P270 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 ναι για πλοήγηση λέω μέχρι τώρα έχω το mireo dont panic θα ήθελα κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Καλημερα. Εχω κατεβασει καποια βιντεο απο το metrotube. Υπαρχει η δυνατοτητα να τα βλεπω μεσω της προεγκατεστημενης εφαρμογης video του τηλεφωνου;συσκευη 1520 με denim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ψάξε απ τον File explorer μήπως μπορέσεις από 'κει... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Καλημερα. Εχω κατεβασει καποια βιντεο απο το metrotube. Υπαρχει η δυνατοτητα να τα βλεπω μεσω της προεγκατεστημενης εφαρμογης video του τηλεφωνου;συσκευη 1520 με denim Οχι, δεν μπορείς. Αυτό το κάνει μόνο το mytube (εκτός και αν το κατάφερε κι άλλο και μου διαφεύγει). Οποτε κατέβασε το mytube και είσαι κομπλέ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) Υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει σε πραγματικό χρόνο τα mA που δίνει ένας φορτιστής; αν υπάρχει και live tile ακόμη καλύτερα. Σαν την εφαρμογή ampere που έχω στο android. Edited April 16, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που να μας δείχνει τους κωδικούς από WI - FI που έχουμε συνδεθεί παλαιότερα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που να μας δείχνει τους κωδικούς από WI - FI που έχουμε συνδεθεί παλαιότερα;; Το έψαξα και γω αλλά δεν βρήκα κάτι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Επίσης μπορείς να δεις εδώ Οι καλύτερες εφαρμογές για Windows Phone smartphones (Μέρος 2ο) (εκεί που αναφέρεται στους browsers) για να δεις από ένα μικρό review που έχουμε κάνει σε μερικούς από τους καλύτερους browsers που κυκλοφορούν στο store. Καλησπερα κια χρονια πολλα Που ειναι κρυμμενα αυτα τα δυο τοπικς;; Ψαχνω καθε τοσο και το μερος 1 και το 2 αλλα δεν τα βρισκω Γιατι δεν τα καρφιτσωνει καποιος μοντ εκει στα windows platforms?? Ευχαριστω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλησπερα κια χρονια πολλα Που ειναι κρυμμενα αυτα τα δυο τοπικς;; Ψαχνω καθε τοσο και το μερος 1 και το 2 αλλα δεν τα βρισκω Γιατι δεν τα καρφιτσωνει καποιος μοντ εκει στα windows platforms?? Ευχαριστω Τα links βρίσκονται στο πρώτο ποστ αυτού του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Δωρεάν για σήμερα το Travel Mate. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Αναβάθμιση για tapatalk.πιο γρήγορο η είναι ιδέα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Δεν κατάλαβα σπουδαία διαφορά, αλλά και μόνο που ο τρόπος που εμφανίζονται τα posts είναι για κλάματα. Κάθε φορά πρέπει να κάνεις ανανέωση. Βέβαια δεν ξέρω αν ευθύνεται μόνο το tapatalk για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Δεν κατάλαβα σπουδαία διαφορά, αλλά και μόνο που ο τρόπος που εμφανίζονται τα posts είναι για κλάματα. Κάθε φορά πρέπει να κάνεις ανανέωση. Βέβαια δεν ξέρω αν ευθύνεται μόνο το tapatalk για αυτό. νομιζω τα ποστ ειναι κανονικα τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Σε μένα πάλι όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Το tapatalk δεν "βλέπει" όλα τα φόρουμς. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εννοείται... Πρέπει να δώσει άδεια το κάθε φόρουμ για να "μπει" στο Tapatalk.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Λοιπόν.επειδη με εξυσε η περιέργεια.μονο σε αυτό το φόρουμ τα εμφανίζει λάθος το tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Τα links βρίσκονται στο πρώτο ποστ αυτού του θέματος. Δεν το ειχα δει Σορρυ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Υπάρχει εφαρμογή να δείχνει αγώνες streaming? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Flash Sports... Φοβερή :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Flash Sports... Φοβερή :) Χθες για πρώτη φορά παρακολούθησα από το Flash Sports, έναν αγώνα ποδοσφαίρου ελληνικό και τα Moto GP Αργεντινής. Ένα έχω να πω....η πιο απίστευτα χρήσιμη εφαρμογή που δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ από την αρχή της μετάδοσης έως το τέλος. Συστήνεται ανεπιφύλακτα...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Χθες για πρώτη φορά παρακολούθησα από το Flash Sports, έναν αγώνα ποδοσφαίρου ελληνικό και τα Moto GP Αργεντινής. Ένα έχω να πω....η πιο απίστευτα χρήσιμη εφαρμογή που δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ από την αρχή της μετάδοσης έως το τέλος. Συστήνεται ανεπιφύλακτα...... με συνδρομη καθε μηνα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Δίνουν μονίμως gift codes στο twitter... Οπότε αν τους παρακολουθείς (βάλε να σου έρχεται notification) θα παίρνεις κανά 3μηνο τζαμπέ :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Δίνουν μονίμως gift codes στο twitter... Οπότε αν τους παρακολουθείς (βάλε να σου έρχεται notification) θα παίρνεις κανά 3μηνο τζαμπέ :p Πως το κάνουμε αυτό φίλε μου; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) Για File Manager κοιταξτε το Files&Folders Pro που ειναι Δωρεαν για περιοσμενο χρονικο διαστημα και ειναι Universal App. Edited April 20, 2015 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts