπορει να εχει κουνηθει απο την πιθανη πτωση. τοτε μαλλον πρεπει να εχει δικιο ο φίλος που ειπε αυτο παραπανω....... σε βλεπω με 3 επιλογες : 1- το αφήνεις οπως ειναι, μην γινει χειροτερα η ζημια 2- το "σκαλιζεις" εσυ, ανοιγοντας το (μεσα απο την μπαταρια) και μηπως διορθωσεις την καλωδιοταινια 3- το πηγαίνεις σε κατι μαγαζια που κανουν σερβις, μπας και το σιαξουν καλη επιτυχια :) Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 τοτε μαλλον πρεπει να εχει δικιο ο φίλος που ειπε αυτο παραπανω....... σε βλεπω με 3 επιλογες : 1- το αφήνεις οπως ειναι, μην γινει χειροτερα η ζημια 2- το "σκαλιζεις" εσυ, ανοιγοντας το (μεσα απο την μπαταρια) και μηπως διορθωσεις την καλωδιοταινια 3- το πηγαίνεις σε κατι μαγαζια που κανουν σερβις, μπας και το σιαξουν καλη επιτυχια :) να το κάνω ροοτ και να του κατεβασω app για να απενεργοποιησω τη συγκεκριμένη λειτουργία δεν υφίσταται σαν επιλογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 εδω με επιασες αδιαβαστο :O δεν ξερω αν γινεται κατι με αυτο το τροπο Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 εδω με επιασες αδιαβαστο :O δεν ξερω αν γινεται κατι με αυτο το τροπο εντάξει ευχαριστώ για τη βοήθεια σου, θα περιμένω μήπως ξέρει κανείς τίποτα ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 εντάξει ευχαριστώ για τη βοήθεια σου, θα περιμένω μήπως ξέρει κανείς τίποτα ^^ Εδώ λένε κάτι τέτοιο, όμως δε ξέρω αν θα σε βοηθήσει καθόλου. Επίσης το τηλέφωνο πρέπει να είναι rooted για να το πάρει. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 σε ευχαριστώ, έχω αρχίσει ήδη να το ψάχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Eαν δε σ ενδιαφερει η εγγυηση και το "εχεις" λιγο με τα ηλεκτρονικα, απλα ανοιξε το, δες που συνδεονται τα led και κοψε-χαλασε-whatever τη συνδεση. Εγω εαν δε το ειχα αναγκη για 1-2 μηνες, θα το επεστρεφα παντως για εγγυηση. Ναι, στην Κινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Eαν δε σ ενδιαφερει η εγγυηση και το "εχεις" λιγο με τα ηλεκτρονικα, απλα ανοιξε το, δες που συνδεονται τα led και κοψε-χαλασε-whatever τη συνδεση. Εγω εαν δε το ειχα αναγκη για 1-2 μηνες, θα το επεστρεφα παντως εγγυηση. Ναι, στην Κινα. Να στο πω απλά πως το σκέφτομαι, αν δεν κινδυνεύει επειδή είναι κινέζικο να μου σκάσει στη μάπα επειδή θα είναι συνέχεια ανοιχτά, τότε δε το στέλνω για να το έχω πάλι σε 2 μήνες... :p Να καθίσω να το ανοίξω και να κάνω τέτοια δουλειά, μάλλον δύσκολο... ξέρει κανείς κανά μαγαζάκι που να ασχολείται με κινητά και να κάνει τέτοιο service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Δε θα σκασει, απλα θα σου καιει μπαταρια συνεχεια χωρις λογο. Anyway, μαγαζακι δεν ξερω, παντως ειναι κατα 99% physical defect, οποτε πολυ δυσκολα να το στρωσεις με εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Δε θα σκασει, απλα θα σου καιει μπαταρια συνεχεια χωρις λογο. Anyway, μαγαζακι δεν ξερω, παντως ειναι κατα 99% physical defect, οποτε πολυ δυσκολα να το στρωσεις με εφαρμογη. καλά ναι, να δω ποσο θα κρατάει η μπαταρία τώρα... το θέμα είναι πως αν καταφέρω να το κάνω ροοτ να τσεκάρω τα προγραμμάτα τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 δε μπορώ με τίποτα να του κάνω ροοτ. εχω ακολουθησει 2-3 οδηγους, αλλα δε καταφέρνω απολύτως τίποτα.http://droidchina.com/forum/Thread-Jiayu-G2-G3-simple-root http://www.modaco.com/topic/358411-jiayu-g2-root-guide/ Στον δεύτερο, το command prompt μέσα μου βγάζει πως δεν βρίσκει το path που βρίσκεται ο δίσκος, και στο πρώτο guide το restore data δεν εμφανίζεται ποτέ... ορκίζομαι οτι τα κάνω όλα σωστά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Θα το εχω απο βδομαδα και θα το ψαξω κι εγω. Δε παιζει να μη γινεται root παιδια, περσινο μοντελο και με τον πασιγνωστο 6577! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Θα το εχω απο βδομαδα και θα το ψαξω κι εγω. Δε παιζει να μη γινεται root παιδια, περσινο μοντελο και με τον πασιγνωστο 6577! εννοείται πως γίνεται με τα links που παρέθεσα, εγώ για κάποιο λόγο δε μπορώ να το κάνω με τίποτα.... πάντως το κινητό εγκαθιστά κανονικότατα drivers στο pc και αναγνωρίζεται χωρίς θέματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts