Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και βέβαια ανοίγει αλλα όχι αρκετά. Προσαρμόζεται (νομίζω) στην οθόνη. Επίσης ειναι πιο γρήγορος και πας μπρος-πίσω με swipe. Ο ie δεν έχει εμπρός κι αυτό δεν μου αρεσει.

Δεν ανοίγει στο μέγεθος κειμένου. Είναι ελάχιστο αυτό το άνοιγμα που κάνει και σε ένα κινητό με 4αρα οθόνη δεν κάνει κάποια αισθητή διαφορά. Καλό το swipe, αλλά πρωταρχικά θέλω να διαβάζω τις σελίδες χρησιμοποιώντας το ένα χέρι μόνο, οπότε για την ώρα έχει απορριφθεί.

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε και το Sofa LiveScore. Κατά την γνωμη μου το καλύτερο του είδους και έχει καλό live και για αλλα αθλήματα.

Εξαιρετικό είναι και το The Football App, αλλά αν σε ενδιαφέρουν και άλλα αθλήματα (όπως εμένα το μπάσκετ) το Sofa LiveScore είναι όντως εξίσου καλό και πιο πλήρες!

Μάλιστα

Συνεχίζω με τον UC.....

Δεν είναι καλύτερος απο τον ie αλκα έχει κάποια υπέρ που με βολεύουν.

Για πες κανένα υπέρ γιατί προσπαθώ να το χρησιμοποιήσω αλλά "δε με βοηθάει".. Ωραίο ui έχει πάντως.

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Που πρεπει να μπεις για να στειλεις τη φορμα;

Μας εχει λυσει τα χερια αυτη η εφαρμογη.

Στο σαιτ της Πειραιώς στο κάτω μέρος στις επιλογές αν θυμάμαι καλά

Powerd by OnePlus 7 Pro

Δεν ανοίγει στο μέγεθος κειμένου. Είναι ελάχιστο αυτό το άνοιγμα που κάνει και σε ένα κινητό με 4αρα οθόνη δεν κάνει κάποια αισθητή διαφορά. Καλό το swipe, αλλά πρωταρχικά θέλω να διαβάζω τις σελίδες χρησιμοποιώντας το ένα χέρι μόνο, οπότε για την ώρα έχει απορριφθεί.

Και με το ένα χέρι κανεις ζουμ βρε. Ακουμπάς στην οθόνη δυο δαχτυλα (δείκτη και μεσαίο) και τα κινείς αντίθετα. Δεν χρειάζεται να είσαι ταχυδακτυλουργός!!!!!:lol:

Για πες κανένα υπέρ γιατί προσπαθώ να το χρησιμοποιήσω αλλά "δε με βοηθάει".. Ωραίο ui έχει πάντως.

Τα ανέφερα παραπάνω...;)

Επίσης έχει επιλογές για download

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μόνο ότι έχει επιλογή για εμπρός ουσιαστικά. Το ζουμ μου φαίνεται εξαιρετικό στον ie..
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Μόνο ότι έχει επιλογή για εμπρός ουσιαστικά. Το ζουμ μου φαίνεται εξαιρετικό στον ie..

ειναι και πιο γρήγορος. Μη το παραβλέπεις αυτο.

ειναι και πιο γρήγορος. Μη το παραβλέπεις αυτο.

Είσαι σίγουρος; Εμένα σε αρκετές σελίδες αργεί πολύ να τις φορτώσει! Πάντως για ταχύτητα υπάρχει άλλος που τις αφήνει πολύ πίσω..ξέρεις..incognito!

M αρέσει που μιλάμε σε παράλληλα θέμετα :lol:

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Λοιπόν μιας κ μιλάμε για την Πειραιώς... Θυμάστε που είχα προτείνει σε όσους θέλουμε app για winbank να το εκφράσουμε μέσα απο τη φόρμα επικοινωνίας στο σαιτ της Πειραιώς... Εγώ το είχα κάνει κ πριν απο λίγο με πήραν τηλ να με ευχαριστήσουν για την παρατήρηση... Επίσης μου είπαν ότι η διαδικασία έχει δρομολογηθεί από το αρμόδιο τμήμα κ ότι σύντομα θα την έχουμε... Τους είπα ότι έχουν όλες οι τράπεζες στα WP κ ότι οι χρήστες πλέον έχουν πολλαπλασιαστεί...

Τεσπα απλα, αν αφιερώσετε ένα λεπτό να στείλετε την φόρμα, όσοι περισσότεροι τόσο πιο γρήγορα θα έρθει...

Πάντως τρομερή εξυπηρέτηση... Ιδιωτική τράπεζα κ αυτο σημαίνει ότι καίγονται στην κυριολεξία...

Εστειλα και γω μόλις μέσω της φόρμας.

Την ειχα ηδη δει την mobile εκδοση στο site και μ αρεσε απλα θα προτιμουσα μια εφαρμογη παρα να ανοιγω browser καθε φορα.

Μεχρι να βγαλουν εφαρμογη και για μας, θα κανω αυτο που αναφερατε, καρφιτσωμα στην εναρξη.

Thnx!

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

Είσαι σίγουρος; Εμένα σε αρκετές σελίδες αργεί πολύ να τις φορτώσει! Πάντως για ταχύτητα υπάρχει άλλος που τις αφήνει πολύ πίσω..ξέρεις..incognito!

M αρέσει που μιλάμε σε παράλληλα θέμετα :lol:

Σε ποιο θέμα να σου απαντησω???χαχαχα

Ο incognito ειναι μακράν ο ταχύτερος αλλα δεν έχει καρτέλες. Γι αυτό τον "παρόπλισα"....

Καμμια εφαρμογη που να κατεβαζει και να αποθηκευει τραγουδια (mp3) μεσα στο library του κινητου και οχι μεσα στην εφαρμογη, υπαρχει?

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

Εξαιρετικό το CoPilot παιδιά. Δε το περίμενα...

Αν και εξαιρετικά ευχαριστημένος με το here drive, θα το τσεκάρω..Είναι και λιγα mb..

Σε ποιο θέμα να σου απαντησω???χαχαχα

Ο incognito ειναι μακράν ο ταχύτερος αλλα δεν έχει καρτέλες. Γι αυτό τον "παρόπλισα"....

Γενικά δεν έχει επιλογές..Αν ήταν λίγο χρηστικός θα βόλευε αρκετα!

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Καμμια εφαρμογη που να κατεβαζει και να αποθηκευει τραγουδια (mp3) μεσα στο library του κινητου και οχι μεσα στην εφαρμογη, υπαρχει?

free

Tube Mp3 Downloader

και με αγορα

Tube Mp3 Downloader

Κάποια καλη εφαρμογή να μπαίνει background σε όλα τα μενού στο stock app της μουσικής; Δεν αντέχεται αυτό το γκρι/ντεγκραντέ, τι σόι λοβοτομή είχαν φάει οι σχεδιαστές όταν το αποφασίσανε :mad:

Κάποια καλη εφαρμογή να μπαίνει background σε όλα τα μενού στο stock app της μουσικής; Δεν αντέχεται αυτό το γκρι/ντεγκραντέ, τι σόι λοβοτομή είχαν φάει οι σχεδιαστές όταν το αποφασίσανε :mad:

MPAtool

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/mpatool/a6056e5e-34bd-4098-9cd8-4ed5df611d97

Παίδες καλημέρα,

Ποια ειναι η καλύτερη εφαρμογή για mail και να δουλεύει και το live tile?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Παίδες καλημέρα,

Ποια ειναι η καλύτερη εφαρμογή για mail και να δουλεύει και το live tile?

Με την ήδη υπάρχουσα έχεις θέμα;

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Με την ήδη υπάρχουσα έχεις θέμα;

Θέλω κάτι ποιο "όμορφο"

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

κοιτάχτε κάτι πάρα πολύ ενδιαφέρον που τουϊταρε ο Tom Warren , συντάκτης του theverge

Cortana, can you hear me?

Bho83epIYAAqY_v.jpg:large

( δεν βρήκα πως να κάνω embed tweet )

Digital assistant τυπου google now , siri

Δεν θα είναι στα ελληνικά σωστά? Οπότε δε θά΄ναι ιδιαίτερα πρακτικό... Το symbian είχε φωνητική κλήση στα Ελληνικά παρακαλώ;)

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καλό μόνο αν είναι στα ελληνικά.

Που μάλλον δεν θα είναι .

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0